Cel mai tare system?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

SpiderPhenom

QUOTE (Darth_Vader @ Feb 2 2008, 01:16) *
Este clar ca cel care a facut topic-ul nici nu a avut vreodata intentia sa ia acel calculator, nici macar sa ia un calculator de nici un fel. Doar a cautat sa e bage aiurea in seama. Chiar ar trebui inchis topic-ul.

bai domnu "ala negru de respira greu", daca nu-ti convine topicu asta, atunci nu mai posta si da din tenesi pe la alte topicuri, cum ar fi "plantarea rasadurilor de varza", "cresterea melcilor", etc. mouse-ul e la tine
cristyyo
Inca nu s-a inchis?! w00t.gif
Aloo...Domnii moderatori.

shiva
QUOTE (cristyyo @ Feb 2 2008, 12:39) *
Inca nu s-a inchis?! w00t.gif
Aloo...Domnii moderatori.

S-a raportat si probabil se va inchide si se va da si ceva warn/ban.

Pana atunci ....daca monitorul meu super-extra-benga LG nu poate rezolutie mai mare de 1600x1050, ce naiba fac io cu un super-benga-extra calculator cu 1-2-3-...-10 placi video in SLI sau CrossFire care pot sa-mi asigure o rezolutie de 123456789x123456789 ? huh.gif
Ma repet, Crysis merge pe un Prescott HT 3GHz + 2Gb RAM + Sapphire HD2600XT cu setari high, inafara de shaders care-s pe medium. Pe orice configuratie superioara acesteia, super-fantasticul Crysis v-a merge brici, cu shaders pe high.

so ...live long and prosper cool.gif
Darth_Vader
QUOTE (SpiderPhenom @ Feb 2 2008, 12:34) *
bai domnu "ala negru de respira greu", daca nu-ti convine topicu asta, atunci nu mai posta si da din tenesi pe la alte topicuri, cum ar fi "plantarea rasadurilor de varza", "cresterea melcilor", etc. mouse-ul e la tine

Bai copilule, dute si uitate la JETIX-ul tau!!! Nu mai scrieti pe topicul asta, ca faceti exact ce vrea copilasul ala, sa il bagam in seama. Ce vrei sa ne demonstrezi, cat esti de "inteligent". Trebuie sa ii intelegem pe astia mai tineri, cand abereaza asa. Radiatia de la Cernobal isi spune cuvantul. Este tragic.
QUOTE (shiva @ Feb 2 2008, 13:30) *
so ...live long and prosper cool.gif

Corect. Deci domnilor moderatori, "beam this topic in space"
SpiderPhenom
QUOTE (Darth_Vader @ Feb 2 2008, 13:31) *
Bai copilule, dute si uitate la JETIX-ul tau!!! Nu mai scrieti pe topicul asta, ca faceti exact ce vrea copilasul ala, sa il bagam in seama. Ce vrei sa ne demonstrezi, cat esti de "inteligent". Trebuie sa ii intelegem pe astia mai tineri, cand abereaza asa. Radiatia de la Cernobal isi spune cuvantul. Este tragic.

Corect. Deci domnilor moderatori, "beam this topic in space"

scuza-ma, prietene daca gresesc, dar nu cumva explozia de la Cernobal a fost prin '86, cam cu trei ani inainte sa te nasti tu? efectele se vad cu siguranta
Silvan14
1.daca ii raspundezi mai rau faceti
2.mai bine il lasati in pace sa vedeti ca o sa se simpte mai "ranit" decat atunci cand l-ati injura sau jigni
3.Hai frate nu e nici un moderator sa inchida acest topic si sa ii dea un ban.gif ca nu face altceva decat sa ne jigneasca
4.pun pariu ca spider(man)phenom asta nare mai mult de 10 ani laugh.gif lol.gif lol.gif roll2.gif lol.gif lol.gif
5.NU MAI POSTATI CA MAI RAU VA INERVATI!! .
SpiderPhenom
QUOTE (Silvan14 @ Feb 2 2008, 14:00) *
1.daca ii raspundezi mai rau faceti
2.mai bine il lasati in pace sa vedeti ca o sa se simpte mai "ranit" decat atunci cand l-ati injura sau jigni
3.Hai frate nu e nici un moderator sa inchida acest topic si sa ii dea un ban.gif ca nu face altceva decat sa ne jigneasca
4.pun pariu ca spider(man)phenom asta nare mai mult de 10 ani
5.NU MAI POSTATI CA MAI RAU VA INERVATI!! .

