Samsung D880 DuoS Dual SIM
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

richelieu

6230-ul ala, il foloseste sotia mea acum smile.gif. Ce pot sa zic....din experienta mea pana acum, Nokia e Nokia, Samsung e Samsung smile.gif. In cuvinte putine, Samsung este un telefon ok, isi face treaba bine, dar nu e Nokia. Sincer nu cred ca as fi ajuns prea usor la alta marca decat Nokia prea curand, daca nu ar fi fost facilitatea asta, care ma ajuta foarte mult. Ce naiba...am renuntat eu la Nokia pentru CECT laugh.gif. Dar, repet, daca este importanta functia de dual sim, acest Samsung este alegerea ideala. Dezamagit nu vei fi de el, dar vei vedea diferentele.
negociator
QUOTE (richelieu @ Jun 4 2008, 21:00) *
6230-ul ala, il foloseste sotia mea acum smile.gif. Ce pot sa zic....din experienta mea pana acum, Nokia e Nokia, Samsung e Samsung smile.gif. In cuvinte putine, Samsung este un telefon ok, isi face treaba bine, dar nu e Nokia. Sincer nu cred ca as fi ajuns prea usor la alta marca decat Nokia prea curand, daca nu ar fi fost facilitatea asta, care ma ajuta foarte mult. Ce naiba...am renuntat eu la Nokia pentru CECT laugh.gif. Dar, repet, daca este importanta functia de dual sim, acest Samsung este alegerea ideala. Dezamagit nu vei fi de el, dar vei vedea diferentele.

Parca presimteam raspunsul asta si parca nu voiam sa-l aud! sad.gif Mda... ce sa mai zic... o sa mai astept inainte sa cumpar Samsungul dual sim... poate apare vreun Nokia dual sim sau vreun Sony - Ericsson dual sim... Astea sunt intr-adevar marci consacrate de telefoane mobile... recunosc asta... ! Merci mult pentru sinceritate ! smile.gif)

richelieu
Cu multa placere smile.gif. Dar nu cred ca vei vedea prea curand vreo solutie dual sim de la Nokia sau Ericsson.....
bebe2_8
QUOTE (richelieu @ Apr 30 2008, 12:15) *
Si totusi...nu s-a jucat nimeni cu un handsfree bluetooth pe el...sa spuna daca merge pe ambele sim-uri sau doar pe unul? sad.gif

merge pe ambele simuri! eu am casca Jabra si merge f bine
richelieu
Multumesc...dar intre timp l-am testat si eu smile.gif. Cand am plasat intrebarea, nu-mi cumparasem inca Samsungul.
negociator
QUOTE (bebe2_8 @ Jun 5 2008, 16:36) *
merge pe ambele simuri! eu am casca Jabra si merge f bine

Eu de regula caut accesorii de aceeasi marca cu telefonul. Nu exista si casca bluetooth Samsung? E mai buna Jabra ?
nica.mihai
La setari se poate modifica ordinea de afisare a agendei telefonice:
- Nume, apoi prenume
- Prenume, apoi nume

Asta in meniu; la telefonul meu, indiferent de varianta setata, agenda o arata <Prenume - Nume>; Este enervant !
Stie cineva cum se poate ca agenda sa fie ordonata ( atunci cand cauti un nume ) in ordinea NUMELUI ?
Multumesc

cristian c.
QUOTE (daniel.o @ May 12 2008, 10:52) *
stie cineva de unde se poate cumpara ? smile.gif

daca nu il gasesc pe D780 voi cumpara un d880 , momentan am un CECT si sunt foarte dezamagit de chinezarie.

Despre noul SAMSUNG D780, este practic aceeasi platforma tehnica a lui SAMSUNG D880 doar ca:

1. nu mai este slide
2. nu mai are ecran de 2.3" ci mai mic de 2.1". deci jocurile deabia se mai vad... pozele deabia se mai vad... dar tine bateria mai mult cu ecran mai mic...
3. finisajul nu mai este asa fin si lucios cu carcasa imitatie de piele. Practic carcasa este doar plastic.
4. nu mai are cea mai buna camera de 3,2 megapixeli cu autofocus, ci doar o camera de 2 megapixeli fara autofocus.
5. nu mai are modem EDGE ci doar GPRS, deci s-a terminat cu netul la viteza mare.

Atentie, exista siteuri care scriu informatiile tehnice la deruta pentru ca n-au testat inca real telefonul.

