Ce Sa Nu Iti Cumperi...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

cannavaro

Haine de pe http://www.haine-de-firma.ro/

Numai facaturi. Adidasi nike maxim 1.600.000 tricouri adidas puma nike 500.000-600.000 console.gif
r@zvan
QUOTE(dhori_a @ Jun 11 2007, 01:22) [snapback]2950604[/snapback]
nici eu nu sunt incantata de leonardo, unele produse sunt de toata jena, le gasesti si in bazare, la pret cu mult mai mic. pana la urma e numele unui magazin, nu e un producator de pantofi, depinde de unde aduc incaltarile, unele pot fi ok. experienta amuzanta: acum 2 ani am cumprat o pereche de pantofi eleganti, cu un toc inalt, destul de scumpi, 1 milion jumate, la a doua purtare mi a cazut tocul, aveam garantie, mi-au dat banii, dar mie chiar mi-au placut pantofii, asa ca am cumprat o pereche identica, dupa vreo 3 purtari, exact in momentul in care ii laudam unei prietene, iar imi pica tocul de la celalat picior (repet, era alta pereche decat cea initiala smile.gif iar m am dus cu ea la Leonardo, de data asta mi-au lipit ei tocul si mi i-au inapoiat, si de atunci au trecut 2 ani de cand ii folosesc cu succes...poate ca ar trebui sa subliniez ca a fost prima data cand am avut probleme cu caderea sau ruperea unui toc, am un mers cat se poate de normal. firma pantofilor este" patrizia" nu stiu daca sa va sfatuiesc sa o evitati sau nu, mie mi-au placut pantofii smile.gif

Hai nu fi modesta. Zi mai bine ca te-ai uitat in oglinda, ai vazut cat de mortala esti pe tocuri si ai mers putin rupta in figuri. Asta e cauza. tongue.gif

pro-e
QUOTE(v3lsatis @ May 28 2007, 13:21) [snapback]2895100[/snapback]
de formatat...l-ai formatat cand l-ai cumparat ?

Bineninteles ca l-am formatat.

QUOTE(Mircea Hirjau @ May 28 2007, 15:29) [snapback]2895671[/snapback]
Ce model este Siemens-ul respectiv?

Modelul este CF 110.
ener
QUOTE(daemon @ May 30 2007, 10:21) [snapback]2902768[/snapback]
telefon Siemens

am coleg care in perioada de garantie s-a dus de 3 ori cu telefonu la reparat, tin sa precizez ca l-a cumpartat defect. a 3 oara l-au pus sa aleaga alt tip de telefon ca nu mai aveau marca siemens in stoc. cred ca asta spune multe,
Ion_de_la_Raion
QUOTE(C0Bu @ May 14 2007, 18:24) [snapback]2833231[/snapback]
Am luat teapa in ultima vreme cu salamuri ALDIS.
Luasem un salam mai ieftinache(15 lei/kg parca era) pt facut senvishuri la toaster..mare greseala..avea gust de cauciuc madanimated.gif .Am mai luat iarasi fara sa iu atent..un alt salam...tot de la dansii..parca salam de casa se numea iarasi cu probleme..parca le-au tinut langa canistrele de motorina asa au gust!
noroc ca nu am catel pretentios..

saracul caine... el cu ce a gresit ?
Ion_de_la_Raion
QUOTE(Draqshorul @ May 14 2007, 20:24) [snapback]2833738[/snapback]
... nu inteleg :-??

pai e self-explanatory postul meu. adica am scris pe mai bine de 1000 de discuri estelle si au mers toate, nu a cazut niciunul. deci eu nu am plangeri asupra acestor discuri.
bufu6210
monitor samsung am si io de o carca de timp si nam avut nici un fel de problema cu el:P e adevarat k e pe plasma

jonae
Laptopuri ASUS. Am avut unu, inca il mai am dar este mai rau stricat decat dupa ce a venit din garantie (mai bine de 4 luni), si dupa spusele celor de la ASUS romania se comporta normal!

Deci eu spun si recomand NU la ASUS (la laptopuri deocamdata)
Hordy
Nu cumparati femei de pe centura .... put naspa ... si dupa cateva minute incep sa urle de te ia dracu laugh.gif
Nicanor

...placinte cu branza de pe gabroveni, langa niro, nu au nici macar traditionalul gris.

mancare de la "hai la masa".

