rate la DOMO -FERITI-VA
Pagini: 1, 2, 3, 4

citizenx

EndLess_Point: nu am o atitudine anticlient smile.gif Nici macar nu sunt inca angajat la MG. Ceea ce am spus aici este doar din punctul de vedere al unui client. Doar ca am vazut cateva faze care mi-au lasat un gust amar atat din partea celor care vand cat si din partea clientilor. Si sincer, nu cred ca va reusi sa ma scoata dn sarite vreun client. Sunt foarte calm din fire. Asa as vrea sa fie si multi din clienti, mai ales cei care se imbulzesc acum sa cumpere, de parca s-ar da gratis chestiile alea.

Airwaves: am spus ca tipul ala este doar un dobitoc care cred ca lucra la o firma concurenta laugh.gif
Nesta
Nu exista padure fara uscaturi atit in ceea ce priveste clientii cit si in ceea ce priveste vinzatorii. Exista insa (Slava Domnului!) din ce in ce mai multe magazine in care vinzatorii sunt mai mult decit amabili, rabdatori, cit de cit informati asupra produselor pe care le expun; si se poarta ca atare indiferent ca in ziua aia ii doare maseaua sau au avut vreun necaz; In fond vor avea vinzari mai multe; Si ideal ar fi ca patronii sa gaseasca o formula pt. a rasplati profesionalismul angajatului (pt. ca cel care-ti face vinzare este profesionist, nu totdeauna marca conteaza!) si vor avea numai de cistigat! Eventual sa ofere un bonus in functie de vinzari; Ar fi si in interesul firmei si al angajatilor sa vinda cit mai mult! Iar eu voi deveni un client cit se poate de fidel pentru magazinul in care am fost ajutat si respectat! Cu cit ne vom apropia mai mult de aceste standarde, care in fond inseamna educatie si civilizatie, cu atit ne va fi mai bine!

bebe STRUMF
Ca sa revenim la subiectul thread-ului, mi se pare ca Domo (ca si cele similare: Flanco, Altex) sunt cele mai scumpe magazine (indiferent daca cumperi cash sau in rate). Exemplu concret: am cumparat zilele trecute o combina frigorifica de la un magazinash cu 1.600.000 mai ieftin. Nu shtiu care e motivul, de ce sint asa scumpe in aceste magazine. Ce-i drept magazinul din care am cumparat nu era central si nici nu era amenajat la fel de frumos ca Domo. Dar nici nu era de anvergura Domo, care avind mult mai multe produse ar trebui sa practice un adaos comercial mult mai mic.
In ceea ce priveste produsele expuse pe raft, sint de acord cu Airwaves: sint puse acolo ca sa vezi cum se misca, sa butonezi la ele in limitele bunului simt, altfel sa faca ca in anii '90, sa le puna pe rafturi fara ca tu sa ajungi la ele numai vinzatorul sa poata pune mina pe ele. Desi nu ma interesa sa cumpar o combina audio, ma apucase si pe mine butonatul in Metro la o combina Sony (ca ma incintase cum arata), dar nu mi-a zis nimeni nimic. Dar in privinta intrebarilor despre produsele vindute, aceeashi problema in toate magazinele: mai mult de a mi se citi ce scria pe eticheta (de parca eu eram analfabet) nimeni nu ma lamurea mai mult. Nu stiu de ce: nu vroiau sau nu shtiau mai mult. Pina la urma m-am documentat saptamini intregi de pe Internet, dar cei care n-au Internet ce fac?
CUSTOMERCUS
domo,flanco,altex cu al sau brand media galaxy(bate orice alt magazin la preturi) au preturi atit de mari datorita chiriilor ,salarilor,costurilor de transport si nesimtiriii patronilor care vor un profit foarte mare in timp foarte scurt.
eiffel
Mai mult nesimtirea patronilor. Si unii cica-ti dau banii inapoi daca gasesti mai ieftin... Se bazeaza ca nu toata lumea mai cauta si prin alte magazine. Oricum nu voi cumpara niciodata de la Flanco, Altex, Domo... Nu mai zic acu 2 saptamani am vazut un monitor Samsung 172 la Media Galaxy cu 23 de milioane si vis-a-vis la Carrefour era 17 milioane ( la acelasi pret era si la importator ). E cam mare diferenta...
retele
QUOTE(danez @ Sep 1 2004, 11:56)
Flanco, Altex, etc problema este aceiasi.Personalul nu este bine platit, nu este bine pregatit, sunt schimbati frecvent angajatii

