ce boxe mi se potrivesc?

kawa25

Salut,sunt Florin din bv si am si eu o intrebare,am primit un mixer de curand,un PMX-6S MIK-0044 si nu stiu ce boxe ar trebui sa imi iau la el,ceeva sa rupa tot....dar ce????Acum sa va dau ceva date despre el si poate imi spuneti si cat de bun e.
Deci e un PMX-6S MIK-0044,Power max.: 2 x 210 Watt,Frequency range 20-20.000 Hz,Signal-to-noise ratio 85dB,Distortion factor < 0.5%,Protection circuit (short circuit proof),Caract. canale: charakterystyka kana³ów: HI:10KHz, MID:2,5KHz, LOW:100Hz,efecte: 16.
Pentru mine chestiile de mai sus nu inseamna mai nimik,e bun,nu e,habar nu am si vreau niste boxe.Ma puteti ajuta?
Merci mult

donpetru2007
Power max.: 2 x 210 Watt,Frequency range 20-20.000 Hz,Signal-to-noise ratio 85dB,Distortion factor < 0.5%,

Perfomantele power mixer-ului nu sunt asa grozave, in special raportul semnal zgomot =85dB. Actualmente un sistem audio profesional trebuie sa garanteze un semnal raport zgomot de cel putin 100dB si un factor de distorsiuni armonice la Pnom. mai mic sau egal cu 0,1%. Puterea de iesirea la power mixer-ul pe care il detineti este aproximativ 2X60W/4Ohmi. Acest power mixer se utilizeaza de regula in pizzeri si mici restaurate pentru asigurarea unui material sonor cand serveste omul o pizza, o ciorba de burta etc. Asta ca sa nu visati prea multe, deci in nici un caz nu puteti sonoriza spatii mari. In ceea ce priveste incintele acustice ce pot fi folosite, un exemplu (asta ca sa-i dati un plus de valoare mixerului iar eficienta per ansamblu a sistemului de sonorizare sa fie maxima):
http://magnet.com.ua/en//index.php?page=sh...t&Itemid=18
Pretul e aproximativ 850lei/bucata. Pentru mai multe detalii sau alte tipuri de incinte, trimite-mi un PM.

P.S. In concluzie, daca te limitezi doar pentru a da un mic chef acasa, o mica sonorizare in spatiu deschis intr-o curte cu vreo 20 zeci de persoane, atunci poti cumpara o pereche de incinte asemene celei exemplificate mai sus. Pentru alte situatii festive va trebui sa va cumparati un amplificator ("suplimentar"), deci si alte incinte acustice.

kawa25
Merci mult pentru informatii,nu stiam pana acum cu ce am de a face.hm....deci,o sa ma concentrez atunci sa imi mai iau un amplif calumea sau ma rog ceva sa imi sporesc puterea mixerului si apoi sa vad de boxe.inca o data merci.sa vad ce oi gasi rezonabil,un raport calitate pret ok.vreo recomandare????
Tot respectul
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.