Transport România - Olanda
Pagini: 1, 2, 3, 4

reihan

stie cineva o solutie ieftina si frumoasa din timisoara sau budapesta spre amsterdam-olanda? multumesc
P.S: am tot cautat oferte avantajoase...anul trecut am prins ceva...dar anul asta ...nu prea am noroc..poate ma ajutati
MiG29
Din Budapesta e usor. Cu Wizzair pana la Eindhoven si apoi cu trenul pana la Amsterdam. Nu cred sa iesi mai mult de 150-180 de euro dus-intors.

reihan
QUOTE (MiG29 @ Feb 19 2008, 02:13) *
Din Budapesta e usor. Cu Wizzair pana la Eindhoven si apoi cu trenul pana la Amsterdam. Nu cred sa iesi mai mult de 150-180 de euro dus-intors.

multumesc....incerc acum sa fac ceva legaturi...vad ca pretul autobuzului eindhoven airoport-amsterdam central e acelasi ca si ptr train..si cred ca e mai avatajos asa.
MiG29
Nu stiu daca e mai avanatajos cu autocarul. Mie mi-au placut trenurile in Olanda, sunt foarte dese si au timpi buni de parcurs. In schimb ar fi o problema la cele locale ca nu prea au spatii de bagaje.
fly_dream
QUOTE (reihan @ Feb 19 2008, 02:04) *
stie cineva o solutie ieftina si frumoasa din timisoara sau budapesta spre amsterdam-olanda? multumesc
P.S: am tot cautat oferte avantajoase...anul trecut am prins ceva...dar anul asta ...nu prea am noroc..poate ma ajutati

In ce perioada ai nevoie?
fly_dream
QUOTE (reihan @ Feb 19 2008, 02:04) *

Daca nu ai probleme cu "topaitul" dintr-un aeroport in altul, iti propun o varianta extrem de avantajoasa din punct de vedere financiar, insa din Arad (presupun ca asta nu este o problema), nu stiam perioada, asa ca am facut o simulare pentru mijlocul lui iunie:

Arad -> Milano (Bergamo) Ryanair 20:10-21:50 - pret incredibil: 6 euro in unele zile (de exemplu pe 17, 19, 24, 26, 28)
Milano (Malpensa) -> Amsterdam EasyJet 7:25-9:20 - pret: 33 euro

Amsterdam -> Milano (Malpensa) Easy Jet 9:45-11:25 - pret: 40 euro
Milano (Bergamo) -> Arad Ryanair 18:05-19:45 - pret: 8 euro

Total zboruri: 87 euro

La asta trebuie sa adaugi costul trenului Timisoara-Arad si legaturii dintre cele doua aeroporturi milaneze, insa sumele sunt modice, totul depinde de disponibilitatea ta la transfer de colo-colo si de a omori intr-un fel sau altul cele cateva ore din prima noapte. La intors ai timp sa tragi o guga sa vezi Domul din Milano....

Inca ceva: atat Ryanair, cat si Easy Jet sunt companii serioase, care nu intarzie, nu anuleaza zboruri.... poti conta pe ei mai mukt decat pe Wizzair sau Myair (cu Myair ai putea zbura pe ruta Timisoara-Milano, dar te-ar costa minimum 95 euro dus-intors si tot pe aeroportul Bergamo ajungi).
imthatboy
o alta solutie ar fi sa pleci din viena cu skyeurope. e ieftin, iar zborurile de amsterdam nu s-au anulat niciodata din cat research am facut eu pana acum. eu am facut bucuresti-viena si viena-amsterdam cu skyeurope si totul a fost mai mult decat ok.
noroc!

roxanadediu
Trebuie sa ajung in mai la Haga. Am cautat putin pe net si am vazut ca cel mai apropiat aeroport e Rotterdam. Insa nu stiu exact ce sa aleg. Am vazut ca pretul biletelor de avion sunt si de 295 si de 1300 si de 1600 Euro ceea ce e..... cam mult. M-ati putea ajuta va rog cu cateva sfaturi in ce priveste alegerea companiilor aeriene si a biletelor , ca nu prea am de unde da o mie si ceva de euro pe bilet. Chiar nu ma pricep ca nu am mai circulat cu avionul pana acum.
xwh
Nu trebuie să călătorești la Business Class neapărat smile.gif Poți da sub 300 EURO , verifică pe www.klm.com/ro/
roxanadediu

