noile coduri CAEN 2008 acum online

r3ddr

multumita http://kurtyan.com/ (ultima versiune a aplicatiei excel de conversie se poate descarca de acolo)

articol http://www.zilei.ro/Afacerea/Noile_coduri_..._acum_online-1/

lista noilor coduri CAEN 2008 poate fi consultata online, direct din browser

(damn. am folosit initial tinyurl. de ce naiba il schimbati in sn.ro? si in plus nici nu merge asa schimbat cum e... huh.gif )
H725
cind am cautat caen2008 acum citeva zile cu google, spre surprinderea mea, am gasit lista pe softpedia... worthy.gif

r3ddr
well, si eu google it zilele astea... dar nu am gasit-o la SP, imi schimb am gasit o aplicatie de conversie wub.gif
H725
QUOTE (r3ddr @ Feb 13 2008, 11:01) *
well, si eu google it zilele astea... dar nu am gasit-o la SP, imi schimb am gasit o aplicatie de conversie wub.gif

eu am gasit un cod caen nou care cuprindea mai bine obiectul de activitate, deci o coversie de la codul vechi la cel nou nu ma ajuta wink.gif
JJOne
Oricum, pregatiti-va de cozi... La Registru in Bucuresti se sta si doua zile pentru caen-uri.
Tis2007
Am si eu niste nelamuriri, poate ma poate ajuta cineva: Nu am inteles exact cine trebuie sa schimbe codul CAEN.
Am inteles ca unele firme nu, iar altele da. Care este criteriul?
Si ce ce acte trebuie mers la Registul Comertului?
Va multumesc anticipat
r3ddr
toate firmele trebuie sa treaca pe coduri noi, exceptand cele noi (= de anul asta/2008)

Florian267
http://www.infosrl.ro/societate-comerciala/caen
JJOne
QUOTE (Tis2007 @ Feb 18 2008, 16:02) *
Am si eu niste nelamuriri, poate ma poate ajuta cineva: Nu am inteles exact cine trebuie sa schimbe codul CAEN.
Am inteles ca unele firme nu, iar altele da. Care este criteriul?
Si ce ce acte trebuie mers la Registul Comertului?
Va multumesc anticipat

Nu ti se primesc la Registru alte modificari de act constitutiv fara schimbarea CAEN-ului.
Administratia Financiara cere raportari pe noile coduri CAEN. Deci cam toata lumea trebuie sa schimbe CAEN.

Pt. schimbare CAEN la SRL trebuie decizie asociat unic sau hotarare AGA, precum si o varianta actualizata a actului constitutiv.
Pt. decizie/hotarare trebuie si contor de cuvinte.
Schimbarea e in doi pasi: schimbarea pe societate, apoi schimbarea pe diversele sedii/puncte de lucru.
Tis2007

QUOTE (JJOne @ Feb 19 2008, 10:39) *
Nu ti se primesc la Registru alte modificari de act constitutiv fara schimbarea CAEN-ului.
Administratia Financiara cere raportari pe noile coduri CAEN. Deci cam toata lumea trebuie sa schimbe CAEN.

Pt. schimbare CAEN la SRL trebuie decizie asociat unic sau hotarare AGA, precum si o varianta actualizata a actului constitutiv.
Pt. decizie/hotarare trebuie si contor de cuvinte.
Schimbarea e in doi pasi: schimbarea pe societate, apoi schimbarea pe diversele sedii/puncte de lucru.

Multumesc foarte mult !!!
bodi
QUOTE (r3ddr @ Feb 18 2008, 22:25) *
toate firmele trebuie sa treaca pe coduri noi, exceptand cele noi (= de anul asta/2008)

Unde scrie ?
Tis2007
QUOTE (Florian267 @ Feb 19 2008, 09:45) *

Foarte util, am aflat exact noul cod CAEN
Multumesc
piscotel2004
Buna!
si pana la urma...a fost cineva sa schimbe actele? Ar fi foarte folositor daca cineva ar povesti cum a fost...taxe etc. Am discutat cu o prietena care e avocata si spunea ca trebuie actele atestate de un avocat...e adevarat? In felul asta se cheltuiesc si mai multi bani.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.