Conform unei surse care a dorit să-și păstreze anonimatul wink.gif eu știu că la unul din marile lanțuri de magazine din București, acum vreo doi-trei ani s-a întâmplat timp de aproape 12 luni o situație destul de interesantă, și anume că vânzatorii au câștigat între 500 și 2000 $ lunar, bani în mână!! ohmy.gif (nu mai vorbim de cei cu funcții de conducere...) Asta datorită unui management scăpat de sub control, iar când s-a prins cine trebuia, lucrurile au revenit la normal, acum au băieții între 4 si 7 milioane de lei... rolleyes.gif
TIC
Tocmai am cumparat ceva de la MediaGalaxy din Regie!! Nu mica mi-a fost mirarea ca pe bonul primit de la casa sa gasesc pe prima linie: SC ALTEX IMPEX SRL. Se fie acelasi.... ALTEX (credit doar cu buletinul in numai 2 ore) ....????

Later edit: tocmai am verificat o factura mai veche, de la masina de spalat, cumparata de la ALTEX, si ghici?, aceeasi SC ALTEX IMPEX SRL!!! Deci, aceeasi Marie, da' cu alta palarie!!!
Acum e sigur, MediaGalaxy si ALTEX apartin aceleeasi firme, despre care, aici, pe forum, nu am citit lucruri tocmai bune!!

CUSTOMERCUS
media galaxy e un brand al firmei altex.de fapt acelasi lucru cu aceleasi preturi. puke.gif
sony
Intamplare in derulare la DOMO.
Duminica 3 sep, am platit (nu pot spune cumparat) un AC LG de la magazinul din Iuliu Maniu. Urma sa il primesc ieri. Nu am primit nici produsul nici vreun telefon cum ca ar fi intervenit ceva.
Cum nu este o nenorocire sa nu am AC acum am ales sa nu sun la magazin. In schimb am scris un mail pe toate adresele @domo.ro.
Va tin la curent.
bujuu

QUOTE(CUSTOMERCUS @ Sep 28 2004, 09:48)
ce zici tu se intimpla poate in visele frumoase despre o servire civilizata.in buc angajatele nu au mai mult de 19 ani si sunt super proaste si fitoase.poate e altceva la cluj. nono.gif
*

Cei care se ocupa cu ratele la Domo nu sunt angajati domo ci sunt angajati Ralfi ...iar societatea de creditare se numeste estima finance...asa ca cei de la Estima Finance ar trebui sa se ocupe de trainingul lor....si implicit ei sunt raspunzatori de comportamentul angajatiilor lor!!!!
numa bine
mervey
Se pare că incompetența e de import... și nu de aici din vecini ci tocmai de peste ocean. Am un prieten în "sua ale americii", la muncă pe vară.Din primii bani și-a cumpărat telefon și imediat a sunat la relații cu clientii să întrebe care sunt tarifele cu EUROPA. După ce l-a ținut on-hold(nu stiu dacă așa se scrie, dar mă iertați voi) vreo 5 minute, a revenit și i-a zis ca-i pare rău, dar nu a găsit tarifele pentru țara lui, sa reîncerce mai tîrziu. O fi fost cumva expertă în lingvistică și și-o fi dat seama că e din Romînia doar după accent? death.gif

A vrut să cumpere un aparat foto... a arătat aparatul și a cerut detalii.I s-a raspuns că el e doar vînzător și că nu-i poate spune mai mult decît e afișat. Așa că nu vă mai uitați urît la Romînica, ea îsi dă silința...bine a zis cineva(lapsus), păcat că-i locuită.