Nu va lasati dusi in eroare de ritmul noutatilor, acest Samsung D780 este un telefon nou si bun DAR se lanseaza pe piata ca o necesitate pentru persoanele cu buget mai redus ce doresc un telefon dual sim mai ieftin. Insa este mai slab ca performante tehnice decat D880, daca nu aveti nevoie de optiunile 1-5, atunci este alegerea optima.

Samsung D780 este momentat promovat in Romania pe cateva siteuri la preturi mai mari decat D880, acest lucru fiind o mare teapa pregatita atent de cateva magazine online din Romania in ideea ca lumea va crede ca este un nou model mai bun... deci mai scump...

In mod normal si logic pretul acestui telefon Samsung D780 Dual, dupa lansarea oficiala ce va avea loc in luna Iulie 2008 pe http://www.dualsim.ro , va fi mai mic decat D880, aceasta fiind intentia reala declarata a producatorului SAMSUNG, un nou terminal dualsim mai ieftin, mai slab dotat dar ce se spera sa genereze vanzari mai mari.

Asadar, dupa cum am spus D880 ramane in productie ca topul de gama, iar D780 va fi solutia putin mai ieftina pentru cine nu are nevoie de optiunile 1-5.

urmariti http://www.dualsim.ro cand il lanseaza, cel putin pe acest site nu sunteti pacaliti, detaliile tehnice sunt adevarate.
stokarit_s
QUOTE (cristian c. @ Jun 17 2008, 03:27) *
Samsung D780 este momentat promovat in Romania pe cateva siteuri la preturi mai mari decat D880, acest lucru fiind o mare teapa pregatita atent de cateva magazine online din Romania in ideea ca lumea va crede ca este un nou model mai bun... deci mai scump...

Ai dreptate in ceea ce ai spus dar ai facut si reclama. dry.gif
alex30

Salut,

Am achizitionat ieri un D880 si am observat ca are o mica problema, nu pot vizualiza numerele ce le am salvate pe al 2-lea sim (oricare ar fi el).
Ma poate "lumina" si pe mine cineva?
Multumesc
mugurciup
QUOTE (ldm76 @ Feb 4 2008, 14:43) *
O intrebare pentru Azazel:
Mi-am luat si eu unul astazi, dar l-am primit cu un incarcator ce are ștecherul pentru prize din Marea Britanie (UK). Am gasit rapid un adaptor pentru priza, dar sunt deranjat de marimea adaptorului plus a incarcatorului. Daca tu ai la el un incarcator normal (in sensul ca are partea de ștecher pentru prizele romanesti), imi poti spune te rog codul incarcatorului, ca sa mi-l pot comanda ? Apoi, stie cineva care este codul pentru incarcatorul de masina pentru acest telefon ?
Cat tine bateria ?
Multumesc.

Am si eu unul de vreo saptamana si sunt multumit .Am avut destule tf samsung si se pare ca acesta e msi simplut la meniu si grafica insa nu le poate avea pe toate,nu? Modelul incarcatorului de casa este:ATADS10EBE . Output 5V;0,7 A.Acumulatorul tine cam 3-4 zile functie de timpul de convorbire.Retine ca tb sa sincronizeze simultan 2 retele. Acumulatorul este de 1200mah.Intr-adevar nici eu nu gasesc teme pt el,are cam putine si in lumina puternica se vede mai slabut.
Nu are blitz,camera este buna la 3,15mp, si tot 256k culori,displayul e mai mare si are EDGE.

QUOTE (richelieu @ Apr 30 2008, 12:15) *
Si totusi...nu s-a jucat nimeni cu un handsfree bluetooth pe el...sa spuna daca merge pe ambele sim-uri sau doar pe unul? sad.gif

Ba da ,folosesc un blootooth motorola h700. Functioneaza f biene,se conecteaza automat,pacat ca nu are apelare vocala. E poate un minus mic.

[quote name='negociator' date='May 26 2008, 14:42' post='4633954']
Cred ca se putea si mai rau - putea sa fie prospectul in limba coreeana ! wink.gif

Acuma, serios vorbind, am citit pe net ca ar fi unele probleme cu Samsung B880. Mai exact ar fi probleme cand suni de pe al doilea SIM. Si anume:
1. se aude mai slab decat atunci cand vorbesti de pe primul sim
2. cand suni de pe al doilea sim se aude direct vocea celui chemat (nu se aude cand suna telefonul).
Ai remarcat si tu problemele astea?

