Venetia
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

catalin_b

salutare!
Daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri, sau precizari, legate de Venetia, raman dator.
Plecam cu masina si am rezervare intre 15-21 februarie, pe Lido. Am inteles cam cum trebuie sa ajung pe Lido cu ferry.

Am citit si despre VeniceCard. Inclin sa iau 2 carduri chiar daca nu sunt asa ieftine (73 euro / Transport&Culture Senior 3 zile / persoana). La VeniceCard FAO scrie clar ca daca ai peste 29 de ani iei Senior, si valabilitatea e de 3 zile din momentul primei validari VeniceCard FAQ validity
Cine a fost in Venetia, imi poate confirma / infirma daca merita?
Te ajuta in vreun fel card-ul cand vizitezi anumite locatii, in sensul ca nu mai stai la coada pentru bilet? Ma gandesc ca fiind perioada carnavalului, o fi aglomerat.

Legat de perioada aceasta a anului, este recomandat sa plecam si cu cizme la noi? rolleyes.gif

Acum o intrebare mai "delicata": am gasit pe site-ul carnivalofvenice.com un program zilnic al evenimentelor. De ex. pt. vineri 20 februarie link-ul este acesta: Evenimente Carnaval 20 feb. Cum poti participa la acele evenimente, trebuie sa faci rezervare undeva, sa inchiriezi costume, etc.?

Daca mai apar intrebari, va mai stresez, desi timpul e scurt pana la plecare. Oricum, o sa revin cu pareri / impresii dupa revenire in tara.
bubalus
QUOTE (catalin_b @ Feb 11 2009, 20:26) *
salutare!
Daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri, sau precizari, legate de Venetia, raman dator.
Plecam cu masina si am rezervare intre 15-21 februarie, pe Lido. Am inteles cam cum trebuie sa ajung pe Lido cu ferry.

Am citit si despre VeniceCard. Inclin sa iau 2 carduri chiar daca nu sunt asa ieftine (73 euro / Transport&Culture Senior 3 zile / persoana). La VeniceCard FAO scrie clar ca daca ai peste 29 de ani iei Senior, si valabilitatea e de 3 zile din momentul primei validari VeniceCard FAQ validity
Cine a fost in Venetia, imi poate confirma / infirma daca merita?
Te ajuta in vreun fel card-ul cand vizitezi anumite locatii, in sensul ca nu mai stai la coada pentru bilet? Ma gandesc ca fiind perioada carnavalului, o fi aglomerat.

Legat de perioada aceasta a anului, este recomandat sa plecam si cu cizme la noi? rolleyes.gif

Acum o intrebare mai "delicata": am gasit pe site-ul carnivalofvenice.com un program zilnic al evenimentelor. De ex. pt. vineri 20 februarie link-ul este acesta: Evenimente Carnaval 20 feb. Cum poti participa la acele evenimente, trebuie sa faci rezervare undeva, sa inchiriezi costume, etc.?

Daca mai apar intrebari, va mai stresez, desi timpul e scurt pana la plecare. Oricum, o sa revin cu pareri / impresii dupa revenire in tara.

de ce vrei sa stai in lido? lido e recomandat daca te duci vara....pentru plaja. mai bine folosesti cei 73 euro/card pentru diferenta unui eventual hotel in venetia. altfel in venetia nu ai avea neaparat nevoie de transport...orasul se face la pas. iar din gara pana in san marco faci cam 30-40 min pe jos.
daca totusi esti hotarat sa stai in lido....atunci iti trebuie un vencie card. numai transportul e 13 euro \zi ..sa ajungi in insula...deci deja minim 39 euro. totusi parca era mai ieftin cardul pe 3 zile ... in rest nu cred ca e vorba ca nu stai la coada ci ca la unele obiective ai intrarea gratuita...la altele ai reduceri. in principiu se merita.

bubalus
QUOTE (vladc @ Feb 11 2009, 15:05) *
te rog, pune poze cu inundatiile daca ai facut. merci.

dupa cum am zis si niste poze cu inundatiile de sambata 07-Februarie-2009.