hai mah, nu mai dati reply-uri, ca mai rau il "inervati" pe baiatu asta, care la cum scrie nu cred ca a trecut de clasa I
totusi a stiut sa numere pana la 5 clapping.gif

Silvan14
1. daca din tot ce am scris eu acolo tu ai gasit ceva neinregula atunci inseamna ca tu nai trecut de clasa I
2. eu de ce sa ma inervez? din cauza unui copil de 10 ani care-i atarna mucu? smile.gif
SpiderPhenom
QUOTE (Silvan14 @ Feb 2 2008, 14:53) *
1. daca din tot ce am scris eu acolo tu ai gasit ceva neinregula atunci inseamna ca tu nai trecut de clasa I
2. eu de ce sa ma inervez? din cauza unui copil de 10 ani care-i atarna mucu? smile.gif

vorbesti ca un tocilar...cum mai e atmosfera prin pivnita?
Darth_Vader

Macar stie in ce an a explodat Cernobalul, e ceva laugh.gif laugh.gif. Oricum inca odata ai demonstrat ceva, cand ai luat literalmente ce am zis despre radiatia de la Cernobal. Si gata cu asta numai zic nimic.
Silvan14
cred ca ziso la plesneala ca o fi vreun stelist laugh.gif

ps: chiar nu stiam de tehnica cu pivnita smile.gif vad ca tu esti mai "informat" .... ia zi cum e naughty.gif

-cu asta am pus PUNCT nu mai scriu nimic ........ sper la inregistrarea pe forum sa fie si un test de IQ wink.gif
RiCaDdO
ma da ignorati`l ma .... sa scrie si sa nu`i raspunda nimeni... sa vedem atunci cine gandeste si cine nu......
SpiderPhenom
QUOTE (Silvan14 @ Feb 2 2008, 15:10) *
cred ca ziso la plesneala ca o fi vreun stelist laugh.gif

ps: chiar nu stiam de tehnica cu pivnita smile.gif vad ca tu esti mai "informat" .... ia zi cum e naughty.gif

-cu asta am pus PUNCT nu mai scriu nimic ........ sper la inregistrarea pe forum sa fie si un test de IQ wink.gif

frate, ce sa zic! aici m-ati dat gata aman2. sunteti atat de "inteligenti" incat aproape mi s-a ars monituru asta... daca sunteti atat de sobrii, de ce va mai obositi sa-mi raspundeti? faza cu pivnita se pare ca nu prea ai inteles-o; nici nu ma asteptam... recunosc ca nu prea ma pricep la hardware si din cate am vazut nici tu nu prea... afirmatiile facute de tine cred ca sunt idei luate asa, pe sarite de prin revistele de profil si din ce ai mai citit pe google. cu scrisu' nu prea are rost sa-ti mai atrag atentia ca vad ca tu nu vezi nimic gresit(verisoara-mea e pe clasa a 4-a si scrie mai corect ca tine)...si fac pariu ca o sa mai dai un post dupa asta
ah, si darth vader...n-are rost sa-ti mai chinui neuronasul tau ala singuratic...ti-am zis eu ce topicuri ti se potrivesc
celios
SOBRII

Ar fi mai bine sa te mai potolesti cu astfel de afirmatii...
Ti se pare foarte corect cum ai scris "SOBRII" ???
In orice caz...daca tu chiar nu ai ce face in casa, fugi la un fotbal cu baietii de pe scara, ca e frumos afara.

Ar fi bun un ban...PERMANENT daca s-ar putea
Si app. cred ca am de doua ori varsta ta, dar nu conteaza wink.gif
Silvan14
-si cica nu stiu nimica de hardware ..........pai atunci daca nu stiam nimica de hardware nu stiam sa-mi fac un pc foarte bun in banii pe care i-am avut si nu stiam sa OC procu ...etc
-cum zice si celios mai bine ai invata tu sa scrii tongue.gif

ps:
"SOBRII"
-singular=sobru
-plural=sobri
angel
citesc si rad...terminati fratilor, gata, lasati-l in plata domnului. dati-i un mesaj lui Zamolxel, mufa, Celestin si cine mai e super moderator sa stearga aberatiile si sa il baneze si gata.
SpiderPhenom
QUOTE (Silvan14 @ Feb 2 2008, 17:11) *
-si cica nu stiu nimica de hardware ..........pai atunci daca nu stiam nimica de hardware nu stiam sa-mi fac un pc foarte bun in banii pe care i-am avut si nu stiam sa OC procu ...etc
-cum zice si celios mai bine ai invata tu sa scrii tongue.gif

