Placi de dezvoltare

impakt

Salutare!
M-ar interesa sa cumpar o placa de dezvoltare (pentru PIC/AVR, preferabil PIC), dar tot ce-am gasit a fost la Adelaida, ceva pentru PIC-uri, la pretul de 89 euro (cam mult). Aveti idee de niste magazine unde pot gasi asa ceva, la preturi cat de cat acceptabile?
Multam'!
edy_wheazel
QUOTE (impakt @ Jan 20 2008, 12:36) *
Salutare!
M-ar interesa sa cumpar o placa de dezvoltare (pentru PIC/AVR, preferabil PIC), dar tot ce-am gasit a fost la Adelaida, ceva pentru PIC-uri, la pretul de 89 euro (cam mult). Aveti idee de niste magazine unde pot gasi asa ceva, la preturi cat de cat acceptabile?
Multam'!

Din pacate placile de dezvoltare sunt cam scumpe. Cel mai sigur este sa-ti construiesti una (daca ai experienta in proiectare si constructie). De la AVR iti recomand STK500, dar e mai scumpa de 89Euro...

dorinjj
Cauta PICKit 2 Debug Express (debuger, programator - pe USB).
Suporta multe PIC-uri.
impakt
QUOTE (dorinjj @ Jan 20 2008, 18:19) *
Cauta PICKit 2 Debug Express (debuger, programator - pe USB).
Suporta multe PIC-uri.

Ai idee de unde pot lua una la un pret acceptabil (max 150ron)?
dorinjj
QUOTE (impakt @ Jan 21 2008, 12:40) *
Ai idee de unde pot lua una la un pret acceptabil (max 150ron)?

Nu mai stiu cat am dat pe el. Eu l-am luat de la Vitacom si acum am vazut cat costa. Kitul contine un programator, o placa de teste - cu un PIC16F887 lipit pe ea si cateva LED-uri, un cablu USB si CD-uri cu MPLAB IDE, manual de utilizare si cateva exemple de programe pt placa de test.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.