De ce i-ar interesa pe proprietarii Altex, Flanco etc ce merge prost? Voi nu vedeți că încă au clienți din belșug? Poate nu ca înainte, dar stați că nu au venit încă sărbătorile. Nu rabdă romînul să nu-și ofere cadou un mic credit, o mica datorie, o prea-frumoasă rată, un preț dublu...HUUUUÃÃÃÃÃÃÃ
jericho
nu inteleg de ce dati atata cu pietre in angajatii firmelor....eu nu zic ca nu ar trebui sa stie detalii despre fiecare produs ce il comercializeaza dar trebuie sa recunioasteti ca si voi cereti prea multe de la ei....si pana la urma , care e problema? daca vrei sa cumperi, cumperi, daca nu, nu....cum poti sa ai pretentia ca acel angajat sa stie totul despre un anumit produs cand el are in magazin sute ,daca nu, chiar mii de produse? pai adica , nu stii tu toate chestiile astea, cu toate ca te intereseaza in mod special gama respectiva de produse, si ai pretentia sa stie el? credeti ca daca stia absolut tot, mai zacea ca un simplu vanzator intr-unul din magazinele astea?.....si mie mi s-a intamplat sa adresez anumite intrebari angajatilor unui astfel de magazin si sa mi se spuna ca nu cunosc...dar asta nu inseamna ca trebuie sa dau cu pietre in ei...nu ma obliga nimeni sa iau produsul respectiv ...iar daca vreau sa il iau pun mana frumusel si ma documentez singur daca nu imi sunt suficiente datele oferite in magazin despre acel produs....

ps: sa nu credeti ca le tin partea dar chiar nu am nimic cu ei....voi chiar stiti totul in domeniile in care lucrati?
CUSTOMERCUS
aici nu e vorba ca angajatii nu stiu TOTUL despre toate produsele ci ca nu stiu NIMIC si nici nu le pasa de tine.cit timp eu platesc am pretentia sa stie ABSOLUT TOTUL despre toate produsele pe care le vind.nu fur banii ,deci atunci cind ii cheltui vreau sa fiu servit macar OK,nu in bataie de joc.daca ai fi citit topicul nu ai fi scris nimic in apararea angajatilor de la DOMO.dar poate esti din aceeasi tagma a vinzatorilor care nu au habar de nimic si nici nu le pasa... death.gif
jericho
scumpul meu, se vede ca esti chitibusar si esentialul trece mereu pe langa tine...iti mai adresez inca o data intrebarea: in domeniul in care lucrezi, ai raspuns pentru orice problema?

si nca ceva...te rog frumos, intra intr-un magazin si intreaba vanzatoarea "caracteristicile tehnice" ale unei sticle de cola... si o sa vezi ce iti raspunde...dupa tine, asta ce inseamna? ca e incompetenta? ??? eu nu cred, daca vrei sa stii anumite lucruri despre produs te duci frumusel la producator nu la distribuitor, puisor...
Rodeo
Customercus, eu zic ca ai dreptate. Sunt si eu patron si vad in fiecare zi clienti nepoliticosi, certareti, hotarati sa ma pacaleasca, agresivi, prost crescuti, nespalati si lista poate continua. Totusi daca un angajat de al meu indrazneste sa se uite macar urat spre client il asteapta o sanctiune usturatoare si chiar mai rau. Intotdeauna clientul e pe primul plan. Poate sa fie cel mai ingrozitor om, daca are in buzunar 2 lei si vrea sa ii cheltuie, ei bine, eu vreau sa ii iau eu; daca nu ii iau eu o sa ii ia altcineva. Angajatul are toata simpatia mea dar cand intra in tura trebuie sa uite ca acasa s-a certat cu cineva sau ca nu a avut bani sa cumpere nu stiu ce... de aia ii platesc, sa se comporte profesionist. Sa nu stie produsele? Imi vine sa mor de ras... am 3.000 de produse si trebuie sa le stie pe toate, cu caracteristicile principale si detalii. Acum, sunt si ei oameni si au inclinatiile lor. Unii sunt nascuti pentru comert, stiu sa vanda si ii vad ca automat se pliaza pe starea de spirit a clientului; reusesc sa faca ca daca a venit sa ia un produs sa plece cu 3 si cu zambetul pe buze ca a fost servit complet. La altii nu pot avea asemenea pretentii...pe unii pur si simplu nu-i duce capul sa retina si sa folosesca atata informatie, altii nu au talent comercial... isi fac si astia treaba dar la un nivel satisfacator. Le dau sarcini care au mai putin legatura cu clientii. Deci am cerinte destul de mari de la angajati, dar ii si inteleg. Munca cu publicul e foarte solicitanta si nu e deloc usor sa iti reprimi impulsul de a raspunde cu aceeasi moneda. Pentru ca ii inteleg incerc sa le creez o atmosfera cat mai calma si intelegatoare, ii motivez cat pot sa lucreze bine si intotdeauna sunt respectuos si cat se poate de corect cu ei. Dar nu pot garanta ca totul se intampla asa cum doresc eu in orele cat nu sunt langa ei sa-i supraveghez. Ma bazez pe reflexele care si le-au format si pe faptul ca sunt multi clienti vechi care cum au o mica nemultumire vin sa imi spuna.