mouse-uri A4 Tech, mp3 playere Teac, casti Teac.
rich1974
QUOTE(Draqshorul @ May 13 2007, 19:56) *
Amin pt DHS si Firstbike ... hai ca va mai zic si eu
Cd-urile estelle [doar pt ca sunt de 700 si nu de 702-703 x-(]
Super-Glue chinezesc [3 din 10 tuburi sunt goale si 2 din 10 au lipiciul intarit]

eu am o bicicleta dhs de 1.9 mil cumparata in 2003 si merge destul de bine. am facut cu ea si 70 km pe zi pe drumuri proaste. i-am strans butucul de 2 ori pana acum dar in rest nici o problema. rolleyes.gif
rich1974
sa nu va puna naiba sa puneti jgheaburi la case cu tiganii aia cu palarii mari! de ce? am avut o experienta foarte neplacuta! tata vorbit cu unii dar nu i -au spus pretul decat foarte vag. dupa ce au terminat treaba au cerut mult mai mult decat au spus initial si apoi a urmat o cearta si un scandal specific tiganesc. niciodata nu voi mai apela la asemenea servicii.
daemon
Asa ceva se poate intampla cu orice meseriasi, in special tiganii...
jamesbond
Telefoane mobile PANASONIC.
Eu am luat acum 2 ani un X100 de la Domo.Dupa 1 an a inceput sa nu mai tina bateria.Am cautat peste tot inclusiv la ei in magazine si nu au asa ceva. dry.gif
Recomand Nokia:gasesti oricand baterie pt orice model. smile.gif
senorita
QUOTE(rich1974 @ Jul 26 2007, 12:24) *
sa nu va puna naiba sa puneti jgheaburi la case cu tiganii aia cu palarii mari! de ce? am avut o experienta foarte neplacuta! tata vorbit cu unii dar nu i -au spus pretul decat foarte vag. dupa ce au terminat treaba au cerut mult mai mult decat au spus initial si apoi a urmat o cearta si un scandal specific tiganesc. niciodata nu voi mai apela la asemenea servicii.

Si eu am o prietena care a patit exact la fel... sta la curte si si-a pus niste burlane... Neavand cine stie ce bani, a apelat la niste tigani care i-au promis treaba buna pe bani putini.. si canc colo au stat o gramada pana au terminat treaba, i-a si tinut toata ziua cu mancare si bautura si a costat-o aproape dublu decat i-au zis initial.
Bineinteles ca a urmat ditamai scandalul, dar tatal fetei, vazand ca nu o scoate la capat cu tiganii, s-a lasat pagubas si si-a descarcat nervii pe nevasta dupa aia, ca doar "ce ti-au trebuit tie burlane" smile.gif)
senorita
QUOTE(jamesbond @ Jul 26 2007, 17:35) *
Eu am luat acum 2 ani un X100 de la Domo.Dupa 1 an a inceput sa nu mai tina bateria.

Te-a tinut ceva! laugh.gif
senorita
QUOTE(rombaer @ Aug 8 2006, 18:02) *
Sa nu va mergeti la Lasermed in Dr. Taberei. Am fost azi la cabinet pe dr. taberei. E cel mai prost centru cabinet in bucuresti. Nici nu te baga in seama acolo. Fetele rade si sa uite la televizor. Dar nu are nimeni chef de munca. Am stat 45 de minute si nici nu am fost bagat in seama. Prost de tot. Langa miserie si jeg e si prostie acolo. death.gif

Si eu am patit-o... am avut unghie incarnata si am vrut sa o cauterizez frumos, fara urme, la LaserMed... si m-au operat de vreo 4 ori cu niste dureri groaznice, aproape pe viu ca nu faceau suficienta anestezie... down.gif
Prima data intr-o sambata si m-au chemat miercuri la control, cand au repetat operatia pe motiv ca "mai trebui cauterizat". Apoi sambata iar la control, alta operatie si tot asa de 4 ori. Ultima data mi se spusese acelasi lucru.. sa vin la control si schimbat pansamentul. Dusa am fost, m-am oprit la grigore alexandrescu unde niste rezidenti lucrau cu foarfeci si instrumente pe care le dezinfectau intr-un mod original: in tavitele alea de inox turnau spirt, dadeau foc si "perpeleau" instrumentele, sa moara toti microbii de necaz smile.gif)
Si uite asa am scapat de beleaua cu unghia. Am dat o gramada de bani la Lasermed, dar m-am convins ca nu intotdeauna daca dai un ban stii ca face bash.gif
shteck2k6
QUOTE(preacher @ May 29 2006, 00:24) *
Stiu ca s-a mai spus, dar mai zic si eu odata:

Bicicleta de la DHS: totul, dar absolut totul este de cacao.

1. Mi se desumflau camerele la 20 de minute dupa ce le umflam (asta dupa vreo 20 de km de folosire a inceput); am verificat si camerele si cauciucurile si jentile - nimic care sa fie gaurit, sa scape aer sau sa intepe.
2. Jentile se descentreaza al naibii de usor.
3. Butucii se tocesc extrem de repede.

M-am dus la ASSport si mi le-au rezolvat pe cele de mai sus - foarte profesionisti baietii.

4. Schimbatoarele extrem de proaste, trebuie sa stai cu patentul pe ele sa schimbi + sistemul de schimbare din spate (nu stiu cum se numeste) care schimba prost si scartaie in draci de vreo 2 zile desi nu a atins niciodata apa.
5. Angrenajul de la pedale scartaie ca naiba si a inceput sa se si frece.
6. Amortizorul spate - si asta scartaie w00t.gif !
7. Era sa incalec o Dacie care venea spre mine cu vreo 40-50 la ora pentru ca s-a slabit ghidonul; bine macar ca au tinut franele.

