Ce Sa Nu Iti Cumperi...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Muale

CITAT (eiffel @ 17th September 2004, 09:56) *
Ghiuvete inox FRANKE - arata nemaipomenit, dar executia si mai ales proiectarea lasa de dorit. Asta daca o montati voi, daca nu las sa se chinuie meseriasul vre-o cateva zile pana reuseste sa o fixeze ca lumea si sa astupe ( cu silicon ) toate scurgerile de apa din tubulatura gresit proiectata. Si atentie cand o transportati, sa nu va taiati la degete smile.gif Oricum nu face banii. M-am uitat la mai multe modele, ca am vrut sa o schimb, si toate aveau aceleasi probleme.

ce naiba e "ghiuvete" , vreun cuvant din franceza? (imi cer scuze,am facut si liceul)

CITAT (eddingro @ 24th August 2005, 15:31) *
Si nici LG. Studioworks.
Nu au imagine bună, clară.
Imagine în ceață la colțuri.
-

am avut un lg studioworks de 15inch. a mers ore intregi pe zi,timp de 10 ani. in ultima vreme,cand aprindeam din buton tremura imaginea in colturi timp de 2-3 secunde,pana se stabiliza. in rest merge foarte bine! (singura chestie,in comparatie cu un lcd nou,este lipsa de luminozitate)

CITAT (sorinsirbu @ 3rd August 2006, 18:31) *
Nu generaliza, foarte multa lume are videotelefon LG din Italia ,acolo costa doar 59 euro si cu cartela de 3 euro inclusa.(acum sunt 69de euro si au full options) si au si 2 ani garantie. Am si eu un LG 8180 de 8 luni si sunt extrem de multumit de el.Si scuza-ma, si daca se strica dupa 2 ani,dar nu cred, si a luat si al meu destule cazaturi,nu consider deloc ca am iesit in pierdere.

Ce sa nu iti cumperi? Telefoane de la Germanos. Am luat 2 si s-au stricat dupa 3 luni unul si celalalt dupa 7 dar nu eram in tara pana a expirat garantia asa ca l-am pierdut.Primul l-am putut lua dupa 2 luni de la reparat de la service-ul lor.Ei zic ca-ti ofera telefon daca nu ai sa-ti faci treaba pana ti-l repara dar nici pomeneala de asa ceva.

de la germanos/cosmote am luat un telefon nokia (made in romania),am ajuns acasa si incarcatorul avea un scurt in el cred,telefonul o lua razna/se bloca atunci cand il cuplam la incarcator. l-am schimbat a 2-a zi si e ok. (incarcatorul nu cred ca a fost facut la noi smile.gif) )

CITAT (teo0 @ 11th August 2006, 12:59) *
electrocasnice din CORA.
am pierdut peste 2 ore.
pasii ce trebuiesc uramati:
1. cauti (n-am cautat f mult, aprox 5 min) o pers de la raionul respectiv, careia-i zici produsul ce vrei sa-l achizitionezi + numele tau.
2. te duci la o casa - stai la o coada- (pe undeva prin raion electrocasnice) si-ti spui numele. Iti elibereaza un bon.
3.tot la acea locatie stai la o alta coada cu bonu' pt a face plata.
4.iti dau un bon fiscal cu care te duci la depozit (nu ti-l aduc ei), unde surpriza.....o alta coada pt a-ti ridica marfa.
5.la iesire tre sa stai (aici am scapat repejor, doar vreo 5 min) sa-ti stampileze bonul si produsul un domn de la paza.
6. ultimul pas si cu durata ce mai mare...coada la garantie

Poate am fost eu ghinionist si am nimerit ziua cand toata lumea-si electrocasnice, insa procedura-i f intortocheata si enervanta.
Eu nu voi mai achizitiona electrocasnice din CORA.

smile.gif) in cora am lucrat,dar nu pt cora. stiu cum e la raionul electrocasnice,ai perfecta dreptate. si mie mi s-a parut o tampenie sistemul lor de vanzare(chiar am vazut cativa clienti care au renuntat cand au aflat prin ce trebuie sa treaca pt a lua un cuptor cu microunde de exemplu.)
si ca o completare...am stst prin depozit la cora pantelimon si am vazut cum manevreaza baietii cutiile. nu doar odata...mai mereu. si nu va doresc sa cumparati ceva de acolo decat daca sunteti sigur ca va face placere sa umblati la garantie sau daca e vreun ceas g-shock

-nu cumparati un produs doar pt ca mostra era ok(parfum in mod special-miros mult mai ok testerele de 5ml sau de 100ml fata de alea de la vanzare)
-boxe logitech z5500:se aud f f bine,iti faci treaba. singura chestie este ca din cauza fluctuatiilor de tensiune se duc ledurile de la display-lumina aia albastra. bine...boxele merg in continuare f bine
-telefoanele nokia made in hungary: am avut cateva-toate aveau probleme de soft
-electrocasnice din cora,am explicat mai sus de ce
-termopane de la firme dubioase. se vede diferenta in timp fat ade cele "de firma"
-prezervative loveplus- se rup,pleznesc (durex sunt cele mai bune)
-din hypermarket nu merita luate haine,mobila,electrocasnice...decat alimente,cosmetice

* curvele ieftine-nu sunt virgine,precum se lauda tongue.gif
* spray AXE-oricat te-ai da cu el,nu se iau femeile dupa tine
*pasta de dinti care in 14 zile iti face dintii ca de castor
*haine de plastic-sosete,camasi... se face atmosfera misto in metrou,vara
Andero
CITAT (BoYd @ 1st July 2009, 19:59) *
dvd-rw lg

mi-au facut multe probleme , citeste numai cand au chef

Probabil aveau probleme la conectarea pe placa de baza. eu am un dvd-rw lg de 6 ani (sau mai mult) acum 3 ani era intuneric si era deschis, l-am agatat cu pantalonii, nu stiu cum si i-am scos sertarul afara, m-am chinuit o ora sa-l bag la loc, am reusit si merge si azi. singurul minus e zgomotul.

Tangram
si eu am 2 dvdrw lg, unul intern(2 ani), unul extern(1 an), ambele s-ata. in afara de zgomot si vibratii nimic de reprosat la scriere/citire
ruthless
Si eu am la un calculator mai vechi( de vreo 5 ani) un dvdrw lg, si nu am avut probleme cu el.
Sobolan Mort
CITAT (truthman @ 5th June 2009, 21:29) *
telefoane marca HTC!!! cele mai proaste, cu cele mai multe bug-uri, care se incalzesc cel mai tare, care se defecteaza cel mai usor, care se misca cel mai prost, cele mai fragile, cu cele mai proaste baterii, cu cele mai multe defecte de fabrica!
HTC este cea mai incompetenta firma producatoare de telefoane din lume!

x2
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.