Am un script care cauta muzica de pe un site si care te lasa sa o asculti si sa o decarci As vrea sa modific script-ul pt a cauta si pe alt site insa cunostiintele mele php sunt limitate Rog seriozitate ! Multumesc!
lord_ice
28th January 2008, 17:26
Ai pm , sper ca e vb de ce cred eu!
soulraven
28th January 2008, 17:38
se poate sa stim si noi?
Jaguar Paw
28th January 2008, 22:38
QUOTE (soulraven @ Jan 28 2008, 17:38)
se poate sa stim si noi?
vreau sa caut muzica pe trilulilu cu un script eu am unul care face acelasi lucru dar pe alt site cum, ce, cat...detalii pe pm
bejan
31st January 2008, 10:24
De ce nu puneti scripturile sa le vedem si noi? Daca tot le aveti.
DarkAngelBv
31st January 2008, 11:17
QUOTE (bejan @ Jan 31 2008, 10:24)
De ce nu puneti scripturile sa le vedem si noi? Daca tot le aveti.
Pentru ca sunt secret de stat si noi suntem ghicitori si stim ce are el.
lord_ice
31st January 2008, 20:09
Ce vrea el este imposibil...parerea mea pe care i-am dat-o deja. Scriptul in cauza(la care ma refeream eu) este facut sa caute pe doua site-uri : yotube(video) si esnips(mp3)...e simplu si nu merge adaptat sa caute pe alt site. Sunt 99% sigur si 1% indecis!
Sylvyu-Mp3
2nd February 2008, 13:52
din toata balaceala asta n-am inteles mai nmk.............ori dati scriptu sa'l vedem si noi..........ori nu ! ne ajutam unii pe altii...sau c facem?
lord_ice
3rd February 2008, 15:51
Nu, scriptul nu e free...cel putin eu am dat bani pe el...dar am master reseller rights daca te intereseaza
Jaguar Paw
5th July 2008, 21:28
o veste buna, cineva a facut un script cu care poti descarca muzica si videoclipuri de pe trilulilu.ro
@Jaguar Paw Scriptul de pe acel site este realizat de mine, ma bucur ca ti-a fost de folos. In curand sper sa optimizez download-ul si pentru IE si modific scriptul astfel incat sa se poata downloada si de pe alte site-uri de profil (sper sa am si timp sa ma ocup ). Daca aveti sugestii sau pareri despre site va rog sa mi le spuneti.
@Jaguar Paw Scriptul de pe acel site este realizat de mine, ma bucur ca ti-a fost de folos. In curand sper sa optimizez download-ul si pentru IE si modific scriptul astfel incat sa se poata downloada si de pe alte site-uri de profil (sper sa am si timp sa ma ocup ). Daca aveti sugestii sau pareri despre site va rog sa mi le spuneti.
S-au dat aia de la trilulilu.ro peste cap si vad ca de cateva zile nu mai merge script-ul tau !
www.fisierul.as.ro
andyradutza
16th November 2008, 21:26
S-au dat aia de la trilulilu.ro peste cap si vad ca de cateva zile nu mai merge script-ul tau !
www.fisierul.as.ro
Da (din pacate). Zilele astea voi muta site-ul pe un host mai bun si voi mai imbunatati scriptul.
dj_syshu
25th February 2009, 04:14
Am si eu un scriptulet mic.... care te ajuta sa descarci video si fisiere mp3 de pe trilulilu .... Cei interesati pm
CarcaBot
25th October 2009, 22:29
aici este pt cautare/ascultare si descarcare muzica trilulilu-download[dot]com
Reprezentant
25th October 2009, 22:37
CITAT (CarcaBot @ 25th October 2009, 22:29)
aici este pt cautare/ascultare si descarcare muzica trilulilu-download[dot]com
Va recomand sa folositi downloadhelper, este mult mai simplu de folosit.