Oferta Orange PrePay Februarie 2008
Pages: 1, 2, 3

ovidel46

Am dat peste oferta orange PrePay...
Sa explic despre ce este vorba:

Pentru 1 euro - timp de 30 zile - cand depasestei 30min vorbite primesti 15minute inapoi. Asta se paote intampla de 4 ori.
NU este valabila pentru apelurile cu * in fata si "primul apel gratuit". confusedsmiley.png

Pe scurt : activezi optiunea 100minute cu 2 euro.
Consumi 4 x 30 min - aproximativ 120min - si primesti innapoi 60min. deadtongue.gif

Pentru 2 euro + 1 euro = 3 euro
Vorbesti fix 180min - (scadem 20min care se presupun ca ii ai din vechea incarcare cu 2 euro 100min ) - vine fix 160min.

Ca o conlcuzie - pentru 3 euro te obliga sa vorbesti in 30 zile 160min ca sa "beneficiezi" de oferta. thumbdown.gif thumbdown.gif

TZEAPA .... zic eu - pentru 4 euro ai 200min valabile 2 luni si le vorbesti cand vrei tu (incarcare 2X2 euro - 2X100min) fara nici o alta obligatie. peacefingers.gif

UNDE ESTE OFERTA ??? este un marketing TZEAPA....
Sa nu mai zicem ca altii chiar vorbesc de pe credit.

STRIKE 1 ORANGE
----------------------
Acum urmatoarea oferta orange:
Oferta mesaje scrise pentru PrePay.

Ai asa: 100 mesaje pentru 1,5 euro.
Regulament - 30zile valabilitate si toate in retea.

Var 1 : Ai tarif normal la Prepay - 5centi/mesaj
Var 2 : Tarif mesaje scrise 3,5centi/mesaj

Var 1 : poti da de 1,5 euro - 30 mesaje in orice retea oricand.
Var 2: poti da de 1,5 euro - 43 mesaje in orice retea oricand.

Sincer, pentru inca 70mesaje care oricum nu le pot da decat in orange ce imi expira in 30 zile - sa dai 1,5euro NU SE MERITA thumbdown.gif

Se merita numai in caz 1, copiezi la examene si ai pe cineva ce iti trimit mesaje (amandoi pe orange) cu raspunsurile.
Se merita in cazul 2 : ai iPhone si prietenul tau tot iPhone are - faceti un chat cu mesaje...

STRIKE 2 AND ORANGE CU OFERTA FEBRUARIE IS OUT.

Foarte foarte dezamagit....
danutz1
Nu vad de ce esti dezamagit, pentru cine vb. mult, e chiar foarte buna oferta.
Era mai rau daca nu se contorizau minutele vorbite din optiuni, doar cele din credit.

Iar cu mesajele, acelasi lucru, trimiti multe mesaje, activezi optiunea si ai 1,5 centi/mesaj, nu trimiti multe, nu o activezi, ai 5 centi/mesaj.

dreaQ
QUOTE (danutz1 @ Feb 26 2008, 12:11) *

Cine vorbeste mult isi face abonament atunci e nitel mai bine thumbup.gif
ovidel46
QUOTE (danutz1 @ Feb 26 2008, 12:11) *
Era mai rau daca nu se contorizau minutele vorbite din optiuni, doar cele din credit.

Iar cu mesajele, acelasi lucru, trimiti multe mesaje, activezi optiunea si ai 1,5 centi/mesaj, nu trimiti multe, nu o activezi, ai 5 centi/mesaj.

Daca la mesaje mai merge...
La minute daca nu plateai acel 1 euro -era bine. Dar cu acel fee - ai limitari si iti paltesti acele minute....
Dai 1 euro pe 60min cu limitari ce implica mai multe.
Fata de 2 euro pe 100 min fara limitarile de mai sus.

E bine pentru cei cu abonamente, dar eu am vorbit de PrePay (scrie in titlul topicului naughty.gif )

Nu aduce nimic bun oferta, dimpotriva aduce un antrenament sa dai mai multi bani pe ceva ce oricum obtineai fara atatea obligatii.
Sau cel putin asa vad eu.

