Samsung D880 DuoS Dual SIM
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

last

Samsung D880 DuoS este terminal de tip slider, care poate functiona cu 2 SIM-uri ale diferitilor operatori, sau poate suporta 2 numere de telefon diferite de la acelasi operator. Ambele cartele pot functiona simultan, pentru a receptiona sau efectua apeluri, sau pentru a primi/trimite SMS-uri.
Click pentru a vizualiza atașamentul
Mai multe detalii aici.
last
Ce parere aveti ? Are cineva asa ceva ?

Zazie
General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
Announced 2007, October
Status Available. Released 2007, December
Size Dimensions 104 x 51 x 18.9 mm
Weight 113 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.3 inches
Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 entries, Photocall
Call records 30 received, dialed and missed calls
Card slot microSD (TransFlash), buy memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Yes, order now
Colors Black
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash
- Dual SIM
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC+/MPEG4 player
- FM radio
- Business card reader application
- Document viewer
- Voice memo
- Built-in handsfree
- TV out
Battery Standard battery, Li-Ion 1200 mAh
stokarit_s
QUOTE (Zazie @ Jan 27 2008, 10:34) *
General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
Announced 2007, October
Status Available. Released 2007, December
Size Dimensions 104 x 51 x 18.9 mm
Weight 113 g
Display Type TFT, 256K colors
..............................................

Tocmai ai reusit sa dai copy / paste este si asta o realizare laugh.gif .
stokarit_s
QUOTE (last @ Jan 27 2008, 10:28) *

Nu am acest telefon din simplu motiv ca am decat un abonament si imi este suficient. biggrin.gif
Daca aveam 2 abonamente cred ca imi cumparam unu mai mult ca sigur.
Parerea mea este ca are un designe stilat si pe fisa tehnica sta foarte bine.
Marele plus este avantajul ca poti sa ai 2 cartele active tot timpul si nu te mai cari cu 2 telefoane dupa tine smile.gif .
cipz
QUOTE (last @ Jan 27 2008, 10:28) *

http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=3951029
http://www.price.ro/cauta_d+880_1474.htm
Zazie
QUOTE (stokarit_s @ Jan 27 2008, 12:19) *
Tocmai ai reusit sa dai copy / paste este si asta o realizare laugh.gif .

Simteai nevoia sa fi destept, e?

stokarit_s
QUOTE (Zazie @ Jan 27 2008, 15:05) *
Simteai nevoia sa fi destept, e?

Nu doar ti-am spus ce ai facut.
Daca vroiai sa ai un post de calitate dadeai un copy/paste cu informatiile importante si apoi aprofundai si tu cu niste informati mai practice despre telefon(citeai un review bine prezentat si apoi scriai care sunt avantajele sau dezavantajele mai pe scurt ).
In concluzie munceai si tu un pic inainte de a posta. smile.gif
Zazie
QUOTE (stokarit_s @ Jan 27 2008, 15:27) *
Nu doar ti-am spus ce ai facut.
Daca vroiai sa ai un post de calitate dadeai un copy/paste cu informatiile importante si apoi aprofundai si tu cu niste informati mai practice despre telefon(citeai un review bine prezentat si apoi scriai care sunt avantajele sau dezavantajele mai pe scurt ).
In concluzie munceai si tu un pic inainte de a posta. smile.gif

Multumesc. E bine ca exista d'astia ca tine sa-mi spuna ce am facut.
stokarit_s

QUOTE (Zazie @ Jan 27 2008, 19:51) *
Multumesc. E bine ca exista d'astia ca tine sa-mi spuna ce am facut.

Cu placere .
Si vorbeste frumos (citez "exista d'astia ca tine" ) , eu nu am vorbit asa la adresa ta.
Zazie
QUOTE (stokarit_s @ Jan 27 2008, 19:52) *
Cu placere .
Si vorbeste frumos (citez "exista d'astia ca tine" ) , eu nu am vorbit asa la adresa ta.

