eddingro
24th August 2005, 14:31
QUOTE(Mr. Black @ Sep 16 2004, 21:02)
Monitoare Samsung. Am avut numai probleme cu ele.

Si nici LG. Studioworks.
Nu au imagine bună, clară.
Imagine în ceață la colțuri.
-
eddingro
24th August 2005, 14:39
Mașină de spălat Gorenje - sună și se zgâlțâie ca un tractor - la stoarcere o ia la plimbare prin baie. Când e prea de tot, propietarul ține mașina de spălat în brațe.
-
Grave Land
24th August 2005, 14:41
QUOTE(Mr. Black @ Sep 16 2004, 21:02)
Monitoare Samsung. Am avut numai probleme cu ele.

Cred ca ai avut tu ghinion.Sunt f bune.
eddingro
24th August 2005, 14:42
Monitor NEC AccuSync LCD 51VM - are culori urâte.
eddingro
24th August 2005, 14:44
Calculatoare cu procesoare Celeron. Parcă pui un șchiop să alerge.
eddingro
24th August 2005, 14:57
UPS Mustek.
S-a pârlit calculatorul pus pe un UPS Mustek.
Vânzătorul zice: ia un Mustek în loc de un APC că-i mai ieftin și ține un consumator mai mare... Dupa ce se arde calculatoru, zice: păi n-are protecție la șocuri...(?!?!?!)
eddingro
24th August 2005, 15:24
Imprimante color BJC... Canon.
Scump și prost.
Goofy
24th August 2005, 15:31
/off
&eddingro: mah tu ti-ai luat ceva care sa si functioneze?
Mirabel22
24th August 2005, 15:31
Nu merita lucrurile ieftine si de proasta calitate. Mai bine scumpe si bune. Dar nu scumpe in sensul ca sunt luate de la alte magazine cu preturi mari dar e aceeasi marfa
eddingro
24th August 2005, 15:41
Autoutilitarele IVECO de 3,5t.
Circuli într-un vacarm groaznic + te zdruncină ca pe un sac de cartofi...
Africanul
24th August 2005, 15:53
@eddingro: ai putea sa scrii totul intr-un post, sau sa-l editezi. Nu crea cate un post pentru fiecare scobitoare rupta pe care ai cumparat-o tu!
dacuburebista
24th August 2005, 15:56
... tot ce e ieftin si de prost gust
submit
24th August 2005, 15:59
Pixuri edding: parca tine pasta aia prea mult, te plictisesti de ele.
Epurica
24th August 2005, 16:06
crema epilatoare. mare porcarie.
alexalecu
25th August 2005, 08:51
bicicletele First Bike, Rich Bike, DHS, si altele asemenea. mai proaste decat astea nu exista nimic in materie de biciclete. cadrul este oribil de prost executat, in special la cele cu suspensie spate (așa îi spun ei, producătorii
), care mai mult te deranjeaza decat sa te ajute, iar componentele sunt de cea mai proasta calitate
p.s. am cam repetat cuvântul 'prost', dar chiar e cea mai potrivita asociere pentru FirstBike
Cipsu
25th August 2005, 09:03
QUOTE(eddingro @ Aug 24 2005, 14:31)
Si nici LG. Studioworks.
Nu au imagine bună, clară.
Imagine în ceață la colțuri.
-
Am acasa LG Studioworks 563N de 4 ani si merge bine, i-a cam scazut contrastul in ultimul timp, dar nu drastic. Am acelasi model la birou si functioneaza ok, in ciuda a cine cati stie ani vechime(minim 3-4 si utilizare intensiva)
Am senzatia ca al tau e prost reglat sau are ceva decalibrat...
Cipsu
25th August 2005, 09:05
QUOTE(eddingro @ Aug 24 2005, 14:39)
Mașină de spălat Gorenje - sună și se zgâlțâie ca un tractor - la stoarcere o ia la plimbare prin baie. Când e prea de tot, propietarul ține mașina de spălat în brațe.
