angel_ana
11th January 2008, 10:35
recomandati-mi si mie pls un fond de ten, as vrea sa-mi cumpar unul si nu stiu pe care sa-l aleg , mi-as luat de la maybelline dream matte mousse, insa cineva mi-a zis sa nu-mi iau spuma, ce parere aveti despre el? pls recpmandati-mi un fond de ten dar care sa nu aiba un pret exagerat
Moaca
11th January 2008, 12:58
QUOTE (angel_ana @ Jan 11 2008, 10:35)

recomandati-mi si mie pls un fond de ten, as vrea sa-mi cumpar unul si nu stiu pe care sa-l aleg , mi-as luat de la maybelline dream matte mousse, insa cineva mi-a zis sa nu-mi iau spuma, ce parere aveti despre el? pls recpmandati-mi un fond de ten dar care sa nu aiba un pret exagerat
Depinde ce inseamna pentru tine pret exagerat. Eu ma impac foarte bine cu cel de L'Oréal cu vitamina C (am uitat numele exact, ma uit deseara si revin), nu incarca, nu usuca si are o textura fina (adica nu arata ca o tencuiala pe fata). Plus ca e OK culoarea (eu avand pielea foarte alba, majoritatea gamelor de fonduri de ten sunt prea inchise pentru mine). Am inteles ca si Infaillible de la L'Oréal e foarte bun. Si cele de la Max Factor sunt de calitate, dar am impresia ca sunt mai scumpe.
Sheilla
12th January 2008, 11:11
recomand cu incredere Infaillible de la L'Oréal , sunt foarte multumita de el , il folosesc de 2 ani .nu curge , nu iti incarca tenul , rezista de dimineata pana seara pe fata .
CICI&Co
12th January 2008, 11:12
Si eu folosesc tot Infaillible de la L'Oreal.
angel_ana
12th January 2008, 12:02
si ce pret are ? cu aproximatie:D
CICI&Co
12th January 2008, 12:04
Intre 50 si 60 Ron, depinde de unde il iei.
angel_ana
12th January 2008, 23:17
are cineva dream matte mousse sau stie cum este?
SeNsaTioNs
16th January 2008, 23:18
nu`ti lua spuma decat daca ai tenu incredibil de gras. se face pe fata faina, pentru ca are multa pudra..si mai ales acum iarna, no no no. vezi ca ceva f usor si care acopera totusi ok e la deborah..am uitat cum se cheama..e ceva cu capac rosiatic parca..in fine, mergi la un magazin specializat si intreaba donsoarele. daca ai noroc sa dai de una priceputa, e bine, eu am noroc c`o verisoara
amma
17th January 2008, 14:05
Am avut eu si mi-a placut doar textura. Usuca tenul si nu da deloc un aspect natural, daca totusi ti-l cumperi, sa nu stai la pozat!
SeNsaTioNs
20th January 2008, 11:49
(despre care fond de ten vb?)
amma
22nd January 2008, 17:41
Despre ala de care a intrebat.
Moaca
28th January 2008, 15:57
QUOTE (Moaca @ Jan 11 2008, 12:58)

Depinde ce inseamna pentru tine pret exagerat. Eu ma impac foarte bine cu cel de L'Oréal cu vitamina C (am uitat numele exact, ma uit deseara si revin), nu incarca, nu usuca si are o textura fina (adica nu arata ca o tencuiala pe fata). Plus ca e OK culoarea (eu avand pielea foarte alba, majoritatea gamelor de fonduri de ten sunt prea inchise pentru mine).
Am revenit cu intarziere, scuze : se cheama Translucide
Sabrinna
13th March 2008, 16:52
Pur si simplu cel mai bun fond de ten pe care l-am avut vreodata este Recover Foundation de la Rimmel, e usor translucid dar e chiar foarte bun, are efect iluminator, si nici nu e deloc scump, intre 20-25 RON
s3ction31
13th March 2008, 22:24
QUOTE (angel_ana @ Jan 12 2008, 12:02)

si ce pret are ? cu aproximatie:D
La b&b era 45 ron , acu o luna 
Da' fata intreba asta acu 2 luni, scuze... nu m-am uitat la data...
amma
15th March 2008, 01:05
QUOTE (Sabrinna @ Mar 13 2008, 16:52)

