Ce Sa Nu Iti Cumperi...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Nicanor

...dati si ceva detalii pentru anti-recomandarile voastre...

bicicleta micarge de la dhs - pentru ca o am de un an si scartie, se descentreaza urat, scartaie si in general daca te urci pe altceva iti dai seama de diferenta...

rolele (chinezesti) mad.gif de la cora - prost facute, se franeaza. luati ceva pe silicon
Necronomikon
biciclete FirstBike, DHS, RichBike... - stie toata lumea cat sunt de proaste, nu mai are rost sa explic.

Nicanor
...grija la cdurile raxon. desi am folosit mai demult unele aurii in bune conditii ultimele cumparate de la Muzica (argintii de data aceasta) aveau foita prost lipita si ramaneai cu plasticul gol (si fara informatie)...
aladdin2k
Memorii Elixir. Un dimm de 256 MB mi-a murit subit dupa vreun an si ceva. Fara overclock, fara setari agresive, fara sa utilizez prea des calculatorul (lipsa de timp). Poate am avut ghinion, dar sigur nu mai cumpar asa ceva.
neoliviu
Incaltaminte de la Leonardo. Fara nici o exceptie am avut probleme cu produsele, si asta din prima luna.
biloiu
acumulatori SANYO !!!!
NEVER !!!!

pantofi DANOVI !!!! - super prosti si super scumpi !!!
ovidelu
@biloiu: Am 4 acumulatori sanyo de 2.100 mA. Dupa o incarcare completa i-am dus la unu sa ii masoare, si erau incarcati la 1.900 mA. Eu spun ca e foarte bine. Si in plus nu am probleme deloc cu ei, ma tin vreo 2 saptamani la poze nu multe dar zilnice.

Eu sunt de parere ca fiecare produs poate fi foarte bun si tot atat de usor foarte prost. DEpinde de noroc. Eu aveam in buzunar 450.000 lei si mi-am luat pantofi de la Leonardo (@neoliviu) ca sa nu ma mai duc pana acasa sa mai iau bani. Ii am de 2 ani si inca nu dau semn de uzeala, desi sunt folositi zilnic.

Dupa cum am spus, fiecare cu norocul lui. O pereche de adidasi chinezesti i-am folosit din 1990 pana in 1998. Si atunci mi-au fost furati, probabil si acum sunt inca buni. Nu intotdeauna marfa chinezeasca e slaba la calitate, desi recunosc ca in ultimul timp multi au probleme cu ea.

Zubaida
Benzina Super Euro de la rompetromul lu patriciu, nu mai trage motorul de zici ca i-am pus gaz lampant
Mr. Black
Monitoare Samsung. Am avut numai probleme cu ele. nono.gif
azertiti

QUOTE(Mr. Black @ Sep 16 2004, 22:02)
Monitoare Samsung. Am avut numai probleme cu ele.  nono.gif
*

Cum ziceau si altii depinde de noroc. Eu il am de 2-3 ani..nici nu mai stiu si nici o problema.
eiffel
Ghiuvete inox FRANKE - arata nemaipomenit, dar executia si mai ales proiectarea lasa de dorit. Asta daca o montati voi, daca nu las sa se chinuie meseriasul vre-o cateva zile pana reuseste sa o fixeze ca lumea si sa astupe ( cu silicon ) toate scurgerile de apa din tubulatura gresit proiectata. Si atentie cand o transportati, sa nu va taiati la degete smile.gif Oricum nu face banii. M-am uitat la mai multe modele, ca am vrut sa o schimb, si toate aveau aceleasi probleme.
Nicanor
...diskete imation...
Alice
Orice produs de EdiMax & firme de genul acesta.
Kidu
Hai sa facem altfel ca o dam in diverse...incercati sa postati ca eiffel un raspuns detaliat. Sunt mai interesante motivele decat lista in sine. Raspunsurile monosilabice vor fi sterse.
cibo
QUOTE(eiffel @ Sep 17 2004, 09:56)
Ghiuvete inox FRANKE - arata nemaipomenit, dar executia si mai ales proiectarea lasa de dorit. Asta daca o montati voi, daca nu las sa se chinuie meseriasul vre-o cateva zile pana reuseste sa o fixeze ca lumea si sa astupe ( cu silicon ) toate scurgerile de apa din tubulatura gresit proiectata. Si atentie cand o transportati, sa nu va taiati la degete smile.gif Oricum nu face banii. M-am uitat la mai multe modele, ca am vrut sa o schimb, si toate aveau aceleasi probleme.
*
gresit! se monteaza destul de usor (n-am montat-o eu, dar n-am observat dificultati), apa nu curge pe nicaieri (de data asta racordarea am facut-o eu), capacul/sita tine super apa in cuva!
singura nemultumire: desi e cu profil "anticalcar" cred ca retine calcarul mai ceva decat una normala. se albeste destul de repede si nu se curata prea usor. o sa incerc cu calgon wink.gif
Nicanor
...hostingul gratuit la www.home.ro
de ce: am avut acolo trei siteuri si desi aveau trafic si nu aveau treaba cu pirateria sau teme banate, mi-au fost desfiintate fara explicatii cursing.gif
Kidu
Neil si hyde: aveti un avertisment! Am spus clar sa ARGUMENTATI..
Piorel
QUOTE(biloiu @ Sep 15 2004, 23:54)
acumulatori SANYO !!!!
NEVER !!!!