Asta e atitudinea mea fata de clientii mei si tot asa ma astept sa fiu si eu tratat cand sunt clientul altora. Nu totdeauna am noroc.
romaximusro
de curiozitate: ce se vinde in magazinul tau?
Rodeo
Pai pentru discutia asta nu e relevant, ca altfel scriam. Pentru curiozitate, cauta pe la "Ce meserii aveti".
morogan
QUOTE(Rodeo @ Sep 9 2005, 16:30)
Sunt si eu patron
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Rodeo
QUOTE(morogan @ Sep 10 2005, 07:30)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Nu ma gâdila că mă faci să râd și îmi pierd prestanța.
morogan
Ok patroane tongue.gif
TCatalin
Salut Customercus,

In primul rand iti spun ca imi pare rau pentru ce ai patit in magazin.Nu incerc sa gasesc un vinovat aici.Eu pot doar sa te asigur ca s-au facut modificari in masa la Domo, de la angajati pana la politica firmei.
Intrebarea mea este la care Mall ai fost la Domo?Magazinul din Cora stiu care este, dar nu stim de care mall spui tu.Cum tot timpul, Romania este in dezvoltare, ca si firmele mari din tara, eu zic sa mai dai o sansa si sa mergi in vizita in unul din magazinele Domo, sa vezi daca se mai intampla asa ceva.

QUOTE(CUSTOMERCUS @ Aug 31 2004, 16:33)
Am facut timpenia sa vreau sa iau in rate un frigider BEKO si o masina de spalat BEKO care nu le avea nici o alta retea de electrocasnice.Si m-am dus eu in MALL la magazinul DOMO unde un tip amabil mi-a dat o adeverinta de rate la BCR.A doua zi am venit cu adeverinta completata si am vrut sa rezolv totul pe loc conform reclamelor platite cu bani grei pe toate posturile tv.A venit o tipa si a  verificat dosarul si apoi alta si a verificat si ea apoi mi-au spus ca tipa care face dosare de rate pt bcr nu a venit inca la servici(era ora 16) .Va dati seama ,DOMO  are cite o idioata anagajata pentru fiecare banca !!!(dosarele de rate sunt aproape identice la toate bancile)M-au apucat dracii si am plecat nervos in CORA unde era alt magazin DOMO.Acolo o alta desteapta mi-a zis ca nu fac rate ca softul pentru rate trebuie modificat si abia saptamina viitoare se va rezolva.Iar am innebunit si m-am dus la o filiala bcr care e in CORA,iar cei de acolo au venit cu mine la DOMO si au vorbit cu dobitoaca sa vin a doua zi sa fac dosarul de credit.Minunat ,dar a doua zi era alta fraiera care a verificat si ea dosarul si a zis ca nu e bun ca suma de pe cartea de munca nu corespunde cu cea de pe adeverinta.In pragul dementei m-am dus iar la bcr in CORA si am vorbit iar cu ei si au zis ca proasta nu a vazut ca pe cartea de munca am sporuri mari.Iar au mers cu mine la DOMO si au intervenit.Proasta s-a apucat de facut dosarul si NU STIA SA SCRIE LA PC!!!.Scria aiurea 3 cuvinte din 5.Dupa jumatate de ora de corecturi a reusit sa-mi faca o rata de 500000 in loc de 2200000 cit era normal.Sefii acestor handicapate oare stiu citi bani si clienti pierde firma lor din cauza prostiei si nepasarii fata de clienti????????In sfirsit ca o incununare a respectului fata de clienti al acestei firme mi-au spus ca dureaza O SAPTAMINA pina am un raspuns la dosarul de rate si inca 2 zile pina imi livreaza marfa care nu este in magazin ci in nu stiu ce depozit din Pipera.Astea sunt aventurile mele cu rate la DOMO si imi dau cuvintul ca totul este adevarat.Poate vede si cineva din conducerea minunatei firme DOMO acest post si imi da si mie o explicatie.
*
Koola
Buna ziua la toata lumea.
Nu inteleg cateva lucruri:
1. De ce din comportamentul a 2-3 angajate - care cu siguranta nu respectau politica firmei Domo, generalizezi si ajungi sa consideri o intreaga firma si pe toti angajatii ei incompetenti si dezinteresati in a respecta un client? Cu siguranta si tu lucrezi sau vei lucra undeva; gandeste-te cum te-ai simti daca din comportamentul gresit al unui coleg, cineva ar concluziona ca toti angajatii (implicit si tu) sunt niste incompetenti.
2. De ce nu ai semnalat aceste probleme catre conducerea Domo? Exista pe site-ul Domo adrese pentru a semnala orice problema. De ce te-ai limitat la a posta anonim, pe un forum, o problema, fara a face un minim de efort de a o semnala celor care o pot rezolva? Ti-as fi inteles demersul facut daca acesta ar fi urmat unei semnalari a incidentului catre conducerea Domo.

