Ce Sa Nu Iti Cumperi...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

mocutza

eu am avut probleme cu cei de la IDEALOPTIC.

am facut la ei o pereche de ochelari care din start nu erau corect montati. am fost la ei de trei ori sa ii repare si de fiecare data ii primeam inapoi la fel. am dat o carutza de bani pe ei, iar tipa care era acolo avea o atitudine de kko.
imi pare rau acum ca nu am facut o reclamatie la OPC, dar am vazut mai sus ca cineva si acum asteapta solutionarea problemei lui confusedsmiley.png
mihaesadrian
pt galuscutza

Daca ai avea timpul necesar sa te interesezi cum stau lucrurile, cred ca o sa fii surprinsa sa afli ca sunt valabile 36 luni de la data fabricatiei stantata pe fiecare produs. A si acea fosta reprezentanta a expus si motivele care stau la baza afirmatiei ei?Ce a determinat-o sa faca acele afirmatii? Daca a folosit produse si nu a fost multumita de ele de ce nu a returnat produsul si sa isi recupereze banii? Eu folosesc produse AVON si am facut si retur la unele care au prezentat un defect(pompa parfum) dar nimeni nu a comentat nimic.

Dari@
te contrazic, produsele Avon nu sunt doar proaste, ci foarte proaste. Numai elevele, care nu au salariu le cumpara ca nu au bani de altceva mai de soi.

on topic: produse prin posta pt pisici - mancare. comanzi una si cand desfaci coletul parca e altceva. si mint ca prin posta costa nu stiu cate zeci de lei transportul ca sa te convinga sa accepti curier pt ca este mai avantajos pt ei. dupa care constati ca, daca ai facut comanda pe firma, factura nu este completata cum tb iar factura de transport nu exista ci scrie doar numele si orasul pe o hartie lipita pe colet. si uite asa, preferi sa cari de la petshopul din urbe zeci de kg de hrana, pe care dai mai mult decat daca o iei online, dar macar vezi ce iei si nu te inslala nimeni la facturi.
Laberta
Pai si-atunci de ce le mai fac relclama in Avantage? Ca elevele alea nu cred ca si-ar rupe de la cosmeticale (dar mai degraba de la zdranganele - zic eu) ca sa dea pe o revista, oricat de glamour ar fi ea.
Nu stiu ce sa zic de Avon, n-am prea cumparat de la ei.
Dari@
reclama o dai cu iti da bani, nu cui are produse bune, neaparat.

eu nu mi-as da pe față cu creme de 20-30 de lei. avand in vedere ca bonusurile+salariile angajatilor+profitul+alte taxe ar fi cam 70%, iti dai seama ca o crema din aia costa in realitate mai putin de 10 lei? ce calitate vrei la pretul asta? adica 3 dolari? astea-s produse de uns ușa cand scârțâie, nu de dat pe piele.
charme
QUOTE (Dari@ @ Apr 18 2009, 15:15) *
te contrazic, produsele Avon nu sunt doar proaste, ci foarte proaste. Numai elevele, care nu au salariu le cumpara ca nu au bani de altceva mai de soi.

cred ca-s eleva la scoala generala si nu stiam biggrin.gif tre' sa ma uit in buletin sa vad daca am drept de vot tongue.gif

on topic: produse prin posta pt pisici - mancare. comanzi una si cand desfaci coletul parca e altceva. si mint ca prin posta costa nu stiu cate zeci de lei transportul ca sa te convinga sa accepti curier pt ca este mai avantajos pt ei. dupa care constati ca, daca ai facut comanda pe firma, factura nu este completata cum tb iar factura de transport nu exista ci scrie doar numele si orasul pe o hartie lipita pe colet. si uite asa, preferi sa cari de la petshopul din urbe zeci de kg de hrana, pe care dai mai mult decat daca o iei online, dar macar vezi ce iei si nu te inslala nimeni la facturi.

