Despre cucerirea partenerului

zorkie
Am deschis topicul asta pentru ca am vazut ca exista destule topicuri deschise de baieti care vor sa cucereasca o fata dar nu stiu cum. Ma gandeam ca am putea sa prezentam aici cum am (fost) cucerit(e) si eventuale tactici de lupta in ajutorul celor care vor sa cucereasca pe cineva.
Eu am cucerit-o intr-o seara la teatru (de comedie) cand am stat langa ea si cand am iesit de la piesa se tinea de burta de ras. Pe urma atacul s-a dat cu mesaje sms in miez de noapte, biletele lasate in drumul ei si multe lucruri mici care au innebunit-o de curiozitate si au intrigat-o atat de tare incat a rasuflat usurata cand i-am spus intr-un final ca vreau sa fie cu mine.
Ce tactica mai foloseste lumea pentru a cuceri pe cineva (nu doar a se cupla cu cineva, ci a face din asta ceva deosebit)?
Radu_TGW
Exista vreo tactica?
Nu cred ca trebuie sa ne punem mintile la contributie pentru a descoperi tactica perfecta.

Natura(hormonii) si timpul rezolva totul! bicycle.gif
valy1965
QUOTE (zorkie @ Feb 15 2008, 14:59) *
Am deschis topicul asta pentru ca am vazut ca exista destule topicuri deschise de baieti care vor sa cucereasca o fata dar nu stiu cum. Ma gandeam ca am putea sa prezentam aici cum am (fost) cucerit(e) si eventuale tactici de lupta in ajutorul celor care vor sa cucereasca pe cineva.
Eu am cucerit-o intr-o seara la teatru (de comedie) cand am stat langa ea si cand am iesit de la piesa se tinea de burta de ras. Pe urma atacul s-a dat cu mesaje sms in miez de noapte, biletele lasate in drumul ei si multe lucruri mici care au innebunit-o de curiozitate si au intrigat-o atat de tare incat a rasuflat usurata cand i-am spus intr-un final ca vreau sa fie cu mine.
Ce tactica mai foloseste lumea pentru a cuceri pe cineva (nu doar a se cupla cu cineva, ci a face din asta ceva deosebit)?

QUOTE (zorkie @ Feb 15 2008, 14:42) *
Cucerirea unei femei este ca un meci de scrima - trebuie sa ataci, sa fandezi, sa eschivezi
Trebuie sa te joci cu ea ca soaricele cu pisica, sa o inciti cu un mesaj si sa o surprinzi cu un cadou (sa o surprinzi inseamna sa nu ii faci mereu cadouri!). Trebuie sa simta ca te lupti pentru ea iar tu trebuie sa faci din lupta asta ceva placut.
Depinde doar de tine cum ataci problema, cat mister ramane si ce cuvinte incitante ii spui. Trebuie sa nu arati prea mult din tine, va avea timp berechet sa te cunoasca dupa ce o sa fie a ta. Si nu uita sa o faci sa rada! Eu asa mi-am cucerit sotia..

Intradevar de mare exceptie acest topic insa numele potrivit ar fi fost "Cum sa devii un Casanova din clovn" ! biggrin.gif
Ce am retinut in mod deosebit este ca musai trebuie s-o faci sa rada si chiar daca nu exista un subiect vesel, cu doua tumbe si cateva giumbuslucuri de bufon ii smulgi sigur un zambet in coltul gurii, de compatimire sau nu ! laugh.gif
On topic
Noi astia mai batrani, stiam sa facem o fata sa se simta bine, fara sa devenim penibili de amuzanti ! wink.gif
PS
Fiecare femeie are modul ei de a fi abordata !
kawa25
QUOTE (valy1965 @ Feb 15 2008, 21:41) *
Intradevar de mare exceptie acest topic insa numele potrivit ar fi fost "Cum sa devii un Casanova din clovn" ! biggrin.gif
Ce am retinut in mod deosebit este ca musai trebuie s-o faci sa rada si chiar daca nu exista un subiect vesel, cu doua tumbe si cateva giumbuslucuri de bufon ii smulgi sigur un zambet in coltul gurii, de compatimire sau nu ! laugh.gif
On topic
Noi astia mai batrani, stiam sa facem o fata sa se simta bine, fara sa devenim penibili de amuzanti ! wink.gif
PS

Dap e un meci de scrima,sunt de acord cu Vali.Scrima am facut de performanta,femei am avut vreo 2-3.Parerea mea.....hm....nu exista femeie sa nu poti sa o cuceresti,sincer.Iti trebuie pur si simplu multa naturalete(_sau actorie cum ar spune unii)si calm,muuuuult calm si rabdare sa iti alegi momentul oportun.nu uitati sa fiti cat mai misteriosi,nu dati totul pe fata ca se duce dreq tot.

Parerea mea
Fr3ak
QUOTE (valy1965 @ Feb 15 2008, 20:41) *

Poate vrea să ne învețe tactici „cum să cucerim femeia lui”...
jamalex2000
si daca la copchii astia biletelu' nu mai are farmec? sau floarea?

