QUOTE (DSops @ Mar 7 2008, 13:14)

Ma bg si eu ca musca in ...
Chiar crede cineva ca exista on om normal care cumpara un s5 pro fara sa stie exact despre ce este vorba? Ca avem nevoie de ajutor sa citim un review in limba engleza? Aici este o sectiune de vanzari - cumparari, singurele posturi utile sunt daca vanzatorul este tepar sau nu, daca cineva cunoaste ca produsul oferit a avut probleme. Pentru orice marfa, trebuiesc prezentate specificatiile producatorului - restul sunt pareri, barfe, opinii. Toata lumea stie sa dea un search si sa se informeze asupra caracteristicilor unui aparat. Pot ajuta si experientele personale cu respectivul produs, dar bodoganelile rezultate din interpretarea personala a unor informatii publice, facute de persoane care nu au lucrat nemijlocit cu un aparat, sunt irelevante, de prost gust si nu sunt binevenite, chiar daca mai dau din cand in cand cate un "up".
DSops, in mod cert asa este. Eu nu am sustinut ca are output de 12MP, am spus doar ca senzorul ARE 12.34MP. Acum, daca nu ai avut de'a face niciodata cu individul ala, o sa crezi ca e doar un mujic care fluiera degeaba. Bineinteles, asa si este dar problema lui este ca mai e si un mincinos vulgar si un om de doi bani. Eu am avut de'a face cu el cand i'am trimis un Nikkor 55-200 AF-S pe care mi l'a trimis inapoi chipurile pentru ca nu'i facea autofocus pe D40. Fapt complet nascocit. Ba mai mult s'a apucat si sa ma injure la telefon si sa ma faca pe MINE mincinos. Daca era onest imi trimitea banii de transport pentru ca pe aia i'am dat asa de'a moaca . Bineinteles, nici vorba de asa ceva. Obiectivul respectiv l'am vandut unui clujean cu D40 pe care, minune, facea autofocus. Cam asta ar fi povestea si din cauza asta ma irita atat de tare rejectul asta nesimtit. Dar nu e nici o problema ca data viitoare cand se mai baga aiurea, dau si eu un mesaj doua pe thread'ul lui ca sa stie eventualii clienti cu cine au de'a face.
In alta ordine de idei, nu te poti enerva prea tare ca scursuri din astea; sunt peste tot si cu atat mai mult pe 'net'.