AcidMan
21st September 2003, 15:17
Cielo ala are 800 Kg. Deci raportul Hp/Kg e f bun. Pe de alta parte BMW ul ala TXA o sa aiba parte de o atentie speciala pe site ul meu. o sa vedeti si poze cu motorul. e o adevarata bijuterie.
pimp
21st September 2003, 15:34
Originally posted by ro-tunning
Cielo ala are 800 Kg. Deci raportul Hp/Kg e f bun. Pe de alta parte BMW ul ala TXA o sa aiba parte de o atentie speciala pe site ul meu. o sa vedeti si poze cu motorul. e o adevarata bijuterie.
800 kg....f*ck...ce ia facut pt "weight reduction"? nu mai are interior?
AcidMan
21st September 2003, 15:48
scaunul sofer volan schimbator si ceasurile indicatoare necesare + CD si boxe.
Evacuare "modificata" = mai mult lipsa
Ramforsari, probabil scoase.
pimp
22nd September 2003, 04:31
LOL.....adica aia de faot nu prea mai e decat masina de curse.....ar trebui sa-i coata si sistemul de sunet, ar pierde inca ceva kile....
AcidMan
22nd September 2003, 14:37
nu mai are farmec.. fugi fara sa urle muzica?
Arpi
30th September 2003, 06:39
O fost careva la Timisoara????
Am fost eu!! A fost ca pasta!!!!
Nimic, da nimic de vazut!!!
Masini Subaru WRX, 2-3 BMW adevarate, Honda, cielo modificat, dacia 116 Hp, dacia V6, ursuletzi, opel, dacii la greu!!!!
Slab de tot!!!!!!
pimp
30th September 2003, 23:53
ro-tunning, ai fost la TM?
am auzit ca Sebi a batut si WRX STi si M5 si 540i........poti sa confirmi ceva. ai ceva date despre cursele desfasurate?
Arpi
1st October 2003, 06:40
De pe pista asa am auzit ca ar fi batut!!
dar din ce am vazut nu a fost asa!!!
Hai sa-tzi explic ce am vazut si ce am auzit!!!
Cielo si WRX STI la start!! Pana Cielo a reusit sa faca o tura la roati, Subaru era cu 2 lungimi de masina mai inainta!!!! Deci un start castigat pentru WRX. Dar la sfarsitul pistei cica l-ar fi batut pe ala cu Subaru!!! Oricum Subaru ala cred ca era de la reprezentanta. Tipul care conducea Subaru tot incerca plecarile de pe loc!!! Se oprea si ii dadea un sprint!! Nu era masina personala sau o avea de f putzin timp.
Cred ca Subaru e mai adevar.
Cielo M5. Cursa frumosa, dar la fel. Cica ar fi batut!!!
DAR: A mai facut Cielo cu M5 o tura la liber din sens opus siiiiii DIFERENTZA enorma intre cielo si M5. La plecare egalitate dar cand viteza a crescut un pic M5 o zburat pe langa cielo.
Asta stiu eu!!
In concurs s-ar putea ca a castigat cielo pe portziunea de drum dar la liber nu prea are sanse!!!
Arpi
1st October 2003, 06:52
Subaru si-a scos cu brio 4X4!!!
In momentul in care au plecat de la start Cielo si Subaru, copii, bunici, tatzi, mame, tineri
au aplaudat!!! A fost ceva extraordinar sa vezi o astfel de plecare!!!
Pana ala cu cielo s-a mutat 1 metru in fatza, Subaru era cu 10 metri inainte!!! Incredibil ce face un 4X4. Parca l-ar fi impins cineva din spate!!!
BMW - niste masini enorme!! Nu pot sa-mi inchipui cum niste masini asa de puternice sa faca asa de putzin zgomot!!! Am stat la 5 metri de ele cand au plecat de la start si nu au patinat nu s-au fortat, nu au facut zgomot.
Dacie 116 cai. Bot la bot cu ursuletzii!! Frumusetze!! Prima dacie pe care o vad cu asa o fortza. Sa vezi bot la bot Dacie - BMW si asta nu se intampla la 30 la ora!! Dacia s-a tzinut aproape mult timp! Nu stiu cine a castigat ca finishul era departe si nu s-a vazut fiind noapte!!!
AcidMan
1st October 2003, 15:27
Din pacate n-am ajuns la Legal Racing in TM. Am muncit sambata
Sebio la mine pe site : Aici
a scris ca cielo lui are "doar" 160CP fata de 265 ai WRX STI. asa ca mi-e greu sa cred ca l-ar fi facut.