Am tarif mesaje scrise - si nu trimit atatea mesaje - maxim 30 pe luna. Asta in situatiile bune.... Dr am luat in calcul si variante ca sunt oameni ce trimit multe mesaje.

Asa....
Sa explic cum arata o oferta bune: coolspeak.gif
Incrediente:
- 1 sim cu numar nou
- 1 telefon vechi

Mod de preparare..
Se ia simul, pe langa credtul ce ti-l transferi (ca sa scoti o parte din banii bagati in el) activezi gratuit optiunea "primul apel gratuit".
Se ia acel prim apel la ora 12 noaptea sau 2 3...pana la 10 dimineata - si se suna de pe telefonul vechi pe cel al tau. Se pune telefonul pe "mute" ca sa nu consume atata baterie...
Astfel vei primi la fiecare 2 nopti sunat de tine insati - 115 euro centi (in cazul meu).
Momentan dupa 3 luni de facut figura asta - am participat aproape zilnic la 100dezile100demasini - si mi-am bagat 600minute cu 2euro minutul + mai am credit 33 euro coolspeak.gif coolspeak.gif thumbup.gif thumbup.gif

ASTA DA OFERTA...
Pentru 20ron am primit: 4 euro + 1 breloc cute + cel putin 50-60 euro din bonusuri...
Ce am pierdut ? : pus telefon sa se sune unul pe altul inainte de culcare + uz telefon

Concluzie ?? S-a meritat... Ce ziceti ??

kisstogether.gif Orange pentru "primul apel gratuit"
danutz1
Daca la mesaje mai merge...
Mod de preparare..
Se ia simul, pe langa credtul ce ti-l transferi (ca sa scoti o parte din banii bagati in el) activezi gratuit optiunea \"primul apel gratuit\".
Se ia acel prim apel la ora 12 noaptea sau 2 3...pana la 10 dimineata - si se suna de pe telefonul vechi pe cel al tau. Se pune telefonul pe \"mute\" ca sa nu consume atata baterie...
Astfel vei primi la fiecare 2 nopti sunat de tine insati - 115 euro centi (in cazul meu).
Momentan dupa 3 luni de facut figura asta - am participat aproape zilnic la 100dezile100demasini - si mi-am bagat 600minute cu 2euro minutul + mai am credit 33 euro coolspeak.gif coolspeak.gif thumbup.gif thumbup.gif

ASTA DA OFERTA...
Pentru 20ron am primit: 4 euro + 1 breloc cute + cel putin 50-60 euro din bonusuri...
Ce am pierdut ? : pus telefon sa se sune unul pe altul inainte de culcare + uz telefon

Concluzie ?? S-a meritat... Ce ziceti ??

kisstogether.gif Orange pentru \"primul apel gratuit\"

surprise.gif Jesus, ai facut asa ceva noapte de noapte???
Altceva mai bun decat sa te suni de pe un tel pe altul nu ai?
Am facut si eu miscarea asta, la alta oferta, dar nu de amploarea asta.
Apropo, fiecare apel se intrerupe automat dupa 60 de minute.
Si eu m-am gandit la o astfel de miscare, dar am primit raspuns de la RC ca nu se contorizeaza minutele din acele apeluri, m-am lasat pagubas.
Oricum, felicitari pentru operatiune si pentru creditul obtinut din minunata oferta orange.

Orange, mereu surprinzator.

Incearca si oferta curenta cu nelimitat pe un numar, daca merge si aici, imi fac firma si apoi emigrez in SUA cu banii obtinuti din vanzarea creditului laugh.gif
ovidel46
QUOTE (danutz1 @ Feb 26 2008, 12:48) *
surprise.gif surprise.gif Jesus, ai facut asa ceva noapte de noapte???
Altceva mai bun decat sa te suni de pe un tel pe altul nu ai?
Am facut si eu miscarea asta, la alta oferta, dar nu de amploarea asta.
Apropo, fiecare apel se intrerupe automat dupa 60 de minute.
Si eu m-am gandit la o astfel de miscare, dar am primit raspuns de la RC ca nu se contorizeaza minutele din acele apeluri, m-am lasat pagubas.
Oricum, felicitari pentru operatiune si pentru creditul obtinut din minunata oferta orange.

