Recomandare firme Renovare/Modificare Apartament 4 camere

sforicel

Am tot cautat referinte pentru firme ce au executat modificare si renovare apartamente. Din pacate nu prea am gasit.

Doresc sa refac un apartament de 4 camere prin mutarea unei usi interioare cu aprox 35 cm, modificare hol+bucatarie+debara prin desfiintare ultimei, izolare termica balcon, schimbare instalatie electrica (este pe Al si are 40 ani!), termopan, tapet/lavabil, parchet, gresie, faianta, usi, deci refacere totala.

Apartamentul va fi nelocuit pe perioada lucrarilor

Daca ati facut asa ceva va rog frumos sa-mi dati si mie o recomandare de firma serioasa si care sa lucreze bine, sa se ocupe de autorizatii (vreau totul sa fie legal), design.

Pls.
1. Fara raspunsuri de genul poti s-o faci singur, stiu sa fac dar, NU AM TIMP!
2. O sa coste o "avere"!

Multumesc mult de tot pentru orice raspuns avizat, chiar de la firme (eu nu il consider reclama pentru ca-l doresc!)

karcotashu
Design-ul unui apartament este costisitor (cel putin asa mi s-a parut mie raportat la banii pe care ii aveam la dispozitie). In schimb ai avantajul ca te scuteste de o multime de batai de cap, drumuri ... etc.

Pentru design pretul pleaca cam de la 1000 eur in sus.

Partea de autorizatii pt demolare in sectorul 6 este foarte anevoioasa. Sorei mele i-a iesit dosarul dupa cca 7 luni de la depunere ..... nu vrei sa stii cit a costat .... si vorbim de o amarita de camara.

Pentru renovarea completa a unui apartament de 4 camere 85 mp (cu tot cu balcoane) pretul pe care mi l-a oferit o firma extrem de serioasa a fost undeva la 240 milioane (ras tot, refacut integral). Din pacate desi mi-au placut foarte mult (am avut referinte foarte bune despre ei) a trebuit sa-i refuz pentru ca depaseam cu mult bugetul alocat renovarii.

Daca te intereseaza pot sa-ti dau contact pentru design si separat pentru renovare (da-mi PM). Nu stiu daca firma respectiva se poate ocupa si de partea de autorizatii.

sforicel
Chiar nu ati facut/vazut asa ceva?
fulgerica
si eu am de facut chestii asemanatoare, diferenta fiind ca apt e de 2 camere

nu am contractat, insa, o firma

lucrez cu diversi mesteri, de care am aflat de la cunostinte

acum 2 sapt a fost un instalator ca sa faca o evaluare...acum o sapt am chemat electricianul care s-a si apucat de lucru si acum mai are cam 60% de facut

maine vine zugrav/faiantar sa faca o evaluare

dupa ce termin cu electricianul o sa chem instalatorul sa faca instalatiile si sa puna cada, apoi faiantar sa puna gresie si faianta, si, apoi, instalatorul din nou sa finalizeze(chiuveta, toaleta etc.)

apoi, cand s-o mai incalzi, urmeaza zugraveala

temopane nu pun ca geamurile actuale sunt bune

de izolat voi izola 2 pereti care sunt expusi

ah...si azi am reusit sa scap de mobila care era in apt...imi statea pe creier ca ma cam incurca...dar azi am scapat de ea biggrin.gif
Turcu6206
Salut,

Eu colaborez cu o firma din Ialomita care activeaza in domeniul amenanjarilor interioare de peste 10 ani.

Lucrarea se efectueaza in felul urmator: seful de echipa impreuna cu mine si dvs. realizeaza o schita a apartamentului, se aleg materialele folosite (culori, tipuri, etc.), se face o schita 3D care va va arata apartamentul dupa renovare.
Firma de constructii se obliga prin contract sa respecte aceasta schita (aprobata in prealabil de dvs) si timpul alocat renovarii.

Din pacate pentru acte nu te pot ajuta.

Pentru detalii ai PM

O zi buna
lynxul
In ceea ce priveste autorizatiile sunt si eu in aceeasi cautare a listei magice. Am inteles ca trebuie alergat pe la primarie, apoi la un arhitect, dar ar fi foarte bine sa posteze cineva o lista completa, eventual impreuna cu ceva sfaturi.