-
Incearca sa montezi masina pe o suprafata dreapta si foloseste nivela si piciorusele reglabile pentru a o fixa cat mai drept. Deasemena nu depasi cantitatea de rufe specificata de producator. Atunci sunt convins ca nu vei mai alerga dupa ea...
Cipsu
25th August 2005, 09:08
QUOTE(eddingro @ Aug 24 2005, 15:41)
Autoutilitarele IVECO de 3,5t.
Circuli într-un vacarm groaznic + te zdruncină ca pe un sac de cartofi...
Alea nu sunt pentru plimbare. Ia-ti Lincoln sauCadillac daca vrei sa ai senzatia ca te plimbi cu yachtul pe asfalt.
Booboo81
25th August 2005, 09:12
Aprinzatoare de aragaz din Orient(hipermarket de materiale de constructii si accesorii din voluntari).
Cumparat obiect -> incarcat obiect cu gaz -> obiect in stare de nefunctionare!
PS: am o bicla First Bike si sunt multumit de ea. Este model simplu fara nici un fel de suspensii. La frane am niste probleme minore. O sa le schimb cand oi avea destui bani... sper sa am la un moment dat...
Booboo81
25th August 2005, 09:14
QUOTE(submit @ Aug 24 2005, 15:59)
Pixuri
edding: parca tine pasta aia prea mult, te plictisesti de ele.
Sincer mi se pare vantajoasa treaba si nu invers...
eddingro
25th August 2005, 12:17
QUOTE(Cipsu @ Aug 25 2005, 09:05)
Incearca sa montezi masina pe o suprafata dreapta si foloseste nivela si piciorusele reglabile pentru a o fixa cat mai drept. Deasemena nu depasi cantitatea de rufe specificata de producator. Atunci sunt convins ca nu vei mai alerga dupa ea...
Nu fii așa convins...
Incearca sa montezi masina pe o suprafata dreapta si foloseste nivela si piciorusele reglabile pentru a o fixa cat mai drept - făcut.
Deasemena nu depasi cantitatea de rufe specificata de producator - făcut.
Alte idei?
eddingro
25th August 2005, 12:23
QUOTE(Cipsu @ Aug 25 2005, 09:08)
Alea nu sunt pentru plimbare. Ia-ti Lincoln sauCadillac daca vrei sa ai senzatia ca te plimbi cu yachtul pe asfalt.
Aha. Deci funcționează împreună cu căști antifonice, 2-3 algocalmine și perniță adusă de acasă și pusă sub fund că doară nu œte plimbi cu yachtul pe asfaltœ...
sorinelul
26th August 2005, 12:20
QUOTE(eddingro @ Aug 24 2005, 14:39)
-
Spune-i proprietarului sa verifice orizontalitatea masinii si sa puna rufele ca lumea inauntru. Sau sa-si duca masina la service - are dreptul asta....
sorinelul
26th August 2005, 12:23
QUOTE(eddingro @ Aug 25 2005, 12:17)
Nu fii așa convins...
Incearca sa montezi masina pe o suprafata dreapta si foloseste nivela si piciorusele reglabile pentru a o fixa cat mai drept -
făcut.
Deasemena nu depasi cantitatea de rufe specificata de producator -
făcut.
Alte idei?
S-ar putea ca sistemul amortizor + arcuri sa se fi slabit (in timp, sau in urma unui mare soc la transport). Sa faca o centrifugare fara rufe, sau eventual cu o camasa. Daca se mai zgaltie, e clar ca trebuie sa-i schimbe ceva inauntru.
submit
31st August 2005, 20:31
QUOTE(Booboo81 @ Aug 25 2005, 10:14)
Sincer mi se pare vantajoasa treaba si nu invers...

faceam misto de eddingro
nu i se mai termina pasta pe threadul asta
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.