N-am cum. Astora care se tot baga in discutii doar sa atraga atentia asupra unor lucruri, le zic "d'astia" pentru ca se subantelege. De asemenea le mai zic si "Pepsi". Se agita mult si se baga in seama asemenea.
In rest, poti sa si mori smile.gif
_azazel_
Am eu si sunt ff multumit de el. Este un Samsung slider, clasic, camera decenta spre buna (la lumina destul de puternica), iar faza cu 2 SIm uri e beton, ca am scapat de carat 2 tel-uri dupa mine....
Eu am folosit pana acum numai Nokia, mi-a luat un pic de timp sa ma obisnuiesc cu meniul si modul de lucru cu Samsung, dar per total e fff OK. Nota 8.5/10, dupa mine.
Singura chestie care ma deranjeaza, cei de la Smasung sun vai de mama lor la customizare....nu pot pune theme (nici nu am gasit), si in general nu gasesti pe nicaieri softuri la fel de multe ptr un Samsung, ca si ptr. Sony Ericsson sau Nokia....
stokarit_s
QUOTE (Zazie @ Jan 28 2008, 09:43) *
N-am cum. Astora care se tot baga in discutii doar sa atraga atentia asupra unor lucruri, le zic "d'astia" pentru ca se subantelege. De asemenea le mai zic si "Pepsi". Se agita mult si se baga in seama asemenea.
In rest, poti sa si mori smile.gif

Ce glume seci faci laugh.gif iati mai bine o carticica de specialitate ca sa mai pui si tu putin umor in ele.
Nu mai nimerit eu sunt genul Coca-Cola roll2.gif .
Eu procedez in felul urmator cei care nu stiu sa vorbeasca decent si cu bun simt le dau ignor (acuma ai si tu ignor nu stau sa ma enervez degeaba pentru ca este mai bine sa fi calm si linistit traiesti mai mult este chiar testat lucrul asta).
Pe mine cel putin nu ma mai intereseaza posturile tale.
Zazie
QUOTE (stokarit_s @ Jan 28 2008, 12:35) *
Ce glume seci faci laugh.gif iati mai bine o carticica de specialitate ca sa mai pui si tu putin umor in ele.
Nu mai nimerit eu sunt genul Coca-Cola roll2.gif .
Eu procedez in felul urmator cei care nu stiu sa vorbeasca decent si cu bun simt le dau ignor (acuma ai si tu ignor nu stau sa ma enervez degeaba pentru ca este mai bine sa fi calm si linistit traiesti mai mult este chiar testat lucrul asta).
Pe mine cel putin nu ma mai intereseaza posturile tale.

costele, daca nu te intereseaza, de ce ai mai comentat primu meu post? te-ai simtit acidulat? hai ca esti simpatic. citeste-ma si mori
PaperBoyRo
QUOTE (_azazel_ @ Jan 28 2008, 14:12) *
Am eu si sunt ff multumit de el. Este un Samsung slider, clasic, camera decenta spre buna (la lumina destul de puternica), iar faza cu 2 SIm uri e beton, ca am scapat de carat 2 tel-uri dupa mine....
Eu am folosit pana acum numai Nokia, mi-a luat un pic de timp sa ma obisnuiesc cu meniul si modul de lucru cu Samsung, dar per total e fff OK. Nota 8.5/10, dupa mine.
Singura chestie care ma deranjeaza, cei de la Smasung sun vai de mama lor la customizare....nu pot pune theme (nici nu am gasit), si in general nu gasesti pe nicaieri softuri la fel de multe ptr un Samsung, ca si ptr. Sony Ericsson sau Nokia....

multumesc pentru aceste informatii. as dori mai multe, te rog, despre "faza cu 2 simuri". ambele cartele sunt active in timp real? primesti sms pe ambele cartele? plus alte info bonus daca are...