oare eu de ce n-oi fi patit asta, in 3 ani jumate de cand n-am cumparat nici mancare, nici nisip, de la pet-shop? (de lene ca sa nu le urc singura 6 etaje smile.gif ). faza cu "parca e altceva" nu reusesc s-o inteleg, da' ce-i drept, mancarea pe care-o cumpar eu nu se prezinta singurica tongue.gif

e drept insa ca nu cred c-ar fi de acord sefu' sa decontez hrana pisicilor pe firma - nici macar pentru cea pe care-am adoptat-o acolo biggrin.gif da' macar dorm impacata ca nu ma poate fraieri nimeni ca a fost, este sau va fi vreodata vreun curier mai ieftin decat posta romana biggrin.gif

in concluzie, cei care nu tineti neaparat sa faceti un business din hrana pisicii, si sunteti convinsi ca stiti citi ce scrie pe ambalaj - comandati cu incredere hrana de calitate cand n-o gasiti in pet-shop.

spider8
QUOTE (Dari@ @ Apr 18 2009, 15:15) *

Ne mai miram cum au ajuns aproape jumatate din societatile din Romania sa aiba profit 0.
Spune-mi și mie, de curiozitate, ce activitate presteaza pisica la firma ta de îi cumperi mancarea pe societate.

Dari@
QUOTE (spider8 @ Apr 19 2009, 09:15) *
Ne mai miram cum au ajuns aproape jumatate din societatile din Romania sa aiba profit 0.
Spune-mi și mie, de curiozitate, ce activitate presteaza pisica la firma ta de îi cumperi mancarea pe societate.

daca nu te pricepi, vezi-ti de treaba si nu trancani degeaba pe forum. orice cheltuiala in acord cu activitatea societatii poate fi decontata. asa ca nu de pisica mea tine acest decont, ci de activitatea firmei.
sunt perosane care deconteaza si hainele pe care le imbraca, si mancarea pe care o mananca, pe considerentul ca ei ca sa administreze firma trebuie sa traiasca, sa manace si sa se imbrace. si oale tzepter am vazut decontate pe farmacie. crezi ca facea farmacista medicamente in acele oale?

si pt cultura ta generala, nu toate firmele platesc impozit pe profit, mai sunt si alte variante. impozitul pe venit, de exemplu.

le: sa stii ca din cazua celor 200 de lei pe an pt pisica mea a dat guvernul Boc ordonanta, cum de nu mi-am dat seama??!!? wallbash.gif
Jonica76
Uscator pe par Velform. A tinut 5 folosiri. Evident ca nu se poate repara. Jaf!
PS: La Avon sunt unele produse bune si unele proaste - cam ca la orice marca de cosmetice de altfel.
Dari@

QUOTE (charme @ Apr 19 2009, 00:34) *
cred ca-s eleva la scoala generala si nu stiam biggrin.gif tre' sa ma uit in buletin sa vad daca am drept de vot tongue.gif

oare eu de ce n-oi fi patit asta, in 3 ani jumate de cand n-am cumparat nici mancare, nici nisip, de la pet-shop? (de lene ca sa nu le urc singura 6 etaje smile.gif ). faza cu "parca e altceva" nu reusesc s-o inteleg, da' ce-i drept, mancarea pe care-o cumpar eu nu se prezinta singurica tongue.gif

e drept insa ca nu cred c-ar fi de acord sefu' sa decontez hrana pisicilor pe firma - nici macar pentru cea pe care-am adoptat-o acolo, da' macar dorm impacata ca nu ma poate fraieri nimeni ca a fost, este sau va fi vreodata vreun curier mai ieftin decat posta romana biggrin.gif

in concluzie, cei care nu tineti neaparat sa faceti un business din hrana pisicii, si sunteti convinsi ca stiti citi ce scrie pe ambalaj - comandati cu incredere hrana de calitate cand n-o gasiti in pet-shop.

1. e problema ta ce cosmetice folosesti si este ok daca nu ai probleme cu produsele respective biggrin.gif tongue.gif eu am alta conceptie despre ce trebuie sa dau pe tenul/parul/corpul/unghiile mele.

2. nu stiu de ce nu ai patit. am comandat un produs Royal Canin pe care il cumparasem si de la pet shop. insa granulele cumparate online aveau alta culoare si alt aspect si marime decat ce luasem din magazin. desi pe sacul de 10 kile luat scrie ca sunt de la Royal Canin. iar ce luasem din magazin pisicile mele (ca ie mai multe) au mancat instant, pe cand ce le-am luat eu online, nu prea le-a placut de la bun inceput.

