salutare!
Daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri, sau precizari, legate de Venetia, raman dator.
Plecam cu masina si am rezervare intre 15-21 februarie, pe Lido. Am inteles cam cum trebuie sa ajung pe Lido cu ferry.
Am citit si despre VeniceCard. Inclin sa iau 2 carduri chiar daca nu sunt asa ieftine (73 euro / Transport&Culture Senior 3 zile / persoana). La VeniceCard FAO scrie clar ca daca ai peste 29 de ani iei Senior, si valabilitatea e de 3 zile din momentul primei validari VeniceCard FAQ validity
Cine a fost in Venetia, imi poate confirma / infirma daca merita?
Te ajuta in vreun fel card-ul cand vizitezi anumite locatii, in sensul ca nu mai stai la coada pentru bilet? Ma gandesc ca fiind perioada carnavalului, o fi aglomerat.
Legat de perioada aceasta a anului, este recomandat sa plecam si cu cizme la noi?
Acum o intrebare mai "delicata": am gasit pe site-ul carnivalofvenice.com un program zilnic al evenimentelor. De ex. pt. vineri 20 februarie link-ul este acesta: Evenimente Carnaval 20 feb. Cum poti participa la acele evenimente, trebuie sa faci rezervare undeva, sa inchiriezi costume, etc.?
Daca mai apar intrebari, va mai stresez, desi timpul e scurt pana la plecare. Oricum, o sa revin cu pareri / impresii dupa revenire in tara.