Sony CDP-S27

00214

Am o problema...mi s-a ars transformatorul de la sony CDP-S27.l-as fi reparat dar problema este ca are 3 tensiuni si nu le situ.Please daca vreo unul dintre voi are shema electrica sau sctie vreun site de unde sa o iau...sau daca exista niste tensiuni standard pentru toate CMD-urile

Multumesc anticipat
mister_rf
La modelele care au afisaj de tip VFD este nevoie de o tensiune negativa, de tensiunea pentru filament 3-5V alternativ si de tensiunile logice de la +/- 5V,+/- 9 V sau +/-12V.
Vezi ca am atasat cateva exemple de surse.

Click pentru a vizualiza atașamentul

SuperDuper
Incerca sa il dai jos de aici: http://www.servicing-manuals.com/Detailed/41527.html
Este o conexiune extrem de lenta...
mister_rf

Si pentru ca a fost indicat link-ul uite si schema respectiva biggrin.gif

00214
[quote name='SuperDuper' date='Feb 9 2008, 14:28' post='4056934']
Incerca sa il dai jos de aici: http://www.servicing-manuals.com/Detailed/41527.html
Este o conexiune extrem de lenta...
[/quLeam downloadat dar pe primul nu m-a lasat sa il extrag nici sa il vad ku adobe iar in al doilea nu este nici un fisier
pls dami fisierele dak poti nu arhivele
mister_rf
Este interesant ca nu ai citit si cele 3 randuri scrise anterior... Nu cumva gasesti acolo fisierele cautate?... notangel.gif
SuperDuper
Este de antologie faza smile.gif
Mister_RF a avut rabdarea sa le dl si sa le posteze aici. Partea de alimentare implica un secundar dublu de 8.2Vca (sau daca vrei 16.4Vca cu priza mediana) care dupa redresare si filtrare da +/- 11.6Vcc.

00214
Va multumesc tuturor
akum pot sa deschid fiserele downlaodate...dar ink o intrebare imi puteti spune unde pot gasi un transformator(la alte aparate)care sa dea +/-11/12 volti?
SuperDuper
Iti trebuie cam 8.5V alternativ (doua infasurari la tensiunea asta legate in serie) - transformatoarele nu au trecute pe ele tensiunea continua rezultata dupa o eventuala redresare!
Poate poti rebobina trafo original, probabil s-a ars primarul... daca l-ai comutat pe 120V.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.