primele 2 sunt din zona podului rialto...pe la 8 seara cand a inceput sa creasca nivelul apei. urmatoarele sunt din piata san marco pe la 9-10 seara iar ultimele 2 de pe strada hotelului unde am stat in zona dorsoduro langa podul academiei pe la 11 dimineata. apele se retrasesera destul de mult. nivelul maxim al apei in cursul noptii a fost pana la a doua treapta de la scarile hotelului (cu mocheta rosie). pe la 12.00 nu mai era deloc apa pe strazi.
nancy_callahan
In secunda asta m-am deprimat pana peste poate.
Cine are o pereche de cizme de guma? biggrin.gif
As prefera roz cu floricele, daca tot e de cizme, macar sa fie trendy laugh.gif
vladc
foarte frumos... smile.gif

multumesc pentru poze... eu am vazut-o doar in conditii normale, nu inundata. acum mi-as dori s-o vad si asa, inundata.

poate la anu'.
nancy_callahan
Vladc, te incalzeste cu ceva daca iti spun ca plec saptamana viitoare la Venezia si ca NU ma incalzeste ca o vad inundata? Am vazut-o de doua ori pana acum neinundata si mi-e teama de inundatiile de acum sad.gif(
vladc
pai sigur ca nu ma incalzeste cu nimic pe mine smile.gif

eu zic ca e ceva ce trebuie vazut. daca ai mai fost si ai vazut-o neinundata... stii cum e, cum arata.
inundata, nu ai vazut-o decat in poze/poate filme. s-o vezi asa live, sa te plimbi pe stradutele inundate, e o experienta de neuitat.

ar trebui sa te incalzeasca asta smile.gif

bubalus
QUOTE (nancy_callahan @ Feb 12 2009, 12:41) *
In secunda asta m-am deprimat pana peste poate.
Cine are o pereche de cizme de guma? biggrin.gif
As prefera roz cu floricele, daca tot e de cizme, macar sa fie trendy laugh.gif

nu trebuie sa cari cizme dupa tine...e posibil sa nici nu ai nevoie. a fost o mareee mai speciala ce am prins eu...ca zilele urmatoare nu au mai fost inundatii asa mari. oricum in caz de nevoie gasesti cizme de cauciuc si pe acolo
tonio
ceea ce se vede in fotografiile lui bubalus suntefectele asa zisei aqua alta, fenomen ce-si are locul in fiece an in spre primavara si toamna tarziu..Nu trebuie sa ai cizme in bagaj, deobicei ti se dau acolo daca chiar e nevoie..Oricum, nivelul apei nu acopera intreaga insula ci doar anumite portiuni din jurul canalului ori in piatetele mai joase ca altitudinte (de ex. san marco)
fly_dream

QUOTE (vladc @ Feb 12 2009, 12:23) *
eu zic ca e ceva ce trebuie vazut. daca ai mai fost si ai vazut-o neinundata... stii cum e, cum arata.
inundata, nu ai vazut-o decat in poze/poate filme. s-o vezi asa live, sa te plimbi pe stradutele inundate, e o experienta de neuitat.

Si eu vreau sa o vad si inundata!!! Daca as sti cu precizie data, mi-as lua bilete la Wizz si as trage o fuga..... Cizme se gasesc acolo, in toate magazinele, nu trebuie sa te duci utilat! Cand aflati cum stau lucrurile, dati de veste! Pozele alea cu San Marco cu veleitati de lacusor si turisti sorbind cafeaua cu picioarele in apa mi se par foarte... warm!
bubalus
QUOTE (tonio @ Feb 13 2009, 11:21) *
ceea ce se vede in fotografiile lui bubalus suntefectele asa zisei aqua alta, fenomen ce-si are locul in fiece an in spre primavara si toamna tarziu..Nu trebuie sa ai cizme in bagaj, deobicei ti se dau acolo daca chiar e nevoie..Oricum, nivelul apei nu acopera intreaga insula ci doar anumite portiuni din jurul canalului ori in piatetele mai joase ca altitudinte (de ex. san marco)

noua nu ni s-a dat..si chiar aveam nevoie. cand am iesit dimineata din hotel apa avea vreo 30 cm. credeam ca o sa fim nevoiti sa stam in camera...
oricum am incercat sa iesim...am mers un pic descaltati pana undeva unde nu era inundat.... dar de acolo nu se mai putea inainta. in zona aia era un cort si voluntari care ofereau apa, ceai, cafea si biscuiti pentru cei izolati (era si noi printre ei)...dar nici urma de cizme sau macar pungi / saci de plastic. nic de cumparat nu am gasit in zona.

