kiphtea69
18th January 2008, 22:07
Ma intereseaza sa-i dau o alta culoare / textura unei ferestre din PVC, alba, clasica. Exista autocolant sau vreo vopsea speciala ? Voi ce ati recomanda in afara de schimbarea ferestrei ?
kiphtea69
21st January 2008, 20:48
Nimeni, nici o idee ? Sorry ca dau up singur la propriul thread, dar chiar m-ar interesa niste sugestii !
predel
20th February 2008, 23:01
Mai dau si eu un up... tocmai am cumparat o casuta cu termopane albe pe care le urasc.... Nici o solutie??
bibicu5
21st February 2008, 09:38
QUOTE (predel @ Feb 20 2008, 22:01)

Mai dau si eu un up... tocmai am cumparat o casuta cu termopane albe pe care le urasc.... Nici o solutie??
Da-le jos si pune altele dupa gustul tau.Glumeam. De ce te deranjaza atit de mult albul? Cred ca daca incerci sa le vopsesti vor fi si mai urite.
kiphtea69
21st February 2008, 10:53
Mai, exista folie ce se poate aplica pe ele dar ai nevoie de feon din-ala puternic de 600-700 de grade (cica). Asta mi-a zis un tip ce lucra la o firma de termopane. Alt sfat de-al lui a fost sa le fac cu spray dar sa dau minim 2 straturi ca sa arate uniform si frumos. Acum, cine mai stie. Cat despre "ce te deranjeaza albul", mie unu mi se pare urate si industriale, si nu s-ar potrivi deloc cu coloristica incaperii.
Greuceanu
21st February 2008, 11:06
Varianta old style era cea cu folie sau cu vopsire in masa, dar la cantitati mari. Mai nou exista firme care se ocupa cu producerea de vopsele speciale si aplicarea lor, in orice culoare iti doresti (inclusiv imitatie lemn).
Ttezeu
21st February 2008, 14:53
QUOTE (Greuceanu @ Feb 21 2008, 12:06)

Varianta old style era cea cu folie sau cu vopsire in masa, dar la cantitati mari. Mai nou exista firme care se ocupa cu producerea de vopsele speciale si aplicarea lor, in orice culoare iti doresti (inclusiv imitatie lemn).
Se poate cateva nume sau linkuri!
thx
kiphtea69
13th March 2008, 09:59
Astia de la Madora nu mi-au raspuns la mail. Aveti idee daca ei se ocupa si de aplicarea vopselelor ?
Greuceanu
21st March 2008, 08:57
Din cite stiue eu, da. Poti incerca la telefon sa ii contactezi (http://www
).
mutulica_41
22nd March 2008, 21:11
QUOTE (kiphtea69 @ Jan 21 2008, 20:48)

Nimeni, nici o idee ? Sorry ca dau up singur la propriul thread, dar chiar m-ar interesa niste sugestii !
Se poate aplica si folie, dar nu-ti recomand sa faci tu, e o operatie care se face in fabrica, cand profilele sunt 'chele'
exista si varianta cu vopsea- ori vopsea cu aderenta direct pe plastic, care nu e pe toate drumurile, ori primer plastic (se foloseste in vopsitoria auto la bari), si apoi o vopsea rezistenta la zgarieturi si agenti externi, o varianta buna ar fi poliuretanica 2k, dar care din pacate nu merge la spray (fiind bicomponenta)
Daca nu te descurci cu adresa/telefonul care le-ai primit, da-mi PM, si te rezolv eu, ca nu-mi permit sa fac reclama pe forum
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.