Pai ma doare sa o fac?
Pun alarma, si sun, mut...si SOOOOMN....

Oricum se stingea automat la 60min.
Iar toate apelurile s-au contorizat. biggrin.gif

Inca se mai poate face - oferta este in continuare activa... biggrin.gif
danutz1
Cumpar cartela din oferta anterioara cool.gif
Ceva oferte? rolleyes.gif

ionut.tabacaru
Nu sunt bun la matematica, insa calculul tau pentru mesajele scrise in retea nu l-am inteles:

Daca activezi optiunea 100 SMS in retea cu 1 euro inseamna ca fiecare mesaj scris in retea costa 1,5 centi.
Daca ai planul tarifar mesaje scrise, pentru a trimite 100 SMS-uri in retea te costa 3,5 centi per SMS * 100 = 350 centi.

Deci, nu e mai avantajoasa optiunea? Sa imi spuneti daca gresesc!
sind
mama mia in ce tara traim
toata lumea cauta cate o portita sa capete cat mai mult moca
incredibil...ne meritam soarta

te-ai gandit vreodata sa faci ab si sa vb de o gramada de ori mai mult?
in mod sigur nu ai ce face dak iti bati capul cu atatea calcule
Eldebra

QUOTE (sind @ Feb 26 2008, 14:08) *
mama mia in ce tara traim
toata lumea cauta cate o portita sa capete cat mai mult moca
incredibil...ne meritam soarta

te-ai gandit vreodata sa faci ab si sa vb de o gramada de ori mai mult?
in mod sigur nu ai ce face dak iti bati capul cu atatea calcule

si se mai intreaba lumea de ce apar 1000 de * la fiecare oferta .. .limitari peste limitari ... etc.

bravo lor ca pun toate limitarile ... pacat ca nu sunt in stare sa le si gandeasca pana la capat ... adica implementarea
ionut.tabacaru
Draga sind, dar de unde stii tu ca nici un utilizator care a facut "atatea calcule" nu detine un abonament?
maimu__21
Lasa nene..s_a dus bucuria..si_a dat seama orange de faza cu cartiela noua si telefonul vechi..de acum minutele primite le ai daca te suna unu cu centi(de pe prepay)...si in legatura cu oferta ..e aiurea..avem orange young pana in vara ..deci 1 cent cu steluta,2 dolari/100m ,in plus mie pentru acei 2 dolari mai primesc si 20 min bonus(oferta mai veche)..rezulta 120 min valabile 2 luni cu 2 dolari..destul de ok
gompo
QUOTE (maimu__21 @ Feb 26 2008, 19:53) *
Lasa nene..s_a dus bucuria..si_a dat seama orange de faza cu cartiela noua si telefonul vechi..de acum minutele primite le ai daca te suna unu cu centi(de pe prepay)...si in legatura cu oferta ..e aiurea..avem orange young pana in vara ..deci 1 cent cu steluta,2 dolari/100m ,in plus mie pentru acei 2 dolari mai primesc si 20 min bonus(oferta mai veche)..rezulta 120 min valabile 2 luni cu 2 dolari..destul de ok

Maimule, vezi ca Orange-ul nu mai lucreaza de peste un an in dolari... naughty.gif
maimu__21
Oops..da ..yo ma obisnuisem cu dolari..oricum ..doar n_o sa ma omorati acum tongue.gif
ovidel46
QUOTE (ovidel46 @ Feb 26 2008, 11:52) *
Ai asa: 100 mesaje pentru 1,5 euro.
Regulament - 30zile valabilitate si toate in retea.

Var 1 : Ai tarif normal la Prepay - 5centi/mesaj
Var 2 : Tarif mesaje scrise 3,5centi/mesaj

Var 1 : poti da de 1,5 euro - 30 mesaje in orice retea oricand.
Var 2: poti da de 1,5 euro - 43 mesaje in orice retea oricand.

