SITE DE UPLOAD FILE

hi5smile

Am si eu o rugaminte am un server luat acum cateva zile si un script de upload fisere .... si daca incerc sa urc un fiser mai mare de 2 MB nu ma lasa zice : You didn't pick a file to upload.
...... Am incercat o groaza de scripturi la fel zice ... Se pricepe cineva .... trebuie sa maresc limita de upload pe explorer din server ? sau .... ? Va rog mult ajutor ... raman dator pt cel care ma ajuta. wink.gif
hi5smile
cine stie sa`mi dea add la id : ciucu1988

hi5smile
aici e poza
DarkAngelBv
Despre marirea limitei de upload s-a mai discutat.
Nu trebuie sa tipi ca nu-ti raspunde cineva la 2-3 minute dupa ce ai postat.
iptables
va rog sa ma scuzati daca vorbesc prostii dar din cate stiu eu treaba asta se face din php.ini la linia "upload_max_filesize" .

In php.ini trebuie sa gasesti linia asta : upload_max_filesize = 2M .
inlocuieste 2M cu dimensiunea dorita 10M 100M , in functie de cat vrei sa poti uploada
DarkAngelBv
QUOTE (iptables @ Jan 14 2008, 06:12) *
va rog sa ma scuzati daca vorbesc prostii dar din cate stiu eu treaba asta se face din php.ini la linia "upload_max_filesize" .

In php.ini trebuie sa gasesti linia asta : upload_max_filesize = 2M .
inlocuieste 2M cu dimensiunea dorita 10M 100M , in functie de cat vrei sa poti uploada

Asta este una dintre setari.
Apoi trebuie sa te asiguri ca in php.ini ai setat allow files upload.
Apoi, trebuie sa te asiguri ca oferi utilizatorului destul timp pentru a incarca fisierul(cel mai simplu setand time_limit pe valoarea 0).
Dupa accea trebuie sa ne asiguram ca avem setat max_post_size cel putin cat upload_max_filesize si ca avem destula memorie alocata pentru aceasta operatiune.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.