SonyEricsson cybershot C902
Pagini: 1, 2, 3

onlyone

Dimensiuni
* 108 x 49 x 11 mm

Greutate
* 107 gr

Culori disponibile
* Luscious Red
* Swift Black

Ecran
* 240x320 pixeli
* 262,144 color TFT QVGA

Cameră
* BestPic
* Bliț cu xenon
* Cameră - 5 megapixel
* Focalizare automată
* Lumină foto
* Photo fix
* Reducerea efectului de ochi roșii
* Stabilizator de imagine
* Stabilizator video
* Transfocare digitală - 16x
* Video light
* Înregistrare video

Memorie
* Memory Stick Micro (M2) support
* Phone memory 256MB*

Rețele
* EDGE
* GSM 850
* GSM 900
* GSM 1800
* GSM 1900
* UMTS 2100
* HSDPA

Alte dotari
# Radio - FM radio RDS
# Transmisii video
# Bluetooth stereo (A2DP)
# TrackID

restul modelelor care urmeaza sa apara in 2008 mi se par cam urate... insa asta cred ca are un viitor mai stralucit
Kcuf_di
Mie si G.urile îmi plac, de altfel cred că unul din ele va fi si următorul.

bogdzy
La prima vedere pare interesant designul ,dar dupa parerea mea ecranul cam mic si blitzul ala pare cam slab .
vecinu10
QUOTE (bogdzy @ Feb 13 2008, 15:20) *
La prima vedere pare interesant designul ,dar dupa parerea mea ecranul cam mic si blitzul ala pare cam slab .

Are bliț Xenon...ecranul si mie imi pare cam micut dar poate aparentele inseala laugh.gif
pimpey
ecranul e de 2" mi se pare .. deci nu e nici mare nici mic .. tongue.gif dar as prefera ceva mai mare gen G900 tongue.gif :X
2Fst4U
Telefonul in actiune aici
al3xxx92
merge...

d4m4g3
Prea tare designe-ul mellow.gif Imi place, tocmai citisem ceva pe net de noile telefoane de la SE si acum vad topic aici... Are aspect placut, destept e, sa vedem cum va fi cand va exista in magazine. wink.gif
onlyone
Multumim pentru imagini. Si mie imi place modelul asta.
Poate reusesti sa faci niste poze in aer liber, pe timp de zi, cu macro / fara macro, cu soare / fara soare.
crysty2k5

A aparut si pe Softpedia stirea !

http://news.softpedia.com/news/Sony-Ericss...ple-88017.shtml

gstblack
e bestial ca design
gstblack
evolutia terminalelor cybershot clasa de varf
antinVidia
Nu stiu ce va place vou designul ca nu e cine stie ce .
In nici un caz nu e departe de K800i, ca design .
Butoane patrate si cam atat.
Nu sunt un fan SE , dar apreciez ce e frumos si asta nu e un telefon prea frumos.
E bine totusi ca au renuntat la joyestik-ul ala enervant si l-au mai "slabit' putin.
crysty2k5
Lansat in Emiratele Arabe Unite !

http://news.softpedia.com/news/Sony-Ericss...UAE-88616.shtml

gstblack
smile.gif))) ce eveniment! iti dai u seama imi iau telefon de la arabi =))
Estel
In sfarsit primul telefon de la P990i care imi place cum arata. Are designul ala industrial clasic gen T610,K800,etc. Acu sa vedem si pretul si disponibilitatea.
argonautul
ieri mi-am cumparat unul.. e absolut superb. daca treci peste faptul ca se misca o idee mai incet in meniu decat modelele anterioare..
si nu are "red eye reduction" - doar auto si off..
insa isi merita banii.

alte pareri?

pretul e 1400 ron tva inclus..
la liber
bizarre17
Si K850i e ~ 1000 lei la liber si e mai bun tongue.gif
argonautul
gusturile nu se discuta. am avut 3 zile un K850i si m-a scos din sarite. din cauza faptului ca intra in meniu cand il tineai la ureche..si nu raspundea la comenzi imediat..
ma rog..
crysty2k5
Sony Ericsson C902 James Bond Edition

http://news.softpedia.com/news/Sony-Ericss...ced-91371.shtml
cia3194
Are careva C902? Cum se aude muzica la difuzor? Bateria cat tine?
katsuchyo
nu si'a mai luat nimeni de .. alaltaieri ? smile.gif
katsuchyo
mi'am luat eu, daca are cineva intrebari
Ray2007
Salve! In primul rand felicitari pentru noua achizitie:D sa-l stapanesti sanatos:D te rog fa si tu un review al telefonului biggrin.gif avantaje si dezavantaje:d Multumesc anticipat:D
katsuchyo
multumesc biggrin.gif

am sa spun acum doar asa, ce am observat pe diagonala, mai multe am sa pot spune maine.. ca acuma i se duce bateria si trebuie resetat smile.gif

avantaje..
- e foarte foarte elegant, ecranul e mare, cel putin pentru gustul meu (citisem parca mai sus ca nu e destul de mare.. )
- raspunde repede la comenzi, cu un mic delay la camera (fata de v360i care l'am avut inainte.. )
touch screenu sau senzorii aia ce'or fi de la camera dau un efect foarte misto, si toate optiunile le poti schimba mult mai usor decat daca ar trebui sa umbli pe taste.
- are mai multe optiuni la conectarea la PC, in sensu ca e mai usor de umblat pe el, iti apare daca vrei in my computer pe langa telefon inca o iconita ca la stik, ca si cant ai avea 2 device'uri conectate in loc de unu
- slotu telefonului e mult mai sigur si se fixeaza mai bine de cablurile care intra in el decat la modelul care l'am avut eu anterior..

dezavantaje (astea mi'au sarit mai repede in ochi)
- l'am luat la 9 dimineata, si abia acum parca incep oarecum sa ma obisnuiesc cu tastele.. sunt ca prost facute parerea mea, in sensu ca sunt inclinate inspre jos, si mai mult cu unghia le apesi la inceput. acum insa vad ca m'am obisnuit si e ok..
- nu am gasit teme pe net pentru el, fiind relativ recent lansat..
- pozele ma asteptam la aia 5 megapixeli sa fie foarte clare, insa nu sunt chiar asa.. cred ca erau mai misto alea de pe v360, care avea o camera de 2. in schimb am eu o presimtire ca asta e de la setari ceva ce am facut prost sau n'am facut..
- la telu vechi foloseam camera din fata pe post de oglinda cand pateam cate ceva, la asta nu am descoperit inca cum sa fac asta.. daca s'o putea

cam astea ar fi asa rapid.. de multe inca nu m'am prins nici eu, insa maine am sa stau mai mult sa'l butonez. smile.gif
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.