flex21
28th September 2005, 09:08
Ce sa nu iti cumperi ... ?
Bilete la loto si la pariuri sportive !
Invisigoth
28th September 2005, 09:55
QUOTE(hipppaul @ Sep 21 2005, 19:12)
discutabil. eu am un GA 7 VAX de 3,5 ani si nu am avut absolut nici o problema cu ea. mai cunosc oameni care au astfel de placi si nu i-am auzit plingindu-se.
Same here: placa de baza Gigabyte GA-7VA, o am de aproape de 3 ani si inca merge ceas.
marianculturistul
2nd October 2005, 23:40
avon ca nu au termenul de expirare scris la nici un produs
si nici data fabricatiei
Kidu
2nd October 2005, 23:43
marianculturistu: cred ca e a 3 a oara azi cand scrii chestia asta... ai un avertisment si inceteaza cu spam ul.
tommasino
3rd October 2005, 00:52
QUOTE(DarkLight @ Sep 15 2005, 00:30)
switch-uri si placi de retea REPOTEC
am la activ 4 placi de retea repotec cumparate in edcurs de cateva luni de la ultrashto si NICIUNA n-a vrut sa functioneze.De nici o culoare ("this device cannot start).Dupa lupte cu windowsu si ceva timp pentru a instala driverele lor( cu toate ca folosesc chipset RTL 8139 care e "cunoscut" de windows , are nevoie de custom driver)
si asta in windows xp ..ca in 98/ME nu am reust sa fac nimic cu ele
Switch-urile (modelul metalic) tot ultrashto de 5-8 porturi nu au deloc conectorii entru rj54 finisati.Parca ar fi taiati la foarfeca(de vie) si luati la pila.ca sa nu mai zic de faza ca intre carapacea de tabla si integrat este o folie de 0.0000000001 mm , care impreuna cu montarea switchului ( prin sistemul ala de mounting pe holzsuruburi ) duce la arderea porturilor prin scurt.
Switchurile Repotec modelul carcasa de plastic, functioneaza mult mai bine decat cele metalice si sunt mai rezistente decat Trendnet si Assus metalice chiar in conditiile in care nu au impamantare.
Switchurile rack de la Repotec sunt foarte fiabile.
Switchurile Planet nu duc decat exact 100 de metri, iar altele gen Repotec, Trendnet, Assus duc pana la 150 de metri
tommasino
3rd October 2005, 00:55
QUOTE(flex21 @ Sep 28 2005, 05:08)
Ce sa nu iti cumperi ... ?
Bilete la loto si la pariuri sportive !
ai uitat sa precizezi mah, asa ca rectific eu :
Bilete la loto si lozuri necastigatoare .
Nicanor
28th May 2006, 19:04
suzuki jimny, caroseria e din plastic si consuma f. mult...
noua serie de sucuri teddy care au acelasi format de sticala dar chimicale din greu, vezi eticheta, scrie mic, mic, mic...
melci daca esti fan al alimentatiei tradional romanesti...
flytaxi, de la otopeni pana la mall vitan 650.000 si a incercat sa ma fraiereasca ca nu e tva-ul inclus, buna poanta
...
preacher
28th May 2006, 23:24
Stiu ca s-a mai spus, dar mai zic si eu odata:
Bicicleta de la DHS: totul, dar absolut totul este de cacao.
1. Mi se desumflau camerele la 20 de minute dupa ce le umflam (asta dupa vreo 20 de km de folosire a inceput); am verificat si camerele si cauciucurile si jentile - nimic care sa fie gaurit, sa scape aer sau sa intepe.
2. Jentile se descentreaza al naibii de usor.
3. Butucii se tocesc extrem de repede.
M-am dus la ASSport si mi le-au rezolvat pe cele de mai sus - foarte profesionisti baietii.
4. Schimbatoarele extrem de proaste, trebuie sa stai cu patentul pe ele sa schimbi + sistemul de schimbare din spate (nu stiu cum se numeste) care schimba prost si scartaie in draci de vreo 2 zile desi nu a atins niciodata apa.
5. Angrenajul de la pedale scartaie ca naiba si a inceput sa se si frece.
6. Amortizorul spate - si asta scartaie
!
7. Era sa incalec o Dacie care venea spre mine cu vreo 40-50 la ora pentru ca s-a slabit ghidonul; bine macar ca au tinut franele.
Asta e, sunt fraier ca nu m-am interesat inainte ce sa-mi iau; acum macar stiu! Treptat o sa schimb totul la ea.
Bicla de la First Bike: si-a luat var-miu, si e la fel de rahatita!
1. Filetul de la pedale (cel de pe cadru) este un pic mai mic decat cel de pe angrenajul pedalelor - din cauza asta ii mananca rulmentii (urmatorul termen e peste o luna
).
2. Schimbatorul spate nu face niciodata ce i se spune.
3. I se misca mereu ghidonul, oricat ai strange.
4. Mai sunt si alte chestii, dar nu mai am chef de scris!
Bafta mare!
Nicanor
31st May 2006, 20:40
de acord cu preache. luati de la magazinul magelan de pe pantelimon sau daca va faceti concediul in europa cu masina, luati de acolo una in portbagaj, daca e si din austria sau germania, o s-o aiba si nepotii. si nu veti da o avere pe ea....
yoshi_656
31st May 2006, 21:19
siemens a75 de la cnx , am avut si nici mesaje nu puteai sa scrii pe el , mergeau butoanele intarziat... Am scapat totusi repede de el. Ciudat : dupa IMEI era original.....
bogdanozaurus
1st June 2006, 22:47
[quote name='biloiu' date='Sep 15 2004, 23:54' post='370621']
acumulatori SANYO !!!!
NEVER !!!!
aiurea! am de 6 luni 4 buc acumulatori sanyo de 2500mAh si se comporta impecabil. sa fie de vina faptul ca sunt "Made in Japan" si nu China-made?!
subscriu la Gigabyte, ca aveti voi (respectiv VA si VAX ) sunt ultimile placi calumea scoase de Gigabyte
Cipsu
1st June 2006, 23:09
Bilete de avion la Low-cost!
O sa aveti "ride of your life" - avion cu petice si aratand ca proaspat trecut de revizia de 50 de ani.
AlexIP
1st June 2006, 23:55
QUOTE(add @ Jun 1 2006, 23:57)

