Pantaloni - Jeans.

qbipq

... Cum se deosebesc blugii barbatesti de cei... femeiesti? huh.gif
abancor
Intrebi vinzatorul.

badboyallyn
depinde ce gasesti cand ii dai jos..
m3th0dman
Cam ca și totate hainele - mărime.
adior
...in primul rand dupa forma.
...daca au strasuri, margele, bilute, floricele, etc, sigur sunt de dama.
...vezi ca de obicei, blugii barbatesti ii gasesti in partea dreapta a magazinului, asta am observat eu de-a lungul timpului.
...te mai poti uita la marime, cred ca stii unde trebuie sa o cauti rolleyes.gif
...dar, asa cum spunea si abancor, cel mai bine intrebi vanzatoarea cool.gif
carman
QUOTE (qbipq @ Jan 14 2008, 12:42) *
... Cum se deosebesc blugii barbatesti de cei... femeiesti? huh.gif

simplu:slit pe stanga sau slit pe dreapta!
qbipq
... Aoleu! Stiam de slit pe dreapta/stanga... Alte augmentari 'estetice' precum "strasuri, margele, bilute" ofera -evident- un
verdict irevocabil. Din pacate totusi lucrurile nu sunt atat de simple. Nici macar stratagema 'intreaba vanzatoarea' nu este
infailibila - de multe ori fiind pana si ea pusa in dificultate de o asemenea intrebare. O sa va fac o poza ca sa intelegeti mai
bine despre ce tip de... croi... textura... etc este vorba. smile.gif
... totusi, ma gandesc ca un detaliu foarte important - si cred ca l-am putea numi 'element definitoriu' - il constituie amploarea
slitului... Daca ne gandim la functionalitatea de baza a prohabului - si anume: de a facilita... functia de 'pipi din picioare' smile.gif fara
a umbla la curea putem deduce clar ca acesta are nevoie de cel putin 'n' numar de nasturi - altfel este prea stramtorat, si in
consecinta inefectiv. Cu toate acestea, eu detin o pereche de jeans cu doar doi nasturi in fata (plus cel principal). newblush.gif

abancor
Nu am zis de faza cu slitul pentru ca am senzatia ca de ani buni nu se mai respecta. Asa stiam si eu cindva, in vremuri de demult, ca slitul, fermoarul sau nasturii sunt stas pe o parte la gagici, pe alta la bajeti. Dar, repet, am senzatia ca nu mai e valabila.

Peste 3 minute: Tocmai am verificat (vizual!) la blugii unor colege, am dreptate, am dat de slituri barbatesti!
sitdownex2me
Nu exista nicio diferenta. Majoritatea sunt unisex pentru a se vinde mai bine.
Si-asa barbatii se imbraca si se machiaza ca femeile iar femeile se imbraca si se machiaza precum clovnii.
qbipq

QUOTE (sitdownex2me @ Jan 15 2008, 13:53) *
Nu exista nicio diferenta. Majoritatea sunt unisex pentru a se vinde mai bine.
Si-asa barbatii se imbraca si se machiaza ca femeile iar femeile se imbraca si se machiaza precum clovnii.

laugh.gif
... sa stii ca ai perfecta dreptate - in aman'trei privintele. Necazul e ca 'publicul' neaos nu stie sa tolereze
tendintele intempestive in moda&stil... smile.gif
ciutacu
QUOTE (adior @ Jan 15 2008, 02:30) *
...in primul rand dupa forma.
...daca au strasuri, margele, bilute, floricele, etc, sigur sunt de dama.
...vezi ca de obicei, blugii barbatesti ii gasesti in partea dreapta a magazinului, asta am observat eu de-a lungul timpului.
...te mai poti uita la marime, cred ca stii unde trebuie sa o cauti rolleyes.gif
...dar, asa cum spunea si abancor, cel mai bine intrebi vanzatoarea cool.gif

Pot fi si de gay sau de emo ! cursing.gif
Vanzatoarea trebuie sa stie, de asta e vanzatoare. wink.gif
qbipq
QUOTE (ciutacu @ Jan 15 2008, 16:50) *
Pot fi si de gay sau de emo ! cursing.gif
Vanzatoarea trebuie sa stie, de asta e vanzatoare. wink.gif

... voi nu ati luat niciodata in calcul posibilitatea 'relei intentii' in ce priveste
comerciantii si adjuvantii de prin unitatile aferente. Am patit-o si nu o data
ca o otreapa de asta sa ma sfatuiasca sa cumpar papuci de dama - zisi si
unisex. Wtf.. Chiar asa de prost nu sunt. In fine... era bine de stiut daca se
pot diferentia fara echivoc, insa constat ca uneori este practic imposibil - iar
un argument de tipul asta nu-l vei putea castiga indiferent de cat de elocvent
si concis il vei dezbate... Si decat sa zici: "nu, deoarece am 'impresia' ca sunt
de dama" mai bine mergi pe "nu-mi plac!" daca simti o oarecare discrepanta
intre model si canoanele imbracamintii barbatesti...
MadMike.Mitza
QUOTE (abancor @ Jan 15 2008, 13:42) *
Nu am zis de faza cu slitul pentru ca am senzatia ca de ani buni nu se mai respecta. Asa stiam si eu cindva, in vremuri de demult, ca slitul, fermoarul sau nasturii sunt stas pe o parte la gagici, pe alta la bajeti. Dar, repet, am senzatia ca nu mai e valabila.

Peste 3 minute: Tocmai am verificat (vizual!) la blugii unor colege, am dreptate, am dat de slituri barbatesti!

