salut

klawdelu

mi-am luat un distribuitor ptr jack-uri, mi-am conectat mixerul vmx 200 la calculator asha cum mi-ati zis si imi merg ambele canale... eu lucrez cu virtual dj si am o mica problema... ambele canale ale mixerului imi functioneaza ori numai ptr canalul din stanga d la virtual dj ori numai ptr cel din dreapta... in functie de cum pun setarile din sound setup... ce ar trebui sa fac k sa imi functioneze fiecare canal d p mixer ptr fiecare canal d la virtual dj corespondent lui?
D.J. B.K.LY
QUOTE (klawdelu @ Jan 7 2008, 17:13) *
mi-am luat un distribuitor ptr jack-uri, mi-am conectat mixerul vmx 200 la calculator asha cum mi-ati zis si imi merg ambele canale... eu lucrez cu virtual dj si am o mica problema... ambele canale ale mixerului imi functioneaza ori numai ptr canalul din stanga d la virtual dj ori numai ptr cel din dreapta... in functie de cum pun setarile din sound setup... ce ar trebui sa fac k sa imi functioneze fiecare canal d p mixer ptr fiecare canal d la virtual dj corespondent lui?

Pai daca tu ai bagat ambele canale pe aceeasi iesire a placii de sunet cu ajutorul distribuitorului e si normal sa fie asa. Ca sa auzi platanul din stanga de la virtual dj pe canalul din stanga de la mixer si platanul din dreapta pe canalul din dreapta trebuie sa ai 2 placi de sunet sau o placa de sunet cu mai multe iesiri(cel putin 4.1). SI eu am tot vmx200 si imi merge insa am 2 placi de sunet, sau pe aceeasi placa creative 4.1

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.