Sunt in total dezacord cu modul in care ai fost tratat in incidentul relatat, iti inteleg nemultumirea, insa nu pot fi de acord cu reactia ta. Nu a fost nimic constructiv in demersul tau si nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca in timp ce tu le catalogai drept idioate, proaste, handicapate (apropo, de ce folosesti acest termen ca pe unul degradant?!?), destepte, dobitoace, etc., cele 2 sau 3 angajate au continuat sa lucreze nestingherite, cu acelasi "profesionalism" si aceeasi "competenta" facute publice de tine. Si nu cred ca asta a fost scopul tau. nu ai schimbat nimic. Ar fi fost mult mai corect ca inainte de a denigra sa incerci sa schimbi in mai bine.
TCatalin
Nu ti-a raspuns Domo la intrebarile tale, si nu iti va raspunde vreodata, atata timp cat vii cu calomniile astea.Ti-am raspuns noi, angajatii simpli, care detestam cand un Noname vine cu astfel de acuzatii.De ce nu ne spui unde lucrezi tu, sa te vizitam si noi.Cred ca atunci ar fi cu adevarat interesant.
Asta in cazul in care ai un job.If not, mea culpa

Referitor la cate posturi am pus noi, pai am eu timp sa postez de 3000 de ori ca altii pe un site, cand am altele mai bune de facut ?.C`mon ! Get a life

QUOTE(CUSTOMERCUS @ Sep 14 2005, 08:04)
de acord cu Ion_de_la_Raion.se inscrie domo pe forum ca sa raspunda.numai insi cu 1 post sau 2 se baga in discutie si nici macar nu citesc ce am scris sau ce au scris altii.probabil e lenea mare la ei acolo.macar cititi ce scrie mai sus inainte sa va bagati aiurea. worthy.gif
*
CRG
QUOTE(TCatalin @ Sep 14 2005, 12:10)
Referitor la cate posturi am pus noi, pai am eu timp sa postez de 3000 de ori ca altii pe un site, cand am altele mai bune de facut ?.C`mon ! Get a life
*

hai ca la faza asta ai depasit recordu' de insultat in public si direct vro enshpe mii de persoane.. nono.gif

nu uita ca multi dintre noi suntem consumatori "activi", care considera ca au drept de replica si oricum mai multe drepturi decat cred providerii de servicii (pana la urma domo este mai mult un prestator de servicii..) din Ro.

si care se manifesta pe calea forumului pentru a-i feri si pe altii de nabadai..

si eu am avut o experienta nu prea placuta tot cu "dragii" de voi: din cauza ca mi-ati acordat un discount (am cumparat mai multe produse recent de la voi, in valoare de 1,400 de euro), motiv pentru care mi-ati livrat produse expuse, in conditiile in care am mentionat expres ca nu doresc acest lucru inainte de a finaliza tranzactia, cu riscul de a pierde acel discount... deci?

mai bine faceti-va treaba profesional (yeah, right), sh-atunci o sa vedeti si feedback pozitiv...

oricum mi-ati lasat un gust amar in gura si v-ati lins pe bot la capitolul "eu, clientu' vostru".. nono.gif slava Domnului, exista concurenta..
sony
QUOTE(sony @ Sep 7 2005, 16:55)
Intamplare in derulare la DOMO.
Duminica 3 sep, am platit (nu pot spune cumparat) un AC LG de la magazinul din Iuliu Maniu. Urma sa il primesc ieri. Nu am primit nici produsul nici vreun telefon cum ca ar fi intervenit ceva.
Cum nu este o nenorocire sa nu am AC acum am ales sa nu sun la magazin. In schimb am scris un mail pe toate adresele @domo.ro.
Va tin la curent.
*

Mesajele pe mail au functionat foarte bine.
Am fost sunat de un domn care si-a cerut scuze de intamplare si care m-a informat ca imi va fi livrat produsul in cateva zile.
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.