Probleme cu word

kiidd84

Salut am si eu o problema, cum fac sa transform un text dupa ce l-am scris cu caractere mici in caractere mari?stiu ca se face cumva dar sunt in pana de idei.Textul e scris in Word. Va rog ajutati-ma!!! Va multumesc. Macar nu ma mai tineti in suspans stiu ca e o prescurtare daca nu e taiati-mi va rog avantul
claus_S
QUOTE (kiidd84 @ Jan 11 2008, 14:29) *
Salut am si eu o problema, cum fac sa transform un text dupa ce l-am scris cu caractere mici in caractere mari?stiu ca se face cumva dar sunt in pana de idei.Textul e scris in Word. Va rog ajutati-ma!!! Va multumesc. Macar nu ma mai tineti in suspans stiu ca e o prescurtare daca nu e taiati-mi va rog avantul

Din helpul de microsoft word :

1.Select the text you want to change.
2.On the Format menu, click Change Case.
3.Click the capitalization option you want.

Ravy
atentie! cand dai copy-paste in notepad (dupa ce ai facut ce zice clau_s) iti pastreaza caracterele obisnuite (cel putin din word 2003)

bafta!
antinari
QUOTE (kiidd84 @ Jan 11 2008, 14:29) *

Selectezi textul (sau dacă e doar un cuvânt e suficient să fie cursorul undeva în cuvântul respectiv) apoi Shift+F3 (o dată sau de două ori, depinde cum vrei să iasă textul, vezi tu tongue.gif )
robertinoo
Pana ieri totul era ok. Acum nu mai pot printa. Am Word 2003 si imi apare sus pe semnul coala, un cerc rosu cu liniuta alba, acces interzis. Si asta la orice document as vrea sa printez, ca si cum toate s-au transformat in documente protejate. Nu stiu care ar fi cauza.
Si la fel patesc si cand vreau sa printez fotografii pe o alta imprimanta, foto. Nu mai pot printa cu ajutorul calculatorului, trebuie sa printez doar direct de pe cardul aparatului foto.
Aveti idee care ar fi cauza? Multumesc.
malmoth
Cel mai simplu - se selecteaza textul respectiv sau se pune cursorul in cuvant si se schimba cu ctrl+shift+A (repetarea comenzii are ca efect revenirea la starea initiala a textului)
robertinoo
Nu merge. Am incercat un Sisteme Restore si degeaba. Am scanat si virusi nu am. Spunea u n coleg ca poate am virusi care imi blocheaza printarea. Alte idei aveti?

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.