Ce Sa Nu Iti Cumperi...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

pstefan

whiskey jack daniels 1L de pe regielive.ro , dupa ce ca a costat 65 de lei nici macar nu era jack , intr-adevar sticla si tot arata la fel dar la gust era mai slab si mai dulceag , am mai luat si 3 sticle crybaby.gif
Psych0Bitch
vopsea de par L`Oreal Casting Creme Gloss vopsea fara amoniac...sincer am testat absolut orice de pe piatza iar aceasta e sub orice critica sincer. sa mentzionez ca am parul shaten inchis la origine shi am cumparat vopsea negru albastrui shi degeaba?!

Draqshorul
Amin pt DHS si Firstbike ... hai ca va mai zic si eu

Cd-urile estelle [doar pt ca sunt de 700 si nu de 702-703 x-(]
Super-Glue chinezesc [3 din 10 tuburi sunt goale si 2 din 10 au lipiciul intarit]
Ion_de_la_Raion
QUOTE(Draqshorul @ May 13 2007, 19:56) [snapback]2828947[/snapback]
Amin pt DHS si Firstbike ... hai ca va mai zic si eu
Cd-urile estelle [doar pt ca sunt de 700 si nu de 702-703 x-(]
Super-Glue chinezesc [3 din 10 tuburi sunt goale si 2 din 10 au lipiciul intarit]

daca nu am scris pe 1000 de cd-uri estelle, pe nici unul. unul nu a cazut. dvd-uri la fel.
C0Bu
Am luat teapa in ultima vreme cu salamuri ALDIS.
Luasem un salam mai ieftinache(15 lei/kg parca era) pt facut senvishuri la toaster..mare greseala..avea gust de cauciuc madanimated.gif .Am mai luat iarasi fara sa iu atent..un alt salam...tot de la dansii..parca salam de casa se numea iarasi cu probleme..parca le-au tinut langa canistrele de motorina asa au gust!
noroc ca nu am catel pretentios..
Draqshorul
QUOTE(Ion_de_la_Raion @ May 14 2007, 04:53) [snapback]2830446[/snapback]
daca nu am scris pe 1000 de cd-uri estelle, pe nici unul. unul nu a cazut. dvd-uri la fel.

... nu inteleg :-??
spe
Am patit si eu cu ALDIS. Am luat acum vreo luna cabanos gata ambalat, am zis ca e mai igienic decat ala pe care ti-l pun in punga vanzatoarele. N-am putut manca nici 1/2 de fir, avea un gust si iz de... cum sa-i spun, tehnic, ulei de motor ceva... Groaznic. De atunci ma feresc de eticheta aia a lor galbena cu albastru.

Nici DELACO nu mai cumpar de vreo 2 ani. Am gasit intr-o telemea de-a lor putina balega; altceva nu era, ca avea si paiul aferent. Nu sunt tare sensibil la mancare, insa mi s-a intors stomacul pe dos atunci cool.gif De atunci pentru mine nu mai exista DELACO, indiferent ca branzeturi, iaurt, smantana, branza topita... Mai nou vad ca au marca DEL, o vad pe cutiile de branza topita. Tot o branza...

pro-e
Telefon celular SIEMENS, am luat unul pe abonament sie cel mai prost telefon care l-am vazut vreodata, bateria tine o zi (daca nu te suna nimeni happy.gif ) pe ecran apar tot felul de chestii ciudate.
ioana88
Eu mi-am luat un telefon Philips,cica tine bateria 3 saptamani,are camera foto si video si mp3 player!de fapt bateria tinea 3-4 zile,nu avea mp3 player si nici camera video!L-am dus la orange si o jumate de ora s-a chinuit unul sa ii caute camera video si mp3 player-ul,pana la urma s-a dat batut!culmea este ca peste tot este prezentat cu obtinunile pe acre nu le are...
Jacques

Eu nu va recomand (tentativa de) bautura racoritoare intitulata "Lamaita". E oribil la gust death.gif dar, pe de alta parte, sta foarte bine in ceea ce priveste pretul first.gif
daemon
QUOTE(ioana88 @ May 27 2007, 10:28) [snapback]2890716[/snapback]
Eu mi-am luat un telefon Philips,cica tine bateria 3 saptamani,are camera foto si video si mp3 player!de fapt bateria tinea 3-4 zile,nu avea mp3 player si nici camera video!L-am dus la orange si o jumate de ora s-a chinuit unul sa ii caute camera video si mp3 player-ul,pana la urma s-a dat batut!culmea este ca peste tot este prezentat cu obtinunile pe acre nu le are...

