Clickair
Pagini: 1, 2

ciocoflendar

Salutare. Am si eu o problema. Incerc sa cumpar ceva bilet de pe clickair.com si cand ajung la plata nu imi accepta cardul. Am un visa electron si cand ii dau sa faca plata imi spune ca The card number you have entered does not correspond with a card Visa electron.
Numarul e sigur corect si functioneaza (am facut mai multe cumparaturi cu cardul de pe net). Am sunat si la ING si mi-au spus ca totul e in ordine de la ei.
S-a mai lovit cineva de situatia asta? Daca stiti cumva o solutie astept un raspuns.
Multumesc
1ana
Buna,

Vreau sa plec in septembrie la Costa Brava, cu scopul de a vizita Barcelona.
Am studiat ofertele agentiilor de turism, dar cunoscutii ma sfatuiesc sa merg pe cont propriu, pe considerentul ca este mai ieftin.
Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi:
-pe ce site se rezerva bilete de avion la curse charter;
-cum se poate face trensferul de la aeroportul din Barcelona, in oras, si mai departe la Callela sau Santa Susana, si cat costa?
-mi puteti recomada un hotel bun de 4* in oricare statiune de pe Costa Brava?

Merci mult

codruta
QUOTE (1ana @ Jun 24 2008, 13:16) *
Buna,

Vreau sa plec in septembrie la Costa Brava, cu scopul de a vizita Barcelona.
Am studiat ofertele agentiilor de turism, dar cunoscutii ma sfatuiesc sa merg pe cont propriu, pe considerentul ca este mai ieftin.
Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi:
-pe ce site se rezerva bilete de avion la curse charter;
-cum se poate face trensferul de la aeroportul din Barcelona, in oras, si mai departe la Callela sau Santa Susana, si cat costa?
-mi puteti recomada un hotel bun de 4* in oricare statiune de pe Costa Brava?

Merci mult

- Pentru rezervari bilete de avion intra pe www.clickair.com, www.wizzair.com (nu mai stiu si alte companii care au zboruri catre Barcelona).
- Transferul de pe aeroportul din Barcelona se poate face cu autobuz, tren sau taxi (care nu-i foarte scump).
- Daca vrei sa vizitezi Barcelona ia o cazare de 2 - 3 nopti la dus in Barcelona (cele mai multe zboruri low cost ajung seara tarziu in Barcelona si nu mai ai cum sa ajungi in statiunile de pe coasta la preturi accesibile)
- Orienteaza-te spre o vacanta de 10 zile (din care stai 3 - 4 zile in Barcelona si restul in orice statiune alegi). Transferul Barcelona - alte statiuni se face cu trenul (pana in Blanes) sau autocarul. Costa intre 6 si 16 - 20 euro de persoana, depinde cat de departe mergi fata de Barcelona.
- Eu m-am intors de curand din Tossa del Mar unde am stat la Golden Bahia del Tossa 4* si a fost superb hotelul. Ca si sfat alege statiunile mai la nord pentru ca sunt mult mai pitoresti. Eu am mai stat anii trecuti in Palamos, Platja D'Aro si Sant Feliu de Guixols si mi-au placut mai mult. Si Tossa del Mar e draguta, asa ca depinde de tine ce alegi. Pentru cazari, uita-te pe www.dertour.ro ai hoteluri care incep in septembrie de la 400 euro/2 persoane cu mic dejun o saptamana si merg in sus pana la mai multe sute euro de persoana.
anka_kennedy
tocmai mi-am achizitionat bilete prin clickair pt august bucuresti-barcelona-gran canaria si as dori sa stiu de la cei care au calatori de curand cu aceasta companie low-cost daca au existat probleme privind cancelarea zborului sau intarzieri?! stiu ca o data ce optezi pt low-cost poti avea si surprize neplacute asumandu`ti un risc, insa as vrea sa stiu o opinie recenta si obiectiva despre aceasta companie, mai ales d ela cei care au zburat de curand! un zbor cancelat mi-ar da peste cap totul: timpul, partea financiara etc...
va multumesc anticipat si astept opniile voastre!!
MiG29
ce inseamna in limba romana "cancelat"? e la fel ca aia care zic ca vor sa "prenoteze" un bilet de avion?: naughty.gif
anka_kennedy
cancel=anulat desteptule!!

