Cel mai tare system?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

kretzu77

QUOTE (basty_goofy @ Feb 1 2008, 17:37) *
Ce aveti ba de puneti numa dual-core-uri la un sistem de 80 milioane!! Nu ma dau mare expert, dar aberati cu gratie. In loc sa puneti un quad si 2 x 3870x2, puneti numa balarii. Slab rau...

pentru ca toate 2core ies mai bine in jocuri decat quad (vb de pret similar)
de ce?
nici pt 2core nu sunt optimizare marea majoritate a jocurilor, daramite pt quad
la se intampla si cu majoritatea softurilor (nu vorbim aici de soft-uri enterprise)
e ca faza aia cu 64b si 32b
punem xp pe 64b, dar 70% din programele instalate pe el nu stiu decat 32b (chiar si multe servicii ale SO)

sper ca am fost destul de explicit
biggrin.gif

QUOTE (SpiderPhenom @ Feb 1 2008, 17:42) *
da mah...si dupa aia imi spun mie ca nu exista sistem care sa duca crysis pe very high si dau exemple de rahaturi d'astea facute pe site-uri romanesti si imi spun mie ca"duc decent crysis". pai ideea topicului era sa facem un sistem care sa-l duca fara nici un fel de probleme

nu intelegi ca nici SLI de ultra nu duce fara "nici un fel de problema?"
sa nu-mi spui ca ultra e mai tare decat 3870 ca nu te cred

si gata
o sa ignot topicul asta
SpiderPhenom
QUOTE (kretzu77 @ Feb 1 2008, 17:43) *
pentru ca toate 2core ies mai bine in jocuri decat quad (vb de pret similar)
de ce?
nici pt 2core nu sunt optimizare marea majoritate a jocurilor, daramite pt quad
la se intampla si cu majoritatea softurilor (nu vorbim aici de soft-uri enterprise)
e ca faza aia cu 64b si 32b
punem xp pe 64b, dar 70% din programele instalate pe el nu stiu decat 32b (chiar si multe servicii ale SO)

sper ca am fost destul de explicit
biggrin.gif

nu intelegi ca nici SLI de ultra nu duce fara "nici un fel de problema?"
sa nu-mi spui ca ultra e mai tare decat 3870 ca nu te cred

si gata
o sa ignot topicul asta

pai aici ai dreptate...ultra nu e mai tare decat 3870 x2

sfantu.dracu
salut,

ati pus multe "sofisticareli" pe acolo, dar nu ati fost atenti la HDD.
are 750 GB dar e prea mare si va scadea performanta.
asa ca mai bine 2 x Western Digital WD740ADFD: 74 GB Western Digital Raptor, 16MB, 10.000 rpm, Serial ATA2, WD740ADFD puse in RAID 0 si ala mare doar pentru stocare. sau daca vrei putin mai mult spatiu 2 x Western Digital WD1500ADFD: 150 GB Western Digital Raptor, 16MB, 10.000 rpm, Serial ATA2, WD1500ADFD tot in RAID 0.
despre "sofisticarelile" video si de pocesare va las pe voi sa va contrati mai departe.

cu respect,
EU
twism007
QUOTE (SpiderPhenom @ Feb 1 2008, 17:59) *
pai aici ai dreptate...ultra nu e mai tare decat 3870 x2

stii care e treaba..
3870x2 inseamna 2 placi video in una (un sli incorporat)!!
si tot e mai slaba decat ultra care e o singura placa video smile.gif)!1
SpiderPhenom
QUOTE (sfantu.dracu @ Feb 1 2008, 18:20) *
salut,

asa ca mai bine 2 x Western Digital WD740ADFD: 74 GB Western Digital Raptor, 16MB, 10.000 rpm, Serial ATA2, WD740ADFD puse in RAID 0 si ala mare doar pentru stocare. sau daca vrei putin mai mult spatiu 2 x Western Digital WD1500ADFD: 150 GB Western Digital Raptor, 16MB, 10.000 rpm, Serial ATA2, WD1500ADFD tot in RAID 0.
despre "sofisticarelile" video si de pocesare va las pe voi sa va contrati mai departe.

cu respect,
EU

ms frate...uite un om care intr-adevar a inteles ideea topicului si a dat un sfat bun
cristyyo
QUOTE (basty_goofy @ Feb 1 2008, 16:37) *
Ce aveti ba de puneti numa dual-core-uri la un sistem de 80 milioane!! Nu ma dau mare expert, dar aberati cu gratie. In loc sa puneti un quad si 2 x 3870x2, puneti numa balarii. Slab rau...

