Cel mai tare system?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

SPreloaded

QUOTE (KodrutZ @ Feb 2 2008, 20:24) *
Mie imi place silvan ca e complet pe linga. Colegu', seria 9800Gx2 de la (i)NVIDIA vine in MARTIE, cel putin pentru martie e momentan aminata, iar 3870X2 e disponibila ACUM, iar pentru ~450USD in SUA, unde un 8800ULTRA, singura care o bate, e vreo 700USD, e o afacere foarte buna! Si cu asta am pus punct problemei asteia.

On topic...Spider, chiar merita sa arunci toti banii aia pentru un joc pe care il termini in 3-4 zile de jucat cite 3 ore? Acuma nah, nu zic nu, un Crossfire cu 2 HD3870X2-uri te-ar rezolva pentru ceva vreme...

guess who's back...
codrut, nu e doar pentru un singur joc. gandeste-te la ce jocuri vor aparea de acum incolo(Far Cry 2, GTA IV.etc) si la ce-am propus eu, cu un mic upgrade cred ca nu o sa stau sa plang pe langa el.
cat despre domnu' silviu(cred ca asa il cheama): topicu' asta se va inchide cand vei invata tu sa scrii, deci...
domnii moderatori, v-as ruga ca in loc sa inchideti topicul, mai bine stergeti posturile care nu-si au rostul(atat ale mele cat si ale celorlalti) si pentru care imi cer scuze-fata de voi si de persoanele care au venit cu sfaturi ontopic- pentru ca subiectul, desi unii nu il vad asa, este destul de interesant. ramane la alegerea dumneavoastra. va multumesc
angel
ahahahaha...are dreptate, va atrage topicu de continuati pe el biggrin.gif

oricum, eu nu pun prea mare valoare pe actualele placi video cand stiu ca mai spre vara va aparea 9800GT. sleep.gif

eu zic totusi sa se inchida topicul, s-a aberat gratios pe aici, si e total offtopic fata de rubrica unde e postat.

cods
Vad ca s-a facut AUTOBUZ aici biggrin.gif
Nu mai dati apa la moara la toata lumea, ce naiba.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.