Pur si simplu cel mai bun fond de ten pe care l-am avut vreodata este Recover Foundation de la Rimmel, e usor translucid dar e chiar foarte bun, are efect iluminator, si nici nu e deloc scump, intre 20-25 RON
Daca e vorba de cel care are capac roz, mi-a placut si mie, insa e mai mult iluminator decat fond de ten si mi se pare cam bling-bling pentru zi, mai ales in combinatie cu gloss & alte chestii reflectorizante care se aplica pe fatada.
alexutza_ma
12th April 2008, 22:48
Si eu am folosit Rimmel Recover, si in combinatie cu pudra, parca nu era asa reflectorizant
plus ca acum , dupa o iarna care se vede pe tenul nostru, te face asa ...'primavaratica'
Eu imi amestec putin din el cu fondul meu de ten, care acum e Accord Parfait(True Match).
angel_ana, nu ai zis cati ani, ce tip de piele ai, daca ai probleme cu tenul-vrei acoperire buna sau nu asta e cel mai important pentru tine- sunt mai multe aspecte care conteaza atunci cand alegi.
Apropo, a trecut ceva timp de cand ai deschis topicul, nu ti`ai cumparat deja?
PuriceMic
22nd April 2008, 19:39
Fond de ten bun ar fi ci cel nou de la maybelline Affinitone l-am folosit si e chiar ok
Si daca ai probleme cu tenul cu pete inainte de a aplica fondul de ten aplica un fard verde pe pete si vei vedea ca vor disparea
Succes:P
sonya
28th April 2008, 23:31
Accord Parfait mi se pare cel mai bun (aprox. 40 lei).
sylvie
2nd May 2008, 21:56
1)Affinitone - probabil cel mai bun raport pret-calitate
2)Sephora spf 15
3)revlon - colorstay
4)vichy - normateint
Jaqueline
12th May 2008, 22:05
Maybelline Dream Matt mousse
mona_qlisa
13th May 2008, 01:15
Fondul de la L'oreal este incredibil de bun de obicei pt orice ten .. eu si prietenele folosim toate pe asta de L'oreal si chiar merita toti banii! oricum dak ai un fond bunde ten nu e nevoie sa folosesti mult si atunci tii mai mult de el!.. foarte important sa il folosesti corect si sa fie culoarea potrivita!!! ti-as sugera sa te duci sa le incerci un pic pe fata ta, sa astepti pana seara si vezi exact pe care il vrei! Good luck!
LauriciD
20th August 2008, 22:43
Categoric, Infaillible de la L'Oréal. Sunt mai mult decât mulþumitã de el
Ale123
25th August 2008, 19:46
un fond de ten rezistent la apa stie careva? dar sa fie bun si rezistent
Epurica
26th August 2008, 20:19
QUOTE (Sheilla @ Jan 12 2008, 12:11)

recomand cu incredere Infaillible de la L'Oréal , sunt foarte multumita de el , il folosesc de 2 ani .nu curge , nu iti incarca tenul , rezista de dimineata pana seara pe fata .
Subscriu! Uimitor cat de bine s-a comportat si pe timpul verii. Cu toate astea, il folosesc si cu o crema hidratanta, atunci cand il folosesc, pentru ca este putin cam "uscat". Oricum are o textura usoara si se uniformizeaza usor culoarea. Dintre toate cate am avut, asta este cel mai bun.
LauriciD
28th August 2008, 23:08
QUOTE (Epurica @ Aug 26 2008, 21:19)

Subscriu! Uimitor cat de bine s-a comportat si pe timpul verii. Cu toate astea, il folosesc si cu o crema hidratanta, atunci cand il folosesc, pentru ca este putin cam "uscat". Oricum are o textura usoara si se uniformizeaza usor culoarea. Dintre toate cate am avut, asta este cel mai bun.
Foarte bine faci. Este ºi recomandat sã foloseºti o cremã hidratantã înainte de a aplica fondul de ten.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.