QUOTE (ionut.tabacaru @ Feb 26 2008, 14:02) *
Nu sunt bun la matematica, insa calculul tau pentru mesajele scrise in retea nu l-am inteles:

Daca activezi optiunea 100 SMS in retea cu 1 euro inseamna ca fiecare mesaj scris in retea costa 1,5 centi.
Daca ai planul tarifar mesaje scrise, pentru a trimite 100 SMS-uri in retea te costa 3,5 centi per SMS * 100 = 350 centi.

Deci, nu e mai avantajoasa optiunea? Sa imi spuneti daca gresesc!

100 sms cu 1,5 -- acel ,5 ...... asta inseamna ca 1 measj costa 150/100 - 1,5 centi

cu 3,5 centi poti da 42 mesaje oricand.... (NU AM ZIS NIMIC DE 100SMSURI....)
cu 5 centi mesajul poti da 30 mesaje oricand (NU AM ZIS NIMIC DE 100 SMSURI)

Citeste bine ce am vrut sa zic inainte de a da un reply mai...ciudat...

Am vorbit de limitare - adica - 100 mesaje in 30 zile vs 42/30 mesaje oricand...pentru aceiasi bani.

Nu, gresesti nu este mai avantajoasa exceptie daca: DAI MESAJE:
Si cum am zis mai sus copiezi de pe smsuri sau ai iPhone si faci chat.
Eu am tarif mesaje scrise si nu dau mai mult de 30 mesaje pe luna. Exista luni in care dau 80 mesaje si luni in care nu trec de 10 - pe scurt daca as da 1,5 euro/luna nu m-ar avantaja in anumite momente deloc si poate in sesiune da.

Dar nu asta era "the point"
The point era faza cu minutele...

@sind
Da, toata lumea incearca sa rupa cate ceva de unde poate.
Crede-ma ca daca ar fi sa am salariul echivalent din anglia sau sua (de la 2000euro in sus) pentru profesia mea - lunar in comparatie cu ce am acum - nu m-as mai gandi de unde sa scot 1 euro la credit. Mi-as incarca odata cu 20 euro si as trai linistit...

Imi pare rau, dar momentan nivelul de trai este atat de scazut in romania incat te roade foamea la propriu daca nu ciugulesti de pe unde apuci.

Cunosc persoane ce au abonamente "nelimitat cu x".
Persoane / studenti in camine.

Toata ziua se suna de pe un telefon ep altul - si transfera credit contra cost.
Pentru 12 euro in loc sa dai peste 60ron - dai 30 ron - si se merita daca nu ai credit.
Iar acei 30 ron se fac in 13 ore.
Cu 4 telefoane de pe care te suni pe celalat poti face zilnic (cu ipoteza ca lumea cumpara) - cel putin 60ron.

60ron/zi - inseamna 1680ron/luna aprox (cel putin)- daca stai pe capul lor zilnic. Fara impozit, fara nimic... Din acei 1680 dai 80 ron pe abonamente.

Altii muncesc pentru minimul pe economie 5 zile pe saptamana (sau chiar mai mult) - 400ron.

Daca esti persistent si cumperi mai multe telefoane naspa - vreo 10 -cu 5 abonamente - lunar poti face in jurul 1000 euro - bani din care platesti abonamentele...
Ce ai de facut ? Sa joci CS sau WOW toata ziua - conditia sa pui pe pauza atunci cand se inchid dupa 60min. Si sa dormi 8 ore pe noapte, 10 telefoane, 5 abonamente... = 1000euro...