Samsungul nu are probleme de nici un fel ,tehnic vorbind.Se comporta foarte bine
richelieu
A reusit cineva sa-l foloseasca ca si modem pentru calculator? Nu am reusit sa-l setez. In PC Suite, are optiunea, dar singurul operator disponibil pentru Romania e Orange, eu am Vodafone. Si nu am gasit optiuni de setare Custom pentru operator....
ochisori_albastri
am un samsung d880 dual sim, iar bateria tine 2 zile.
Mai are cineva problema asta?Precizez ca telefonul l-am cumparat de la reprezentanta vodafone.
wsd1394
Am luat si eu unul. e made in china(luat de la ushop). pe sim 2 unde am cosmote se aude mai incet si diferit(mai slab calitativ si cumva ca dintr-un butoi).Sunetul pe general mi se pare acceptabil. nu e stralucit sigur!
Nu imi place felul cum suna cand esti apelat: primele 2 secunde suna incet si apoi la volumul stabilit.
Nu imi place cum este afisata agenda, se vad doar cate 2 contacte odata si nu mai multe.
Nu imi place ca butonul din centru nu i se poate atribui o alta functie decat cea care o are deja din fabrica.
Bila alba pt softul pt PC. mi se pare mai buna interfata ca la nokia.
Bateria aprox 2 zile, 2 zile jumatate; numai vorbit(aprox 30min)
Per total am scapat de 2 telefoane, si e bine, am o singura agenda, 1 singur incarcator, dar de preferat e sa ai un singur nr si un telefon mai bun!
cristian c.
QUOTE (wsd1394 @ Jul 22 2008, 23:30) *
Am luat si eu unul. e made in china(luat de la ushop). pe sim 2 unde am cosmote se aude mai incet si diferit(mai slab calitativ si cumva ca dintr-un butoi).Sunetul pe general mi se pare acceptabil. nu e stralucit sigur!
Nu imi place felul cum suna cand esti apelat: primele 2 secunde suna incet si apoi la volumul stabilit.
Nu imi place cum este afisata agenda, se vad doar cate 2 contacte odata si nu mai multe.
Nu imi place ca butonul din centru nu i se poate atribui o alta functie decat cea care o are deja din fabrica.
Bila alba pt softul pt PC. mi se pare mai buna interfata ca la nokia.
Bateria aprox 2 zile, 2 zile jumatate; numai vorbit(aprox 30min)
Per total am scapat de 2 telefoane, si e bine, am o singura agenda, 1 singur incarcator, dar de preferat e sa ai un singur nr si un telefon mai bun!

1. Bateria trebuie sa tina 4 zile garantat in caz ca-l folositi doar atat de putin (30 min/zi).
2. Cele doua cartele se aud la fel.

Pe telefoanele Samsung D880 si D780 vandute de http://dualsim.ro , scrie "Made in Korea" si sunt fabricate garantat in Korea.

De cateva zile insa am auzit si eu de o noua serie pe care scrie "Made in China" ce costa putin mai ieftin, dar se pare ca nu sunt de aceeasi calitate dupa cele citite in aceste posturi.

Nu vreau sa fiu prea sceptic sa spun ca sunt contrafacute insa ma mira foarte tare ca Samsung sa produca acest model de top in China dat fiind rivalitatea cunoscuta dintre Samsung Korea si China care-i copiaza toate modelele. Posibil poate sunt tot produse de Samsung insa produse ca o serie mai slaba si mai ieftina pentru piata din China. Apoi s-a gandit o firma romaneasca sa le vanda si la noi, ca sa faca concurenta de pret.

Pot scrie doar un sfat, inainte de a cumpara un Samsung D880 sau D780 din orice magazin din Romania, intrebati daca pe telefon scrie "Made in China" sau "Made in Korea". Eu pot sa declar ca SAMSUNG produce telefoane certificate pentru Comunitatea Europeana doar in KOREA.
stokarit_s
QUOTE (cristian c. @ Jul 23 2008, 05:15) *
1. Bateria trebuie sa tina 4 zile garantat in caz ca-l folositi doar atat de putin (30 min/zi).
2. Cele doua cartele se aud la fel.

Pe telefoanele Samsung D880 si D780 vandute de http://dualsim.ro , scrie "Made in Korea" si sunt fabricate garantat in Korea.

De cateva zile insa am auzit si eu de o noua serie pe care scrie "Made in China" ce costa putin mai ieftin, dar se pare ca nu sunt de aceeasi calitate dupa cele citite in aceste posturi.

