Ce Sa Nu Iti Cumperi...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

intel_p

QUOTE (trustmygod @ Dec 1 2007, 06:40) *
pai din ce ai scris aici am inteles doua lucruri:
1) ca esti trompeta
2) ca faci antireclama

Omu' a dat dovada de prea multa civilizatie, la cata rabdare a avut cu ei si tu ii aduci astfel de jigniri?
Nu cumva lucrezi la erdeesh? huh.gif
akkad
QUOTE (intel_p @ Dec 4 2007, 23:25) *
Omu' a dat dovada de prea multa civilizatie, la cata rabdare a avut cu ei si tu ii aduci astfel de jigniri?
Nu cumva lucrezi la erdeesh? huh.gif

chiar asa, ce trebuie sa fim smecheri sau sa exercitam presiuni ca sa beneficiem de un serviciu decent, care ar trebui sa fie ceva obisnuit ?!

jay333
Sa nu va cumparati carne de la carmangeria de pe Drumul Sarii (Helal sau ceva de genul, probabil turci). I-am vazut in mai multe randuri cum descarcau din dacia break carnea cu "respectarea" tuturor reglementarilor in domeniu. Ar fi trebuit sa le fac si poze.
alain_1
Cartele dual-sim....am mai taiat si degeaba cartelele mele k sa incapa in acel adaptor dual-sim on-line chipurile...
erori cu gramada si bateria mobilului se descarca in citeva ore...bad power management...huh...be aware!!
Tzumpi
QUOTE (sabian @ Aug 2 2007, 16:51) *
Stii ca in lume exista doar 2 tipuri de mobile: Nokia si.. restul. wink.gif

Tu faci parte din categoria pentru care in Romania, daca nu e Bucuresti, e "la tara". thumbdown.gif Telefoane foarte bune sunt si Sony-Ericsson. Am avut si vazut mai multe modele de Nokia. In prezent am Ericsson si pot spune ca-mi place mai mult, are meniu mai usor de navigat, bateria tine mai mult, e mai mic decat un Nokia cu aceleasi functii.
Tzumpi
QUOTE (Zig_Zag @ Nov 28 2007, 04:30) *
Hai sa ma plang si eu. Nu despre un produs ci despre calitatea serviciilor. Nu, nu-s de la concurenta, doar un fraier cu muuuulta rabdare, poate prea ingaduitor.

Fac si eu comanda - o antena la digi tv. De ce i-am ales pe ei? Pentru ca erau singurii la momentul respectiv ce ofereau un aparat dual (permite utilizarea a doua cartele simultan pentru tv-uri diferite). Si am facut comanda inainte de Craciunul 2006. E important sa mentionez anul pentru ca am primit un telefon de confirmare prin iulie 2007 ! laugh.gif Eu si uitasem de comanda. Cum nu comandasem alta am zis ca e ok, sa vina desi nu mai era in plan.
In loc de 'marti vine echipa sa va monteze echipamentul' au trecut in fapt 2 saptamani pana au venit 2 mesteri mari, calfe si (cred ca erau) zidari. Mi-au zis ca nu au bormasina cu percutie si ca nu pot sa instaleze antena unde vreau eu. M-am dus fuga la vecinu' si le-am facut rost de una.
- Aaaa, dar .... stiti... n-are spiralul potrivit.., nu putem pune antena decat in partea asta.
- Bine, puneti-o naibii o data!
............

Cu RDS-ul am patit-o si eu de 2 ori.