PS: rog un moderator sa stearga posturile nerelevante acestui topic
last
QUOTE (last @ Jan 25 2008, 20:28) *
Samsung D880 DuoS este terminal de tip slider, care poate functiona cu 2 SIM-uri ale diferitilor operatori, sau poate suporta 2 numere de telefon diferite de la acelasi operator. Ambele cartele pot functiona simultan, pentru a receptiona sau efectua apeluri, sau pentru a primi/trimite SMS-uri.

Camera foto de 3.2 MP.
ldm76
QUOTE (_azazel_ @ Jan 28 2008, 12:12) *

O intrebare pentru Azazel:
Mi-am luat si eu unul astazi, dar l-am primit cu un incarcator ce are ștecherul pentru prize din Marea Britanie (UK). Am gasit rapid un adaptor pentru priza, dar sunt deranjat de marimea adaptorului plus a incarcatorului. Daca tu ai la el un incarcator normal (in sensul ca are partea de ștecher pentru prizele romanesti), imi poti spune te rog codul incarcatorului, ca sa mi-l pot comanda ? Apoi, stie cineva care este codul pentru incarcatorul de masina pentru acest telefon ?
Cat tine bateria ?
Multumesc.
Bogdan_B
Sa ne lamureasca cineva care il are daca trebuie sau nu restartat atunci cand vrei sa faci un apel de pe celalat sim? Ca unele reviewuri de pe net spun ca trebuie restartat iar altele spun ca exista un buton pe lateral care face trecerea de la un sim la altul fara restart. Cum sta treaba pana la urma?
ldm76
QUOTE (Bogdan_B @ Feb 7 2008, 13:44) *
Sa ne lamureasca cineva care il are daca trebuie sau nu restartat atunci cand vrei sa faci un apel de pe celalat sim? Ca unele reviewuri de pe net spun ca trebuie restartat iar altele spun ca exista un buton pe lateral care face trecerea de la un sim la altul fara restart. Cum sta treaba pana la urma?

Am primit telefonul de cateva zile. Nu trebuie decat sa apesi un buton (lateral stanga sus) si schimbarea cartelei de pe care suni are loc instantaneu. Cu alte cuvinte, daca vrei sa suni de pe Sim1 faci numarul si apesi tasta verde. Daca vrei sa suni de pe Sim2, faci numarul, apesi pe butonul lateral si apoi apesi tasta verde, astfel ca pentru a suna de pe Sim2 pirzi o secunda in plus fata de atunci cand suni de pe Sim1.

In alta ordine de idei, nu am gasit optiunea prin care atunci cand esti vorbesti pe Sim1, cel care te suna pe Sim2 sa primeasca automat ton de ocupat.

Dupa prima incarcare, telefonul m-a tinut 2 ore de convorbiri si 2 zile stand by in conditiile in care l-am mai si butonat putin ca sa ma obisnuiesc cu meniurile.

In continuare nu gasesc incarcator de priza pentru prizele din Romania. Eu l-am primit cu incarcator pentru priza tip UK (Marea Britanie) si am cumparat un adaptor pentru prize romanesti (6 Ron), dar adaptorul + incarcatorul au o marime deranjanta. Nu gasesc nici incarcator pentru masina. Are cineva o solutie ?
janks
salut
am achizitionat si eu acest telefon , pot zice ca e tot ce ai nevoie . nu cred ca-i lipseste ceva la acest telefon in afara faptului ca nua re blitz in rest e OK
rugaminte mare..cine stie pe undeva un site cu jocuri ceva aplicatii sau TEME = teme teme ma intereseaza cel mai mult pls ziceti si voi pe privat sau aci
mersi mult
gabiz_ro
QUOTE (ldm76 @ Feb 7 2008, 17:36) *
In alta ordine de idei, nu am gasit optiunea prin care atunci cand esti vorbesti pe Sim1, cel care te suna pe Sim2 sa primeasca automat ton de ocupat.