Nu vreau sa fiu prea sceptic sa spun ca sunt contrafacute insa ma mira foarte tare ca Samsung sa produca acest model de top in China dat fiind rivalitatea cunoscuta dintre Samsung Korea si China care-i copiaza toate modelele. Posibil poate sunt tot produse de Samsung insa produse ca o serie mai slaba si mai ieftina pentru piata din China. Apoi s-a gandit o firma romaneasca sa le vanda si la noi, ca sa faca concurenta de pret.

Pot scrie doar un sfat, inainte de a cumpara un Samsung D880 sau D780 din orice magazin din Romania, intrebati daca pe telefon scrie "Made in China" sau "Made in Korea". Eu pot sa declar ca SAMSUNG produce telefoane certificate pentru Comunitatea Europeana doar in KOREA.

Tu faci reclama la situ-ul respectiv care mai are si preturi mari. dry.gif

Aproape toti mari producatori produc produse in China dar sub standardele lor.

Samsung D780 duos este la pretul 718 lei si Samsung D880 Duos 849 lei.
Din ce am gasit eu pe net.
diavol069
QUOTE (cristian c. @ Jun 17 2008, 03:27) *
Despre noul SAMSUNG D780, este practic aceeasi platforma tehnica a lui SAMSUNG D880 doar ca:

1. nu mai este slide
2. nu mai are ecran de 2.3" ci mai mic de 2.1". deci jocurile deabia se mai vad... pozele deabia se mai vad... dar tine bateria mai mult cu ecran mai mic...
3. finisajul nu mai este asa fin si lucios cu carcasa imitatie de piele. Practic carcasa este doar plastic.
4. nu mai are cea mai buna camera de 3,2 megapixeli cu autofocus, ci doar o camera de 2 megapixeli fara autofocus.
5. nu mai are modem EDGE ci doar GPRS, deci s-a terminat cu netul la viteza mare.

Atentie, exista siteuri care scriu informatiile tehnice la deruta pentru ca n-au testat inca real telefonul.

Nu va lasati dusi in eroare de ritmul noutatilor, acest Samsung D780 este un telefon nou si bun DAR se lanseaza pe piata ca o necesitate pentru persoanele cu buget mai redus ce doresc un telefon dual sim mai ieftin. Insa este mai slab ca performante tehnice decat D880, daca nu aveti nevoie de optiunile 1-5, atunci este alegerea optima.

In mod normal si logic pretul acestui telefon Samsung D780 Dual, dupa lansarea oficiala ce va avea loc in luna Iulie 2008 pe http://www.dualsim.ro , va fi mai mic decat D880, aceasta fiind intentia reala declarata a producatorului SAMSUNG, un nou terminal dualsim mai ieftin, mai slab dotat dar ce se spera sa genereze vanzari mai mari.

Asadar, dupa cum am spus D880 ramane in productie ca topul de gama, iar D780 va fi solutia putin mai ieftina pentru cine nu are nevoie de optiunile 1-5.

urmariti http://www.dualsim.ro cand il lanseaza, cel putin pe acest site nu sunteti pacaliti, detaliile tehnice sunt adevarate.

Eu ca si parere pur personala ca persoana care am testat si d880 di d780 vreau sa zic ca am fost mai incintat de d780
Intradevar diferente in minus fata de prima versiune la camera si internet dar avind in vedere ca vb intre 30-120min zilnic
D880 il scoteam dimineata de la incarcat a doua zi seara trebuia sa il bag ca imi chitaia toata noaptea ca baterie terminata
D780 il incarc lunea si ma tine chiar si pina vineri cu un ritm mai slab al convorbirilor dar nu mai putin de 4 zile ceea ce pt mine e ff important
Un alt avantaj pe care eu il vad e lipsa slide-ului care cu siguranta daca ai in plan sa stresezi telefonu va duce la cedarea benzi(poate ai noroc sa nu... dar daca da e o problema)
Formatul la D780 (iar chestiune de gusturi) mi se pare mai Bussines mai masculina) astea cu clapitza cu sliduri sunt mai pentru fete sa zic asa...
pe de alta parte e cam mare si lejer poti fi arestat pe post de arma alba... dar ramine preferat de mine in comparatie cu clapitza si alte floricele