Tocmai ti-a raspuns kretzu.Multumim pentru observatie, vom tine cont.

salut,

Nu cred ca mai are rost sa postezi...deja subiectul a fost dezbatut+ca la baza lui nu sta nimic.

SpiderPhenom-super tare exprimarea.Mai treci pe la noi (just joking). wink.gif

Mai trece cate-un mod si pe-aici?Thanks.
gatuzo
QUOTE (RiCaDdO @ Feb 1 2008, 16:51) *
moderatori sunt pe aici ?? sa vada si ei... concurenta dintre Nvidia si Ati smile.gif

Nvidia(Silvian14) vs ATI(SpiderPhenom) ... e clar Nvidia au mai multe produse (Silvian are mai multa minte biggrin.gif) ... ATI se incalzeste prea tare (se oftica pana isi sterge useru dp forum) ..... Performante... testate in 3dmark08 ... Nvidia Silvian14 30000 .. Ati -0.02 ... Cine castiga ??? Nvidia bineinteles... ptr ca Ati a fost descalificat ptr supraincalzire .... ban.gif SpiderPhenom

Bine ca le dai apa la moara wink.gif

Ade_Dear
mama ce interesant de citit o devenit topicu' asta....... un moderator ceva? laugh.gif
cia3194
On-topic: Uite un sistem tare: http://www.shopit.ro/plm/ab20f0/
cristyyo

Mda...
Procesorul, pentru o diferenta de 600mhz, costa cu 2500 ron mai mult decat Q6600.
Memoria, ce naiba faci cu 8GB?!
Ce faci cu 4TB(+un raptor)?!

kretzu77
QUOTE (cristyyo @ Feb 1 2008, 20:14) *
Ce faci cu 4TB(+un raptor)?!

incince SB-ul aiurea (ca si dvdrw tot pe sata e)
mai ales ca are 3 cuptoare pe langa el; fara posibilitate de racire optima cu carcasa aia
biggrin.gif
angel
eu zic sa isi ia un phenom, cu un 8800 Ultra, vreo 8 gb ram, o placa de baza la 10 milioane....poate asa va juca in ultra mega hyper high crysis-urile de pe forum biggrin.gif

oricum, nu ii dau mai mult de 12 ani...copii tembeli si teribilisti a caror parinti nu au ce face cu banii...trist....foarte trist...
Silvan14
frate pentru ce ai nevoie de mai mult de 40 fps-uri in crysis? huh.gif sa se miste omu ala cu 0.1% mai bine ? rolleyes.gif
angel
QUOTE (Silvan14 @ Feb 1 2008, 21:29) *
frate pentru ce ai nevoie de mai mult de 40 fps-uri in crysis? huh.gif sa se miste omu ala cu 0.1% mai bine ? rolleyes.gif

lasa ca ma uitam pe youtube la filmulete cu 8800GT, procesor de 2.2 AMD Athlon 64 si se misca bine cu toate pe high, AA2x, 25 spre 30 de FPS-uri...btw, cu un 8800 ultra nu se scot mai mult de 50-60 de fps-uri din crysis. si cu acel tri-sli maximum e 128...ceea ce mi se pare exagerat de mult, e pentru maniaci asta. smile.gif

edit : uitasi sa mentionez 1024 DDR (da, ddr si atat biggrin.gif) asa ca ce vrem noi sa ne luam sau ce avem deja...sunt mofturi laugh.gif w00t.gif
Silvan14
peste 60 fps-uri ochiul nu mai distinge diferenta asa ca degeaba........ poate dak vrei scor bun in 3dmarci si sa te dai mare in cartier tongue.gif
raul07
peste 25 cool.gif .

acuma ma rog de ce ai pus floppy la sistemul ala de 200 milioane?? huh.gif huh.gif
cia3194
QUOTE (angel @ Feb 1 2008, 20:51) *
oricum, nu ii dau mai mult de 12 ani...copii tembeli si teribilisti a caror parinti nu au ce face cu banii...trist....foarte trist...

