Samsung E250

yonut2006ro

deci vreau sa deblochez telefonu am cablu de date si vreaus a il fac sa mearga in toate retelele mobile si as vrea si eu un cod precis telefonu este codat in vodafone pls care stie help me la samsung e250
dex1rr
QUOTE (yonut2006ro @ Jan 12 2008, 15:33) *
deci vreau sa deblochez telefonu am cablu de date si vreaus a il fac sa mearga in toate retelele mobile si as vrea si eu un cod precis telefonu este codat in vodafone pls care stie help me la samsung e250

daca ai cablu de date foloseste app asta, a mai fost postata pe un alt topic

aeon
a probat cineva? merge cu un cablu usb?
dex1rr
QUOTE (aeon @ Jan 22 2008, 16:45) *
a probat cineva? merge cu un cablu usb?

din informatiile pe care le-am gasit e testat, dar nu garantez
C++
Se poate decoda cu cablul de service, cablul USB normal nu il poti folosi !
Pentru cablu de service vezi semnatura mea !

slysoft

http://www.silviuromano.com/cod-deblocare-...sung-sgh-e250-v
Ai toate datele aici
Se deblocheaza doar cu coduri , fara cabluri sau alte cheltuieli
icsukahu
sal .rog si eu ajutor sgh e250 de la orange(e bun codul de decodare de la vodafone) daca nu pls ajutor.thx

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.