In rest de citeva saptamini de cind am trecut pe D780 de la un cect768 e diferenta de la cer la pamint...
se aude perfect si la maxim da impresia ca e pe speacker asa ca nu vb cu amanta cind e nevasta in zona
semnalu nu am avut probleme si jobu ma plimba ff mult...
Singura chestie dupa care pling de la vechia drujba pardon cect e touchscreanu in rest e super tare telefonu
Daca vrei sa scapi de 2 telefoane si nu te intereseaza prea multe floricele e alegerea ideala... semnal: OK, sunet: OK, Baterie: SuperOK restu sunt detalii
stokarit_s
QUOTE (diavol069 @ Jul 23 2008, 15:37) *
Eu ca si parere pur personala ca persoana care am testat si d880 di d780 vreau sa zic ca am fost mai incintat de d780
Intradevar diferente in minus fata de prima versiune la camera si internet dar avind in vedere ca vb intre 30-120min zilnic
D880 il scoteam dimineata de la incarcat a doua zi seara trebuia sa il bag ca imi chitaia toata noaptea ca baterie terminata
D780 il incarc lunea si ma tine chiar si pina vineri cu un ritm mai slab al convorbirilor dar nu mai putin de 4 zile ceea ce pt mine e ff important
Un alt avantaj pe care eu il vad e lipsa slide-ului care cu siguranta daca ai in plan sa stresezi telefonu va duce la cedarea benzi(poate ai noroc sa nu... dar daca da e o problema)
Formatul la D780 (iar chestiune de gusturi) mi se pare mai Bussines mai masculina) astea cu clapitza cu sliduri sunt mai pentru fete sa zic asa...
pe de alta parte e cam mare si lejer poti fi arestat pe post de arma alba... dar ramine preferat de mine in comparatie cu clapitza si alte floricele

In rest de citeva saptamini de cind am trecut pe D780 de la un cect768 e diferenta de la cer la pamint...
se aude perfect si la maxim da impresia ca e pe speacker asa ca nu vb cu amanta cind e nevasta in zona
semnalu nu am avut probleme si jobu ma plimba ff mult...
Singura chestie dupa care pling de la vechia drujba pardon cect e touchscreanu in rest e super tare telefonu
Daca vrei sa scapi de 2 telefoane si nu te intereseaza prea multe floricele e alegerea ideala... semnal: OK, sunet: OK, Baterie: SuperOK restu sunt detalii

Ciudata treaba cu bateria confused.gif pentru ca amandoua telefoanele au bateria de aceeasi capacitate "Standard battery, Li-Ion 1200 mAh"
leonmaximilian
QUOTE (stokarit_s @ Aug 4 2008, 11:31) *
Ciudata treaba cu bateria confused.gif pentru ca amandoua telefoanele au bateria de aceeasi capacitate "Standard battery, Li-Ion 1200 mAh"

Da, am si eu un Samsung D780 DualSIM, ce sa spun, sunt foarte multumit de el, eu vb numai 20-30 min pe zi si ma tine 5-6 zile, nu am probleme cu sim-urile, am pe sim1 cosmote si pe sim2 orange, se aude la fel pe amindoua.Totusi ar fi perfect daca cewi de la samsung ar scoate o baterie mai performanta (aia de la CECT au si de 3800 mah), sa vedem.Dar poate stie cineva unde se pot achizitiona baterii mai mari pt el.Apropo, baieti ce stiti de treaba aia cu foliile care se lipesc pe acumulator si il fac sa tina mai mult?Am vazut ceva pe aici pe undeva dar nu mai retin.Este ceva bun si merita, sau e vraja?Cu respect pt toti.
ApologetX
am si eu 2 telefoane Samsung (C170 numai ptr cartela cosmote si L760 ptr vodafone) si ma gandeam sa trec la D880 dual sim... ,eram curios de comentariile voastre... si cand am vazut ca ziceati ca is facute in china... "made in china" m-am uitat si eu imediat la telefoanele mele sa vad unde sunt fabricate... (si scrie Made in China by Samsung) iar pe baterie Made in Japan , finished in China.. ciudat smile.gif dar imi merg bine telefianele...

vreau sa va intreb de Samsung D880 ,ce SO are ? daca se poate pune vreo harta GPS pe el... (antena GPS o am eu aparte..) ,unde trebe sa fie fabricate sa ma tina bateria mai mult? si sa se auda la fel de bine pe ambele sim-uri (avand in vedere comentariile voastre de mai sus..) acuma dupa ce v-am auzit zicand ca cele facute in china au probleme, am sa ma uit cand il iau sa vad unde is fabricate daca e asa important..