Cand nu te pricepi (asa cum sunt eu) te minunezi cand vezi asa ceva. smile.gif Multumesc
xwh
Poți căuta și pe http://www.skyscanner.net legături cu low-cost-uri
Freddie
Ok, mai jos gasesti o varianta care mie mi se pare cea mai convenabila din punct de vedere pret. Si daca zbori pina in amsterdam sau rotterdam, tot in tren ajungi smile.gif

Bucharest - Brussels Charleroi (WizzAir) 17 May - Price incl. taxes: 129.99 RON
Brussels Charleroi - Bucharest (WizzAir) 22 May - Price incl. taxes: 109.97 RON

Pret total zbor 239.96 RON (aprox. 65 euro) la care se mai adauga citiva euro (aprox 10-12) pentru online payment fees, bagaje la cale, check-in, etc.

Din Brussels Charleroi (aerport) ai tren direct catre Haga, pleaca in fiecare ora si costa aprox. 25 EURO one-way. Drumul dureaza aprox. 2 ore. si te lasa intr-una dintre garile centrale din Haga.

E posibil sa nu fie cea mai comoda metoda, dar cu siguranta este cea mai ieftina. Nu iesi cu mai mult de 130 de euro dus-intors avion plus tren.

Iti recomand sa cumperi biletele de pe acum, sa nu se scumpeasca. Daca preferi alte date, zi-mi cind vrei, si-ti fac o noua simulare de pret.

Mai exista varianta KLM direct Bucuresti - Amsterdam, cam in orice data, costa 261 EUR cu tot cu taxe. De acolo, tot tren.

Zi-mi datele si-ti dau preturile pentru ambele variante.
ciocoflendar
Salut. Eu as vrea sa merg in amsterdam din 27 aprilie pana in 3 (sau 4) mai. Locuiesc in Oradea
Care ar fi cele mai bune rute?
Mersi
xwh
Budapesta - Amsterdam

Vezi aici http://www.skyscanner.net/flights/bud/ams/...tml?charttype=1

28 Apr - 5 Mai ar fi cel mai ok ca preț dar orele sunt cam aiurea
roxanadediu
QUOTE (Freddie @ Apr 4 2008, 15:19) *
Ok, mai jos gasesti o varianta care mie mi se pare cea mai convenabila din punct de vedere pret. Si daca zbori pina in amsterdam sau rotterdam, tot in tren ajungi smile.gif

Bucharest - Brussels Charleroi (WizzAir) 17 May - Price incl. taxes: 129.99 RON
Brussels Charleroi - Bucharest (WizzAir) 22 May - Price incl. taxes: 109.97 RON

Pret total zbor 239.96 RON (aprox. 65 euro) la care se mai adauga citiva euro (aprox 10-12) pentru online payment fees, bagaje la cale, check-in, etc.

Din Brussels Charleroi (aerport) ai tren direct catre Haga, pleaca in fiecare ora si costa aprox. 25 EURO one-way. Drumul dureaza aprox. 2 ore. si te lasa intr-una dintre garile centrale din Haga.

E posibil sa nu fie cea mai comoda metoda, dar cu siguranta este cea mai ieftina. Nu iesi cu mai mult de 130 de euro dus-intors avion plus tren.

Iti recomand sa cumperi biletele de pe acum, sa nu se scumpeasca. Daca preferi alte date, zi-mi cind vrei, si-ti fac o noua simulare de pret.

Mai exista varianta KLM direct Bucuresti - Amsterdam, cam in orice data, costa 261 EUR cu tot cu taxe. De acolo, tot tren.

Zi-mi datele si-ti dau preturile pentru ambele variante.

