Unde gasesc lampa cu lava?

aleksutzu07

Nu sunt din Bucuresti dar am cunostine care pot sa imi cumpere iar pe net la magazine on-line nu am gasit. Poate pe la vre-un magazin de vechituri? Unde gasesc si eu o lampa cu lava? Imi puteti da niste adrese?
Una clasica...
Click pentru a vizualiza atașamentul

Sau de preferat una mai moderna:
Click pentru a vizualiza atașamentul
aci
In galati,tg.mures exista magazine din reteaua jisk unde se gasesc aceste lampi in ambele variante .Eu am luat inainte de craciun cu 20 ron.Din aceea cu sclipiciuri cum pare in a doua poza am vazut la practiker la 40 ron.
cea cu lava este foarte captivanta.

aleksutzu07
QUOTE (aci @ Jan 6 2008, 11:31) *
In galati,tg.mures exista magazine din reteaua jisk unde se gasesc aceste lampi in ambele variante .Eu am luat inainte de craciun cu 20 ron.Din aceea cu sclipiciuri cum pare in a doua poza am vazut la practiker la 40 ron.
cea cu lava este foarte captivanta.

Am pe cineva in Targu Mures si o sa ii spun sa caute reteaua de magazine Jisk. Exact asa scrie pe numele lor? Jisk? Multumesc de reply.
moro
Da,Jisk.Au deschis si in Timisoara un magazin(in cadrul Real 2,Calea Sagului).
warganizm
jisk in bucuresti exista?

merci
NevOne
Eu mi-am luat o lava lamp, 50 ron, magazin online, din pacate nu am facut cine stie ce afacere. Nu dau nume ca sa nu fac reclama negativa/pozitiva.

Principiul dupa care functioneaza e simplu. Un bec normal lumineaza de jos in sus lichidul respectiv. La o anumita temperatura se "topeste" lava respectiva, si incepe sa se miste in sus, dupa care dand de o bucata mai rece putin coboara.

1. ma asteptam sa fie mai mare.
2. am comandat-o verde, a venit mov desi pe ambalaj era bifat culoarea verde
3. s-a ars becul dupa care nu a mai functionat (trebuia bec cu fasung mic de 25W parca, am bagat un philips de 30 de w si nu mai mergea cum trebuie plus s-a ars a doua zi)
4. un prieten care si-a luat o lampa cu lava in acelasi timp cu mine a scapat-o calda pe jos si s-a lipit iremediabil "lava" de peretii transparenti.

In fine, cred ca am luat o chinezarie la kilogram, nu originalul.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.