Sony Ericsson W980

CFR

Dimensiuni: 92 x 46 x 16.9 mm(100grame)
Display: TFT, 256K colors, 240 x 320 pixels, 2.2 inches
Memorie: 8GB
GPRS: DA
HSCSD: DA
EDGE: NU
3G: DA
WLAN: NU
Bluetooth: DA
Infrarosu: NU
USB: DA, v2.0
Camera: 3.15 MP
Bateria: Stand-by: pana la 300 h; Talk time: pana la 9 h.
mnezo
Ah, daca n`ar fi scoica.. Arata bine totusi, avand in vedere alte boacane SE (vezi W300) iar treaba aia cu Walkman On Top suna foarte promitator. Viitorul e lucios si fara butoane!

danknet
QUOTE (mnezo @ Feb 11 2008, 09:04) *
Ah, daca n`ar fi scoica.. Arata bine totusi, avand in vedere alte boacane SE (vezi W300) iar treaba aia cu Walkman On Top suna foarte promitator. Viitorul e lucios si fara butoane!

cam toate telefoanele tind sa ia tenta asta lucios si fara butoane ... smile.gif oare dupa cine copie toti ?
vorba lu mnezo .. ce bine era daca nu era cu clapeta
SoR!n
Ce pret are ?
boriss2oo6
ce mi se pare mie tare la el este ca are emitator FM onboard biggrin.gif pentru masina este perfect mai ales daca nu ai intrare de jack la casetofon biggrin.gif
dEliric1
frumos foc..dece era mai bine daca nu avea clapeta?ca deja e unul cu 8gb fara clapeta..oricum frumos
al3xxx92
QUOTE (CFR @ Feb 11 2008, 09:51) *
Dimensiuni: 92 x 46 x 16.9 mm(100grame)
Display: TFT, 256K colors, 240 x 320 pixels, 2.2 inches
Memorie: 8GB
GPRS: DA
HSCSD: DA
EDGE: NU
3G: DA
WLAN: NU
Bluetooth: DA
Infrarosu: NU
USB: DA, v2.0
Camera: 3.15 MP
Bateria: Stand-by: pana la 300 h; Talk time: pana la 9 h.

super design. chestia cu lucios si fara butoane sa fie de la ipod ? huh.gif

craniu3000
are cineva driverele acustice originale de la el ?

Ias multumi celui care le are si le ataseaza worthy.gif
burburyku
nu cred k ajuns cineva sa il "tuneze" wink.gif trebuie sa vb cu cineva care are tel cu driverul original, si sa il extraga cumva
vladutsz

salut. stie cineva programe care pot fi instalate pe w980 si de unde le pot lua?
burburyku
Sal/buna all, am si eu cateva intrebari; vreau sa achizitionez un telefon nou biggrin.gif , si vreau ori w960 ori w980.

Intrebare e daca stie cineva, daca e adevarat ca w980 se aude foarte bine, mai bine ca un w960, avand noile functii, clear-stereo si clear-bass?

Ma intereseaza sa achizitionez un telefon bun pentru muzica, amble au memorii de 8gb, w980 are FM transmiter incorporat, iar w960 nu are, dar i se poate atasa MMR-70 FM Transmitter, iar w960 are si touchscreen si wi-fi. Am inteles ca daca memoria la w960 este mai plina, telefonul se misca mai greu, si spunand asta, presupun k daca umplu pana la refuz memoria se si blocheaza. Este adevarat ca merge w960 mai greu cu memoria mai plina?

Mai sunt interesat de raza de acoperire a FM-transmiterului telefonului w980 si a MMR-70 FM Transmitter.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.