Eu trebuie sa fiu acolo pe 19 mai. Deci ma gandesc sa ple fie fie 17 fie pe 18. Nu ma deranjeaza deloc trenul ci doar vreau sa fie cea mai ieftina cale. Nu-mi trebuie sa ma intorc ca tre sa stau acolo vreo 4 luni. Multumesc mult pentru informatii.
P.S. Unde tre sa fac rezervarile, ca asa cum am mai zis n-am mai folosit avionul pana acum si orice informatie mi-e de ajutor.
MiG29
WWW.WIZZAIR.COM
Freddie
Ok, atunci te intereseaza doar segmentul de dus. Pretul biletului de avion e 130 RON plus ceva taxe, probabil inca 20-30RON. Iti recomand, pentru suma asta, sa cumperi biletul de avion AZI. Chiar daca se intimpla ceva neprevazut si nu vei mai putea calatori, sau se va schimba data ... riscul e minim, 150 RON (40 EUR). Biletul de tren il poti cumpara chiar de pe aeroport sau de pe internet.

www.wizzair.com daca vrei sa platesti online, cu cardul.

sau te poti duce la orice agentie wizz sau care lucreaza cu wizz din Bucuresti.
roxanadediu
QUOTE (Freddie @ Apr 8 2008, 15:28) *
Ok, atunci te intereseaza doar segmentul de dus. Pretul biletului de avion e 130 RON plus ceva taxe, probabil inca 20-30RON. Iti recomand, pentru suma asta, sa cumperi biletul de avion AZI. Chiar daca se intimpla ceva neprevazut si nu vei mai putea calatori, sau se va schimba data ... riscul e minim, 150 RON (40 EUR). Biletul de tren il poti cumpara chiar de pe aeroport sau de pe internet.

www.wizzair.com daca vrei sa platesti online, cu cardul.

sau te poti duce la orice agentie wizz sau care lucreaza cu wizz din Bucuresti.

multumesc kisstogether.gif
Apollo
Buna ziua!

M-ar interesa si pe mine o calatorie dus-intors Bucuresti - Utrecht. Perioada ar fi 14 - 19 iulie.

Am cautat inclusiv pe skyscanner si imi gaseste doar o cursa a companiei KLM pe ruta Bucuresi - Amsterdam dus - intors, la pretul de aproximativ 1000 Ron. De acolo, probabil cu trenul.

Stie careva o pisibilitate mai ieftina, cu vreun low-cost?

Multumesc anticipat.
fly_dream
QUOTE (Apollo @ Apr 22 2008, 11:09) *
M-ar interesa si pe mine o calatorie dus-intors Bucuresti - Utrecht. Perioada ar fi 14 - 19 iulie.

Am cautat inclusiv pe skyscanner si imi gaseste doar o cursa a companiei KLM pe ruta Bucuresi - Amsterdam dus - intors, la pretul de aproximativ 1000 Ron. De acolo, probabil cu trenul.

Stie careva o pisibilitate mai ieftina, cu vreun low-cost?

Pentru dus deocamdata ti-as recomanda urmatoarea combinatie:

Bucuresti (Otopeni) -> Milano (Malpensa) cu Easy Jet (14:55-16:05) 34 euro
Milano (Malpensa) -> Amsterdam cu Easy Jet (18:25-20:20) 33 euro
Amsterdam - Utrecht cu trenul (vine din 15 in 15 minute, face 27 de minute) 11 euro

Pret total: 34 + 33 + 2*(7.50+2.50)+11=98 euro

La intors ne mai gandim.....

_kali_
Am innebunit de atata cautat. O varianta ieftina si fara prea multe batai de cap din Bucuresti pana la Amsterdam?
_kali_
Revin cu o precizare:

Cea mai ieftina varianta mi se pare cu wizzu' pana la Dortmund, si de acolo cu trenul.
Am gasit traseul cu trenul, numele tuturor statiilor, dar sunt pierduta in privinta pretului. Am inteles ca se pot cumpara bilete cu 19 euro din Germania catre Amsterdam. Stie cineva mai multe?
fly_dream
QUOTE (_kali_ @ May 2 2008, 20:12) *
Am innebunit de atata cautat. O varianta ieftina si fara prea multe batai de cap din Bucuresti pana la Amsterdam?