3. dar daca e vb. de 2 colete in greutate totala de 25 de kg oare care o fi mai ieftin? si ce preferi? sa iei taxiul de la posta pana acasa, sau sa ti-l aduca la usa?

4. oricum nu am putut deconta factura, ca nu avea stampila firmei care mi-a trimis produsele si nici vreo semnatura de-a lor, iar la datele firmei mele era trecut j-ul gresit.
spider8
QUOTE (Dari@ @ Apr 19 2009, 09:33) *
daca nu te pricepi, vezi-ti de treaba si nu trancani degeaba pe forum. orice cheltuiala in acord cu activitatea societatii poate fi decontata. asa ca nu de pisica mea tine acest decont, ci de activitatea firmei.
sunt perosane care deconteaza si hainele pe care le imbraca, si mancarea pe care o mananca, pe considerentul ca ei ca sa administreze firma trebuie sa traiasca, sa manace si sa se imbrace. si oale tzepter am vazut decontate pe farmacie. crezi ca facea farmacista medicamente in acele oale?

si pt cultura ta generala, nu toate firmele platesc impozit pe profit, mai sunt si alte variante. impozitul pe venit, de exemplu.

le: sa stii ca din cazua celor 200 de lei pe an pt pisica mea a dat guvernul Boc ordonanta, cum de nu mi-am dat seama??!!? wallbash.gif

Nu stiu ce trebuie asa mult sa ma pricep ca sa inteleg ca mancarea pentru pisica personala nu poate avea nicio legatura cu activitatea unei societati comerciale.
In ceea ce priveste restul raspusului tau. acesta subliniaza si intareste punctul meu de vedere și anume ca ar fi culmea sa ne miram ca aproape jumatate din societatile din Romania au profit 0 in aceste conditii.
charme
QUOTE (Dari@ @ Apr 19 2009, 18:48) *
1. e problema ta ce cosmetice folosesti si este ok daca nu ai probleme cu produsele respective biggrin.gif tongue.gif eu am alta conceptie despre ce trebuie sa dau pe tenul/parul/corpul/unghiile mele.

2. nu stiu de ce nu ai patit. am comandat un produs Royal Canin pe care il cumparasem si de la pet shop. insa granulele cumparate online aveau alta culoare si alt aspect si marime decat ce luasem din magazin. desi pe sacul de 10 kile luat scrie ca sunt de la Royal Canin. iar ce luasem din magazin pisicile mele (ca ie mai multe) au mancat instant, pe cand ce le-am luat eu online, nu prea le-a placut de la bun inceput.

3. dar daca e vb. de 2 colete in greutate totala de 25 de kg oare care o fi mai ieftin? si ce preferi? sa iei taxiul de la posta pana acasa, sau sa ti-l aduca la usa?

4. oricum nu am putut deconta factura, ca nu avea stampila firmei care mi-a trimis produsele si nici vreo semnatura de-a lor, iar la datele firmei mele era trecut j-ul gresit.

1. problema ta e ca te lansezi in afirmatii de genul "numai elevele..." tongue.gif

2. cand o sa ma lamuresti ce-ai luat din magazin - sac ambalat sau hrana varsata - poate vorbim aceeasi limba. oricum la royal s-au schimbat in ultima vreme si ambalajele, si designul grauntelor, da' am senzatia ca asta te surprinde, asa ca nu insist.

3. din moment ce tocmai am zis ce prefer, nu vad de ce m-as repeta. da' stiu si vorba "dau un ban, da' stau in fata" (in cazul respectiv in casa, nu in fata biggrin.gif ). daca tot tii sa-mi afli preferintele, prefer sa merg cu masina, nu cu taxiul. da' poate te decizi daca te-a mintit sau nu ca e mai ieftin prin curier dry.gif

4. oricum sunt si eu curioasa la ce se poate deconta hrana royal tongue.gif nu de alta, da' dupa cum spuneam, avem si noi pisic la firma, sa stiu ce sa le spun celor de la financiar laugh.gif
Dari@
QUOTE (charme @ Apr 20 2009, 01:23) *
2. cand o sa ma lamuresti ce-ai luat din magazin - sac ambalat sau hrana varsata - poate vorbim aceeasi limba. oricum la royal s-au schimbat in ultima vreme si ambalajele, si designul grauntelor, da' am senzatia ca asta te surprinde, asa ca nu insist.