MIRC MIRC MIRC death.gif death.gif death.gif mess mess mess

Hakeem
Nu exista un manual pentru asa ceva . Fiecare femeie este diferita de cealalta. Uneia ii place sa se distreze in proportie de 90% cu eventuala persoana care va face parte din viata ei. Alta doreste seriozitate si un om bine "plantat" in anumite domenii. Altele vor doar bani samd . Lista e imensa asa ca mai bine "go with the flow" si nu uita no sugar . "Incercarea moarte nu are" asa ca exploreaza terenul arunca o "pastila" vezi ce si cum si then esti baiat mare you can do this magic trick
cofe_cofe
Clar ca nu exista tehnici si metode, totul tre sa fie natural, lasa hormonii sa si spuna cuvantul kisstogether.gif
DAR daca totusi vrei o tehnica ceva, ai grija sa nu dai in penibilism , sa nu folosesti ceva prea rasuflat
HABIBA
QUOTE (cofe_cofe @ Mar 6 2008, 00:32) *
Clar ca nu exista tehnici si metode, totul tre sa fie natural, lasa hormonii sa si spuna cuvantul kisstogether.gif
DAR daca totusi vrei o tehnica ceva, ai grija sa nu dai in penibilism , sa nu folosesti ceva prea rasuflat

totusi santem in 2008 nu cred ca mai exista vrunu care sa vina cu replicile lu bunicu
jamalex2000
ba eu am vazut!

"te doare papusa?" "ce?" ""nu te-ai lovit cand ai cazut din rai?" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
zorkie
Orice i-ai spune unei tipe trebuie sa pari sincer si natural smile.gif Se va gandi de doua ori inainte sa iti dea o palma. Iar daca iti zambeste inseamna ca s-a spart gheata smile.gif
happy_me
QUOTE (zorkie @ Mar 6 2008, 09:54) *
Orice i-ai spune unei tipe trebuie sa pari sincer si natural smile.gif Se va gandi de doua ori inainte sa iti dea o palma. Iar daca iti zambeste inseamna ca s-a spart gheata smile.gif

si daca zambeste fals?...zicea cineva de pe aici ca femeile e false de felul lor
Pittick
Subscriu si eu la ideea ca nu exista un standard in a cuceri o femeie. Depinde intr-adevar de femeie si, in al doilea rand ,de tine. Trebuie naturalete. In principiu, o femeie cand isi face o parere despre tine, ar fi bine sa fie adevarata pana la capat. Nu sa se trezeasca dupa ceva vreme ca tu ai jucat un rol si atat.
Metodele clasice eu zic ca merg cand e vorba de o femeie, sau o fata cu mintea ceva mai intreaga.

Spre exemplu, eu cu sotia mea avem o istorie ciudatica smile.gif. Am fost colegi de clasa in liceu. In a 9-a ne-am apropiat destu lde mult, eram prieteni chiar foarte buni. Ulterior, mi s-au aprins prea tare calcaiele dupa ea. In a 10-a am incercat sa o abordez, insa am facut-o intr-o maniera cam tampita (na, eram copil biggrin.gif ). Nu am mai fost nici prieteni vreun an si un pic. In a 12-a iar ne-am apropiat si, in semestrul doi, dupa ce ea imi spune ca ma place si eu la fel ei, prin surprindere (am putea spune), ne-am sarutat. De acolo am ajuns unde am ajuns in prezent smile.gif.

P.S.: Eu am enervat-o foarte mult in liceu. O contraziceam, ii stricam planurile, etc etc. Orice ca sa o zgandar. Si ea imi facea la fel smile.gif.
HABIBA
frumoasa povestea ta pittikule
Pittick
A si am uitat sa mai precizez: important e sa fii atent cu ea, sa simpatizezi cu ea (adica sa intelegi ce simte cand are o problema si sa stii sa ii expui parerea/sfatul tau luand in calcul sentimentele ei...altfel risti sa ii faci si mai mult rau), sa cauti sa faci lucruri mici, detalii, care stii ca o fac fericita, sa nu incetezi sa ii aduci flori frecvent, sa o trezesti dimineata cu un sarut (asta mai incolo smile.gif ), sa o suni pur si simplu fara motiv in miezul zilei sa o intrebi ce face, incearca sa mergi cu ea la cumparaturi si ai rabdare, mergi oriunde cu ea, chiar si la lenjerie (dupa vreo 2-3 luni, daca totul decurge bine si intre voi exista sentimente, te va lasa wink.gif ) si, incearca sa ii dai si un sfat daca te intreaba. Ideea e sa iti dai interesul.

Poti face toate astea daca chiar o iubesti, nu esti cu ea de complezenta. wink.gif
frumoasa povestea ta pittikule

Multumesc. Multi ne-au zis asta biggrin.gif.
Fr3ak
QUOTE (zorkie @ Mar 6 2008, 09:54) *
Orice i-ai spune unei tipe trebuie sa pari sincer si natural smile.gif

N-am mai găsit alte metode de accentuare biggrin.gif
Adică nu trebuie neapărat să și fii sincer și natural.
hell_bitch
M-ai vazut sau tre sa mai trec o data prin fata ta? sau ceva de genul....voi ce intelegeti prin replici de agatat sau "trebuie sa pari natural"? parca era vorba de a cucerii o fata cu care vrei sa ai o relatie nu sa te eliberezi de stresul acumulat intr-o saptamana....personal cred ca daca e sa se intample se intampla....si daca e sa fie special va fi; daca nu va fi ca si cum te-ai astepta sa-ti iasa toti puii vi si sanatosi de sub o closca artificiala pe timp de iarna tongue.gif wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.