stokarit_s
QUOTE (ApologetX @ Aug 11 2008, 15:23) *
am si eu 2 telefoane Samsung (C170 numai ptr cartela cosmote si L760 ptr vodafone) si ma gandeam sa trec la D880 dual sim... ,eram curios de comentariile voastre... si cand am vazut ca ziceati ca is facute in china... "made in china" m-am uitat si eu imediat la telefoanele mele sa vad unde sunt fabricate... (si scrie Made in China by Samsung) iar pe baterie Made in Japan , finished in China.. ciudat smile.gif dar imi merg bine telefianele...

vreau sa va intreb de Samsung D880 ,ce SO are ? daca se poate pune vreo harta GPS pe el... (antena GPS o am eu aparte..) ,unde trebe sa fie fabricate sa ma tina bateria mai mult? si sa se auda la fel de bine pe ambele sim-uri (avand in vedere comentariile voastre de mai sus..) acuma dupa ce v-am auzit zicand ca cele facute in china au probleme, am sa ma uit cand il iau sa vad unde is fabricate daca e asa important..

Stai linisit aproximativ 90% din marii producatori care produc diverse produse au fabrici in China
Practic s-au dus in China au construit fabrici si au angajat chinezi care sa le produca si sa asambleze produsele.
Platesc salarii mult mai mici la chinezi implicit au si costuri mai reduse acesta este motivul pentru care si-au construit fabrici acolo.
Dar fabricile au toate sefi lor care inspecteaza productiile sa respecte standardului lor.
Multi cand vad Made in China se gandesc ca sunt contrafacute dar nu este asa.
Crivi
salut,
O intrebare am la voi, aveti cumva probleme de genul ca atunci cand vorbiti la telefon, in timpul convorbirii sa se auda acelasi sunet ca atunci cand se inchide sau ceva asemanator, la intervale diferite de timp si de mai multe ori intr-o convorbire?
Astept cu interes un raspuns de la voi deoarece sunt posesorul unuia si intr-adevar se aude mai incet pe a doua cartela decat pe prima si la semnal nu il vad prea stralucit (variaza mult liniutele si cand il tin in acelasi loc ) insa toate acestea nu sunt atat de deranjante cat sunetul acela ce apare in timpul convorbirii. Telefonul a fost dat la factory defaults si tot asa face/ dry.gif
marselcj
Chestia cu zgomotul in timpul convirbirii si la mine se aude, dar numai pe Sim 2, si la intervale regulate, ca si cum ar fi o avertizare la 1 sau 2 min. Faza e ca, acea avertizare la minut o am dezactivata. E tare enervanta, parca ar fi un curcan strans de....... stiti voi ce!!! Efectiv ma scoate din sarite, nu stiu ce sa-i mai fac! death.gif Nu stiu cum naiba sa scot acel sunet... Poate stiti voi !!!!!!!!!!!!!!!
kleinxxl
QUOTE (richelieu @ Jun 19 2008, 15:59) *
A reusit cineva sa-l foloseasca ca si modem pentru calculator? Nu am reusit sa-l setez. In PC Suite, are optiunea, dar singurul operator disponibil pentru Romania e Orange, eu am Vodafone. Si nu am gasit optiuni de setare Custom pentru operator....

Da il folosesc eu ca modem, am reusit sa il conectez fara probleme si la laptop si la PDA, dar prin bluetooth, fara sa folosesc data suite.
Incearca sa creezi o conexiune dial-up folosind wizardul de la windows, ar trebui sa mearga.
Atentie ca transferul de date nu se poate face decat de pe Primary SIM, al 2-lea SIM este folosit numai pentru voce si sms.

Nu am telefonul de foarte mult timp, dar sunt multumit de alegerea pe care am facuto, suntetul in casca este OK, la mine nu s-a intamplat sa sun pe cineva si sa nu aud cand suna, la fel de greu se misca si la mine agenda telefonica, in schimb imi place foarte mult ca atunci cand formez un numar imi cauta si in agenda, cel mai mare minus este lipsa 3G-ului, nu numai pentru convorbiri video, dar si pentru transferul de date, una peste alta thumbup.gif pentru acest telefon.
richelieu
Multumesc...voi incerca. Ca merge doar de pe primary SIm, am observat smile.gif...e aiurea...eu am GPRS-ul activat pe secondary...si de fiecare data trebuie sa le schimb prioritatea..smile.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.