3. din moment ce tocmai am zis ce prefer, nu vad de ce m-as repeta. da' stiu si vorba "dau un ban, da' stau in fata" (in cazul respectiv in casa, nu in fata biggrin.gif ). daca tot tii sa-mi afli preferintele, prefer sa merg cu masina, nu cu taxiul. da' poate te decizi daca te-a mintit sau nu ca e mai ieftin prin curier dry.gif

4. oricum sunt si eu curioasa la ce se poate deconta hrana royal tongue.gif nu de alta, da' dupa cum spuneam, avem si noi pisic la firma, sa stiu ce sa le spun celor de la financiar laugh.gif

2. din magazin mi-a dat 1 kg varsat, pus intr-o punga de plastic normala, transparenta, exista si altfel? in magazin nu erau decat saci mari, (din aceia am cumparat si eu online), si din care vanzatoarea lua cat cerea fiecare. a costat 21 lei kg, iar online a fost ceva mai ieftin. iar diferenta de tim de cand am luat din pet shop si pana mi-a venbit coletul, a fost de aprox. 5 saptamani - asta toamna.

3. nu de preferintele tale era vb. tongue.gif ci de faptul ca e mai comod sa-ti aduca la usa coletul. au mintit la faza cu posta pt ca au spus ca ma va costa cam 1 mil. cele 25 de kile, ceea ce eu nu cred. si pe site scria ca la marfa de peste o anumita suma transportul prin posta este gratis, iar la telefon mi-au zis ca oferta asta e doar in Bucuresti - cand i-am intrebat cum de trimit coletele de Bucuresti prin posta, au schimbat vorba. dar, in fine, nu sunt nemultumita. doar ca nu-mi plac tehnicile astea de marketing.

5. la un magazin in care poti comercializa si hrana pt pisici (daca e la tara, te asigur ca nici cea mai proasta mancare de pisici nu se vinde decat f greu) de exemplu. ce sa spui la financiar? te intreaba ei daca observa ceva. dar de regula sunt prea ocupati sa-ti dea cat mai repede amenda, oricat de bine stai la acte, incat nu observa nimic in plus fatza de ceea ce vor ei sa observe.

satisfied? laugh.gif laugh.gif

spider8: cand o sa ai un sc mai discutam, ok?
charme
aham smile.gif deci nu semana hrana oarecare pe care ti-a vandut-o pet-shop-ul la kilogram cu royalul ambalat, da' suspectezi firma on line laugh.gif ce mai pot spune? rolleyes.gif

cand intrebi "ce preferi (tu)?", gramatica-mi spune ca da, era vorba de preferintele mele. smile.gif trimit comenzile prin posta chiar si in bucuresti pentru aia ... cum sa spun ... mai stransi la punga si mai putin comozi tongue.gif dar daca stii sa cauti, peste o anumita suma chiar si tranportul prin curier e gratis.

si vorbeam de departamentul financiar al firmei, nu de fisc wink.gif
Roxana_Dobos
CITAT (mihaesadrian @ 18th April 2009, 13:32) *
pt galuscutza

Daca ai avea timpul necesar sa te interesezi cum stau lucrurile, cred ca o sa fii surprinsa sa afli ca sunt valabile 36 luni de la data fabricatiei stantata pe fiecare produs. A si acea fosta reprezentanta a expus si motivele care stau la baza afirmatiei ei?Ce a determinat-o sa faca acele afirmatii? Daca a folosit produse si nu a fost multumita de ele de ce nu a returnat produsul si sa isi recupereze banii? Eu folosesc produse AVON si am facut si retur la unele care au prezentat un defect(pompa parfum) dar nimeni nu a comentat nimic.