1. M-am mutat si a trebuit sa rezolv tv-ul, netul, telefonul...cam toate utilitatile. Mi-am facut la ei contract de cablu (pachetul extra cu HBO) si internet (4Mbs, maxim cat ofereau) si automat mi-au dat si post telefonic. Eu vroiam Fiberlink, ei n-aveau decat Cablelink in zona mea .... fie. Vin sa-l instaleze la data stabilita. Eu tare fericita ca am la ce ma "juca". Asta pana cand am incercat sa intru pe un site. Se misca din 2 in 3. Ce-i drept ca si calculatorul nu era ultimul racnet, dar cu acelasi calculator, conectata inainte la Evolva tot la 4Mbs era diferenta de la cer la pamant. Incerc mai multe teste de viteza.... rezultate dezastruoase. Trecuse o luna - doua si nu platisem nici o factura pentru net, in schimb la cablu primeam facturi regulat. Aaah, cu cablul... eu plateam pachet extra, dar receptionam in continuare tot pe cel de baza, cum il mostenisem de la fostii locatari.
Sun la ei si ma plang si de net si de cablu. Ma tin ei in telefon pana fac niste "cercetari", dupa care imi spun ca nu este nici o limitare la net si ca eu am net cf contractului. Adica ma contrazic cand eu eram in fata calculatorului si nu puteam accesa normal nici o pagina. Ca sa ma convinga m-au pus sa fac test de viteza la ei pe site. Arata viteze impresionante, dar nu ma incalzea cu nimic. Ce mi s-a parut ciudat e ca desi n-au recunoscut ca ar avea vreo problema, imediat dupa ce am facut reclamatie, au inceput sa circule bitii pe conducta. La cablu mi-au preluat sesizarea si la vreo 2 zile receptionam toate canalele. Dupa 3 luni de la conectare primesc si factura la net pt plata serviciului de la conectare pana la zi. laugh.gif
2. Dupa vreo alte 2 luni ma anunta ca au ajuns cu fibra si la mine in bloc si ca vin sa-mi schimbe conexiunea. clapping.gif Ma invoiesc de la serviciu, ca furnizorii de utilitati sunt si ei oameni ca noi toti si au program numai de la 9 la 17. Au venit in intervalul convenit si s-au pus pe munca. La final sa facem testele. Netul mergea ok, in schimb telefonul era mort. Au zis ca e di ncentrala ca trebuie sa-l deblocheze de acolo caci la mine sunt facute toate conexiunile si ca ar fi trebuit sa mearga. Ok, zic eu si astept. Astept o zi, 2, 3... o saptamana. Am fost rabdatoare caci nu stateam in acel telefon, dar era un serviciu pe care mi-l ofereau si nu mergea, asa ca sun. Cred ca abia dupa 2 saptamani si-a revenit si telefonul.

Ma bucur totusi ca nu sunt client UPC caci aia sunt si mai nasoli la servicii. Si uite asa ne bucuram caci se putea si mai rau.... uhuh.gif
eddingro
Copiatoare:

-Xerox WorkCentre M15

și

-Xerox WorkCentre Pro 315

Niște jeguri, extrem de scumpe, care au numai probleme. Xerox WorkCentre Pro 315 s-a stricat iremediabil la o zi după incredibilul termen de garanție de.... 1 an. De altfel bănuiesc că cam toate produsele Xerox œp-aiciaœ se-nvârt.

galuscutza
Unități optice LG, funcționa doar când avea chef...
Conserve de mazăre Elio, am găsit o bucată de ceva într-una... biggrin.gif
Papuci de plastic! laugh.gif

QUOTE (marianculturistul @ Oct 3 2005, 00:40) *
avon ca nu au termenul de expirare scris la nici un produs

si nici data fabricatiei

Pe ultima pagină a fiecărei broșuri scrie că toate produsele Avon au o durabilitate mai mare de 30 de luni și pentru aceste produse nu este obligatorie menționarea pe ambalaj a duratei minime de valabilitate conform nu știu cărei legi(e trecută acolo)... Oricum, te susțin, nu cumpărați produse Avon pentru că sunt de proastă calitate și chiar nu poți să fii sigur dacă a expirat deja sau nu. Sfat de la o fostă reprezentantă. biggrin.gif

QUOTE (christianoo @ Jun 15 2006, 12:08) *
Ai grija ce cumperi de la DEPOZITUL DE CALCULATOARE
AU UN SERVICE DE RAS SI DE KKT
Am cumparat o unitate optica DVD RW si cand am ajuns acasa am constatat ca nu functioneaza......m-am dus la service (nu am avut timp sa ma duc a doua zi si m-am dus dupa doua zile), am lasat dvd-ul acolo pentru evaluare si am primit altul nou dupa 1 luna.....nu glumesc ....DUPA 1 LUNA. Pentru o marfa care am cumparat-o defecta din magazin.
Ganditi-va daca cumparati o placa video, un hdd, placa de baza, ceva fara de care computer-ul nu functioneaza.
Si nu sunt singurul care a trecut prin asemenea experiente cu "depozitul de calculatoare"

Și eu mi-am cupărat o unitate optică de la ei de (relativ) curând, dar nu am nicio problemă cu ea, e mult mai bună decât cea pe care o avem înainte.