noroc ca apa s-a retras imediat...si pana la ora 12.00 nu mai era nici un pic de apa pe strazi.

pentru cei care merg in perioada asta..poate e bine sa consulte site-urile car eofera previziuni ale nivelului apei in venetia. se gasesc usor pe google.
bubalus
intrebare... cum e venetia in cursul noptii? sa zicem in intervalul 00.00 - 04.30 dimineata intr-o zi nopate de joi spre vineri (nu in timpul carnavalului)..ci 5/6 martie.

am avion la 07.00 din venezia marco polo catre bucuresti. si nu prea stiu ce sa fac. inca nu stiu sigur daca o sa pot pleca (o sa aflu cu 2-3 zile inainte)...pe bilet am dat 1euro + 5euro taxa procesare.
ideea e ca vin de la milano...ultimul tren ajunge la miezul noptii...si am de acoperit intervalul pana la ora 5.00 cand pleaca prima masina catre aeroport.

variante.
1. cazare la hotel in venezia canareggio sau mestre (langa gara) - 35-40 euro o camera single fara baie + 14,5 euro trenul de la milano. ..total vreo 50-55 euro. camera o pot anula pana cu 2-3 zile inainte incaz ca e nevoie.

2. ma plimb toata noaptea prin venezia sau stau in gara (e permis?) si ma uit la filme pe laptop.

3. cumparare alt bilet de avion din milano/bergamo... acum gasesc in jur de 50 de euro...dar sapt. viitoare cu 2-3 zile inainte de zbor cand o sa stiu sigur...o sa fie mai scump. plus wizz-ul ajunge la 7 seara si nu am legatura spre constanta, iar myair-ul pleaca prea devreme...trebuie taxi de unde sunt eu pana la centrale + bilet autobuz (taxi 25-30 euro + 8 pana la bergamo + avion minim 50 de euro)...se apropie de 100 de euro.

deci zborul din venezia..ar fi cel mai ieftin

deci revin la intrebarea de baza..se poate face ceva intr-o noapte de joi prin venezia? am fost in venezia acum 2 sapt...dar era o noapte de sambata.. pe la miezul noptii erau oameni pe strada...dar nu e relevant...ca era sambata.
stradutele alea parca nu-mi inspira asa mare incredere noaptea. sau pot sa stau in gara toata noaptea..se uita cineva stramb? se inchid garile noaptea (trenuri nu sunt in cursul noptii). in plus poate fi periculos... garile din italia sunt de obicei loc de adunare pentru "infractori / homeless / tigani ..etc"
adb9000
QUOTE (bubalus @ Feb 23 2009, 16:28) *
intrebare... cum e venetia in cursul noptii? sa zicem in intervalul 00.00 - 04.30 dimineata intr-o zi nopate de joi spre vineri (nu in timpul carnavalului)..ci 5/6 martie.

am avion la 07.00 din venezia marco polo catre bucuresti. si nu prea stiu ce sa fac. inca nu stiu sigur daca o sa pot pleca (o sa aflu cu 2-3 zile inainte)...pe bilet am dat 1euro + 5euro taxa procesare.
ideea e ca vin de la milano...ultimul tren ajunge la miezul noptii...si am de acoperit intervalul pana la ora 5.00 cand pleaca prima masina catre aeroport.

variante.
1. cazare la hotel in venezia canareggio sau mestre (langa gara) - 35-40 euro o camera single fara baie + 14,5 euro trenul de la milano. ..total vreo 50-55 euro. camera o pot anula pana cu 2-3 zile inainte incaz ca e nevoie.

2. ma plimb toata noaptea prin venezia sau stau in gara (e permis?) si ma uit la filme pe laptop.