[quote]cine a zburat de curand cu clickair spre Barcelona-Gran Canaria i-as ruga frumos sa`mi dea si mie toate detaliile referitoare la zbor, check-in, daca s-au respectat orele de zbor, detalii depre procedura de check-in atat la Otopeni cat si in El Prat! multumesc anticipat
giacarangi
Pt anka_kennedy
Eu tocmai m-am intors de 5 zile din Tenerife unde am zburat Barcelona- Tenerife cu click air. Servicii ireprosabile, comparabile cu cele ale unei companii mari, zborul nu a fost deloc amanat , nu a avut intarzieri, totul foarte ok, avionul foarte curat( toate astea in contrast cu zborul cu wizz air). Nu stiu in Gran Canaria daca e doar un aeroport dar in Tenerife sunt 2 si click air opereaza doar pe cel din nord unde am aterizat si eu. Poti merge linistita, eu sigur voi mai alege compania asta in viitor. Si la check in totul a fost ok, am facut check in cu pasaportul , ma aveau in baza de date in urma rezervarii pe internet. Cu bagajul nu s-a intamplat nimic, nu a fost distrus. Am doar cuvinte de lauda la adresa lor.

alexandrel
Se pare ca clickair a fost cumparata de vueling, asa ca in curand o sa avem si la noi in tara vueling smile.gif. Poate baietii astia ne mai baga si noua inca o destinatie.
alberta
Am zburat cu click air la Barcelona. Absolut nici o problema, decolare, aterizare atat la dus cat si la intors la fix , nici un minut intarziere. Nimic de reprosat.
anka_kennedy

Multumesc frumos pentru detalii si informatii! daca mai sunt care au noutati despre zborurile clickair Bucuresti-Barcelona-Gran Canaria, le astept! Amnezie de vara si Vacante de vis va doresc tuturor! thumbup.gif
anka_kennedy
QUOTE (giacarangi @ Jul 15 2008, 11:20) *
Pt anka_kennedy
Eu tocmai m-am intors de 5 zile din Tenerife unde am zburat Barcelona- Tenerife cu click air. Servicii ireprosabile, comparabile cu cele ale unei companii mari, zborul nu a fost deloc amanat , nu a avut intarzieri, totul foarte ok, avionul foarte curat( toate astea in contrast cu zborul cu wizz air). Nu stiu in Gran Canaria daca e doar un aeroport dar in Tenerife sunt 2 si click air opereaza doar pe cel din nord unde am aterizat si eu. Poti merge linistita, eu sigur voi mai alege compania asta in viitor. Si la check in totul a fost ok, am facut check in cu pasaportul , ma aveau in baza de date in urma rezervarii pe internet. Cu bagajul nu s-a intamplat nimic, nu a fost distrus. Am doar cuvinte de lauda la adresa lor.

giacarangi vreau sa stiu, te rog frumos, cate kg sunt max la bagajul de cala 20 kg? la clickair si daca in Bracelona ai ridicat bagajal si ai avut iar check in la bagaje sau ti l-ai ridicat direct in Tenerife?! multumesc anticipat proud.gif
anka_kennedy
QUOTE (alberta @ Jul 21 2008, 13:32) *
Am zburat cu click air la Barcelona. Absolut nici o problema, decolare, aterizare atat la dus cat si la intors la fix , nici un minut intarziere. Nimic de reprosat.

Alberta pe ce data ai zburat cu clickair spre Barcelona?! cat a durat zborul si la ce ora ati decolat de pe Otopeni?! Multumesc anticipat!
nelianu
Am si eu o rugaminte pentru cei care au zburat cu ClickAIR.Am citit pe site-ul lor ca pentru fiecare bagaj trebuie sa platesti 10 EUR per transport pentru bagaje.Acest tarif se aplica si la bagajele de mana? Sau cele de mana care respecta limitele maxime admise de ei sunt transportate gratis?

Multumesc anticipat

Lucian
fly_dream
QUOTE (nelianu @ Mar 19 2009, 16:02) *
Am si eu o rugaminte pentru cei care au zburat cu ClickAIR.Am citit pe site-ul lor ca pentru fiecare bagaj trebuie sa platesti 10 EUR per transport pentru bagaje.Acest tarif se aplica si la bagajele de mana? Sau cele de mana care respecta limitele maxime admise de ei sunt transportate gratis?