QUOTE (claudelll @ Jun 15 2006, 13:20) *
Bauturile racoritoare gen : cursing.gif Coca Cola, puke.gif Pepsi etc... mai bine bei o apa plata, este cea mai buna. coolspeak.gif

Bafta.

Da! Iar motivul este: pentru că o să ajungi în spital la un moment dat!!! ack.gif Ok, poate am exagerat puțin cu atitudinea, dar chiar e foarte posibil să ajungi în spital dacă bei des așa ceva. Acum serios, ce rost are să dai bani ca să îți strici singur sănătatea?
jay333
QUOTE (alexx1402 @ Sep 18 2007, 23:54) *
Cauciucuri Montana - dupa 20.000km (mers normal) nu se mai cunostea nici macar profilul de pe ele (Matador 50.000 km si inca mai rezista)

Montanele mele nu s-au comportat asa. Din contra, dupa 50.000 km erau ca noi de dure ce erau. Daca aveam nevoie de o frana mai brusca, trebuia sa ma asigur ca am distanta maaaaare fata de cel din fata. wink.gif Le-am schimbat dupa ce am facut accident din cauza lor si am trecut pe ... Debica. laugh.gif O idee mai bune.
galuscutza

QUOTE (inocelat @ Feb 21 2007, 18:53) *
Aragaz ARCTIC - s-a dezlipit cauciucul-garnitura de la usa cuptorului dupa 1/2 ani, iar geamul(tot de la cuptor) sta sa cada. In plus(ce e mai grav) arde mancarea si cozonacii. Tabla pentru protectia butoanelor e ineficienta - am facut ceva la rotisor de 3 ori si deja au inceput sa se topeasca butoanele.

Masina de spalat GORENJE - o ia din loc la stoarcere(a fost montata de firma si i s-a scos tot ce trebuia, a fost pozitionata, tot ce trebuie) si in plus cuva se izbeste in toate partile de ma astept sa pocneasca tabla sau usa. Am chemat firma pentru ca scotea un zgomot ciudat si a sters cureaua, dar nu a vrut sa o schimbe. In continuare(dupa jumatate de an) se aude cum aluneca cuva pe curea in momentul in care incepe sa stoarca.

Și eu am aragaz Arctic și mi se pare că încălzește prea tare cuptorul, chiar și pe cea mai mică treaptă. În plus, nu îmi place deloc mecanismul de aprindere al cuptorului, trebuie să ții tu cu mâna apăsat butonul până ce se încălzește și întreține flacăra, altfel riști să dai drumul la buton și flacăra să se stingă.

QUOTE (Psych0Bitch @ May 8 2007, 01:02) *
vopsea de par L`Oreal Casting Creme Gloss vopsea fara amoniac...sincer am testat absolut orice de pe piatza iar aceasta e sub orice critica sincer. sa mentzionez ca am parul shaten inchis la origine shi am cumparat vopsea negru albastrui shi degeaba?!

Am o opinie total contrară cu a ta! biggrin.gif Mie mi se pare cea mai bună, doar pe asta o folosesc și am ales-o tocmai pentru că e fără amoniac, deci nu îți strică părul ca majoritatea vopselelor de păr. Eu folosesc negru abanos.

Eu sunt client UPC (servicii internet și CATV) de aproximativ un an și jumătate și sunt mulțumită. Am viteza pe care ar trebui să o am (atât pe web, cât și la download-ul torrent-elor). În plus am prostul obicei că nu mă duc să plătesc facturile decât o dată la trei sau patru luni, iar ei nu îmi opresc furnizarea serviciilor când trece o lună și nu am plătit, nici nu plătesc penalizări atunci când plătesc pe lunile din urmă.
alssa
[quote name='galuscutza' date='Jul 22 2008, 11:38' post='4937769']
Și eu am aragaz Arctic și mi se pare că încălzește prea tare cuptorul, chiar și pe cea mai mică treaptă. În plus, nu îmi place deloc mecanismul de aprindere al cuptorului, trebuie să ții tu cu mâna apăsat butonul până ce se încălzește și întreține flacăra, altfel riști să dai drumul la buton și flacăra să se stingă.