3. cumparare alt bilet de avion din milano/bergamo... acum gasesc in jur de 50 de euro...dar sapt. viitoare cu 2-3 zile inainte de zbor cand o sa stiu sigur...o sa fie mai scump. plus wizz-ul ajunge la 7 seara si nu am legatura spre constanta, iar myair-ul pleaca prea devreme...trebuie taxi de unde sunt eu pana la centrale + bilet autobuz (taxi 25-30 euro + 8 pana la bergamo + avion minim 50 de euro)...se apropie de 100 de euro.

deci zborul din venezia..ar fi cel mai ieftin

deci revin la intrebarea de baza..se poate face ceva intr-o noapte de joi prin venezia? am fost in venezia acum 2 sapt...dar era o noapte de sambata.. pe la miezul noptii erau oameni pe strada...dar nu e relevant...ca era sambata.
stradutele alea parca nu-mi inspira asa mare incredere noaptea. sau pot sa stau in gara toata noaptea..se uita cineva stramb? se inchid garile noaptea (trenuri nu sunt in cursul noptii). in plus poate fi periculos... garile din italia sunt de obicei loc de adunare pentru "infractori / homeless / tigani ..etc"

In Italia garile sunt inchise noaptea.Dar daca ai avion dimineata din Marco Polo iti convine sa lasi bagajele la hotel sau la gara si sa cheltuiesti banii pe alte prostii.Alilaguna pleca din piata San Marco la 3:40 asa ca n-ar trebui sa pierzi chiar asa de mult timp.Pe langa piata Santa Margherita (e o zona care are un pic de activitate si noaptea indiferent de ziua saptamanii) gaseti baruri care sunt deschise pana le 3 -4 dimineta, unde se poate bea un spritz nu foarte scump (2 euro) cum ar fi "Caffe Blu" dupa aia as face o ultima plimbare pe Canal Grande (linia N ) de la Piazzale Roma pana in Piazza San Marco de unde as lua Alilaguna cu care ai ajunge exat la timp pentru Myair.
bubalus
QUOTE (adb9000 @ Feb 23 2009, 19:55) *
In Italia garile sunt inchise noaptea.Dar daca ai avion dimineata din Marco Polo iti convine sa lasi bagajele la hotel sau la gara si sa cheltuiesti banii pe alte prostii.Alilaguna pleca din piata San Marco la 3:40 asa ca n-ar trebui sa pierzi chiar asa de mult timp.Pe langa piata Santa Margherita (e o zona care are un pic de activitate si noaptea indiferent de ziua saptamanii) gaseti baruri care sunt deschise pana le 3 -4 dimineta, unde se poate bea un spritz nu foarte scump (2 euro) cum ar fi "Caffe Blu" dupa aia as face o ultima plimbare pe Canal Grande (linia N ) de la Piazzale Roma pana in Piazza San Marco de unde as lua Alilaguna cu care ai ajunge exat la timp pentru Myair.
bagaje nu am in afara de un rucsac in spate (de asta normal)...nu de carat...
mda...pare o idee buna sa pierd un pic vremea prin Santa Margherita. ...nu stiam de zona asta...accum m-am documentat. iar despre caffe blu...pare interesant..au si wi-fi free..poate resusesc sa pierd cateva ore pe acolo la un spritz...
doar sa mai fie deschis..tinand cont ca e joi noaptea... dupa care voi vedea daca iau alilaguna spre aeroport sau ma intorc la piazza roma si iau autobuzul.
nu am aflat cum e cu securitatea noaptea prin venetia. am de ce sa ma feresc?
adb9000
QUOTE (bubalus @ Feb 24 2009, 01:08) *
bagaje nu am in afara de un rucsac in spate (de asta normal)...nu de carat...
mda...pare o idee buna sa pierd un pic vremea prin Santa Margherita. ...nu stiam de zona asta...accum m-am documentat. iar despre caffe blu...pare interesant..au si wi-fi free..poate resusesc sa pierd cateva ore pe acolo la un spritz...
doar sa mai fie deschis..tinand cont ca e joi noaptea... dupa care voi vedea daca iau alilaguna spre aeroport sau ma intorc la piazza roma si iau autobuzul.
nu am aflat cum e cu securitatea noaptea prin venetia. am de ce sa ma feresc?

