gjordanro
19th June 2009, 21:39
Am stat in Venetia 6 zile si nu m-am saturat de ea! Mai precis in Lido di Venetia ca era mai ieftin. Transportul non-stop intre insule, recomand abonament de 3 zile pe toate liniile. Mancare f buna si ieftina langa Podul Rialto - un impinge tava care l-am gasit dupa 4 zile. Plecam la 8.30 din hotel si ne intorceam dupa 01.00...Ce sa zic "senzational"
denky
21st June 2009, 14:07
Salut,
sora mea si cu prietenul ei vor sa mearga o saptamana, in august, la Venetia, ce variante de cazare le puteti sugera astfel incat sa poata vedea ergonomic ce e de vazut, plus o Verona, eventual (sau si altele). Daca stiti si o varianta convenabila de mancare prin zona de cazare, e perfect, bugetul e low-cost, la fel ca si transportul (wizzair).
Multumesc mult pentru ajutor si pentru disponibilitatea de a-l acorda. Vacante placute!
nicopuscasu
26th June 2009, 12:44
Pt ca si eu am citit tot ce-ati scris voi aici de un real ajutor, am sa fac pe scurt un rezumat privind cum se ajunge la Venetia venind dinspre aeroportul Treviso si alte cateva chestii care sper sa fie folositoare cuiva.
Noi am zburat cu Wizz si am platit de persoana dus-intors 120 lei, ce-i drept biletele cumparate acum 3 luni.
Hotelul l-am rezervat de pe booking.com, a fost Plaza 4 stele din Mestre( 152 E/2 nopti, camera dubla, mic dejun inclus).
Hotelul pe care-l recomand tuturor se afla fix vis-a vis de gara din Mestre, te desparte decat o trecere de pietoni. Hotelul fff curat, lenjeria se schimba zilnic in totalitate, idem proasoapele, dotat cu ce trebuie la baie, inclusiv pungi igienice, foehn, oglinda de machiaj, telefon in baie.
Micul dejun ff bogat, cu fructe( pepene, mere, pere, portocale, banane, piersici, salata de fructe, fructe din compot, prune confiate sau din compot,), croissante de 3 feluri, placinta cu branza si orez, placinta cu caise, briose, cerela ept lapte de 4-5 feluri, lapte, cafea, esspresso, capuccino, ceaiuri de multe tipuri, gem, unt, 3 feluri de branza, omleta, ochiuri, bacon prajit, salam, multe tipuri de paine, inclusiv prajita, inclusiv cu fibre etc
La gara din Mestre am ajuns direct cu un bus( autocar albastru) din fata aeroportului Treviso, care are orarul fixat dupa cel al avioanelor, deci e super ca nu ai cum te rataci, incurca, etc, iesi pe usa aeroportului( o singura usa principala) si fix te "lovesti de autobuzul ala.
Costa 6 E pe sens sau 10 dus-intors( noi asa am luat). Biletele se iau fix din aeroport, sunt niste ghisee undeva pe dreapta la iesirea din aeroport.
Autobuzul asta are 2 opriri catre Venetia( Pta 27 Ottobre si una gara din Mestre), exista afisaj electonic in autobuz asa ca te poti orienta usor ce urmeaza. Face cam 45 min pana la Mestre din Treviso,.
Din gara din Mestre poti lua autobuzul 1,10 E sau trenul 1 E( faci 10 min maxim) pana in Venetia la gara( Ferrovia) sau autobuzul te lasa in Pta di Roma.
De aici iti poti face usor abonament pe transportul in comun( vaporetto si autobuzul catre Mestre de ex sunt incluse) pe ce timp vrei( variantele de abonament se aleg in fctie de fiecare), noi am luat pe 24h.
Revin cu msj cu completari mai tarziu.
radhoop
12th July 2009, 09:47
Buna,
Stiti cumva cat dureaza drumul de la gara S.Lucia pana in piata San Marco si cat ar costa?
Nicu.S
18th July 2009, 03:11
Stie cineva un camping bun in apropiere de Venetia ?
magda911
19th July 2009, 16:04
a stat cineva la hotel Delfino , corso del popolo,211,mestre? si daca da, cam pe unde este situat?