Pe de alta parte cu prima ocazie o sa dau o fuga in TM sa culeg info de la el despre masinuta aia care a facut ceva valuri.
pimp
1st October 2003, 18:06
Din pacate n-am ajuns la Legal Racing in TM. Am muncit sambata
Sebio la mine pe site : Aici
a scris ca cielo lui are "doar" 160CP fata de 265 ai WRX STI. asa ca mi-e greu sa cred ca l-ar fi facut.
Pe de alta parte cu prima ocazie o sa dau o fuga in TM sa culeg info de la el despre masinuta aia care a facut ceva valuri.
Sebi pe un alt forum, zicea care aprox 240hp........dar nu stiu de unde ca nu are FI(forced induction-turbo, s/c sau Nitro)........daca intrabdevar are 240, e clar ca-l face pe STi pe 1000m din cauza ca e mult mai usor....iar la start, 4X4 e sfant!
pimp
1st October 2003, 18:07
Originally posted by Arpi
Subaru si-a scos cu brio 4X4!!!
In momentul in care au plecat de la start Cielo si Subaru, copii, bunici, tatzi, mame, tineri
au aplaudat!!! A fost ceva extraordinar sa vezi o astfel de plecare!!!
Pana ala cu cielo s-a mutat 1 metru in fatza, Subaru era cu 10 metri inainte!!! Incredibil ce face un 4X4. Parca l-ar fi impins cineva din spate!!!
BMW - niste masini enorme!! Nu pot sa-mi inchipui cum niste masini asa de puternice sa faca asa de putzin zgomot!!! Am stat la 5 metri de ele cand au plecat de la start si nu au patinat nu s-au fortat, nu au facut zgomot.
Dacie 116 cai. Bot la bot cu ursuletzii!! Frumusetze!! Prima dacie pe care o vad cu asa o fortza. Sa vezi bot la bot Dacie - BMW si asta nu se intampla la 30 la ora!! Dacia s-a tzinut aproape mult timp! Nu stiu cine a castigat ca finishul era departe si nu s-a vazut fiind noapte!!!
ah, misto, Dacia de 116 cai are avantajul greutatii, bravo lui, asa si merita "ursuletii" LOL
ce alte curse au mai fost?cine'a castigat?
AcidMan
1st October 2003, 18:57
eu cred ca are doar 160. trebe sa aflu!
pimp
2nd October 2003, 05:15
eu cred ca are doar 160. trebe sa aflu!
stii cumva ce motor are? e de GSI de pe Kadett de 130 hp, sau cel de pe Astra GSI, de 150 hp.......
dupa ce mi-a zis el ca sunt modificarile lui, ar fii trebuit sa castige pe la 40 hp , deci depinzand de ce motor are (dintre cele 2) ar trebui, teoretic sa aiba 170 sau 190 hp...... oricum, nu prea mai conteza, ce e clar, ca e tare masina!
Arpi
2nd October 2003, 06:49
Asta cu Cielo o aparut intr-o revista romanesca de masini!! Cred ca prin primavara-vara!!
Oricum era scris acolo catzi cai are, cat l-o costa. Scrie tot despre ce are!!
Masterboy
2nd October 2003, 07:02
Pimp, ce crezi, "fac" un BMW M5 cu Pontiac Firebird-ul meu automatic V6 de 3800 cm3 si 200 CP

AcidMan
2nd October 2003, 08:04
Masterboy. Nu, nu faci un M5. Cred ca e Astra 2.0 GSI motorul. Fara modificari, din cate stiu, are 160CP. Aseara baietii ziceau ceva de 200 - 210 CP.
Masterboy
2nd October 2003, 08:08
Ce motor si citi CP are un M5, ro-tunning?
Apropo, Pontiac Firebird-urile au si motor standard V8 de 5700 cm3 cu 325 CP. Asta ti-l maninca pe M5 cu fulgi cu tot orice ai zice
AcidMan
2nd October 2003, 08:09
The new M5 is the first M car powered by a V8 engine.
The engine is a 5-liter, 400-hp V8, based on the BMW 540i sedan
AcidMan
2nd October 2003, 08:10
Asta nou. ala "vechi" are doar 340Hp
Masterboy
2nd October 2003, 08:15
Insa pierde mult din CP la aerodinamica.
AcidMan
2nd October 2003, 08:17
o pierde dar .. e prea puternic motorul ca sa poti avea pretentii sa il "faci". Vin-o in tara cu masina, si .... mai stiii poate te intalnesti intr-o seara pe o strada laturalnica cu un M5 .. asa din intamplare.. si asa ne-am promis cate o bere
Arpi
2nd October 2003, 11:43
Nu stiu daca sunt scrise ultimele modificari aduse dar.....
http://www.autostop.home.ro/auto/daewoo.htm
pimp
2nd October 2003, 22:03
pimp
2nd October 2003, 22:04
mie mi-ar place sa fac cursa cu o Supernova daca as venii cu masina in RO :cool:
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.