Eu aveam userul "galuscutza". Am avut timpul necesar și chiar m-am interesat pentru că am vrut să știu. Nu știu exact cât timp sunt valabile, dacă tu zici că 36 de luni așa să fie, nu sunt deloc surprinsă că nu am de ce. Eu am spus că pe ultima pagină din fiecare broșură scrie că sunt valabile mai mult de 30 de luni. Mai mult de 30 poate să însemne 31, 36, 300 sau mai știu eu cât, nu asta era relevant. Ideea e că nu știi când a fost fabricat produsul, prin urmare nici dacă a expirat sau nu. Despre mine era vorba, eu sunt fosta reprezentantă, iar cât am livrat eu produse Avon nu am văzut data fabricației pe nici un produs. Nu cred că s-a schimbat lucrul ăsta.
nlcian
telecomanda universala watson hz 9205 - a "murit" la nici o luna de la cumparare. probabil doar un contact imperfect, inca i se aprinde ledul. dar oricum e penibil, prea prost facuta. asta e, m-am aruncat la ceva ieftin. vad ca inca o dau in reclamelele lor...
truthman
telefoane marca HTC!!! cele mai proaste, cu cele mai multe bug-uri, care se incalzesc cel mai tare, care se defecteaza cel mai usor, care se misca cel mai prost, cele mai fragile, cu cele mai proaste baterii, cu cele mai multe defecte de fabrica!
HTC este cea mai incompetenta firma producatoare de telefoane din lume!
Nicanor
atentie la ofertele vodafone personalizate, dupa ce m-au innebunit de cap luni la randul sa ma faca sa renunt la abonamentul connex cent 500, au sunat-o pe maica-mea si m-au bagat automat in pachet pe firma (telefoanele erau pe firma).
12345671
ce sa nu va cumparati din punctul meu de vedere (si ce imi trece acum prin cap):
- nimic marca Allview: cele mai proate telefoane. tv-uri cu cea mai proasta calitate video, etc.
-biciclete (doar din magazine specializate si cautati cu accesorii shimano). firme recomandate: hara bike, first bike.
-mp4 playere. poate doar philips. daca nu ai multi bani, mai bine iei mp3 player, chiar daca nu ai display-ul ala micut la care oricum nu te uiti.
-modulatoare fm. toate sunt proaste si mai si bazaie
-incaltaminte din bazar, de la rusi, turci, etc. mai bine mai strangi un ban si iei ceva de firma (nici nu se compara la calitate si confort). daca tot luati si aveti probleme (se rup), vanzatorul e obligat sa il schimbe in decurs de o luna (dar va dati seama ca rusii nu le schimba (adidasii lor au durata de viata o luna)
-televizoare sony. sunt bune, dar pentru pretul pe care il au, calitatea imaginii lasa de dorit. recomandarea mea, Samsung, Sharp
-produse marca Galactic (tv, telefon, mp4, etc)
-produse aro (fie ca sunt alimentare sau nu)
-dacie...niciodata (am, nu mai vreau, chiar si noua de ar fi). se accepta doar daca nu iti permiti altceva
-mostrele de produse. nu stii de cat timp stau in raft (pot avea si 2-3 ani, deci mult praf si multe ore de functionare, in cazul electronicelor)
Mai stiu da nu mai imi aduc aminte acum. poate revin
kork
Nu stiu restul produselor Aro, dar hartia de copiator este foarte ok. In plus, ambalajul are pe interior o folie de plastic, asa ca nu permite patrunderea umezelii la hartie.
Am folosit mult timp marca asta de hartie si inca o folosesc si sunt multumit.
DDuras
CITAT (12345671 @ 27th June 2009, 23:12) *
-dacie...niciodata (am, nu mai vreau, chiar si noua de ar fi).

Asta pt. ca ai avut ghinion. Am avut 2. Cu nici una n-am avut probleme majore. In schimb le-am carutit pe amandoua,cum n-as fi putut cu o masina de firma. In plus, daca aveai vreo problema puteai improviza ceva pana acasa sau la un service. Daca una din astea de acum te lasa, stai,te uiti la ea , si crybaby.gif

ICanFly
Nokia 6303.... e un gunoi de telefon.
In general Nokia face telefoane bunicele insa 6303 e o jarca de telefon. sad.gif
Pozele sunt sub orice critica si telefonul tiuie.... mai multe persoane au reclamat tiuitul sad.gif
Cred ca a fost ultimul Nokia pe care l-am cumparat.
zuv
Prezervative vulcanizate.
BoYd
dvd-rw lg

mi-au facut multe probleme , citeste numai cand au chef
DDuras
CITAT (ICanFly @ 1st July 2009, 15:53) *
In general Nokia face telefoane bunicele

Stii tu altele mai bune ?

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.