NesimtiTII nu fac nici-o majorare

vacea
Am facut acum 1.5 ani un abonament la clicknet , de 2.5 mbps (costa vreo 120 de ron) .... Au trecut 1.5 ani am primit pe parcurs o marire de viteza De la 2.5 la 4 thumbdown.gif 2.5*2=4 coolspeak.gif in fine ... pe parcurs s-au schimbat abonamentele , au aparut altele mai ieftine ,

Abonament acces Internet Tarif
Lista Promotional
Var. I Var. II Var. I Var. II
ClickNet 1 Mbps Light 15 7,5 N/A
ClickNet 3 Mbps 25 35 12,5 27
ClickNet 6 Mbps 49 24,5 39

deci eu dau 34 de euro pe un abonament de 4 mbps si in loc sa imi faca o reducere sau altceva , sau sa ma treaca la un abonament mai mare la aceeasi bani , ma lasa amanet sa dau 120 de ron ca prostu in timp ce astia noi dau 13 euro sau 15 .....Asta nu e seriozitate thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif

E adevarat ca s-a mai discutat pe forum despre clicknet dar nu acest aspect. Este o manarie foarte mare pe care trebuie sa o plateasca multi degeaba. . . Totusi , de ce am fost incadrat cu forta la 4 mega? naughty.gif puteau sa ma lase la 2.5 si sa micsoreze pretul
dragosbm
La 4 Mbps trebuie să plătești pentru ADSL 17,5 Euro+TVA.
NU ți-ai dat viteză mai mică pentru că nu ai cerut acest lucru ! Ai făcut tu vreo cerere sau ai vb la sediul RTC și ei au refuzat ?
maharet
QUOTE (vacea @ Jan 11 2008, 14:04) *
Am facut acum 1.5 ani un abonament la clicknet , de 2.5 mbps (costa vreo 120 de ron) .... Au trecut 1.5 ani am primit pe parcurs o marire de viteza De la 2.5 la 4 thumbdown.gif 2.5*2=4 coolspeak.gif in fine ... pe parcurs s-au schimbat abonamentele , au aparut altele mai ieftine ,

Abonament acces Internet Tarif
Lista Promotional
Var. I Var. II Var. I Var. II
ClickNet 1 Mbps Light 15 7,5 N/A
ClickNet 3 Mbps 25 35 12,5 27
ClickNet 6 Mbps 49 24,5 39

deci eu dau 34 de euro pe un abonament de 4 mbps si in loc sa imi faca o reducere sau altceva , sau sa ma treaca la un abonament mai mare la aceeasi bani , ma lasa amanet sa dau 120 de ron ca prostu in timp ce astia noi dau 13 euro sau 15 .....Asta nu e seriozitate thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif

E adevarat ca s-a mai discutat pe forum despre clicknet dar nu acest aspect. Este o manarie foarte mare pe care trebuie sa o plateasca multi degeaba. . . Totusi , de ce am fost incadrat cu forta la 4 mega? naughty.gif puteau sa ma lase la 2.5 si sa micsoreze pretul

banuiesc ca poti sa ceri oricand downgrade si la 512 kb/s daca suporti viteza aia..eu la mai putin de 4 Mb/s cat am acum mi-ar creste peri albi , in consecinta astept pana in August sa imi expire contractul si imi pun fibra , si asa toata lumea e multumita biggrin.gif
Nick_13ro
Poți să faci downgrade la viteză și la preț mai mic fără penalizări sau să te pună să plătești tot atât ? M-am uitat prin contract și într-un punct părea să implice așa ceva, că nu te lasă decât să schimbi abonamentul în sus.
maharet
QUOTE (Nick_13ro @ Jan 11 2008, 20:25) *
Poți să faci downgrade la viteză și la preț mai mic fără penalizări sau să te pună să plătești tot atât ? M-am uitat prin contract și într-un punct părea să implice așa ceva, că nu te lasă decât să schimbi abonamentul în sus.

cineva spunea pe aici ca si-a pus si RDS si in acelasi timp a facut si downgrade la 1 Mb/s la clicknet..in ce conditii a fost facut acel downgrade nu mai stiu...
ultimo
Din cate am citit pe aici, pentru a face un downgrade, trebuie sa faci o cerere la unul din oficiile Romtelecom si apoi platesti suma de 25 de euro fara TVA

Asa tin eu minte, daca gresesc imi cer scuze...
ageofdark
QUOTE (ultimo @ Jan 11 2008, 20:54) *
Din cate am citit pe aici, pentru a face un downgrade, trebuie sa faci o cerere la unul din oficiile Romtelecom si apoi platesti suma de 25 de euro fara TVA

Asa tin eu minte, daca gresesc imi cer scuze...

si eu am facut downgrade de la 2.5 la 0.5Mbps. RTC m-a taxat cu 35euro dar doar pe hartie. Mi-a trecut pe factura 35euro si imediat i-a trecut cu minus 35 euro. Am solicitat downgrade la 930. Eu am platit in avans o parte din cei 35 euro (respectiv 20 restul urmand sa-i achit la prima factura dupa operatie) , cand am achitat factura curenta apoi am solicita downgrade... Dar nu m-am asteptat ca RTC doar sa-i mentioneza fara sa-i perceapa... Asta s-a intamplat prin august-septembrie 2007!
Nick_13ro
QUOTE (ageofdark @ Jan 11 2008, 21:58) *
si eu am facut downgrade de la 2.5 la 0.5Mbps. RTC m-a taxat cu 35euro dar doar pe hartie. Mi-a trecut pe factura 35euro si imediat i-a trecut cu minus 35 euro. Am solicitat downgrade la 930. Eu am platit in avans o parte din cei 35 euro (respectiv 20 restul urmand sa-i achit la prima factura dupa operatie) , cand am achitat factura curenta apoi am solicita downgrade... Dar nu m-am asteptat ca RTC doar sa-i mentioneza fara sa-i perceapa... Asta s-a intamplat prin august-septembrie 2007!

Dar nu prea poți să contezi pe asta și și-au cam calculat taxa să nu renteze aproape deloc downgrade-ul.
mihai10
Eu am făcut downgrade de la 4 Mbps la 3, fără niciun fel de taxă. Dar, am făcut cererea după ce a expirat perioada contractuală inițială de 1 an.
Nick_13ro
QUOTE (mihai10 @ Jan 12 2008, 20:45) *
Eu am făcut downgrade de la 4 Mbps la 3, fără niciun fel de taxă. Dar, am făcut cererea după ce a expirat perioada contractuală inițială de 1 an.

Și-au dat seama că nu mai avea sens să te taxeze. Puteai să reziliezi contractul dacă îți cereau taxă de downgrade.
Alexxfl
QUOTE (vacea @ Jan 11 2008, 14:04) *

Daca dai 34 de euro pt. 4 Mbps, undeva exista o problema ... in mod normal ar trebui sa dai 17 euro ... vezi de altfel ca pe factura iti afiseaza pretul de 34 de euro intai, si de-abia dupa aia reducerea
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.