Daca nu e deschis Café Blu chiar langa el e Café Noir.Sunt baruri pentru tineri cu muzica faina si au program pana la 02:00 AM.Eu am fost acum vreo trei ani si pana la 03:00 AM nu ne-a dat nimeni afara.Iar noaptea am umblat fara probleme, nu intalnesti decat spanioli care nu concep sa se culce inainte de 5 dimineata.In fata garii am vazut tineri (baieti si fete ) dormind pe jos in saci de dormit da nici urma de homeless.Eu zic ca e destul de sigura Venezia pe timpul noptii, ceea ce nu se poate spune de Mestre sau de Marghera.
De la Piazzale Roma cred ca primul autobuz pentru aeroport (linia 5) e la 04:40 si ajungi destul de devreme(25 minute).Cu alilaguna faci mai mult de o ora si ti se pare ca trece timpul mai usor (piazza San Marco 03:40 -Lido -Fondamente Nuove-Murano- Aeroporto 04:59 ) Daca nu e ceata eu zic ca e mai fain cu alilaguna chiar daca dai 10 euro in plus.
bubalus
QUOTE (adb9000 @ Feb 24 2009, 09:03) *
Daca nu e deschis Café Blu chiar langa el e Café Noir.Sunt baruri pentru tineri cu muzica faina si au program pana la 02:00 AM.Eu am fost acum vreo trei ani si pana la 03:00 AM nu ne-a dat nimeni afara.Iar noaptea am umblat fara probleme, nu intalnesti decat spanioli care nu concep sa se culce inainte de 5 dimineata.In fata garii am vazut tineri (baieti si fete ) dormind pe jos in saci de dormit da nici urma de homeless.Eu zic ca e destul de sigura Venezia pe timpul noptii, ceea ce nu se poate spune de Mestre sau de Marghera.
De la Piazzale Roma cred ca primul autobuz pentru aeroport (linia 5) e la 04:40 si ajungi destul de devreme(25 minute).Cu alilaguna faci mai mult de o ora si ti se pare ca trece timpul mai usor (piazza San Marco 03:40 -Lido -Fondamente Nuove-Murano- Aeroporto 04:59 ) Daca nu e ceata eu zic ca e mai fain cu alilaguna chiar daca dai 10 euro in plus.

ok mersi, vad eu ce fac.
mai am timp pana sapt. viitoare sa ma decid
Aya
Postez iar pe forum in speranta ca poate iar o sa vina cineva cu o idee salvatoare de hotel bun pentru perioada 7-10 martie.
De o saptamana tot studiez cu prietenele mele oferta de hoteluri si nu reusim sa ne hotaram.
Multumesc anticipat.
voyager4
am io o soluție optimă, din mai multe puncte de vedere: cooptati si voi un prieten prin grup - să vedeți ce repede se vor clarifica lucrurile.
:-)
adb9000
QUOTE (Aya @ Feb 27 2009, 09:16) *
Postez iar pe forum in speranta ca poate iar o sa vina cineva cu o idee salvatoare de hotel bun pentru perioada 7-10 martie.
De o saptamana tot studiez cu prietenele mele oferta de hoteluri si nu reusim sa ne hotaram.
Multumesc anticipat.

Bun ,curat si ieftin (49 euro mic dejun inclus) Daca citeai posturile l-am mai recomandat www.russopalacehotel.com La hotel de 4 stele nu stiu unde ati gasi mai ieftin.Si au un mic dejun destul de bogat care deja face toti banii.
tufanica
In martie ajungem pentru 3 zile la Venetia.
va rog sa imi spuneti daca la hotel sau la punctele informative de turism gasim harti, ghiduri turistice cu obiectivele turistice. Multumesc.
adb9000
QUOTE (tufanica @ Feb 27 2009, 09:32) *
In martie ajungem pentru 3 zile la Venetia.
va rog sa imi spuneti daca la hotel sau la punctele informative de turism gasim harti, ghiduri turistice cu obiectivele turistice. Multumesc.

De obicei se primeste o harta de la hotel, iar ghiduri turistice sunt la orice taraba.Problema e ca Venetia toata e un obiectiv turistic nu doar san Marco!Asa ca in trei zile nu fugi dintr-un colt in altul al Venetiei luandu-te dupa ghiduri ca n-o sa vezi mai nimic.O sa ramai surprins de exemplu de ce o sa poti vedea in orice biserica, chiar daca pe dinafara pare simpla si neterminata.De ex san Pantalon de care sunt sigur ca n-a auzit nimeni are o pictura pe bolta impresionanta.Se spune ca e cea mai mare pictura pe panza din lume.(banuiesc ca in ultimul timp de cand cu guiness book a fost depasita dar sa stii ca e impresionanta)O sa vezi picturi de Tiziano sau Canaletto in alte biserici care nu sunt muzee de arta,
mascheroni (protejau cladirile de spiritele rele) pe cladiri in care se locuieste, pe langa piazza santa Margherita (biserica e acum universitate) sunt sculpturi de serpi si de balauri direct in strada !Va trebui sa tii ochii larg deschisi ca sa vezi tot!
Aya
Voyager4 crede-ma ca nu ar rezista niciun prieten cu trei blonde tzacanite. smile.gif