Dupa prima incarcare, telefonul m-a tinut 2 ore de convorbiri si 2 zile stand by in conditiile in care l-am mai si butonat putin ca sa ma obisnuiesc cu meniurile.

de ce sa-i dea ton de ocupat ca sa te sune pe celalalt numar?
asa e mai convenabil.
cine foloseste cu 2 cartele de la operatori diferiti cum e cu mesajele apar ceva probleme fiind 2 centre de mesaje?
cine foloseste cu handsfree bluetooth merge pe ambele? ca erau cateva cect tot dual sim care nu prea functionau ok cu al doilea sim pe bluetooth.
PaperBoyRo
cand primesti un apel, iti arata din ce retea te apeleaza sau pe ce cartela te suna? sau si una si alta?multumesc.
ldm76
QUOTE (PaperBoyRo @ Feb 18 2008, 11:34) *
cand primesti un apel, iti arata din ce retea te apeleaza sau pe ce cartela te suna? sau si una si alta?multumesc.

Iti arata numarul de pe care esti sunat si cartela din telefonul tau pe care esti sunat (iti poti denumi cele 2 cartele cu 5 caractere - eu le-am spus orang si vodaf)
Teophileos
QUOTE (ldm76 @ Feb 4 2008, 14:43) *
O intrebare pentru Azazel:
Mi-am luat si eu unul astazi, dar l-am primit cu un incarcator ce are ștecherul pentru prize din Marea Britanie (UK). Am gasit rapid un adaptor pentru priza, dar sunt deranjat de marimea adaptorului plus a incarcatorului. Daca tu ai la el un incarcator normal (in sensul ca are partea de ștecher pentru prizele romanesti), imi poti spune te rog codul incarcatorului, ca sa mi-l pot comanda ? Apoi, stie cineva care este codul pentru incarcatorul de masina pentru acest telefon ?
Cat tine bateria ?
Multumesc.

De unde l-ai cumparat huh.gif( magazin on-line sau pravalie gsm / supermarket )?
vpower
am si eu un d880 de vreo 3 saptamani.Telefonul e in regula, pentru ce l-am luat isi face treaba.Vb cam 2 ore pe zi si ma tine aproape 2 zile.De laudat nu vreau sa il laud, am spus pentru ce la-m luat, am scapat de 2 telefoane si e bine...
Acum bile negre:
-sunetul de pe sim-ul default e ok.De pe cel de al doilea NU!Se aude destul de slab, iar daca esti in locuri mai galagioase nu intelegi nimic.Am citit pe alte formuri ca este vorba de doua procesoare si ca al doilea ar fi mai slabut.Am un cod cu care se intra in meniul secret al telefonului, de unde se pot ajusta ceva setari...insa fara un castig prea mare.Sa imi spuneti daca si voi aveti problemele astea cu el....
-cautarea in agenda se face extrem de greu.Apesi o litera, stai, apare, si apoi mai apesi rapid, mai stai pana apare.....
-bateria mi se pare destul de slabuta.....nu stiu cum naiba chinezii care au facut primii dualsimurile pot pune baterii de 3200 maph si Samsung pune de 1200 sau cam asa ceva.....
-mai am o problema cu cardul....am luat si un card de 1gb...sa fie.Daca pun de pe laptop o poza, o vede ca fisier dar nu o poate deschide, spune ca "format not recognized" desi e un banal jpg.....sa fie cardul de vina?
-sunetul e destul de slabut....nu imi place cum suna....inainte am avut un E50 care avea un sunet de 100 de ori mai bun

cam atat ca nu il mai cumpara nimeni...smile.gif

eu sunt multumit de el si sper sa se rezolve si bug-urile de mai sus, astept pareri si de la alti posesori de D880

QUOTE (Teophileos @ Feb 22 2008, 12:16) *
De unde l-ai cumparat huh.gif( magazin on-line sau pravalie gsm / supermarket )?

eu l-am luat de la un dealer vodafone din sibiu, cu factura si garantie cu tot ce trebuie.....
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.