Eh aberez si eu....
Ce tara traim, dar ce sa-i faci....
vorba din bancul ala:
Un taran cosea fanul... vede un deltaplan ce intra in etajul unui bloc si zice:
" Tara de kkt, atentate de kkt" salarii de kkt...
ionut.tabacaru
Ovidel46, ai pomenit in primul post de cuvantul "TZEAPA" si am inteles din ce ai scris ca optiunea 150 SMS -uri in retea face mai mult (din punct de vedere al costului) decat consumul acelasi cantitati utilizand direct creditul de pe cont.
Am inteles acum spre ce bati, multumesc! La faza cu minutele, optiunea "vorbesti 30 minute, primesti 15" e tzeapa "gandita pentru cei care nu gandesc". smile.gif
maimu__21
Ma..faza aia cu studenti si creditul contra cost ar merge..da din cate stiu yo poti transfera credit doar de 5 ori p luna:p
danutz1
5 transferuri a cate 3 euro maxim/transfer deci 15 euro/luna
Ai 10 cartele si timp suficient cat sa le alimentezi pe toate cu minute, te-ai scos cu salariul minim pe economie, daca luam in considerare reducerile care le faci la vanzarea creditului.
Sau poti vinde simurile cu tot cu nr.fara sa fii nevoit sa trensferi creditul.
ovidel46
QUOTE (danutz1 @ Feb 27 2008, 14:46) *
5 transferuri a cate 3 euro maxim/transfer deci 15 euro/luna
Ai 10 cartele si timp suficient cat sa le alimentezi pe toate cu minute, te-ai scos cu salariul minim pe economie, daca luam in considerare reducerile care le faci la vanzarea creditului.
Sau poti vinde simurile cu tot cu nr.fara sa fii nevoit sa trensferi creditul.

Nu stiu cate transferuri poti face, eu nu am trecut de 4/luna...

Dar danutz1 - IMI PLACE CUM GANDESTI thumbup.gif
LunaCrystal
Si cum faceti voi atatea minute cand minutele din apelurile primite din optiuni nu se iau in calcul la bonusul pentru apelurile primite ?
maimu__21
Si mie imi place cum gandesti ..da totusi singur ma incurc printe atatea cartele..si luna..mai gandestete..oare minutele de pe abonament nu is bune?tongue.gif
ionut.tabacaru
[quote name='LunaCrystal' date='Feb 27 2008, 16:10' post='4154812']
Si cum faceti voi atatea minute cand minutele din apelurile primite din optiuni nu se iau in calcul la bonusul pentru apelurile primite ?
Initiatorul topicului aifrma ca i se contorizeaza minutele in retea aferente vechii promotii Orange Prepay.
maimu__21
Daca am o cartela cumparata si activata in perioada cand era oferta aia cu 2008 mai pot activa optiunile alea cu primu apel ?
ovidel46
QUOTE (maimu__21 @ Feb 27 2008, 17:43) *
Daca am o cartela cumparata si activata in perioada cand era oferta aia cu 2008 mai pot activa optiunile alea cu primu apel ?

orice minut este bun...dar nu asta era vorba si despre ce discutam aici...alta este "esenta"

Daca ai o cartela...si mia veche...mie de ex nu merge dar la altii ce o au din toamna anului trecut merge..

Vedeti si voi daca va merge primul apel..
Sunati la self care (*100#)
Apoi 1 (alege)
Si ai acolo mai multe chestii :
- oferta orange (cau care am deschis subiectul) (parca aici gasesti faza cu primul apel gratuit...daca nu la orange young.... in fine...nu stiu daca mai este valabila asa ca nu promit nimic)
- orange young (cu superba optiune 2euro pentru 100min si valabilitate 1 luna)
- altele (printre care si 4 euro pentru 200 min care are tot 1 luna sad.gif - puteau baga 2 luni perioada activa)

Am incarcat de atatea ori cu minute acum am 130min active pana la sfarsitul anului... Am bagat 100min cu 2 euro de vreo 10-15 ori...am si uitat.... laugh.gif
maimu__21
Scuze daca intrebarea vi s_a parut oftopic..m_a dus la magazin si nu avea cartela de reincarcare..n_aveam chef sa ma duc la alt magazin asa ca i_am zis sa imi dea una cu numar..am transferat centi si nu am mai umblat la ea..si ma intrebam inainte sa o reincarc daca pot activa(cartele de alea nu mai sunt de pe 24)...ca sa nu mai incarc pe degeaba..
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.