Repet ce ti-am spus pe topicul Wizzair:

Daca luati acum bilete la Wizz Bucuresti->Dortmund, va costa 285 RON/persoana, adica aproximativ 81 euro (fara taxa de bagaj si rezervare), trenul Dortmund->Amsterdam sunt de fapt doua (trebuie schimbat la Duisburg) si costa multisor (sariti bine de 100 euro/persoana cu totul, ca sa nu mai amintim trambalarea de la aeroport la gara).

La prima vedere, daca ati merge cu SkyEurope, Bucuresti (Baneasa) -> Viena si Viena -> Amsterdam (cu escala la Viena, care v-ar permite o mica plimbare prin oras), pretul ar fi pentru 28 iulie 90 euro!

Alta varianta, mai convenabila din punct de vedere al timpului total, este cu Easy Jet: Bucuresti (Otopeni) -> Milano (Malpensa) (14:55-16:05) si Milano (Malpensa) -> Amsterdam (18:25-20:20), pret total 86 euro (plus taxa de bagaj si de rezervare).

Am inteles ca se pot cumpara bilete cu 19 euro din Germania catre Amsterdam. Stie cineva mai multe?

Cei 19 euro despre care vorbesti (in fapt, 18.50) reprezinta numai bucata de drum cu trenul in Germania, de la Dortmund pana la Duisburg, 36 minute (http://www.bahn.de). Peste acestia vine pretul drumului Duisburg -> Amsterdam, care dureaza vreo 3 ore si costa destul de mult (incerc sa aflu cat). Traseul cu trenul trece prin Duisburg, Arnhem, ori segmentul Dortmund -> Duisburg este 18.5 euro, Arnhem -> Amsterdam 14.4 euro si mai trebuie adaugata bucata Duisburg -> Arnhem, deci iti imaginezi ca trenul te costa spre 50 euro.

Iti recomand varianta Easy Jet, sunt o companie de incredere si nu ai de stat mult in aeroport la Milano (Malpensa).
_kali_
Problema intervine la intoarcere.
Am gasit asa: Bucuresti-Viena, Viena-Amsterdam, si inapoi cu sky europe (28iulie-4 august) 224 euro
Cu easy jet am gasit Bucuresti-Milano, Milano-Amsterdam, Amsterdam-Milano. Problema e ca Milano-Bucuresti nu il putem prinde, deoarece pleaca prea devreme, deci trebuie sa luam wizz sau blueair => costuri peste 200 de euro

De asta incercam o varianta pana in Germania cu avionul, cat de aproape de Olanda, si apoi trenul.

Ai o varianta buna la pret pentru dus-intors?
Apreciez foarte mult ajutorul:D Scuze, dar nu am vazut raspunsul de pe topicul wizz air.
fly_dream
QUOTE (_kali_ @ May 2 2008, 23:07) *
Problema intervine la intoarcere.
Am gasit asa: Bucuresti-Viena, Viena-Amsterdam, si inapoi cu sky europe (28iulie-4 august) 224 euro
Cu easy jet am gasit Bucuresti-Milano, Milano-Amsterdam, Amsterdam-Milano. Problema e ca Milano-Bucuresti nu il putem prinde, deoarece pleaca prea devreme, deci trebuie sa luam wizz sau blueair => costuri peste 200 de euro

De asta incercam o varianta pana in Germania cu avionul, cat de aproape de Olanda, si apoi trenul.

Abia acum aflam data returului, ne-ai spus doar de 28 iulie pana acum. Stiu care este problema la intors, da-mi un pic de timp ca sa incerc sa gasesc o varianta acceptabila.

Nu este obligatoriu sa luati dus-intors in acelasi stil, parerea mea este sa rezervati calatoria dus cu Easy Jet (nu se stie cat o mai gasiti la pretul acela, plus ca sunteti multi, este riscant sa creasca pretul)! Intre timp ne gandim la drumul de intors.
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.