Ce Sa Nu Iti Cumperi...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Reason2

lanternele cu leduri de pe okazii.ro ...am una cu 8 leduri alimentata de o baterie

criminala, devastatoarea, nimicitoarea etc. cam asa le caracterizeaza vanzatorii

pur si simplu lanterna de la bricheta lumineaza mai puternic decat aceste lanterne
Nicanor
aprinzatoarele no-name cu capat multidirectional, se consuma rapid si desi incarcate nu mai merg, probabil trebe un gaz special

oxxo
QUOTE(claudelll @ Jun 15 2006, 13:20) *
Bauturile racoritoare gen : cursing.gif Coca Cola, puke.gif Pepsi etc... mai bine bei o apa plata, este cea mai buna. coolspeak.gif

Bafta.

doamne fereste pana te nimereste
BMW Driver
Sa nu cumperi...vezi semnatura mea!
phidias
QUOTE(eddingro @ Aug 24 2005, 15:39) *
Mașină de spălat Gorenje - sună și se zgâlțâie ca un tractor - la stoarcere o ia la plimbare prin baie. Când e prea de tot, propietarul ține mașina de spălat în brațe.
-

Cand oi vedea si eu masini de spalat "destepte".
Adica procesorul sa nu bage masina in turatie, pana ce rufele nu sunt asezate bine.

???
tommasino
Bicicleta italiana ROVERA de camera, si orice alt tip de bicicleta de camera care nu este magnetica.
intrare
Am luat teapa cu pat metalic din 2 motive:
1. Ma lovesc foarte usor mai ales daca e camera mica si sunt adormit cand ma culc sau cind ma trezesc. Metalul e mult mai dureros ca lemnul am observat.
2. Daca tabla din care e facut nu e foarte solida, dupa ceva timp incepe sa scartzaie oribil…. Si nu incerc sa sugerez nimic.

Asa ca daca vreti sa va luati pat metallic asigurati-va ca nu va scartzai si nu va veti lovi de el.

izza
lanternele cu leduri de pe okazii.ro ...am una cu 8 leduri alimentata de o baterie

criminala, devastatoarea, nimicitoarea etc. cam asa le caracterizeaza vanzatorii

pur si simplu lanterna de la bricheta lumineaza mai puternic decat aceste lanterne

si asta pt. ca sunt cumparate de la chinezi, din Europa, Niro etc. Astia le cumpara cu 6 lei bucata si le vand cu 25. Iar romanul cumpara ca, deh, e super oferta smile.gif Incercati produse de firma, gen Dorcy, eu din acestea folosesc.
aikido
QUOTE(izza @ Aug 2 2006, 07:56) *
si asta pt. ca sunt cumparate de la chinezi, din Europa, Niro etc. Astia le cumpara cu 6 lei bucata si le vand cu 25. Iar romanul cumpara ca, deh, e super oferta smile.gif Incercati produse de firma, gen Dorcy, eu din acestea folosesc.

Woooowww! Daca ai sti ca doar 10-20% din produsele de firma sunt cu certificat de origine din tara "de la mama lor" iar restul din Asia....
Iar chinezii din Europa nu dau bani pe produsele alea, doar spaga unde trebuie ca sa intre TIR-ul fara a se face vama (pt ca nu exista acte de provenienta a majoritatii marfurilor).
Mar

QUOTE(izza @ Aug 2 2006, 09:56) *

pt. lanterne: Petzl si atat
mircea_nero
Cu celeronul, ai dreptate, NEVER! Am un laptop cu celeorn si e bun doar pentru Notepad...Memoria cache mica, asta e!
radubp
Mâncarea de la benzinăriile OMV.
E groaznică și scumpă. Am avut de curând două experiențe, una la Craiova, iar de cealaltă nu-mi amintesc localitatea dar am tras-o pentru că uitasem de prima. Ciorbă reîncălzită a douăzecea oară la microunde după ce în prealabil intrase puțin în fermentație, un șnițel cu denumire nemțească care ar fi trebuit să fie din pui, dar eu nu am reșit să identific fosta vietate, ceva fad cu gust extrem de greu perceptibil și oricum neasimilabil cu ceva cunoscut, textură cauciucată, protejat la exterior cu o membrană foarte rezistentă la acțiunea cuțitului. Am recidivat cerînd alte lucruri cu denumiri străine de prin listă. Mi s-au adus doi cârnăciori extrem de fierbinți și tari ca oțelul și o cafea slabă și dietetică (fără pliculețe suplimentare pe lângă...).

Oribil, eu nu mai calc în așa ceva...
inside_spy
Nici mancarea de la benzinariile Agip nu e prea buna, isi merita din plin locul pe aceasta lista neagra...

In special Agip-ul de la Timpuri Noi (Splaiul Unirii colt cu Vacaresti)...
ieftin_2005
Casa sau teren prin asa zisa agentie Casa Valceana din Rimnicu Vilcea

Au angajati de doi lei (vechi) care urla la tine la telefon, ca cica ar fi auzit ca ai semnat cu alta agentie si ca ei te dau in judecata. De fapt eu doar ma interesasem la o alta agentie cei drept profesionala REALPRO si ei a doua zi, deja urlau, se agitau si ca ma da in judecata. Asa zisii agenti au impresia ca daca ai mai vorbit cu cineva gata , le-ai suflat lor comisionul si au o atitudine care denota in afara lipsei de profesionalism si lipsa de buna crestere.