Off-topic:
Hah, nu ai nimerit varsta! Am 14 biggrin.gif ...
PS: Doar nu crezi ca oi avea eu asa un PC, incat sa spui ca nu au ce face parintii cu banii....Ma multumesc cu un sistem ce costa doar 1/4 din "monstrul acela" laugh.gif
Cunosc cateva "specimene" ca si cele descrise de tine, si intr-adevar e trist...
Cyrrus
QUOTE (SpiderPhenom @ Feb 1 2008, 15:36) *
bah copii! voi ce spuneti p'aici e asa, sa mai facem reclama la cat'un site... eu v-am dat exemplu de un sistem care sa duca crysis cu toate detaliile p...i ma-sii fara prea mari probeleme si, cu un pic de efort, sa duca si Crysis 2, cine stie? si va mai spun eu, nu mai marsati pe nVidia cu gt-urile, gtx-urile si ultranu-mai-stiu-ce-urile ca astea's denumiri ptr masini. tot ati e taticul lor...tongue.gif

Sa cam dus cu era lui ati daca asta vrei sa spui.Imediat o sa apara x4000 precum scot driverele asha scot si placile biggrin.gif Si driverele de la ati sunt o problema daca stai sa te gindesti.Eu am ati sunt multumit de ea dar ce folos ca mai un am si sa dus trebuie sa imi iau alta,cine stie vreo x5000xtx laugh.gif Cind nvidea scot una si buna si driverele la fel.Sa cam dus cu ati\amd acum e rindul envidea\intel biggrin.gifj:
AdrianHH
Topicuri ca astea trebuiesc inchise in start.In afara de fanboy-isme ceva la subiect nu vad.
Silvan14
QUOTE (Cyrrus @ Feb 1 2008, 23:26) *
Sa cam dus cu era lui ati daca asta vrei sa spui.Imediat o sa apara x4000 precum scot driverele asha scot si placile biggrin.gif Si driverele de la ati sunt o problema daca stai sa te gindesti.Eu am ati sunt multumit de ea dar ce folos ca mai un am si sa dus trebuie sa imi iau alta,cine stie vreo x5000xtx laugh.gif Cind nvidia scot una si buna si driverele la fel.Sa cam dus cu ati\amd acum e rindul nvidea\intelbiggrin.gifj:

subscriu wink.gif

-cand 1 iti zice ca esti neinformat ....... tu zici ca nare dreptate
-cand 2 zic ca esti neinformat ........ ar trebuie sa te gandesti putin tongue.gif
-cand 3 iti zic acelasi lucru ar trebuii sa ii asculti tongue.gif laugh.gif
Darth_Vader
Foarte amuzant topicul asta laugh.gif. Numai oameni care mai de care, incepand cu fondatorul acestui topic care cred ca nici nu stie pe ce lume traieste laugh.gif. Exceptand anumite persoane, restu au postat ca sa posteze. Duceti-va bai nene si terminati-va generala, numai ocupati spatiu virtual aiurea!!! Dar oricum mai postati tampenii ca sa ma mai distrez si eu thumbup.gif thumbup.gif
kretzu77
QUOTE (raul07 @ Feb 1 2008, 22:26) *
Acuma ma rog de ce ai pus floppy la sistemul ala de 200 milioane?? huh.gif huh.gif

face si contabilitate si ii trebuie pentru salvarea declaratiilor fiscale in format electronic
si nu stie de comanda substr din cmd
laugh.gif
Viktor1985
Doamne... o gramada de aberatii si certuri fara folos pe topicul asta.. Sa ajuns iar la ATI vs Nvidia. laugh.gif
1. Sa iei un sistem doar pentru a juca un joc... e destul de...
2. Radeon 3870 x2 este momentan cea mai buna placa video de pe piata. Depaseste si Ultra.
3. x2u Nvidia Style va fi 2 x 8800 cu frecvente ceva mai mici deci nu se site (inca) cum se va compora pentru ca NU A APARUT.
4. Zicea cineva ca Ati nu a depasit,... nu va depasii .. bla bla bla Nvidia niciodata ... uitam cateva Radeon 9700 / 9800 / x19xx .. si actualul x2 dar ... in fine.
5. Zicea cineva ca Nvidia are nu stiu ce placa profesionala ... hmm Parca am auzit de seria Ati Fire GL
.............. putem continua la infinit cu argumente si contraargumente dar...
Darth_Vader
Este clar ca cel care a facut topic-ul nici nu a avut vreodata intentia sa ia acel calculator, nici macar sa ia un calculator de nici un fel. Doar a cautat sa e bage aiurea in seama. Chiar ar trebui inchis topic-ul.
RaduG
QUOTE (Silvan14 @ Feb 1 2008, 14:20) *
m-am referit la toata seria 9800 tongue.gif din care poate alege singur ca e mai buna ca cea lansata de ati

ATI=scumpe si nu fac mare lucru tongue.gif

Eu cred ca tu nu stii mare lucru. Daca HD3850 este scump iar 8600gt care e cu un milion mai ieftina are raport calitate/pret mai bun eu iti cumpar doua.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.