CESIM V30

barosanu1974

Salutare. Acum o lună m-am hotărât să-mi schimb telefonu mobil...și am zis eu că cel mai bun ar fi un dual sim...ceea ce mi-am și luat până la urmă...telefonul se cheamă CESIM V30 sau CECT V30....(deși am intrat pe net și am căutat CECT V3O iar acesta arată un pic altfel)...oricum eu unul sunt foarte mulțumit de telefon...nu am nici o problemă cu el, merge impecabil, nu are probleme cu softul, iar din câte am citit în alte post-uri softul la telefoanele dual sim este cam același, iar probleme sunt, din păcate.....sper totuși că sunt mult mai mulți cei ca mine....

Ce aș vrea să știu eu este dacă a reușit cineva să vadă filme pe telefoane de tipul ăsta la o rezoluție mai mare de 192 x 144 fără ca imaginea să rămână în urma sunetului...la rezoluție 176 x 144 merge bine, la rezoluție 192 x 144 deja începe să rămână un pic în urmă dar peste această rezoluție începe să se decaleze din ce in ce mai mult...am tot încercat diverse setări...am renunțat și la sunet...aproape de tot...la fps am pus 15...ceea ce-i cam pițin...oricum...idea e că nu vrea rezoluție mai mare...și e păcat pt că tipul acesta de telefoane are ecranul destul de mare...sotul folosit de mine este Ultra Mpeg 4 Converter...am folosit și Total Video Converter...treaba e că atunci când am luat telefonul avea în memorie un filmuleț (Ice Age) care mergea destul de bine și la o rezoluție destul de mare iar caliatea filmulețului era foarte bună....dacă are cine vreo idee cu ce program ar putea fi convertit un film astfel încât să se vadă bine (fără decalaje între sunet și imagine) la o rezoluție de 320 x 200 i-aș rămâne îndatorat....
hmocanu
unde as putea si eu sa gasesc jocuri sau aplicatii pentru tel cesim v30????

barosanu1974
QUOTE (hmocanu @ Feb 11 2008, 20:48) *
unde as putea si eu sa gasesc jocuri sau aplicatii pentru tel cesim v30????

din câte am înțeles telefonul nu suportă aplicații și nici jocuri
baghy
uite un soft de convertit smile.gif
poti converti si filme cu el
Download
imirceabucharest
spune-mi si mie te rog cit e tine o baterie la el?
stand-by in zile sau ore
pe tv in ore, tv prinde bine sau nu ??
real nu ceea ce dau unii....
ca am si eu de gand sa-mi iau unul..insa ma intereseaza cat tine in mod real o incarcare, nu jocuri sau mp3, etc...
barosanu1974
QUOTE (baghy @ Feb 23 2008, 11:02) *
Download

mulțumesc frumos pt progrma...destul de interesant

QUOTE (imirceabucharest @ Feb 25 2008, 18:49) *
spune-mi si mie te rog cit e tine o baterie la el?
stand-by in zile sau ore
pe tv in ore, tv prinde bine sau nu ??
real nu ceea ce dau unii....
ca am si eu de gand sa-mi iau unul..insa ma intereseaza cat tine in mod real o incarcare, nu jocuri sau mp3, etc...

ține destul de mult...dacă nu îl butonezi foarte mult ține cam 5 zile...dacă te uiți la tv sau asculți muzică ține cam o zi jumate...oricum e un telefon bun dar nu e foarte bun...s-au zgârci pt o memorie internă ceva mai mare...n-are decât 200 K...tv-u prinde dacă ești afară...în casă sau într-o incintă prinde mai greu...oricum e mai mult un moft...n-o să prea ai unde să-l folosești
baghy
QUOTE (barosanu1974 @ Feb 26 2008, 19:39) *
mulțumesc frumos pt progrma...destul de interesant

ține destul de mult...dacă nu îl butonezi foarte mult ține cam 5 zile...dacă te uiți la tv sau asculți muzică ține cam o zi jumate...oricum e un telefon bun dar nu e foarte bun...s-au zgârci pt o memorie internă ceva mai mare...n-are decât 200 K...tv-u prinde dacă ești afară...în casă sau într-o incintă prinde mai greu...oricum e mai mult un moft...n-o să prea ai unde să-l folosești

cu placere

codpet
SALUT! stie cineva daca pe telefonul CESIM V30 dual .sim se poate pune soft de GPS ? pt. ca am inteles ca are functie PDA, si c-am ce iar mai trebuii sa functioneze ca GPS? Ca soft este destul cardul sau mai trebuie instalate si altceva?
slysoft
am un receptor v30.
ambele cartele au semnal
pe una din ele, daca sunt sunat, aud ce zice cel de la capatul celalalt dar el nu ma aude. pe cealalata cartela e ok totul

sa fie defectiune sau e vb de vreo setare?

10x
reludd

QUOTE (baghy @ Feb 23 2008, 11:02) *
Download

din nefericire nu mai merge link-ul... are cineva softul sau un link nou?
dannyboy14
Salutare tututor, stie cineva cum se pune pe acest model (V30) busola Vodafone pe main-screen?(ecranul principal) ???Mi-ar prinde foarte bine un raspuns.Merci !
slysoft
QUOTE (reludd @ Apr 26 2008, 13:57) *
din nefericire nu mai merge link-ul... are cineva softul sau un link nou?

Aici link nou
iulika25
Salut.
Am un telefon cect V30 si nu am nici un CD cu driver la el, cum il conectez la PC?
se gaseste pe net ceva?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.