AIWAMAN
24th April 2002, 07:22
De acum inainte politia si ceilalti participanti la traficul rutier nu vor mai avea probleme din pricina curselor ilegale de masini. De asemenea, publicul amator va putea urmari nestingherit desfasurarea acestora.
....................................................................
E de bine sau e de rau ? Mai multe detalii aici:
http://www.libertatea.ro/xxxxxxxxxxxx
Tarzy
24th April 2002, 07:53
Si eu care am pierdut speranta ca se va face ceva bun in Romania.
Foarte bine, din partea mea cei care vor sa-si faca praf titiurile nu au decat, cu atat mai bine ca nu o fac pe drumuri publice.
Acu´, ca tot romanu, ce le iese la chestia asta, o sa fie pusa o taxa de participare?
Speedo
24th April 2002, 18:59
Mie imi pare foarte in regula, dar oricum nu cred ca o sa se astampere, ca altul este fiorul pe care il simti pe strada, cand nu stii ce este la urmatoarea curba si alta unde esti doar tu si concurentul, nashpa asa.
Poate unul din iei este mai bun si merge si la campionatul national, sau pentru a vedea partea buna a lucrurilor, isi vor inbunatatii calitatile de soferi si vor face probabil mai putine accidente.
Voi ati fost la vreun raliu, sa fiti acolo, sa vedeti de thrill e?
Greets,
Speedo
AIWAMAN
25th April 2002, 04:56
Din nou un alt articol in care se arata ca la "ilegale" asistau si VIPuri!!!
" Vitezomanii care participau pina acum la curse ilegale de masini in cartiere mai mult sau mai putin marginase vor putea sa-si masoare “fortele” incepind de simbata, intr-un cadru organizat, si anume in incina Aeroportului International Baneasa. "
Amanunte la :
http://www.expres.ro/social/?news_id=84367
nba
25th April 2002, 09:19
mare scofala...... daca e legal nu e la fel de incitant ca ilegal,........
duopa parerea mea vor continua cursele ilegale ...
Speedo
26th April 2002, 23:50
Maine de la ora 15.00 pana in seara, pe aeroportul Baneasa, vor debuta aceste curse aflate in legalitate acum.
CITITI
Cine vine?
Greets,
Speedo
AIWAMAN
29th April 2002, 06:49
Uite NBA ...ce legal e destul de incitant!!
".....26 de masini, grupate doua cite doua, in 13 serii, s-au aliniat la startul intrecerii “Speed for everyone”. Organizatorii au inscris initial 30 de bolizi, insa doi dintre competitori, care aveau licenta de piloti profesionisti, s-au retras in ultimul moment din teama de a nu le fi ridicata licenta de catre Federatia Romana de Automobilism si Karting, care interzice profesionistilor sa participe la cursele de amatori. Regula concursului a fost simpla: concurentii goneau doi cite doi pe una dintre pistele aeroportului pe o distanta de un kilometru. Cine trecea primul linia de sosire era declarat invingator, spre bucuria sau deziluzia spectatorilor...."
Mai multe amanunte aici:
http://www.expres.ro/social/?news_id=84646
Speedo
29th April 2002, 08:15
Am fost eu sambata pe la 19.00 dar se terminase toata cursa de 20minute, cei pe care i-am prins pe acolo mi-au spus ca a fost foarte misto si ca probabil data viitoare va fi mai bine, deoarece 20 de masini sunt putine fata de numarul vehiculelor care faceau inainte cursele nelegale.
Data viitoare sigur fac tot ce pot sa ajung la timp.
Greets,
Speedo
ripper
1st May 2002, 19:38
Am citit in presa ca,desi s-a facut tot posibilul sa nu se faca pariuri,aceste au ajuns la suma de 10000$.Totodata oraganizarea am citit in ziar ca a lasat de dorit!Au fost in jur de 5000-6000 de oameni si la acestia erau cam 30 de jandarmi care sa mentina ordinea!
ceciu
2nd May 2002, 16:18
mi se pare o idee foarte buna asta, sa se faca legal cursele de masini.
AcidMan
8th September 2003, 00:50
POate unii stiti, poate unii nu. Sambata a avut loc o noua etapa a competitiei Legal Racing. Care aiti trecut pe acolo, cum vo s-a parut?
care nu ati trecut, intrati pe www.ro-tunning.tk si gasiti informatii fotografii si filme de la eveniment.
mtest
8th September 2003, 16:09
Probabil site-ul nu e gata sau nu m-am prins eu, dar... Un program sau asha ceva n-am gasit pe-acolo.
AcidMan
9th September 2003, 15:58
A trebuit sa fac ceva modificari. Urmatoarea etapa va fi pe 27 septembrie. Va fi si un program
pimp
10th September 2003, 18:55
auzi, la cursele astea legale, au niste aparatura cu care masoara timpii pe 400m/1000m si viteza de iasire din cursa (trap speed) ?.....de asemenea , cum se da startul, e vreun semafor, sau e o persoana.....
zi-mi si mie cam ce timp fac masinile acolo pe 1/4mile(400m)
AcidMan
11th September 2003, 13:34
Nu exista un sistem de monitorizare. startul il da o persoana. In functie de caterogie, timpii difera. nu iti pot spune cu siguranta datorita faptului ca nu e un sistem de timing. o sa ma interesez.