ps:
"SOBRII"
-singular=sobru
-plural=sobri

ma mir ca ti-ai dat seama...scrisesem asa ca sa intelegi si tu, dar cum prostu nu e prost destul pana nu e si fudul, mi-ai atras atentia imediat...BRAVO
deci am avut dreptate ca o sa mai dai posturi
shiva
QUOTE (SpiderPhenom @ Feb 2 2008, 17:37) *
ma mir ca ti-ai dat seama...scrisesem asa ca sa intelegi si tu, dar cum prostu nu e prost destul pana nu e si fudul, mi-ai atras atentia imediat...BRAVO
deci am avut dreptate ca o sa mai dai posturi

Ai vacanta 7 zile ... wave.gif
Ceilalti ...Mai sunt 2 topicuri cu aceeasi tema pe aria Generalitati si, evident, alti useri cu probleme care trebuie ajutati ...

Have phun!
MariusRZR
QUOTE (Silvan14 @ Feb 1 2008, 13:31) *
1. placa video praf
2. procu nai ce face cu atata
3. la 2500-3000 ron iei un sistem de joci crysis pe high wink.gif

1)nu stii ce vorbesti...Este cea mai tare placa video a momentului...si daca tot visam,cauta o placa de baza cu 4 sloturi PCi-Ex si pune 4x HD3870 X2...nu mai stiu cum se numeste platforma..AMD SPIDER?!daca am gresit va rog sa ma corectati
2)ba da....are
3)corect!
Silvan14
1. scuzama ......... am citit review-uri si m-am convins wink.gif
2. oricum sitemul era la misto facut
3. ms smile.gif
cristyyo
1)nu stii ce vorbesti...Este cea mai tare placa video a momentului...si daca tot visam,cauta o placa de baza cu 4 sloturi PCi-Ex si pune 4x HD3870 X2...nu mai stiu cum se numeste platforma..AMD SPIDER?!daca am gresit va rog sa ma corectati

CrossFireX, am impresia.

P.S:Cea mai tare, cea mai gurmanda, cea mai fierbinte.
Darth_Vader
QUOTE (SpiderPhenom @ Feb 2 2008, 16:39) *
si darth vader...n-are rost sa-ti mai chinui neuronasul tau ala singuratic...ti-am zis eu ce topicuri ti se potrivesc

Ar trebuii sa ma simt jignit?? Scrii ce scrii, si ne faci sa iti dam replica.
pruny26
QUOTE (MariusRZR @ Feb 2 2008, 18:03) *

Este, dar cu 15mil iei 2 bucati de 8800gt naughty.gif

LE. Topicul asta nu se inchide??
KodrutZ
QUOTE (SpiderPhenom @ Feb 1 2008, 15:36) *
bah copii! voi ce spuneti p'aici e asa, sa mai facem reclama la cat'un site... eu v-am dat exemplu de un sistem care sa duca crysis cu toate detaliile p...i ma-sii fara prea mari probeleme si, cu un pic de efort, sa duca si Crysis 2, cine stie? si va mai spun eu, nu mai marsati pe nVidia cu gt-urile, gtx-urile si ultranu-mai-stiu-ce-urile ca astea's denumiri ptr masini. tot ati e taticul lor...tongue.gif

Mie imi place silvan ca e complet pe linga. Colegu', seria 9800Gx2 de la (i)NVIDIA vine in MARTIE, cel putin pentru martie e momentan aminata, iar 3870X2 e disponibila ACUM, iar pentru ~450USD in SUA, unde un 8800ULTRA, singura care o bate, e vreo 700USD, e o afacere foarte buna! Si cu asta am pus punct problemei asteia.

On topic...Spider, chiar merita sa arunci toti banii aia pentru un joc pe care il termini in 3-4 zile de jucat cite 3 ore? Acuma nah, nu zic nu, un Crossfire cu 2 HD3870X2-uri te-ar rezolva pentru ceva vreme...
Silvan14
stiu ca apare peste 1 luna smile.gif dar oricum ce rost are? sa cumperi un sistem la 60-70 mil smile.gif mai bine iti iei un sistem in max 20 mil cu care sa joci jocurile cele mai "mancatoare" pe mediu si il ti sa zicem un an si peurma il schimbi ......etc. si uite asa faci si economii smile.gif

ps: oricum si-a luat ban 1 sapt devil.gif ......... speram pana atunci sa se inchida TOPICUL asta!! bye.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.