Ăntradevăr. Ciudată atitudine.
Threadul se cheamă œ Ce să nu îți cumperiœ. Ăn schimb primim sfaturi cu œce mai poți să faci dacă ai luat o țeapăœ sau œDacă nu-ți convine ia-ți un Lincolnœ de parcă Cipsu îi vânzător la IVECO sau poate chiar proiectantul sau fabricantul?!?! Ca să nu mai zic de comparație dubă IVECO - limuzină Lincoln ?!?!. Așa ca să ne aflăm în treabă.
Altul se supară că am scris prea mult. Vrea să citească, dovada e că a fost aici, dar, nu înțeleg de ce, se supără că am œscris prea multœ. L-am jignit cu prezența mea.
Am avut, prin intermediul serviciului, ocazia să cunosc diferite produse. Am scris despre cele slabe. Cred că informațiile sunt utile așa cum eu am citit cu interes ce experiențe neplăcute au avut și alții. Dacă nu interesează, larg îi forumul Softpedia...
Ciudată poveste.
Scuză-mă Cipsule că, în nemernicia mea, am putut avea pretenția să mai și călătoresc omenește într-o dubă IVECO. Mă vei ierta vreodată? Iar în altă ordine de idei îți urez succes în cumpărarea obiectelor îndoielnice. Se pare că nu e pentru tine acest thread...
-