LA CE PLATFORMA DIGITALA ROMANEASCA SUNTETI ABONAT?

Masterchief

In ideea de a veni in sprijinul celor care doresc sa se aboneze la una(sau mai multe)din cele 5 platforme DTH din Romania am initiat acest sondaj care va dura pina duminica inclusiv.
Cine doreste poate posta pe linga numele DTH-ului la care este abonat si plusurile si minusurile acestuia.

Abonat Dolce!

avantaje:-serviciu clienti foarte bun
-calitatea imaginii foarte buna
-raport pret/calitate foarte bun
-semnalul rezista si in conditii atmosferice deosebite

dezavantaje: -lipsa pachetului tv viasat
-nu exista posibilitatea receptionarii programelor free
-nu exista momentan PPV si pachet radio
vacea
+ dolce ,pentru ca are o interfata grafica mult mai buna decat digi , am butonat putin si boom care e mai complex

pufonel
Confirm cele spuse de !Masterchief despre Dolce. Daca ar fi posibil sa se prinda si cateva canale FTA (m-au interesa cele italiene) ar fi excelent.

Pe de alta parte am butonat la cineva pe Max. Cred ca un sfert din canale n-aveau semnal, desi era senin death.gif Probabil ca nu era orientat bine sistemul ala de 3 LNB-uri. Omul mi-a zis ca acele canale mai mult nu se vad. Oricum e aiurea sa dai niste bani si sa nu iti mearga nu stiu cate canale.
King of Sat
In ideea de a veni in sprijinul celor care doresc sa se aboneze la una(sau mai multe)din cele 5 platforme DTH din Romania am initiat acest sondaj care va dura pina duminica inclusiv.
Cine doreste poate posta pe linga numele DTH-ului la care este abonat si plusurile si minusurile acestuia.

Abonat DOLCE

AVANTAJE........................serviciu clienti foarte bun
.......................................calitatea imaginii,foarte buna
.......................................raport calitate / pret,foarte bun
.......................................semnalul rezista si in conditii atmosferice deosebite

DEZAVANTAJE..............lipsa pachetului VIASAT,SPORT1,MGM,ZONE REALITY
.......................................nu exista posibilitatea receptionarii programelor free

* Nu sint interesat de introducerea de pachete radio
** Nu sint interesat de introducerea sistemului PPV.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Abonat BOOM

AVANTAJE.........................semnalul rezista si in conditii atmosferice deosebite
........................................calitatea imaginii,foarte buna
........................................raport calitate / pret,bun
........................................exista posibilitatea receptionarii programelor free

DEZAVANTAJE...............lipsa canalului de televiziune SPORT.RO,SPORT1,MGM,HBO COMEDY,ZONE REALITY
........................................serviciu clienti foarte prost

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Abonat FOCUS

AVANTAJE..........................semnalul rezista si in conditii atmosferice deosebite
.........................................calitatea imaginii,foarte buna
.........................................raport calitate / pret,foarte bun
.........................................exista posibilitatea receptionarii programelor free
.........................................serviciu clienti foarte bun

DEZAVANTAJE................lipsa canalelor de televiziune SPORT.RO,HBO COMEDY,EUROSPORT1,EUROSPORT2

*** FELICITARI Masterchief pentru introducerea acestui sondaj;ceea ce ma mira,este numarul extrem de mic de membrii ai forumului SOFTPEDIA,care au raspuns pina acum, sondajului......Sper, ca pina duminica,inclusiv,majoritatea celor abonati la platformele digitale romanesti sa-si spuna parerea despre platforma digitala la care este abonat.

+ pret mic, grila aproape completa
+ pachet lb maghiara ieftin si cu multe programe
+ receptor humax, care suparta multifeed si programe FTA
+ PPV cu filme noi , bune
+ pe antena de 1.1 reglata profesionist, nu am probleme de semnal de peste 1 an

- lipsa ESP 2 si Boomerang
- metoda dificila de pune cartela in alte receptoare (gen DM)

DOLCE:
+ metoda usoara de a folosi cartela in alte rceptoare (gen DM sau Echo)
+ ESP2, Boomerang, TCM24, pachet MTV
+ ieftin
+ semnal bun, cu antene mici
+ 2 receptoare 1 abonament

- la service-ul RTC lucreaza oameni incompententi (nu detaliez)
- lipsa pachet VIASAT
- din cauza incompetentilor de RTC antena din dotare, imi cauzeaza probleme (des)

personal, m-am abonat prima oara la Digi, dar lipsa anumitor programe m-a facut sa ma abonez si la Dolce.
combinatia celor 2 DTH-uri, ofera o grila completa pt toata familia
softpedic
QUOTE (King of Sat @ Jan 11 2008, 09:58) *

Abonat DOLCE

AVANTAJE........................serviciu clienti foarte bun
.......................................calitatea imaginii,foarte buna
.......................................raport calitate / pret,foarte bun
.......................................semnalul rezista si in conditii atmosferice deosebite

DEZAVANTAJE..............lipsa pachetului VIASAT,SPORT1,MGM,ZONE REALITY
.......................................nu exista posibilitatea receptionarii programelor free

* Nu sint interesat de introducerea de pachete radio

Abonat BOOM

AVANTAJE.........................semnalul rezista si in conditii atmosferice deosebite
........................................calitatea imaginii,foarte buna
........................................raport calitate / pret,bun
........................................exista posibilitatea receptionarii programelor free

DEZAVANTAJE...............lipsa canalului de televiziune SPORT.RO,SPORT1,MGM,HBO COMEDY,ZONE REALITY
........................................serviciu clienti foarte prost

Abonat FOCUS

AVANTAJE..........................semnalul rezista si in conditii atmosferice deosebite
.........................................calitatea imaginii,foarte buna
.........................................raport calitate / pret,foarte bun
.........................................exista posibilitatea receptionarii programelor free
.........................................serviciu clienti foarte bun

DEZAVANTAJE................lipsa canalelor de televiziune SPORT.RO,HBO COMEDY,EUROSPORT1,EUROSPORT2

*** FELICITARI Masterchief pentru introducerea acestui sondaj;ceea ce ma mira,este numarul extrem de mic de membrii ai forumului SOFTPEDIA,care au raspuns pina acum, sondajului......Sper, ca pina duminica,inclusiv,majoritatea celor abonati la platformele digitale romanesti sa-si spuna parerea despre platforma digitala la care este abonat.

Abonat Boom
+ imagine de o calitate foarte buna
canale proprii, spre deosebire de restul
PPV
semnal bun chiar si in conditii mai vitrege
pachet free francofil: Arte,France2,France3,France5
cel mai tare la capitolul sport
Boom Music
- lipsa anumitor canale (HBO Comedy, MGM, Travel)
se misca un pic mai greu fata de asteptari, dar astept cu interes noul Amos
safe123
abonat Boom : un singur dezavantaj lipsesc unele canale din grila precum SPort.ro , Antena 2 , DDtv , Romantica care v-or fi introduse prin aprilie 2008 odata cu lansarea unui nou satelit , minusuri ?? nu prea are , ce pot spune este ca are un pachet sport super cu : Boom SPort one , Eurosport , Eurosport 2 RO/HU , SPortklub , Telesport la numai 1,5 E , un pachet de muzica de nota 10 : Mtv cat cuprinde nici nu ai timp cand sa te uiti la toate si mai nou Boom MUsic unde iti alegi ce muzica vrei sa asculti , ....nu regret ca am ales acest Dth ....

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.