pantofi DANOVI !!!! - super prosti si super scumpi !!!
*

laugh.gif Ce m-ai nimerit! Am acumulatori sanyo de 2100 si sunt foarte multumit de ei. Vreo o suta de mii bucata. Pantofi danovi cred ca am si de aia dar nu mai stiu care sunt. Parca erau buni, oricum.
Piorel
QUOTE(Nicanor @ Sep 21 2004, 09:33)
...hostingul gratuit la www.home.ro
de ce: am avut acolo trei siteuri si desi aveau trafic si nu aveau treaba cu pirateria sau teme banate, mi-au fost desfiintate fara explicatii  cursing.gif
*

Era vorba despre ce sa nu iti CUMPERi. Nu poti cumpara ceva gratuir. Parerea mea... si a lui Vacaroiu. biggrin.gif
hyde
QUOTE(Kidu @ Sep 21 2004, 18:50)
*

daca mi-ai fi lasat sansa, as fi argumentat... pentru ca puii si pulpele de pui de care ziceam sunt pline de PENE!!! si sunt umflate cu apa!
de obicei evit flameuri sau ceva de genul asta, dar mi se pare ABERANT sa-mi stergi postul... ma rog... e aria ta, procedezi cum crezi de cuviinta nono.gif

toate cele bune
Nicanor
QUOTE(Piorel @ Sep 22 2004, 00:38)
Era vorba despre ce sa nu iti CUMPERi. Nu poti cumpara ceva gratuir.
*

sorry, ai dreptate. poate ca nici nu e vina lor (am inteles ca au fost hackuiti) dar e bine de stiut...
Seven[BERE]
Telefoanele Alcatel.

Bicicletele FirstBike .... desi aici putin ulei , putina vaselina la cateva luni si un spary WD40 cu care sa dai pe lant, pinioane, deraioare , etc. la fiecate 80-100Km fac minuni. Eu o am pe a mea de 2 ani , e fier vechi full suspension si merge daca o intretii cat de cat.

bye
Neil
QUOTE(Kidu @ Sep 21 2004, 18:50)
*

pai ce faci vere? stergi si postul...?!?!?
Kidu
Neil: m am uitat pe scurt prin arborele genealogic si ti garantez ca nu ejti varu' meu..mai intreaba pe la ai tai... Scrie undeva mai sus ca posturile necorespunzatoare vor fi sterse. Mai citeste odata!

hyde: cine nu te a lasat sa argumentezi? Ai avut doar 5 sec la dispozitie pentru scris postul ?

Haideti sa ne intelegem...nu sunt aici ca sa ne certam si nu am nici un interes sa NU ne intelegem. Uitati care este ideea: scrie Vasilica despre autoturismul XYZ ca e varza si de kkat. Si acum intervin 2 situatii: sunt cei care ar dori sa il cumpere si vor sa stie exact care este opinia ta ( Threadurile de aici se numesc "Opinii despre produse...", daca nu sjtiati ) si cei care au/vand/reprezinta masina XYZ si nu sunt de acord sa existe un post aruncat de Vasilica care nici macar nu spune ce il doare.

Asa cum v-a rugat cel care a initiat aceasta discutie asa v-am rugat si eu, evitati sa raspundeti monosilabic si exprimati-va mai pe larg ce v-a deranajat la produsul/serviciul respectiv.
aeon
coolete titan d5tb cu elice argintie....am luat dela ultra pro 8 bucati (de fapt cu tot cu computere smile.gif ), 6 dintre ele au cedat in mai putin de 3 luni, rand pe rand....pur si simplu se oprea ventilatorul si nu mai facea nimic. Primul l-am schimbat cu altul identic, tot de la ultra pro (garantie), a cazut dupa 2 luni. Celelate au fost schimbate cu niste modele asemantoare dar cu ventilator negru...merg ok de vreo 5 luni.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.