m-am mai uitat o data peste intrebarea ta, acum am priceput la ce te referi... la acele link-uri de sub un site.

Link-urile de site reprezintă link-uri suplimentare pe care Google le generează uneori din conținuturile site-urilor pentru a ajuta utilizatorii să navigheze pe site-ul dvs. Google generează periodic aceste link-uri de site, pe baza conținuturilor site-ului dvs.
Deoarece generăm dinamic link-urile de site, această listă se poate schimba periodic.
....................................................
Cum pot să ínștiințez Google despre problemele cu link-urile de site de pe site-ul meu?
Google generează automat link-uri de site, pe baza conținutului site-ului dvs. Dacă algoritmii noștri nu pot găsi cu ușurință link-uri de site pe site-ul dvs. sau dacă nu considerăm că acele link-uri de site sunt relevante pentru interogarea unui utilizator, nu le vom afișa.
În cazul ín care considerați că link-urile de site afișate pentru site-ul dvs. sunt necorespunzătoare sau incorecte, puteți să le blocați astfel íncât să nu mai apară.
Pentru a bloca un link de site:
1. În Tabloul de bord al Instrumentelor pentru webmasteri, faceți clic pe site-ul dorit.
2. Sub Link-uri, faceți clic pe Link-uri de site. Dacă avem informații despre link-urile de site pentru site-ul dvs., vom afișa o listă cu link-uri de site.
3. Faceți clic pe Blocați lângă link-ul de site pe care doriți să-l eliminați. Comunicați-ne motivul pentru care doriți să blocați link-ul de site - aceasta ne va ajuta să ímbunătățim modul ín care generăm și afișăm link-uri de site.
După ce ați blocat sau deblocat un link de site, este posibil să treacă o perioadă de timp până când modificările dvs. vor fi vizibile.
Rețineți că afișăm link-uri de site numai când un site deține un minim de patru link-uri de site disponibile. Dacă aveți trei sau mai puține link-uri de site neblocate, nu va apărea nici un link de site ín rezultatele de căutare Google pentru site-ul dvs.
După ce ați blocat un link de site, acesta nu va mai apărea ín rezultatele de căutare Google timp de 90 de zile. Această perioadă se va prelungi de fiecare dată când vizitați pagina Link-uri de site ín Instrumentele pentru webmasteri.
Pentru a vedea o listă de link-uri de site pe care le-ați blocat, faceți clic pe Link-uri de site blocate.
http://www.google.com/support/webmasters/b...mp;answer=47334