AcidMan
11th September 2003, 15:51
"BMW-ul ala verde, BMW TXA, Cielo ala care a batut Corvettu(ala cu Corvettu probabil dormea sau ceva) etc etc"
chiar nu dormea ala:)
am vazut ca ai obtinut raspunsul. Nu stiu cat de "performanta" e aparatura, dal la ultima etapa a lipsit cu desavarsire.
mtest
18th September 2003, 21:02
Originally posted by ro-tunning
A trebuit sa fac ceva modificari. Urmatoarea etapa va fi pe 27 septembrie. Va fi si un program
Well... noroc ca undeva ascuns pe forumul vostru era un post cum ca o sa fie la Timishoara... deja incepusem sa-mi fac program...
De fapt, daca se puteau face nishte fotografii, poate m-ash fi dus shi pana acolo, dar am intzeles ca se face noaptea... shi scula mea n-are cum sa faca fatza la asha ceva.
AcidMan
19th September 2003, 07:43
mtest intradevar e la Timisoara in data de 27 si va incepe la ora 19. Sper sa ajung pentru a face fotografii si filme pe care le vei putea vedea in sectiunea evenimente.
Pe de alta parte cred ca va exista si lumina, altfel nici spectatorii n-ar vedea nimic. Ar fi ca o .. cursa ilegala
?
pimp
19th September 2003, 23:53
Originally posted by ro-tunning
"BMW-ul ala verde, BMW TXA, Cielo ala care a batut Corvettu(ala cu Corvettu probabil dormea sau ceva) etc etc"
chiar nu dormea ala:)
am vazut ca ai obtinut raspunsul. Nu stiu cat de "performanta" e aparatura, dal la ultima etapa a lipsit cu desavarsire.
nu dormea? .....ok......zi-mi ce modificari are Cielo si o sa-ti zic daca e normal ca l-a batut pe Corvette sau nu........un Corvette din ala scoate pe la 14.5 pe 400m(daca condus cum trebuie).....i-ar trebui lu cielo cel putn 200 hp sa-l bata....dar mai stii, poate cielo ala chiar are 200hp...
AcidMan
19th September 2003, 23:55
cred ca are peste 200 de cai. stiu ca are un motor opel gsi de 2000Cm3 cu turbo. mai multe nu stiu.
pimp
20th September 2003, 07:53
wow.......da, asa da....dar inseamna ca a bagat bani o gramada omul in masina......
Masterboy
20th September 2003, 08:26
Originally posted by pimp
wow.......da, asa da....dar inseamna ca a bagat bani o gramada omul in masina......
Chiar si asa, Corvette are motor de 8V de 5700 cmc, plus ca e foarte aerodinamic, deci oricit ar fi de modificat Cielo mi se pare imposibil. Mia mul ca sigur, cine a condus Corvette-ul era novice rau.
Un 2002 Dodge Viper sau un Pontiac TransAm Firebird cu Ram Air(325CP:jeez: ) ar trebui sa "faca" fara nici un fel de probleme orice BMW de bisnitzar din Timisoara.
AcidMan
20th September 2003, 16:59
Masterboy si asa mi-ai promis o bere cand vi. Ne vedem si o sa ramai surprins. intra pe site ul meu si ai sa vezi un BMW albastru cu nr TXA. e un 335 cu motor de seria 7 cu 300 de cai. s-a dat de la egal cu un M3 miercurea asta .l-a facut M3 dar de putin.
pimp
21st September 2003, 00:32
ma intreb...cum a pus ala in gagalicea de seria 3 "ursulet"(cum le ziceti voi) un V12 de 300 hp de la seria 7........am vazut si eu un V12 din asta si motorul ala e enorm.....sincer nu inteleg....am mai vazut transplante de motoare (crede-ma vizitez toate show-urile de tunning adevarate) si n-am vazut asa ceva.......
pimp
21st September 2003, 00:37
Originally posted by Masterboy
Chiar si asa, Corvette are motor de 8V de 5700 cmc, plus ca e foarte aerodinamic, deci oricit ar fi de modificat Cielo mi se pare imposibil. Mia mul ca sigur, cine a condus Corvette-ul era novice rau.
Un 2002 Dodge Viper sau un Pontiac TransAm Firebird cu Ram Air(325CP:jeez: ) ar trebui sa "faca" fara nici un fel de probleme orice BMW de bisnitzar din Timisoara.
depinde sa stii......Corvette generatia aia, nu-s asa rapide....adica sunt, mai ales in 1985, erau foarte tari....dar are 245 hp, si sunt toate automatice (cele decapotabile)......aerodinamica nu face mare lucru pe o cusa de 400m.......
Gandeste apoi la greutate......Cielo probabil ca are tabla mai subtire ca japonezele, care deja sunt usoare ca naiba(compactele).....deci Cielo-1100 kg, corvette - 1400kg(sau mai mult).......daca Cielo are intradevar motor de GSi cu un kit Turbo bine "tunat", deci pe la 200 hp, cred ca l-a luat pe Corvette.....e naspa, si aici, dute la curse sa vezi rahaturile de Civic-uri ale naibe ca-s asa usoare si deja cu 150-170 hp, sunt foarte rapide......
chestia e....daca ala cu Corvette isi pune mintea, si baga si el la fel de multi bani in masina ca ala cu Cielo.......saracu Cielo, nici n;ajunge la jumatea traseului si vette-ul a terminat
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.