subscriu la Gigabyte, ca aveti voi (respectiv VA si VAX ) sunt ultimile placi calumea scoase de Gigabyte
K7 Triton Pro2 here, no problem. Cam majoritatea pe care ii stiu eu au Gigabyte si nu au probleme nici chiar cu modelele noi.
IONELL
2nd June 2006, 01:12
lentile de contact sau ochelari de la optinova, sunt tepari!
IONELL
2nd June 2006, 01:12
lentile de contact de la optinova
IONELL
2nd June 2006, 01:13
optinova = prosteala ,neprofesionalism etc
Nicanor
14th June 2006, 19:29
initial am recomandat-o dar s-a dovedit a fii o chestie GROAZNICA!!!
casca Teac HP-5 : se aude acceptabil dar dupa doua ore de jucat te ia o durere de cap de nu stii cum te numesti. mi s-a intamplat de mai multe ori de am ajuns sa nu joc de frica ei...
am incercat cu vechea casca Panasonic si este ok deci nu este de la cerebel ...
christianoo
15th June 2006, 11:08
Ai grija ce cumperi de la DEPOZITUL DE CALCULATOARE
AU UN SERVICE DE RAS SI DE KKT
Am cumparat o unitate optica DVD RW si cand am ajuns acasa am constatat ca nu functioneaza......m-am dus la service (nu am avut timp sa ma duc a doua zi si m-am dus dupa doua zile), am lasat dvd-ul acolo pentru evaluare si am primit altul nou dupa 1 luna.....nu glumesc ....DUPA 1 LUNA. Pentru o marfa care am cumparat-o defecta din magazin.
Ganditi-va daca cumparati o placa video, un hdd, placa de baza, ceva fara de care computer-ul nu functioneaza.
Si nu sunt singurul care a trecut prin asemenea experiente cu "depozitul de calculatoare"
christianoo
15th June 2006, 11:23
QUOTE(eddingro @ Aug 24 2005, 15:44)

Calculatoare cu procesoare Celeron. Parcă pui un șchiop să alerge.
Tare asta !
Subscriu.....la fel si pentru Duron si nu sunt departe nici Sempron (limitate).
Zazie
15th June 2006, 11:25
DVD player standalone marca WUNDERS(orice model).
broink
15th June 2006, 11:47
telefoanele LG
Am avut unul si sa stricat dupa un an. am fost cu el la service (telefonul este cumparat in italia, am dat si o gramada de bani pe el) si mi-au spus ca nu au mai vazut si nici nu au pe calculator datele modelului (A7150). Am mai vazut si alte modele, arata super dar in rest sunt varza. In schimb am un siemens me45 care functioneaza perfect dupa 4 ani si bateria tine inca 5 zile, numai spun de cate ori a cazut pe ciment
claudelll
15th June 2006, 12:20
Bauturile racoritoare gen :
Coca Cola,
Pepsi etc... mai bine bei o apa plata, este cea mai buna.
Bafta.
Cop
18th June 2006, 09:56
QUOTE(kenoby @ Sep 8 2005, 18:04)

Player MP3 TwinMos RedRock (256 MB)
Subscriu!
Dupa ce l-am inlocuit de 3 ori am cerut banii inapoi.Se bloca cand iti era lumea mai draga.
NU cumparati mp3 player Goodmans din Cora.O porcarie care nu canta decat daca sta pe birou, nemiscata(l-am testat cu 6 marci diferite de CD-uri si se comporta identic)
Reason2
25th June 2006, 09:52
Are cineva bicicleta de la firma Active, e fiabila?...am vazut una in Metro si arata f bine ...ce-i drept era 9 mil.
Eu am un DHS din aluminiu ala de 3.6 mil. si e varza ....la fiecare plecare de acasa trebuie sa reglez roata din spate .... si de multe ori, pe drum, m-am rugat de taximetristi sa ma ajute cu niste scule sa mai reglez cate ceva.
A mea o fi ea cat de cat dar celelalte de 2 mil. cred ca sant de unica folosinta pana sa se strice.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.