Ar fi bine sa precizezi si modelul. Nu vreau sa te jignesc, dar la un telefon vezi in 2 secunde daca are camera sau nu, cand il iei in mana. Nu trebuie sa mergi acasa sa vezi ca nu are, si sa il duci la Orange sa caute aia camera. E greu sa vezi lentila de pe spate ? Sau in meniu Mp3 Player, nu cred ca e asa ascuns.

Da un link unde vedem ca e prezentat ca avand camera/player si de fapt nu are. Apropo, se scrie oPtiuni.
v3lsatis
QUOTE(pro-e @ May 15 2007, 10:34) [snapback]2836033[/snapback]
Telefon celular SIEMENS, am luat unul pe abonament sie cel mai prost telefon care l-am vazut vreodata, bateria tine o zi (daca nu te suna nimeni happy.gif ) pe ecran apar tot felul de chestii ciudate.

de formatat...l-ai formatat cand l-ai cumparat ?
Mircea Hirjau
QUOTE(pro-e @ May 15 2007, 10:34) [snapback]2836033[/snapback]

Ce model este Siemens-ul respectiv?
submit
Nu cumparati servicii Bancpost
daemon
Dati ma oamenilor exemple. Telefon Siemens, nu tine bateria, telefon Philips, nu are camera, servicii Bancpost. Rahat pe batz. Specificati ce, cand, cum, unde, nu scrieti doar sa va aflati in treaba.
spe
Ori s-au prostit astia care imbuteliaza apa plata Bucovina, ori m-am obisnuit eu cu gustul apei Zizin...

Cert este ca am luat ieri apa plata Bucovina la 5L si are gust de clor. Si imi este si sete la foarte scurt timp dupa ce beau, ceea ce la Zizin nu se intampla. Pur si simplu mi se usuca gura ( si nu, nu e de la caldura, ca beau mai mult de 2l de apa pe zi ). Sper macar ca e mai curata decat aia de la robinet, chiar daca gustul e acelasi.

Si am luat 12 sticle de 5L, sa ma satur! frust.gif Is suparat si pe Selgros ca nu aveau Zizin in stoc.
joannes
QUOTE(Jacques @ May 27 2007, 22:07) [snapback]2893240[/snapback]
Eu nu va recomand (tentativa de) bautura racoritoare intitulata "Lamaita". E oribil la gust death.gif dar, pe de alta parte, sta foarte bine in ceea ce priveste pretul first.gif

aia n-are gust oribil, asa e ea biggrin.gif
ce ti-e si cu tineretu' care n-a trecut prin quick cola si lamaita...
cucu007
Oi fi eu mai ghinionist dar imprimanta HP nu mai cumpar cate zile oi avea.Prima-cumparata acum vreo 7 ani a mers bine pana s-a stricat deadtongue.gif .A doua , achizitionata acum putin timp este mare cauzatoare de stres.Inainte sa printeze trage o hartie pe care o scoate goala pentru ca apoi sa imi spuna ca a ramas fara hartie chiar daca tavita e plina death.gif .Apoi imi mai trage o hartie pe care o blocheaza la jumate intre tamburii aia (sau ce naiba or fii) si deabia dupa ce o scot si pe aceasta imi printeaza . Cred ca nu mai rezist mult si ii dau foc.

Sau poate cine stie,Hp or fii chiar bune si oi fi eu ghinionist.
daemon
Esti ghinionist la a doua imprimanta, ai cumparat-o defecta.