Asta se numeste protectie pentru copii. Ca sa nu-ti faca ei vreo bucurie cu dat drumul la gaze in cuptor si tu facut bum pe geam ...
ciureanuc
QUOTE (chased @ Nov 28 2007, 01:58) *
Subscriu!
De la ei a fost greu sa si cumpar ceva, la sediu, m-au tinut cu banii intinsi 40 de minute pana au catadicsit sa completeze hartogaria...

PCZONE... cand aveau sediul in Romana, intr-un subsol, erau super amabili... Am observat si eu ca s-au prostit de cand au sediul nou, in Decebal.
cea mai tare faza a fost cand m-am dus sa iau niste memorii Kingston si discutia a fost de tipul: "nu avem Kingston, dar de ce nu luati A-Data?" "Eu vreau Kingston." "De ce? Sa stiti ca si A-Data sunt super." De fapt, ei aveau numai A-Data in magazin.
Am ras si am plecat...

Cu vreo doi-trei ani in urma (cand aveau sediul in subsol) am luat de la ei o placa de sunet Creative... am ramas impresionat cat de repede s-au miscat, cat de repede au schimbat produsul (avea o buba si m-am intors cu el)... si tot timpul era coada. Acum magazinul e mai mult gol... ei nu si-au dat seama??
finalone
Nimic de la magazinul AEMD computers. Servicii execrabile: vanzatorul m-a pus sa astept, dar am plecat dupa cateva minute cand am vazut ca era prea ocupat sa-i explice unui client fiecare rand scris pe o oferta (adica o foaie xeroxata cu ce piese vindeau ei) si nu ma baga nimeni in seama. Langa mine era un cuplu cu un calculator si un angajat care urla la ei ceva genul "Nu mai ai ce sa faci cu sistemu' asta nene, asculta-ma pe mine ..Zici mata ca ai laptop? Pai fa cu cu laptopul si lasa-ma in pace pe mine". Penibil!
Tot magazinul e inghesuit se lovesc "baietii" de clienti, cand se misca prin el. Nici bonuri nu cred ca dau cand cumperi ceva, de licente de windows nici nu cred ca au auzit..
thekeep
NU cumparati produse de la E-mag. Daca aveti probleme cu ele or sa isi bata joc de voi cand le duceti in service. Un amic a lucrat vre-o 3 ani acolo, si mi-a povestit putin despre cum sunt "instruiti" cei de la service.