Aferim de asa "profesionisti"
freshness
Sa nu cumperi net de la IT4WEB - Cluj Napoca
sorinsirbu
QUOTE(broink @ Jun 15 2006, 12:47) *
telefoanele LG
Am avut unul si sa stricat dupa un an. am fost cu el la service (telefonul este cumparat in italia, am dat si o gramada de bani pe el) si mi-au spus ca nu au mai vazut si nici nu au pe calculator datele modelului (A7150). Am mai vazut si alte modele, arata super dar in rest sunt varza. In schimb am un siemens me45 care functioneaza perfect dupa 4 ani si bateria tine inca 5 zile, numai spun de cate ori a cazut pe ciment smile.gif

Nu generaliza, foarte multa lume are videotelefon LG din Italia ,acolo costa doar 59 euro si cu cartela de 3 euro inclusa.(acum sunt 69de euro si au full options) si au si 2 ani garantie. Am si eu un LG 8180 de 8 luni si sunt extrem de multumit de el.Si scuza-ma, si daca se strica dupa 2 ani,dar nu cred, si a luat si al meu destule cazaturi,nu consider deloc ca am iesit in pierdere.

Ce sa nu iti cumperi? Telefoane de la Germanos. Am luat 2 si s-au stricat dupa 3 luni unul si celalalt dupa 7 dar nu eram in tara pana a expirat garantia asa ca l-am pierdut.Primul l-am putut lua dupa 2 luni de la reparat de la service-ul lor.Ei zic ca-ti ofera telefon daca nu ai sa-ti faci treaba pana ti-l repara dar nici pomeneala de asa ceva.
intersanctos
QUOTE(aikido @ Aug 2 2006, 10:05) *
Woooowww! Daca ai sti ca doar 10-20% din produsele de firma sunt cu certificat de origine din tara "de la mama lor" iar restul din Asia....
Iar chinezii din Europa nu dau bani pe produsele alea, doar spaga unde trebuie ca sa intre TIR-ul fara a se face vama (pt ca nu exista acte de provenienta a majoritatii marfurilor).

cu parere de rau,dar toate electrocasnicele si electronicele de firma,ca sa nu mai vorbesc de haine de firma vezi k scrie pe ele tot MADE IN CHINA. Unde e diferenta?
ce sa nu-ti cumperi? telefoane PHIILIPS si MOTOROLA - groanice. unul mi-a stat in service 3 sapt pt k nici ei nu stiau ce are. pana cand mi-am reluat bunul obicei de a cumpara NOKIA,dai un ban dar stii k face
kopu
Daca ai de facut un import si vrei sa folosesti un curier rapid atunci NU folosi UPS.
La documente sunt OK, atunci cand e vorba de importuri devin cumplit de prosti (ai impresia ca baietii ori lucreaza pentru competitie ori sunt platiti cu 3 milioane de lei - ma refer la baietii de la biroul lor de la Baneasa...)
Kidu
QUOTE(freshness @ Aug 3 2006, 18:07) *
Sa nu cumperi net de la IT4WEB - Cluj Napoca

Incercati sa NU postati asa... Spuneti si motivele pentru care nu recomandati.
sebulbus
de acord cu ups. acum doi ani cand m-a mancat sa imi iau ceva de pe ebay trimis cu serviciile lor au batut orice record de prostie. am avut experiente mult mai placute cu tnt, si ceva mai bune, dar tot sub tnt cu dhl.
bogdanan
QUOTE(Cop @ Jun 18 2006, 10:56) *
Subscriu!
Dupa ce l-am inlocuit de 3 ori am cerut banii inapoi.Se bloca cand iti era lumea mai draga.

NU cumparati mp3 player Goodmans din Cora.O porcarie care nu canta decat daca sta pe birou, nemiscata(l-am testat cu 6 marci diferite de CD-uri si se comporta identic)

are anti-shock ?
rombaer
Sa nu va mergeti la Lasermed in Dr. Taberei. Am fost azi la cabinet pe dr. taberei. E cel mai prost centru cabinet in bucuresti. Nici nu te baga in seama acolo. Fetele rade si sa uite la televizor. Dar nu are nimeni chef de munca. Am stat 45 de minute si nici nu am fost bagat in seama. Prost de tot. Langa miserie si jeg e si prostie acolo. death.gif
CLAXON
Memorii ELIXIR (se ard repede)
Danitzi
Cargus, firma de curierat rapid, pentru 55Km si un colet de sub 1 Kg au cerut (si primit din parte mea) 30 RON, valoarea coletului era de 145 RON, deci ei doar ca l-au carat 45 minute au cerut 20% din valoarea marfii. Problema este ca nici nu am stiut de la inceput ca nu mai comandam, au zis ca e undeva pe la 20 RON, si am zis hai fie sa traiasca si ei, daca stiam cit imi vor cere mergeam personal si imi ridicam coletul.
Kidu
nu sunt de acord cu observatia ta: In primul rand nu conteaza valoarea bunului transportat, doar daca il asiguri paote conta. In al doilea rand, nu e de vina Cargus ca habar nu ai ce tarife au ei.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.