Prima imprimanta a tinut 7 ani. Sper ca ti-ai scos banii pe ea. Pretul real al imprimantelor nu este cel de vanzare, este mult mai mare, datorita tehnologiei (imprimare piezo etc. - chiar crezi ca se investesc sute de milioane in cercetare si cumperi produsele cu 50$ ?), producatorii de imprimante isi scot banii din consumabile, de aceea sunt scumpe. Echilibreaza putin pretul total. Asa ca prima imprimanta te-a tinut bine, si eu am una de vreo 8 ani, un model HP 840C. E la a n-a incarcare, cartusul original, functioneaza impecabil.

Ar fi bine sa dati mai multe date, exact ceea ce am zis mai sus. Imprimanta HP - poti scrie HP XXXX, si ai cumparat una noua HP YYYY. Asta noua e defecta, ai garantie, de ce vrei sa ii dai foc ? De garantie ai auzit ? Prima si-a depsit ciclul de viata cu mult. Intr-adevar, ar fi fost bine sa mai tina, dar asta e.
ozrind
daemon, e frumos ce incerci sa faci tu, dar topicul in sine e cam idiot, asa ca nu cred ca se merita.
daemon
smile.gif lipsa de ocupatie. Ideea topic-ului e foarte buna, excelenta chiar, un fel de ASA NU la produse.

Pacat ca apar unii, sa le zicem mai bland ignoranti, care scriu de experientele lor cu un produs, generalizand grosolan (telefon Siemens / imprimanta HP / telefon Philips). Incerc sa le mai deschid putin ochii, asta daca se mai uita pe aici. De multe ori e vina lor si nu stiu sa recunoasca, alteori pur si simplu nimeresc un produs defect.
accelerator
Pizza de la Spring Time, are mucegai si am simtit-o nu o data.

Cica asta e noul lor slogan FRESH FODD, bleah. Am terminat-o cu ei.
r@zvan
QUOTE(Jacques @ May 27 2007, 23:07) [snapback]2893240[/snapback]

Baga mare! coolspeak.gif
dhori_a
QUOTE(neoliviu @ Sep 15 2004, 10:36) [snapback]369838[/snapback]
Incaltaminte de la Leonardo. Fara nici o exceptie am avut probleme cu produsele, si asta din prima luna.

nici eu nu sunt incantata de leonardo, unele produse sunt de toata jena, le gasesti si in bazare, la pret cu mult mai mic. pana la urma e numele unui magazin, nu e un producator de pantofi, depinde de unde aduc incaltarile, unele pot fi ok. experienta amuzanta: acum 2 ani am cumprat o pereche de pantofi eleganti, cu un toc inalt, destul de scumpi, 1 milion jumate, la a doua purtare mi a cazut tocul, aveam garantie, mi-au dat banii, dar mie chiar mi-au placut pantofii, asa ca am cumprat o pereche identica, dupa vreo 3 purtari, exact in momentul in care ii laudam unei prietene, iar imi pica tocul de la celalat picior (repet, era alta pereche decat cea initiala smile.gif iar m am dus cu ea la Leonardo, de data asta mi-au lipit ei tocul si mi i-au inapoiat, si de atunci au trecut 2 ani de cand ii folosesc cu succes...poate ca ar trebui sa subliniez ca a fost prima data cand am avut probleme cu caderea sau ruperea unui toc, am un mers cat se poate de normal. firma pantofilor este" patrizia" nu stiu daca sa va sfatuiesc sa o evitati sau nu, mie mi-au placut pantofii smile.gif
dhori_a
QUOTE(r@zvan @ Jun 9 2007, 16:50) [snapback]2945206[/snapback]
Baga mare! coolspeak.gif

apropo de lamai, decat sa dati banii pe chimicale de tot felul, mai bine investiti intr-un blender (de preferabil de marca-sa nu va treziti cu el ruginit, Mulinex ul e super bun), cumparati fructe si preparati-va racoritoare acasa, eu asta fac cu lamai, sucul este excelent. ma mai apuca si pe mine pofta de pepsi(twist-evident) insa sunt constienta ca nu e sanatos, destul mancam chimicale in restul alimentelor, macar cu lichidele s-o mai dreg...smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.