NU lucrati cu firma de curierat Concorde Courier. Am lucrat pentru ei, si e bataie de joc: se joaca fotbal cu pachete, se arunca scrisori si facturi in loc sa fie livrate, se falsifica confirmari, se fura din pachete, livrarile se fac foarte tarziu, pachetele si felicitarile de sarbatori ajung sa se livreze chiar si dupa sfarsitul lunii ianuarie de multe ori chiar sparte si cu ciocolata topita in ele (su au spatii de depozitare), etc..
ArnautuIonut
Hmmmmmm , nu as cumpara multe lucruri , incep cu produsele ARO (bauturi servetele , scobitori ,mustar ) sunt de o calitate indoielnica,se cumpara doar pentru ca au un pret mic dar distrug sanatatea .Continui cu mezelurile produse de Agricola care intr-adevar au un pret mic dar ca si gust sunt sub orice critica , si in final termin cu produsele fabricate de chinezi , distrubuite prin Dragonul rosu si vandute prin piete , tarabe ,chioscuri , ma refer la produsele tip scule-unelte (ciocan , surubelnita , bormasina ,flex ,patent , spirale ) .De cele mai multe ori sunt de unica folosinta si daca iti trebuie o singura data sa iti faci treaba cu ele constati ca nu merg cum trebuie .Am avut un set de spirale si nu am reusit sa dau cateva gauri , am avut un flex care a cedat dupa 15 min de functionare , am avut un patent care sa rupt ,nenumarate surubelnite care s-au strambat inca de la prima intrebuintare .
Va urma !!!!!
thekeep
Nu cumparati niciodata produsele care au fost expuse intr-un magazin, chiar daca vanzatorul sustine ca "e ultimul, dar.. uitati, nu are nimic!". Garantat veti avea probleme cu acel produs wink.gif
faitonu
intru si eu aici cu o reclamatie..nu dati banii pe salteau aero-space 5 in 1 sau cite erau,cele prezentate la tv! dupa 5 umflari a inceput sa se dezlipeasca pe mijloc la lipituri si a ajuns in cele din urma ca un balon de nu mai puteai sa stai pe ea in nici o pozitie! bani aruncati pe fereastra! 5 milioane...ce fraier am fost...acum acopera cusca ciinelui... dry.gif in plus,pompa de umflare face un zgomot de nu se intelege om cu persoana!
morarita
Cazi de la MARTPLAST.
Au un sistem inchidere - deschidere a dopului f prost, iar daca incerci sa vorbesti cu cineva de la ei, sa vezi ce poti face, ti se recomanda sa vorbesti cu Dl. Tutunaru de la service, sa vada daca e cazul sa faca o deplasare pana la locatie sau nu. Dl. Tutunaru nu se deplaseaza prea usor. De fapt, nici prin gand nu-i trece. El iti explica cum, cu lama unui cutter poti sa scoti dopul gaurind astfel si inelul de cauciuc al sistemului de inchidere, si dupa aia poti sa chemi un instalator sa-ti repare cada pe banii tai, DESI ESTE IN GARANTIE.
Stiu inca o persoana intr-o astfel de situatie si din conversatia telefonica avuta cu Dl. Tutunaru am aflat ca este o problema foarte raspandita la cazile fabricate de ei. Refuza sa vina in garantie sa constate macar defectul, motiv pentru care si vorbeste f. urat cu clientul aflat de cealalta parte a firului.
As vrea sa stiu daca a mai avut cineva o astfel de problema si cum a rezolvat.
danif
Am si eu o problema cu o cada de baie-jacuzzi de la MARTplast Urziceni [url="http://WWW.MARTPLAST.RO"] . Am cumparat cada in 04 februarie 2009 din PRAKTIKER, si cand am ajuns acasa am constatat ca nu are dopul de la sifon. Cand am incercat sa o montez ( dupa vreo luna ), inca o problema. De data asta MARE PROBLEMA ! Curgea apa din pompa !!! Am reclamat defectul ( spargerea carcasei pompei generatoare de bule ) in 12 martie 2009 si inca il astept pe d-nul Tutunaru. Deocamdata doar promisiuni telefonice am primit. Insa o sa va tin la curent cu ce se intampla.
plmokn
razatoare Fackelmann "74 in 95!!!". Cu toate ca in poze arata ca poti taia si cartofi pai nu o sa o poti face pina la capat pentru ca ultimele felii o sa fie zgariate de dispozitivul de prindere, motiv pentru care o sa ramana lipite de razatoare. Varza nu poti face pentru ca o taie ori extrem de mare ori "orez". Morcovi nu poti felia pt ca nu ii poti ptinde convenabil in dispoz de prindere si risti sa iti pilesti degetele. Nu are vas de colectat si e construita in asa fel incat nu poti pune un castron, ceva sub ea. Lucrurile astea merg doar la TV.
Cea mai buna razatoare e un cutit bine ascutit!
marianculturistul
pate vegetal la oferta!
poti face hepatita pe loc......orice produs comestibil la oferta in kaufland.....
are cateva zile de cad e expirat...
99ton
Subscriu,Kaufland sucks,marfa proasta si mult mai scumpa decat la altii.Feriti-va de caperele de acolo.
miha_pinkcat
off topic cred,dar...tot la cumparaturi se incadreaza...
Telefoane de la hoti(de furat). chiar daca nu stiai ca sunt furate,dar banuiai. Dupa aia risti sa patesti ca mine...venit politia,luat telefon,declaratie,poza,adios banii dati pe telefon,plus spaima(nu mare,dar exista totusi), mai ales cand nu esti o persoana obisnuita sa stea la taclale cu politistii. confusedsmiley.png
chatnoir401
QUOTE (miha_pinkcat @ Apr 4 2009, 00:29) *
off topic cred,dar...tot la cumparaturi se incadreaza...
Telefoane de la hoti(de furat). chiar daca nu stiai ca sunt furate,dar banuiai. Dupa aia risti sa patesti ca mine...venit politia,luat telefon,declaratie,poza,adios banii dati pe telefon,plus spaima(nu mare,dar exista totusi), mai ales cand nu esti o persoana obisnuita sa stea la taclale cu politistii. confusedsmiley.png

Subscriu.
marianculturistul
pantofi din real,axtrem de prosti desi au costat 130 ron,sunt din piele........varza.
toale sport din real,sunt falsificate!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.