La orice companie aeriana, pentru bagajul de mana nu se plateste nimic. Singura problema ar aparea in cazul in care bagajul de mana ar depasi dimensiunile si/sau greutatea admise, atunci bagajul de mana iti este trecut la bagaj de cala si trebuie sa platesti pentru el, in general dublu fata de cazul in care l-ai fi achitat cand ai facut rezervarea.
nelianu
Multumesc foarte frumos pentru raspuns.Imi era frica ca trebuie sa platesc pentru fiecare bagaj

QUOTE (fly_dream @ Mar 20 2009, 10:43) *
La orice companie aeriana, pentru bagajul de mana nu se plateste nimic. Singura problema ar aparea in cazul in care bagajul de mana ar depasi dimensiunile si/sau greutatea admise, atunci bagajul de mana iti este trecut la bagaj de cala si trebuie sa platesti pentru el, in general dublu fata de cazul in care l-ai fi achitat cand ai facut rezervarea.

Sleipnir
Salut. Pe 18 iulie trebuie sa plec spre Barcelona, la ora 4 dimineata, de pe aeroportul Otopeni. Aseara am primit un mail imi care mi-au spus asta: clickair is in the final phase of a merger that will culminate on 9 July with the creation of a single company: Vueling. The merger is being carried out to offer passengers a more efficient, quality service.

In relation to the flight you are scheduled to take after 9 July, you will soon receive an email from clickair containing your new travel itinerary (reservation number and flight number). Even though your travel times have not changed, you must bring this new itinerary with you on the day of your flight.

Sa inteleg ca o sa-mi modifice data si ora zborului mellow.gif ? Astept raspuns. Multumesc
hyperionx21
CITAT (Sleipnir @ 30th June 2009, 08:54) *
Salut. Pe 18 iulie trebuie sa plec spre Barcelona, la ora 4 dimineata, de pe aeroportul Otopeni. Aseara am primit un mail imi care mi-au spus asta: clickair is in the final phase of a merger that will culminate on 9 July with the creation of a single company: Vueling. The merger is being carried out to offer passengers a more efficient, quality service.

In relation to the flight you are scheduled to take after 9 July, you will soon receive an email from clickair containing your new travel itinerary (reservation number and flight number). Even though your travel times have not changed, you must bring this new itinerary with you on the day of your flight.

Sa inteleg ca o sa-mi modifice data si ora zborului mellow.gif ? Astept raspuns. Multumesc

Nu, doar compania aeriana si numarul zborului vor fi modificate. Adica in loc de zborul XG xxxx vei lua VY zzzz.
Alexa_
Buna

Am o intrebare pentru cei care au calatorit cu Clickair. Cand am facut rezervarea zborului pe net aveam o optiune de a alege locurile in avion - contra cost 12 euro. Nu era o selectie obiligatorie, deci am sarit peste ea.
Acum in mailul de confirmare primit ne-au dat locuri unul in spatele celuilalt si imi tot trimit mailuri in care ma intreaba daca nu vreau sa rezerv alte locuri.

Voi cu ati procedat?

Ati platit 12 euro in plus sau ati cerut locuri alaturate la deskul clickair in aeroport?

Multumesc anticipat
Hey23
S-au smecherit si astia...eu anul trecut am ales locurile gratis.
xwh
Clickair e Vueling mai nou smile.gif , companie misto serioasa
sirversatu
Am si eu o nelamurire poate reuseste cineva sa ma ajute sau sa imi explice care este procedura de transfer bancar la Vueling(fost clickair). Am facut rezervarea online in urma cu 2 zile pe 20 iulie si am primit confirmarea rezervarii si a platii, iar astazi mi-am ales si locurile din avion pentru care am mai platit o extra taxa (ceva gen 3 euro/pers). Cand mi-am verificat extrasul de cont, nu au fost transferati decat banii pentru rezervarea locurilor si nu apare plata zborului iar in mailul primit de la ei e scris ca plata a fost confirmata. Nu stiu cum sa fac, sa mai astept? Poate ma ajuta si pe mine cineva care a mai facut rezervare la compania asta. Va cinstesc daca imi iese vacanta tongue.gif

Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.