Asta e, sunt fraier ca nu m-am interesat inainte ce sa-mi iau; acum macar stiu! Treptat o sa schimb totul la ea.

Bicla de la First Bike: si-a luat var-miu, si e la fel de rahatita!

1. Filetul de la pedale (cel de pe cadru) este un pic mai mic decat cel de pe angrenajul pedalelor - din cauza asta ii mananca rulmentii (urmatorul termen e peste o luna biggrin.gif ).
2. Schimbatorul spate nu face niciodata ce i se spune.
3. I se misca mereu ghidonul, oricat ai strange.
4. Mai sunt si alte chestii, dar nu mai am chef de scris!

Bafta mare!

O.K.

Am o bicicleta DHS 2605B de vreo 3 luni, in care am facut vreo 1000 de km (cel putin). si nu are nimic (doar e prea grea-> are 16 kg si ma ridic cam greu pe o roata). Este echipata complet Shimano, si nu a avut nici o problema, si nici nu va avea. A costat 320 RON dintr-un complex comercial din Orhideea. Adevarul este ca am cautat sa fie fara suspensii, sa aiba jante duble, echipare Shimano, si cam atat. A... are si cauciucuri destul de late (26" x 2.35). Vitezele se schimba la click si acum dupa ce am mers muuult cu ea prin Bucuresti, am sarit borduri, etc. Nu e descentrata si nu are nici o problema. E tanc. Concluzie : Daca vreti o bicicleta de mers prin oras, care sa va tina mult, care sa fie antiglont, mai sariti o bordura, etc., puteti sa va luati linistit un DHS 2605B.
jay333
1) Masa la Azzuro in Drumul Taberei: am asteptat 30-45 minute pana a catadicsit un chlener sa ne intrebe ce cautam acolo si lasagna pentru junior era fierbinte la exterior si rece in interior. Ma intreb de cand o pastrau la "rece"? Plus limonada acra de ti se activeaza gastrita instantaneu.
2) Telefoane Samsung: z140 cumparat din Italia "la liber" dupa un an a inceput sa-si dea singur restart dupa cate o convorbire sau sa se inchida. Si o colega de serviciu are un Samsung (nu stiu ce model) si ii face asa inca de la inceput.
sabian
QUOTE(daemon @ Jul 26 2007, 13:33) *
Asa ceva se poate intampla cu orice meseriasi, in special tiganii...

Tiganii sint meseriasi doar la furat si la cintat.
Punct. tongue.gif
sabian
QUOTE(jamesbond @ Jul 26 2007, 17:35) *
Eu am luat acum 2 ani un X100 de la Domo.Dupa 1 an a inceput sa nu mai tina bateria.Am cautat peste tot inclusiv la ei in magazine si nu au asa ceva. dry.gif
Recomand Nokia:gasesti oricand baterie pt orice model. smile.gif

Stii ca in lume exista doar 2 tipuri de mobile: Nokia si.. restul. wink.gif
Nenea Zap
QUOTE(Nicanor @ Jul 25 2007, 17:14) *
mouse-uri A4 Tech

Am mouse wireless A4 Tech de vreo 2 ani si nu am nici o problema cu el . La fel si unul optic.
jamesbond
QUOTE(sabian @ Aug 2 2007, 17:51) *
Stii ca in lume exista doar 2 tipuri de mobile: Nokia si.. restul. wink.gif

Am realizat asta. coolspeak.gif Prea tarziu insa...
v3lsatis
QUOTE(shteck2k6 @ Jul 31 2007, 10:38) *
O.K.

Am o bicicleta DHS 2605B de vreo 3 luni, in care am facut vreo 1000 de km (cel putin). si nu are nimic (doar e prea grea-> are 16 kg si ma ridic cam greu pe o roata). Este echipata complet Shimano, si nu a avut nici o problema, si nici nu va avea. A costat 320 RON dintr-un complex comercial din Orhideea. Adevarul este ca am cautat sa fie fara suspensii, sa aiba jante duble, echipare Shimano, si cam atat. A... are si cauciucuri destul de late (26" x 2.35). Vitezele se schimba la click si acum dupa ce am mers muuult cu ea prin Bucuresti, am sarit borduri, etc. Nu e descentrata si nu are nici o problema. E tanc. Concluzie : Daca vreti o bicicleta de mers prin oras, care sa va tina mult, care sa fie antiglont, mai sariti o bordura, etc., puteti sa va luati linistit un DHS 2605B.

da, dar furca e proasta.
aia pana sus e buna. rolleyes.gif
senorita
QUOTE(IONELL @ Jun 2 2006, 02:13) *
optinova = prosteala ,neprofesionalism etc

Stiu pe cineva care a lucrat acolo.. cica le expirau solutiile de tinut lentilele de contact si falsificau termenul de garantie si le puneau la loc la vanzare dry.gif wacko.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.