Salut
OK.va multumesc tuturor ptr.raspuns si acum daca tot imi dati sfaturi(pe care le primesc cu cea mai mare placere) ne vedem la

, sa va spun cum stau lucrurile.Casa este in Buc.sect.3 gazele sunt la 40ml de coltul gardului,sunt inca in faza de proiect cu distrigazul,adica a venit un nene de la distrigaz a masurat sa uitat la teren e.t.c spunand ca voi primi raspuns in cateva zile,acum partea mai nasoala este ca ,casa este exact la......140 ml de strada.De asta imi este frica,ce costuri voi intampina la punerea in opera a racordului la ei.Ca si izolatie eu zic ca-i ok. casa (zidarie tip poroterm de 38 n-f cu polistiren s-au vata bazaltica de 10 la exterior,tamplarie trocal ,pvc profil 5 camere cu low-e sandwich de 6-14-4 eventual cu argon.Intradevar optez ptr.incalzire pardoseala toata casa plus ca in bai as dori si radiatoare port prosop.Panourile solare ptr prepararea apei calde si sa mai ajute centrala pe timp de iarna.Ca back-up ptr.C.T.un semineu cu focar inchis de 19-20 kw cu tubulatura ptr.incalzirea in paralel a unui dormitor.Astept pareri de la dvs.
Va multumesc