Cum sa nu se respecte?
Ok, bun, sunt fete care poarta blugi cu slit barbatesc, da' intrebarea e daca ai vazut barbati care poarta blugi cu slit femeiesc?! mellow.gif

qbipq
QUOTE (MadMike.Mitza @ Jan 15 2008, 18:07) *
Cum sa nu se respecte?
Ok, bun, sunt fete care poarta blugi cu slit barbatesc, da' intrebarea e daca ai vazut barbati care poarta blugi cu slit femeiesc?! mellow.gif

... la jeansi nu se mai respecta - prietena si sora mea toate au avut/au slitul pe dreapta... La camasi, paltoane etc inca se mai poarta...
Rare sunt exceptiile in care mai intalnesti blugi care sa ataseze slitul pe stanga pentru dame = doar la brandurile conservatoare boredlook.gif
MadMike.Mitza
QUOTE (qbipq @ Jan 15 2008, 18:20) *
... la jeansi nu se mai respecta - prietena si sora mea toate au avut/au slitul pe dreapta... La camasi, paltoane etc inca se mai poarta...
Rare sunt exceptiile in care mai intalnesti blugi care sa ataseze slitul pe stanga pentru dame = doar la brandurile conservatoare boredlook.gif

Asta remarcam si eu. La femei nu conteaza slit pe dreapta...slit pe stanga. Tot aia e. Da' la barbati, domnule, la barbati ai vazut slit pe stanga? confusedsmiley.png
ciutacu
QUOTE (qbipq @ Jan 15 2008, 18:05) *
... voi nu ati luat niciodata in calcul posibilitatea 'relei intentii' in ce priveste
comerciantii si adjuvantii de prin unitatile aferente. Am patit-o si nu o data
ca o otreapa de asta sa ma sfatuiasca sa cumpar papuci de dama - zisi si
unisex. Wtf.. Chiar asa de prost nu sunt. In fine... era bine de stiut daca se
pot diferentia fara echivoc, insa constat ca uneori este practic imposibil - iar
un argument de tipul asta nu-l vei putea castiga indiferent de cat de elocvent
si concis il vei dezbate... Si decat sa zici: "nu, deoarece am 'impresia' ca sunt
de dama" mai bine mergi pe "nu-mi plac!" daca simti o oarecare discrepanta
intre model si canoanele imbracamintii barbatesti...

De ce sa-i zici ca nu-ti plac ? Eu prefer sa zic adevarul: sunt de dama.
abancor
QUOTE (MadMike.Mitza @ Jan 15 2008, 18:28) *
Asta remarcam si eu. La femei nu conteaza slit pe dreapta...slit pe stanga. Tot aia e. Da' la barbati, domnule, la barbati ai vazut slit pe stanga? confusedsmiley.png

Intrebarea era cum desoebesti blugii. Conteaza daca aia femeiesti au slit barbatesc, sau aia barbatesti slit femeiesc? Daca toti au acelasi slit rezulta ca nu ai cum sa ii deosebesti dupa criteriul asta.
zibstefan
QUOTE (MadMike.Mitza @ Jan 15 2008, 18:28) *

???????????
am luat la verificat toti blugi mei si sunt cu slitu pe STANGA(sigur sunt barbatesti), toate fetele pe care le-am intrebat(deocamdata) au pe dreapta, deci cred ca se poate trage concluzia ca sex M=slit stanga; sex F=slit dreapta;

p.s. va referiti la chestia aia care acopera nasturi/fermuarul nu?
Just_in
Tu ca barbat serios poti purta o pereche de jeansi, sau pantaloni in general, care te strang pe buci si te fac sa mergi de parca ti-ar baga cineva un protap un fund la fiecare pas? Porti jeansi care nu au buzunare la spate.. sau care's cat o nuca? Daca da.. cautata-te'n pantaloni probabil cucu-i doar o pasarica.

sugestie... bagi pumnul intr-un buzunar de la spate si daca intra e ok... poti sa-ti bagi si picioarele in ei sa vezi cum iti vin biggrin.gif
dreamtime
QUOTE (zibstefan @ Jan 17 2008, 14:40) *
???????????
am luat la verificat toti blugi mei si sunt cu slitu pe STANGA(sigur sunt barbatesti), toate fetele pe care le-am intrebat(deocamdata) au pe dreapta, deci cred ca se poate trage concluzia ca sex M=slit stanga; sex F=slit dreapta;

Eu am impresia ca tu nu stii ce inseamna slitz pe stanga sau pe dreapta. Intr-adevar, am vazul ca la femei nu conteaza pe ce parte e slitzul, dar la barbati...never ever nu exista blugi cu slitz pe stanga. Daca materialul care acopera nasturii sau fermoarul e pe partea stanga, daca vine din stanga, asta inseamna slitz pe dreapta
qbipq
QUOTE (zibstefan @ Jan 17 2008, 14:40) *
???????????

... E grav omule! ohmy.gif Slit pe dreapta inseamna slitul care se 'instrumenteaza' cu mana dreapta - daca slitul ar fi de stanga ar fi imposibila
operarea lui (doar) cu mana dreapta. Imagineaza-ti doua falii care se suprapun. Una dreapta, alta stanga. Slit pe dreapta = falia stanga care
se suprapune peste cea dreapta. Diferentierea nu este valabila doar pentru slitul de la pantalon - camasile de dama comporta aceeasi orientare
a 'faliilor', respectiv: nasturii sunt acoperiti de croiul drept.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.