Adb9000 multzam fain pt recomandare.Mancarea e ultima noastra prioritate.
Locatia ma intereseaza.Sa nu fie superdeparte de zona centrala.
Si apropos pentru cine a fost in perioada asta avem nevoie de cizme de cauciuc roz cu floricele sau scapam de asta? smile.gif

Tufanica sunt convinsa ca si Venetia ca si Roma e bogata la capitolul "material pentru orientare turistica".Eu am ramas placut surprinsa in Roma.
voyager4
QUOTE (Aya @ Feb 27 2009, 10:55) *
Voyager4 crede-ma ca nu ar rezista niciun prieten cu trei blonde tzacanite. smile.gif
[...]

crezi tu?
numa' aici pe forum sunt, probabil, acuma, vreo 12 care deja saliveaza cu gandul la... ideea unei asemenea vacanțe :-)
adb9000
QUOTE (Aya @ Feb 27 2009, 09:55) *

Adb9000 multzam fain pt recomandare.Mancarea e ultima noastra prioritate.
Locatia ma intereseaza.Sa nu fie superdeparte de zona centrala.
Si apropos pentru cine a fost in perioada asta avem nevoie de cizme de cauciuc roz cu floricele sau scapam de asta? smile.gif

Tufanica sunt convinsa ca si Venetia ca si Roma e bogata la capitolul "material pentru orientare turistica".Eu am ramas placut surprinsa in Roma.

Nu o sa ai nevoie de cizme de cauciuc (se pare ca vine vreme frumoasa) doar de niste incaltari foarte comode.Venetia nu e la munte da tine cont ca o sa ai de trecut poduri si podete!Dupa o zi de plimbare e ca si cum ai fi urcat si coborat dintr-un zgarie nori.Asa ca bagati ceva la ghiozdan dimineata ca pe langa san Marco o sa va usuce baietii buzunarele!Eu am dat 5 euri pe o sticla de apa minerala (de 1,5l) si alta data , pe vremea lirelor 36.000 lire pe 2 pahare (nici macar de jumate de litru) de bere!!!!!Stiu ca fetele tin la silueta da un castron de cereale , vreo dou trei iaurturi si ceva omleta va asigur ca le ardeti fara probleme.

QUOTE (adb9000 @ Feb 27 2009, 11:47) *
Nu o sa ai nevoie de cizme de cauciuc (se pare ca vine vreme frumoasa) doar de niste incaltari foarte comode.Venetia nu e la munte da tine cont ca o sa ai de trecut poduri si podete!Dupa o zi de plimbare e ca si cum ai fi urcat si coborat dintr-un zgarie nori.Asa ca bagati ceva la ghiozdan dimineata ca pe langa san Marco o sa va usuce baietii buzunarele!Eu am dat 5 euri pe o sticla de apa minerala (de 1,5l) si alta data , pe vremea lirelor 36.000 lire pe 2 pahare (nici macar de jumate de litru) de bere!!!!!Stiu ca fetele tin la silueta da un castron de cereale , vreo dou trei iaurturi si ceva omleta va asigur ca le ardeti fara probleme.

Si de la Russo se vede Piazza San Marco! Doar ca e pe celelat mal al lagunei asa ca va trebui sa folosesti "vaporetto" care face circa 15' pana la san Marco.Oricum orice cladire din Venetia a fost construita cu fatada la apa.O plimbare pe canal Grande macar cu linia 1 (nu neaparat cu gondola) dupa mine e obligatorie
bubalus

Si de la Russo se vede Piazza San Marco! Doar ca e pe celelat mal al lagunei asa ca va trebui sa folosesti "vaporetto".

in cazul asta ar trebui sa adauge la pretul cazarii inca 13 euro/zi (costul vaporasului dus-intors)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.