Compresie fisiere unul cate unul...

mariog

Salut la toata lumea!

Exista vreo solutie sa arhivez/ compresez un folder in asa fel incat compresia sa se aplice doar fisierelor din interior, unul cate unul, arhive separate care sa poarte denumirea fisierelor respective *.zip?

Ca sa ma fac mai bine inteles:

Am urmatoarea structura: folder{fisier1.indd, fisier2.pdf, fisier3.inx, [folder(fisier4.tif, fisier5.eps etc)]}.
Vreau sa devina: folder{fisier1.indd.zip, fisier2.pdf.zip, fisier3.inx.zip, [folder(fisier4.tif.zip, fisier5.eps.zip etc)]}.

Eu am un script pentru WinZip pe PC care functioneaza asa si mi-ar fi de mare ajutor sa gasesc ceva asemanator pentru Mac.

Stie cineva ceva?

Multzam in advance.
Centris
cred ca e posibil sa faci asta usor cu Automator sau Applescript (mai complicat)

dacuburebista
a 3-a bifa?
Centris
iaca si o mica aplicatie facuta in Automator. tragi folderul original peste .app si face zipuri (in acelasi loc)

HTH
mariog
QUOTE (Centris @ Feb 1 2008, 17:43) *
iaca si o mica aplicatie facuta in Automator. tragi folderul original peste .app si face zipuri (in acelasi loc)

HTH

E bine si... nu e bine. Problema e ca rezulta un folder in care exista un folder comprimat (folder1.zip) si un folder (folder1) care contine fisierele comprimate s.a.m.d.
Astfel dublez dimensiunea arhivei.
Exista vreo posibilitate sa stearga (sau sa nu faca) folder1.zip si sa ramana doar folder1[file(1).zip, file(2).zip...file(n).zip]?

Multumesc in advance.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.