Oferta Orange

cipri78
salut,
am fost ieri la orange shop in drumul taberei, si am facut un abonament ...am primit un telefon nokia e50 moka!daca sunt interesati, am inteles ca promotia mai tine pana la sfarsitul lunii!!
pastel3005
QUOTE (cipri78 @ Jan 25 2008, 11:13) *
salut,
am fost ieri la orange shop in drumul taberei, si am facut un abonament ...am primit un telefon nokia e50 moka!daca sunt interesati, am inteles ca promotia mai tine pana la sfarsitul lunii!!

da detalii. ce abonament ai facut? doar de 3 euro?
Estel
Sint foarte interesat si eu. Detalii mai multe te rog !
monique_all
Trebuie sa fie o minciuna wink.gif
Fane
pe site la Orange pretul pt un E50 la incheierea unui abonament este de 119 euro fara TVA. cam mare oferta.
monique_all
Tocmai de aceea e greu de crezut ca il poti lua gratis. Poate cu un abonament mare.
AlexEn
QUOTE (pastel3005 @ Jan 25 2008, 11:18) *
da detalii. ce abonament ai facut? doar de 3 euro?

Trebuie sa inchei trei abonamente, nu unul (sau unul de grup cu cel putin trei numere) ca sa primeste un E50 gratuit. Promotia e valabila in toate shopurile din Bucuresti.
Conditia necesara e ca abonamentele sa fie de voce, toate trei incheiate in aceeasi zi, la acelasi shop. Valoarea lor nu are importanta.
c0nnex
am vrut sa reziliez unu din multele mele contracte orange
mi au facut o oferta draguta la 5 euro 50 min nationale si un pachet de 1200 min anytime in retea si in aia 5 euro sa am si 180 min in weekend+telefon la pret de contract pe 1 an
eu zic ca e OK dar am cam multe abon la ei
a venit momentul defrisarii biggrin.gif
AlexEn
QUOTE (c0nnex @ Mar 14 2008, 12:47) *
am vrut sa reziliez unu din multele mele contracte orange
mi au facut o oferta draguta la 5 euro 50 min nationale si un pachet de 1200 min anytime in retea si in aia 5 euro sa am si 180 min in weekend+telefon la pret de contract pe 1 an
eu zic ca e OK dar am cam multe abon la ei
a venit momentul defrisarii biggrin.gif

Bine de stiut...
crisstian
Adica ti-au oferit pe luna pentru 5 euro urmatoarele: 50/12=4.1 min nationale/luna; 1200/12=100 min/luna in retea anytime si 180 min seara si in weekend
Daca as compara cu ce ofera cosmote de 5 euro... biggrin.gif ...

P.S. sau minutele alea le primesti lunar. Fii mai explicit!
c0nnex
50 min se aloca lunar
deja 20 le aveam imi mai dau inca 30 bonus
cele 1200 sunt pe un an si se consuma ultimele
oricum nu semnez
Sany
QUOTE (c0nnex @ Mar 14 2008, 22:38) *
50 min se aloca lunar
deja 20 le aveam imi mai dau inca 30 bonus
cele 1200 sunt pe un an si se consuma ultimele
oricum nu semnez

semnez eu ! biggrin.gif
c0nnex
oricum nu e la mine acel abonament e la un prieten si a zis ca il mai tine cat este youngul
deci nu are rost sa il mai tin inca un an
mai am alte contracte orange mult mai avantajoase
apropo de oferte ce ziceti de asta? http://www.ritel.nl/
alex2861
crisstian pune pe forum simulatorul in Excel sa in luam si noi. Ne-ar prinde bine si noua.
crisstian
Am pus simulatorul insa vreau sa fac cateva observatii:
1. E facut si gandit pentru mine; ab free si m-am raportat la acest abonament cand am facut comparatie cu alte abonamente.
2. E valabil pentru cei cu peste 4 ani vechime. Pe acolo o sa gasit creditul/minutele oferite bonus dupa 4 ani.
3. Nu va asteptati la tabele frumos explicate. E plin de cifre si formule. cine pricepe bine cine nu...tot bine e. Adica pentru cei care au vechime in retea cat de cat si cunosc ofertele inclusiv tarifele bine inteleg cate ceva...
4. Anumite abonamente au suferit modificari fiindca mereu schimb datele problemei...astfel eu l-am pus asa cum a fost salvat ultima oara.
5. Ca sa intelegeti niste chestii de exemplu o sa gasiti acolo o comparatie intre abo 3 euro +180 min seara si in weekend cu cartela prepay cu tarifare timp favorit. Desigur cand faci comparatia trebuie sa ai in vedere ca la cartela ai 1 nr favorit, vb dupa ora 20.00, acelas tarif pe fix sau mobil s.a.m.d, la abo ai 3 nr, vb dupa ora 18.00 dar numai in retea ai minutele si numai 180 dupa care plateti la greu, la cartela ai acelas tarif pe fix sau mobil. s.a.m.d. multe chestii le gandesti fara sa le mai scrii.
La cartela ca sa compari cu abonamentul costul total se imparte la 1.3 (30%) scazi bonus de reincarcare si asa vezi cat ai plati pentru minutele rezultate din creditul total...cred ca am spus destul...
Adica e imposibil sa faci un simulator care sa inglobeze absolut totul insa anumite chestii la poti transpune in excel si sa faci niste simulari si poti ramane surprins uneori de rezultate...
Distractie placuta si sa nu aud comentarii la simulator ca nu raspund deoarece e gandit pentru mine nu pentru voi, dar l-am pus ca sa il luati ca un ,,model" si sa-l adaptati dupa necesitatile voastre si sa nu zice-ti ca-s mincinos! biggrin.gif

P.S. L-am arhivat ca altfel nu ma lasa sa-l incarc pe forum.
vik19
Versiune corectata pentru abonamentul Flexibil.
Mici modificari, inversari campuri, am adaugat creditul ramas.

A se sterge cele doua de mai sus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.