Despre mesteri, o firma este cea mai buna solutie, il rog deci pe d-l turcu sa imi trimita si mie un PM cu detaliile firmei. Macar exista o garantie a executiei.
conflux
QUOTE (fulgerica @ Feb 9 2008, 21:00) *
si eu am de facut chestii asemanatoare, diferenta fiind ca apt e de 2 camere

nu am contractat, insa, o firma

lucrez cu diversi mesteri, de care am aflat de la cunostinte

acum 2 sapt a fost un instalator ca sa faca o evaluare...acum o sapt am chemat electricianul care s-a si apucat de lucru si acum mai are cam 60% de facut

maine vine zugrav/faiantar sa faca o evaluare

dupa ce termin cu electricianul o sa chem instalatorul sa faca instalatiile si sa puna cada, apoi faiantar sa puna gresie si faianta, si, apoi, instalatorul din nou sa finalizeze(chiuveta, toaleta etc.)

apoi, cand s-o mai incalzi, urmeaza zugraveala

temopane nu pun ca geamurile actuale sunt bune

de izolat voi izola 2 pereti care sunt expusi

ah...si azi am reusit sa scap de mobila care era in apt...imi statea pe creier ca ma cam incurca...dar azi am scapat de ea biggrin.gif

Intrebare: cat te-a costat toata afacerea?

fulgerica
pai care dintre "actiuni"?

inca nu am finalizat tot apt., abia am terminat cu instalatia electrica
mirceaa77
Buna, eu imi fac o firma pentru renovare totala de apartamente vechi sau apartamente de la rosu pana cheie. Cautand diverse informatii despre piata am dat peste anuntul asta. Eu am 3 echipe in Rep. Moldova, au lucrat in special la Moscova. O evaluare exacta se poate face doar dupa o vizita la apartament. Dar ar fi ca termen 5-6 saptamani intre momentul in care predai cheia, manopera intre 4.000 - 6.000 de euro. Daca te intereseaza imi dai un PM, pentru amanunte si diverse poze cu lucrari efectuate. Bafta!
mutulica_41

QUOTE (sforicel @ Feb 2 2008, 11:16) *
Am tot cautat referinte pentru firme ce au executat modificare si renovare apartamente. Din pacate nu prea am gasit.

Doresc sa refac un apartament de 4 camere prin mutarea unei usi interioare cu aprox 35 cm, modificare hol+bucatarie+debara prin desfiintare ultimei, izolare termica balcon, schimbare instalatie electrica (este pe Al si are 40 ani!), termopan, tapet/lavabil, parchet, gresie, faianta, usi, deci refacere totala.

Apartamentul va fi nelocuit pe perioada lucrarilor

Daca ati facut asa ceva va rog frumos sa-mi dati si mie o recomandare de firma serioasa si care sa lucreze bine, sa se ocupe de autorizatii (vreau totul sa fie legal), design.

Pls.
1. Fara raspunsuri de genul poti s-o faci singur, stiu sa fac dar, NU AM TIMP!
2. O sa coste o "avere"!

Multumesc mult de tot pentru orice raspuns avizat, chiar de la firme (eu nu il consider reclama pentru ca-l doresc!)

firme de amenajari sunt cu sutele, daca nu cu miile, si nici unul nu o sa-ti dea pretul la fel cu altul, unii sunt mai profesionisti, au mai multa experienta, altii sunt mai carpaci, ca asa e treaba pe la noi. De regula in constructii se merge pe recomandari prin cunostiinte, neamuri prieteni, pt ca frica de a nu iesi cum iti doresti, vorbesc mai ales da calitatea finisajului, e ft mare, chiar si eu mi-am furat-o (cu 2 ferestre termopan), care lucrez cu constructori...Pot sa-ti recomand vreo 10 firme, asa la prima strigare (cu autorizatia nu te pot ajuta), dar cine sunt eu sa ai incredere in mine?
ahel56
caut zugravi buni si ieftin

mutulica_41
QUOTE (ahel56 @ Mar 14 2008, 21:01) *
caut zugravi buni si ieftin

Si eu as vrea sa-mi iau un gipan, si sa-l platesc la pret de logan...stie cineva?
Morala : se subantelege !
lixandroiu
Salutare,
Imi poate recomanda cineva un / o echipa de mesteri pentru reamanejare grasoniera in bUcuresti. MA intereseaza ca serviciul prestat sa fie de calitate si sa aibe un pret rezonabil cu bugetul meu . Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o informatie va multumesc.
Astrul
Google, ziare, etc....nu pe forum.
Exista aria de bursa, acolo se cer/ofera servicii.
Closed
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.