Panou solar

Rules_suck

Stiti cum pot sa constuiesc un panou solar ? ce piese imi trebuie?

Rules_suck
Multumesc pentru mutare Bean!

Rules_suck
Nu stie nimeni?
tatarduka
adica vrei tu sa construiesti un panou solar de la zero? sau vrei sa cumperi celule foto-electrice pe care sa le asamblezi, impreuna cu un acumulator si un invertor? la ce vrei sa-l folosesti?
nelu97
Banuiesc ca este vorba de panou electro-generator, nu de panou de incalzire a apei, nu?
Daca este asa, il cumperi gata facut. Nu prea ai ce sa construiesti.
Rules_suck
QUOTE (nelu97 @ Feb 28 2008, 01:36) *
Banuiesc ca este vorba de panou electro-generator, nu de panou de incalzire a apei, nu?
Daca este asa, il cumperi gata facut. Nu prea ai ce sa construiesti.

Da de un panou electro generator este vorba. De unde pot sa cumpar piesele necesare?
ilya
http://www.thesolarplan.com/articles/your-...-collector.html
aici găsești o variantă. una din cele mai bune eficiențe din ce am găsit eu pe net. suficient cât să îți indice un curent de ordinul microamperilor, dar nu destul să aprinzi un led.

pentru ceva cu eficiență mare, va trebui să mergi pe panouri solare cumpărate. au la conex și pe maica domnului destule..

1Q-D3xT3r
Deci din ce alcatuti acela ??? Din doua table de cupru , care trebuie oxidate si apoi le baga intr-un flacon ?Si atat doar ? Parca e ceva lichid acolo .... Cv explicati?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.