Intrebare

wallgames

Care dintre cele doua sunt vazute mai bine de google <b>cuvant</b sau <strong>cuvant</strong>?
lord_ice
B e forma uzuala si strong cea recomandata de profesionisti, cel putin asa am fost eu mintit biggrin.gif

anyway, eu folosesc b-urile smile.gif)

gumball3000
recomand <strong></strong>
_Zack_
eu folosesc strong atunci cand vreau sa ii arat lu gogou ca un cuvant e important pt continutul paginii si font-weight:bold in css cand nu ma intereseaza decat estetica
darkstar_tfd
<strong></strong> ajuta.
wallgames
merci de raspunsuri...si as mai avea o intrebare....daca pana acum am folosit <b></b>, e indicat sa schimb toate cuvintele pe care le-am folosit cu <b>cuvant</b> in <strong>cuvant</strong>?
lord_ice
QUOTE (wallgames @ Feb 9 2008, 02:19) *
merci de raspunsuri...si as mai avea o intrebare....daca pana acum am folosit <b></b>, e indicat sa schimb toate cuvintele pe care le-am folosit cu <b>cuvant</b> in <strong>cuvant</strong>?

Daca citesti mai sus iti dai singur seama ca da, doar sa nu dai replace b cu stong in notepad ca s-ar putea sa te trezesti cu stong[b]anana!

gumball3000
offtopic: nu cred ca se intampla acelasi lucru daca inlocuieste direct <b> cu <strong> si </b> cu </strong> smile.gif
zmurfu
Nu am prea multa experienta, dar cred ca singura diferenta este respectarea recomandarii w3 cu <strong>. Se zice ca <b> este obsolite dar sunt convins ca gogu bot e suficient de destept sa il recunoasca cum trebuie si sa nu faca diferenta intre el si <strong>.

Din cate am citit pe alte forumuri / site-uri efectul strong si b este acelasi, in schimb difera , in spate, modul de obtinere al acestui efect. Aceiasi chestie este si la italic, emphasize, etc.
Si oricum din cate stiu astea sunt recomandari si nu standarde.

Iar daca esti maniac cu dimensiunea paginilor tale si indirect cu timpul lor de loading, b sau i sunt mai potrivite decat strong, em. desi nu cred ca ar trebui sa aiba careva astfel de considerente pentru folosirea lor.

Edit: Poti folosi H-uri si css.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.